Dream the dream

God kväll bloggen!

Klockan är strax över nio och jag är astrött! Jag kan inte förstå för fem öre varför jag är så nedrans trött? Tror jag lägegr ner för dagen nu och bullar upp mig i sängen med en kopp te och en film, eller en bok. Så grymt härligt, sen kan jag sussa sött och förbereda mig mentalt inför morgondagens match! Låter bra tycker jag!

Så tyvärr få jag väl önska mina få läsare en trevlig fortsatt kväll och en god natt redan nu, surt men sant!

Ses och hörs i morgon!

Ciao




Remember me

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka efter en vända på kyrkogården med mamma, pappa, farmor och farfar. Vi satte ljus på farfars föräldrars grav och sedan traskade vi ner till minneslunden där vi satte ett ljus för våran förra granne, Rolf, som dog av cancer för ett antal år sedan. Efter en liten stund där bland alla ljus och blommor (det var väldigt fint där!) så gick vi upp till min "favorit"-grav, nämligen älskade "Gammos" grav. Vi satte dit ett ljus och farmor satte ljus i lyktan samt en liten ängel som stod på gravstenen. Stod kvar där ett tag och tänkte på henne, hon var speciell för mig! Alla helgons dag är ju för att komma ihåg de döda, och tro mig, jag glömmer aldrig dig, min älskade Gammo!

 

R.I.P Elsa Vesterlund ♥

Just nu lyssnar jag på lite musik och väntar på att middagen ska bli klar, sen blir det väl en film innan jag sussar på kudden. Tidig kväll ikväll så man är utvilad och pigg i morgon. Då väntas både hemmamatch samt födelsedagskalas för pappa blir 45 år i morgon. Ska bli kul, synd bara att jag blir borta halva dagen på match...

 

Nåja, ha en trevlig kväll allihopa!

 

Ciao


I guess she´s got her reasons

Oj oj oj...

Den här veckan har verkligen varit långt ifrån bloggrik, ändå har jag inte gjort precis något som skulle kunna ha tagit upp min tid från bloggning. Men det är som det är, jag har inte haft något riktigt att skriva om. Jag tror jag har kommit in i någon slags dvala vad gäller skrivandet. Det kan ha något att göra med att jag är ganska trött nuförtiden, jag går och lägger mig sent, men sen går jag upp tidigt för att hinna äta frukost. Jag är stolt över att jag har lyckats nästan hela veckan att äta tre mål mat om dagen, nyttiga också!

Jag var lycklig i torsdags kan jag säga i alla fall, för Lulu var här! Lulu, min Lulu, jag är glad att jag har henne! Det skiljer faktiskt fyra år på oss (där jag är äldst) men ändå förstår hon, hon är så vuxen, samtidigt com hon ibland kan vara sådär härligt tramsig som man kan vara när man är yngre. Dagen blev jättebra med att jag hämtade henne hem hit, vi åt lunch med mamsen min, sen raka vägen till Birsta för lite shopping. Det handlades present till min far som fyller år i morgon, och till min stora förvåning (och lycka) så hittade jag ett par jeans på Cubus, som passar perfekt! Dom är så himla snygga och så himla bekväma! Jag trodde inte att det var möjligt för någon som mig...jag har alltid haft problem med att hitta kläder. Dessutom så följde ett grått basic-linne med mig hem från samma butik, de hade nämligen erbjudande på ett par jeans + en topp för 399:- och det säger jag inte nej till! Basic-tröjor och sånt kan man aldrig få för mycket av! Vi åkte hem och satt och pratade i någon timme, sen blev det middag och efter det satt vi i min fixade dubbelsäng med glass och melon och kollade på "10 things I hate about you" och sedan "Jordan-rättsläkare". En underbar dag, med en underbar tjej! ♥

 

På fredagen följde jag henne till bussen efter frukosten för hon skulle ut till Kvissleby för att stå modell, lite avis! Dagen fortsatte för min del med läsning hela eftermiddagen, och jag kom en bra bit på New Moon, så pass långt att jag lyckades läsa ut den nu på morgonen. Damn, man blir som uppslukad! Love it!

 

Idag å vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har fått inbjudan av Emma att komma på filmkväll men jag måste sova tidigt. Har ju första hemmamatchen i morgon och jag är en av målvakterna. Freja är faktiskt borta så det är jag och Jonna som har ansvaret! Grymt spännande men lite nervöst! Så idag blir det mest till att tagga inför morgondagen och kanske ta en liten promenad i spåret. Vi ska gå och sätta ljus på gravarna också, eller ja, jag ska bara följa med till min gammelmormors grav, resten är på mammas sida och de har jag typ aldrig träffat. Det skulle nästan kännas elakt att vara där då. Eftersom jag inte skulle kunna hedra deras minne på rätt sätt. Älskade "Gammo" däremot, hennes grav vill jag verkligen gå till!

Nä, nu har jag babblat för mycket tror jag, ska börja läsa en ny bok tror jag, för att rensa lite bland tankarna innan vi ska gå till graven!

Ha en fortsatt bra eftermiddag, allihopa!

Ciao


I´ve been waiting my whole life

Inte mycket bloggning de senaste dagarna, illa illa! Men jag har inte haft så mycket att skryta med, samtidigt som så himla mycket har hänt. Men jag tror att jag tar det i morgon eller på fredag. Troligast blir det på fredag, för i morgon kommer bästa Lulu hit till stan och vi ska röja på Birsta City och sen ska hon tillbringa natten här hos mig. Om hon vågar, haha!

Ja, inte mycket mer att säga just nu, om fem minuter är jag trogen min vana och ser på Jordan igen!

Vilket liv jag har, ehe!

Ciao

 


I´ve got balls

Efter en mumisg middag bestående av rester från igår så ska jag nu bara byta om och sen ta bussen till träningen. Mamma tog bilen så det var antingen det eller springa/gå till träningen. Jag väljer buss för det är lite blött ute...

Eh...ja. Det var i princip allt jag hade att säga just nu, haha!

Trevlig kväll allihopa!

Ciao



Tomas Svensson - veteranen!


Hiss/Diss

Jag ska härmed följa i många bloggares fotspår och göra min egen Hiss/Diss-lista! Enjoy!

(NOTE! Det här är mina personliga åsikter, ingen annans, och de kan ändras från dag till dag!)



1. Mögel

Hittade tyvärr en bil kålrot i kylskåpet i morse som hade börjat mögla, och då kom jag på det att om det är något jag verkligen inte gillar så är det mögel! Det ser konstigt ut, det luktar äckligt och det smakar verkligen ÄCKLIGT! Om ni undrar, ja, jag har råkat äta mögel, och då menar jag inte sån där fin mögel som i en mögelost. Men som sagt, det var en olycka...och en sak till angående mögel: jag gilalr inte mögelost heller!

 

2. Vädret

Det här är en sån där punkt som kan ändras beroende på dag och humör, men just nu så blir jag bara deppig av vädret, så en fet diss på det! Det har regnat och varit mulet hela helgen, och det har fortsatt nu in på veckan! Snälla kan vi inte få lite höstsol så man kan vandra i skogen utan att bli genomvåt och frysa ärslet av sig?

 

 



1. Mina vänner

Jag kan nog nästan aldrig sluta hissa och höja mina vänner till skyarna! Jag har så underbara vänner och jag skulle nog dö inombords utan dom! Älskar dom av hela mitt hjärta, även om vi har våra småbråk och irritationsmoment på varandra. Kärlek till er, älsklingar! ♥
Det roliga är att 90% av mina vänner har bloggar, läs deras bloggar här, här, här och här!

2. Bra böcker

När vädret nu är skit ute och mörkret kommer fortare än man hinner blinka, då är det underbart att krypa upp i soffan med en filt, en kopp te och en riktigt bra bok! Jag har alltid varit en bokmal och gillat att läsa. Har läst om så mycket olika saker, alltifrån fantasimonster i framtiden till självbiografier och deckare. Jag slukar allt, om jag tycker det verkar bra. Visst, jag har blivit besviken en eller två gånger, men för det mesta lyckas jag hitta rätt, och då njuter jag till 110%.

_______________________________________________


Ja, det var denna dags Hiss/Diss-lista. Har ni åsikter om den så är det fritt fram att kommentera. Vi får se när nästa lista dyker upp, dom lär nog komma lite nu och då när jag känner för att hissa eller dissa något!

 

Ha en trevlig eftermiddag, själv ska jag ut med hunden!

 

Ciao


Free

Måndag morgon igen och denna vecka händer det saker!

Mamma har fått en idé om att eftersom bara hon och jag är hemma denna vecka, i alla fall fram till torsdag, så ska vi köra en nyttighetsvecka. Bara nyttig mat och en massa motion och sånt. Låter väl ganska hyffsat tycker jag, men tyvärr har jag redan syndat med en liten näve jordnötsringar nu på morgonen. Men jag ställde undan skålen så nu jävlar ska jag låta den vara. Min frukost idag blev en skål med mjälk och special K med russin som extra "krydda". Gott men kanske lite tråkigt. Men vi har nästan inga grönsaker hemme och väldigt lite frukt, men mamma och jag ska åka occh handla på eftermiddagen så då kanske jag kan få en roligare frukost i morgon.

Ja ja, nu ska jag läsa lite tror jag, sen måste jag väcka mamma och göra lunch. Hon jobbader natt så efter jag väckt henne så har jag henne hela veckan, jag är arbetslös och hon är ledig! Bra combo!

Jaja, ha en bra dag, alla läsare!

Ciao

Shady night

Klockan närmar sig halv tio och jag ska göra min tredje kopp te för dagen Jag är nog beroende! Haha, nja, men jag gillar att hura ihop under en filt med en kopp te och kanske en bok eller en bra film såhär på hösten. Och med tanke på att det är beckmörkt ute nu så vill jag inte gärna vara ute heller.

Boken för kvällen är New Moon, har tänkt läsa om den nu innan den kommer ut på bio. Eftersom den är så bra så lär jag nog läsa ut den ganska så snart!



I övrigt så kom pappa just hem från farmor så nu piper och gnäller Mixa för hon är så glad...bara en liten iaktagelse.
Själv så ska jag gå nu och göra mitt te, sen sätter jag mig i soffan i vardagsrummet och bara njuter!

See you soon!

  

 

Ännu en iaktagelse: detta inlägg har tagit en kvart att göra, på grund av att det gick superlångsamt att ladda upp bilder...blogg.se är segt ikväll!

 

Nåja, trevlig kväll allihopa!

 

Ciao


LA ink

God kväll alla glada!

En eftermiddag som hette duga blev det. Först lite mys framför film med mitt Indian Chai-te och en ostmacka och en varm säng. Mys i dess högsta grad! Sedan pratade jag lite med mamma och bäst som jag var tillbaka i sängen med datorn så ville mamma ha med mig ut på promenad. Så det blev till att ta på sig kläder igen (och min illgula reflexväst) och ta en promenad med mamma och Mixa. Sen när vi kom hem blev det potatismos och ugnstekt falukorv till middag och nu har mamma åkt för att jobba och jag är fast igen på mitt rum och kollar på LA Ink. Ascoolt för det är 90% kvinnliga tatuerare! Och Kat von D är typ...ascool!

Nu fortsätter jag kolla och...ja...tittar!

Ciao


Devil in disguise

Hemma från en blöt promenad med Mixa och har precis gjort en macka och en kopp varmt te. Underbart! SKa ta och krypa upp i sängen och sippa på teét samtidigt som jag ska titta på Djävulen bär Prada, som jag lånade av farmor och farfar igår!



Trevlig eftermiddag på mina läsare!

Ciao


Sunday morning awakes me

Sista dagen på veckan och vädret ute är döööötrist. Grått och jävligt och duggregn. Yey, yey, yey!

Gårdagen spenderades, som så många vet, hemam hos Emma med sällskap av Käs och hennes karlslok till pojkvän Figge. Vi åt tacos till middag och sedan satt vi och pratade minnen etc i två timamr säkert medan vi snaskade godis och nachochips med gräddfil. Kärlek till det! Det var sedan meningen att vi skulle se på filmn så vi förflyttade oss upp till Emmas rum för att välja film, men istället kröp vi omkring på gólvet och bildade högar lite här och var och pratade i...hmm...fyra timmar?! Ett underbart virrvarr av minnen, barnprogram och musik blev det, samt lite interna småbråk (mest på skämt, och ingen blev allvarligt skadad!). Vid halv två ungefär så åkte vi som inte bodde där hem, och jag hade ett jävla styr med att backa ner för backen som går upp till Emmas hus! Men det gick det också! Kanske inte det mest graciösa och pricksäkra vis, men det gick! Och jag menar, jag har bara haft körkort i fyra månader, hallå? Haha!

Väl hemkommen så kunde jag inte alls sova, så jag låg och såg på någon nattfilm på sexan fram till klockan var nästan tre, sen somnade jag och sov fram till elva. Så nu har jag väl inte gjort så mycket mer än att ätit frukost, pratat med Lulu liten och spelat lite spel på Facebook. Vilket liv jag lever!

Men i alla fall, tänkte ta en promenad idag också, samma runda som igår tror jag, för att få lite fart på fläsket! Musik i öronen och varma kläder, sen blir det en varm kopp te när jag kommer hem! Me like!

Ha en superbra dag allihopa!

Ciao


I keep walking on

Nu drar jag ut på en stärkande promenad i det gråa och blöta vädret!

 

Music is my friend and nature is my lover!

Ha det bäst!

 

Ciao


Det var så lätt, det gick så fort

God dag, god morgon eller vad fasen man ska kalla det här, haha!

Äntligen helg och min helg trodde jag skulle bli annorlunda än vad den är, men det blev inte så. Som jag skrev igår så blir det ingen hemmamatch idag, och jag hatar det! Jag är himla taggad på att spela, men nu måste jag vänta ända till 1 november på nästa match. Piss och urin! Eller nåt...

Men ändå, kvällens planer har inte förändrats. Klockan fem ska jag infinna mig hos Emma med resten av sällskapet och vi ska ha en underbar kväll, det har jag bestämt! Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, men eftersom det är vi så lär det nog sluta med diverse galenheter. As usual! Frågan är bara om Figge hänger på? Men efter två år tillsammans med Käs så har ha nju mer än en gång "råkat ut" för oss.

Fram tills jag ska bege mig västerut i Sundsvallsområdet så ska jag...eh, ja...göra något. Vad vet jag inte, men det ger sig väl, haha!

Ha en trevlig dag allihopa!

Ciao




Alone in the night you seek and wonder

God kväll alla rara!

Ursäkta mitt sena inlägg, jag fastnade framför Café World på Facebook när jag kom hem från träningen idag. Som för övrigt gick ganska bra. Jag fick bra med beröm och det kändes hyffsat. Enda minuset var ett stenhårt skott i min högra ljumske och ett på mitt vänstra bröst! Jag överväger kraftigt att skaffa mig en supervadderad sport-BH som kan skydda mina stackars tuttisar! Okej, jag kom på ett till minus:

Vi har ingen match i morgon!!!

Grymt besviken är jag, jag var verkligen taggad på hemmamatch! Och de hade inte så särskilt vettig anledning heller. Jag ska inte hänga ut dem, men jävlar vad lågt...morr morr...

Just nu sitter jag och filosoferar som bäst i myssockar, stor T-shirt och ett par trosor som ser ut som ett par djungelmönstrade hotpants. Yey liksom! Men men, är man hemma så är man. Men jag är grymt sugen på lite fest. Får väl dra till nåt Halloween-party på fredag och festa järnet! Men just nu duger det med en planerad myskväll i morgon med Käs och Emma...och Figgelito fick jag reda på för några minuter sen. Jäkla karlslok, kan man aldrig få ha sina vänner ifred på helgerna, haha!

Nä, nu ska jag krypa upp i sängen och se på film, det blir min fina fredagskväll!

I sällskap av en burk Pringles-chips och lite mini-Wherters original!

   

Snyggast i stan, vetni! NOT! Haha!

Ciao


Slowly fading away

God eftermiddag allesammans!

En hel dag utan bloggning? Näää, det är lite väl illa, när jag inte har en ursäkt för det. Vilket jag inte har idag, haha! Dagen har varit mest som vanligt, det vill säga dator och tråk. Det börjar bli en dålig vana det här, I don´t like it. Nä, nästa vecka får jag ta mig själv i kragen och göra något av mitt liv.

Aperopå mitt liv...har tänkt mycket på vad jag vill göra med mitt liv. Skulel jag få bestämma så skulle jag gifta mig med en snygg miljonär, bo i ett hus vid havet med katter, en hund och två små barn...

Men sån tur har man väl inte, haha! Så jag har listat lite på vad jag skulel vilja göra med min framtid. OCh det är en lite blandad lista.

1. Hemmafru
2. Skådespelerska
3. Inredningsarkitekt
4. Författare
5. Lärare
6. Kurator

Yrkena står inte i ordning, men det är liksom det här jag återkommer till när jag tänker på framtiden. Ganska så olika egentligen, men samtidigt så stämmer de bra in på olika delar av min personlighet, det finsn liksom något i varje som jag passar för, mer än andra saker som t ex mekaniker, snickare, säljare, ekonom och så vidare. Det är jag på något sätt! Istället är mitt problem att jag inte kan välja vad jag ska satsa på. Kanske en kombination av alla? Fast hur skulle de se ut?

En stressad hemmafru som jobbar som lärare och arkitekt hemifrån med egen kuratormottagning och som extraknäcker som skådespelande författare?

Hrm, njaa, skulle inte tro det...eller vad tror ni?

Haha, ja ni, nu ska jag sluta, innan jag vimsar till mig alldeles!

Ha det gott!

Ciao



Jag i framtiden? Fast med telefon i örat och pennor i handen...och barn springande runt benen.

Good night sweet child

Snart midnatt...

Snart 23.35

Equals snart Jordan, rättsläkare och sen sova, sova, sova!

Ska bara flytta min tvätt från sängen och stänga av datorn, sen bäddar jag ner mig i sängen och kollar TV. Som en vanlig kväll!

 

Samtalet jag skulel ringa gick inte, det kom till mobilsvar. Haha, så jävla typiskt! Men men, får ta det senare då!

 

Nu säger jag tack och godnatt så hörs vi i morgon!

 

Ciao


Stay the night

God kväll bloggen!

Blev nyss "utslängd" ur mitt eget rum (!) av mamma för hon ville inte blåsa ut ljusen i vardagsrumemt, så jag fick lov att sätta mig här. Mor och far ska ut på en långvända med hunden så jag är fast här hemma med datorn, lite ljus, en skön soffa, en stor TV...

Och en iriterande lillebror som dammsuger!

Som tur är så är han snart klar (hoppas jag) så då kanske man får lite lugn och ro. Annars så gör jag mest bara inget, fördriver tiden med socialisering med folk på msn, läser bloggar och försöker komma på några sätt för mig att tjäna pengar. Jag kommer på miljoner sätt, men jag är helt enkelt för lat för att ta tag i det. Och just nu vill jag inte tänka på något sånt för hela jag är som en stormvind av känslor och tankar. Detta är något som jag måste reda ut med mig själv i första hand, sen med några personer nära mig. Och jag hoppas verkligen att det går att lösa, annars kommer jag inte kunna sova på ett bra tag, haha!

 

Men men, nog om detta, nu ska jag ta en surf på internet igen, tror jag ska göra en kopp te också, mina händer fryser!

 

Ciao



Någon har kul med sin cam...?


Fooling around

"dum-dum-dum-dum-dum-dum-dum-dum-dum...."

SHARKATTACK!!!!




Mohahahaha, jag är askalas idag. Trött som attan, vet egentligen inte varför, och det medför att jag har om möjligt ännu sämre humor än vad jag har annars. Bad combo!

 

Jag har i princip gjort ingenting idag, samtidigt som jag gjort mycket. Ätit frukost, lunch och fika, varit ut med Mixa, kollat mailen, gråtit en skvätt, haft samtal med mamma, varit och handlat med mamma, samt pratat med pappa som kom hem idag. Yay for me! Så nu är datorn mitt sällskap och jag har egentligen inget vettigt att säga, därför blir detta ett ganska flummigt inlägg.

 

Aperopå flummig, jag slog upp det ordet för en herrans massa månader sedan, och det har faktiskt två betydelser, varav den ena stämmer in mycket bra på mig. Vilken det är kan ni ju själva räkna ut...

 

1. Drogpåverkad

2. Allmänt intellektuellt oredig

Eh, ja, svaret är ju ganska självklart, eller?

 

Nu lägger jag ner, annars kommer det här bli döden för mitt framtida bloggande, hahahaha!

 

Ha det gott!

 

Ciao


Bye bye beautiful

Hej svejs i lingonskogen!

Nu ska jag bara gå ut med lilla pälsis, sen drar jag på träning.

Ha det gott, allihopa!

Ciao




Tormented

Har nu sett klart filmen Tormented, som jag snackade om innan. Den var...ganska lam. Det ska vara en skräckis, men hallå? Det mesta var bara blodigt och konstigt. Och ja, det blev inte lika läskigt när typ 80% av morden begås mitt på ljusa dagen. Det dödar stämningen lite. Så nja, vill ni ha en skräckis att se på, se inte denna! Om ni å andra sidan är som jag, alltså typ tokförälskad i Alex Pettyfer, då jävlar får ni lön för mödan! Han är med ganska mycket, plus att man får se honom typ naken! OMG liksom!

Haha, nu låter jag jättepervo, men men, jag är singel och han är snygg! You do the math! Så helt åt fanders var det inte att se den, hehe!

 

Jag menar, kan man motså denna sexiga man?

 



Svar: NEJ!

Nu ska jag laga mat och dagdrömma lite, hehe!

Ha det bra allihopa!

Ciao


Only

Hej hopp i blåbärsriset!

Det blev ingen film för mig! Eller ja, inte än...det blev någe tjall på den så jag måste ordna det först, sen kan jag titta och dregla på fina A.P, yay!

Fram till dess så roar jag mig med lite musica, för tillfället smeker Samu Haber mina öron med sin vackra stämma! Samu är sångare i ett av mina absoluta favoritband, nämligen Sunrise Avenue, som ni kanske vet. Tänkte vara lite tråkig (?) och ägna detta inlägg lite åt dem, medan filmen fixas.

Sunrise Avenue är ett finskt rock/pop band som bildades i Helsingfors 2005. Till en början var det bara Samu, och då hette bandet bara Sunrise, men efter han flyttat tillbaka till Helsingfors efter att ha bott i Spanien i fyra år så träffade han de övriga medlemmarna och tillsammans bildade de bandet Sunrise Avenue. I början av 2006 släpptes bandets två första singlar "All because of you" och "Romeo" (som för övrigt är en av mina favoritlåtar!) och senare samma år släpptes deras debutalbum "On the way to Wonderland" som symboliserar deras resa från början till tiden då albumet släpptes. Tidigare i år släpptes deras andra album "Popgasm", med nya låtar och även en ny gittarist, eftersom Janne Kärkkäinen slutat.

För mig är Sunrise Avenues musik något som jag lyssnar på i omgångar, ungefär som den mesta musik. Enda skillnaden är att den här musiken tröttnar jag inte på! Jag älskar deras sound, Samus röst i kombination med det hela och deras texter. Jag tycker att det finns en S.A-låt för alla tillfällen och humör. Är man ledsen så kan man lyssna på låtar som denna:



Heal me

Och om man är glad eller som jag var då jag hörde den, nykär, rekomenderar jag någon av följande:



All because of you

 

Choose to be me

Jag kommer nog inte sluta lyssna än på ett bra tag. Musiken får mig att må bra.

Nu har jag skrivit tillräckligt, och filmen är ready to go!

 

Ha en trevlig eftermiddag, allihopa!

 

Ciao


Call me mañana

Onsdagsblues på gång.

Nej, det kom inte, haha!

Idag ska jag vara hemma och bara mysa med mig själv, det är frost ute och klockan är snart tolv, ofattbart! Vill inte gå ut alls! Så jag bäddar ner mig i sängen tror jag med en film. Har lånat hem Tormented, en halvskräckis som verkar hyffsad.

.........

Okej, jag erkänner, jag tog den bara för att Alex Pettyfer är med! Men hey, lite kan jag väl få dregla? Hehe!

Nä, nu slutar jag, har ändå inget vettigt att säga!

Ha en trevlig dag!

Ciao



Jag menar, hur snygg är han inte på en skala? Och i bar överkropp! OMG!


Movie star

Hemma igen från mamma där jag var och åt med henne, jag tog med två matlådor av min korvstroganoff med ris som jag lagat. Kul att få lite sällskap till middagen.

Nu ska jag skynda mig lite, måste hinna duscha och sen till bussen för jag ska in till stan och gå på bio med Emma och Käs. Vi ska se på Bröllopsfotografen, en film som jag velat se ett tag nu.

Någon som har sett den? I så fall, vad tyckte ni?



Nä, nu får jag skynda mig in i duschen!

 

Ha en trevlig kväll allihopa!

 

Ciao


Tuesday afternoon

Jeez, vilken seg dag!

Det blev ingen bakning, uäääh!

Snart ska mamma åka till jobbet, elelr om jag ska skjutsa henne tror jag, haha! Sen ska jag försöka göra något av den här dagen, annars kommer jag bli totalt nipprig!

 

Någon som har förslag på vad jag ska göra?

Gud, vad trist jag har...och då blir det inge vettiga inlägg heller, haha!

 

Ses snart, med förhoppningar om en bättre jag!

 

Ciao



Måttligtroadtjej_90


Pain, without love

Två ord för denna kväll:

Maximal otur!

Började med löpning innan själva träningen, härligt tyckte jag. Musik i öronen och jag var taggad! Kanske lite för taggad...hann springa upp till spåret och kanske en tredjedel av det, sen SMACK! Och jag ger samma beskrivning av händelseförloppet som jag gav mamma och Käs.

"Jag trampade snett med höger fot, tog emot mig med vänster knä, gjorde nån form av kullerbytta och landade med på rygg med fötterna i färdriktningen och ett dike på höger sida."

Det måste ha sett jävligt komiskt ut, synd bara att ingen såg det. Eller det kanske var tur, hur man nu vill se det. Fick i alla fall vända och gå tillbaka till hallen. Jag provade att vara med en stund, men smärtan tilltog så jag vågade inte göra alltför mycket. Så det var den träningen!

Kom hem, duschade och tvättade rent mitt lilla sår som jag fick som souvenir efter fallet, tittade på CSI, camade med Käs, bråkade och skrek på brorsan och sen fick jag åka och hämta mamma. Och ja...jag kom dit, men det var inte smärt eller problemfritt! Jag fick till och med lyfta upp vänsterfoten på kopplingen för det gjorde för ont att böja benet, haha!

Nåväl, nu är knät ordentligt lindat och jag ska bädda ner mig i sängen och se på Jordan!

Godnatt allihopa!

Ciao

 


Dinner service

God kväll alla glada!

Håller som bäst på att laga mat och jag tänkte delge er receptet på det jag tillagar. Den här rätten är verkligen perfekt om man har ris över i kylen, alternativt kött av något slag. Plus att det är hysteriskt enkelt!

Steg 1:

Koka ris! (alternativt ta fram resterna av ris)



Steg 2:

Gör i ordning kött, i mitt fall har jag klippt sönder lövbiff som vi hade kvar sen gårdagens middag, men man kan lika gärna använda skinka, kalkon, kyckling eller annat kött. Strimla detta eller skär i passande storlek på bitarna och blanda med riset.



Steg 3:

Koka Bearnaise-sås! Läs på förpackningen för anvisningar, gör gärna mycket, då riset drar åt sig mycket av såsen.



Steg 4:

Blanda i såsen med resten av riset och köttet. Nu är rätten egentligen klar!



Men om man som mig vill ha lite mer, så gör följande!

Steg 5:

Häll över allting i en ugnsfast form och täck med ost!

 

 

Steg 6:

 

Gratinera i ugn tills osten fått färg! Servera med en sallad (som jag är för lat för att orka göra) och njut!

 




Enkelt, eller hur?

Lycka till allihopa! Nu ska jag njuta av min middag, sen blir det till att byta om och åka på träning!

Ciao


Music, when some people, come together

Hemma igen från Coop, samt släppt av mamma på jobebt och packat in alla varor i kylen och frysen. Så nu har jag extremt tråkigt istället, haha! Ska laga mat senare, men det är inte förrän om typ två timmar...

Underhåller mig själv med lite musik just nu, plockade ihop en spellista som kändes rätt just nu.

............................
...................
.............
........
...
...........................
............
.....



Okej, försökte printscreena min spellista, men det blev mest bara blurr. Vi drar en snabb "vanlig lista" istället!

Katrina and the Waves - Walking on sunshine

Alice Cooper - Poison

Pitbull - I know you want me

Lady Gaga - Love game (Dave Ádue Radio remix)

BEP - Boom Boom Pow

Pitbull - Hotel room service

Aha - Take on me

Bon Jovi - Bed of roses

Belinda Carlisle - Heaven is a place on earth

R.Kelly ft Wisin y Yandel - Burn it up

Cascada - Miracle; Bad boy samt Evacuate the dancefloor



Okej, jag tröttnade efter ca halva listan, men hey, point taken! Jag har en ganska spridd musiksmak kan man säga! Jag menar: Alice Cooper kontra Pitbull? Men men, jag gillar´t!

 

Nu ska jag fortsätta njuta, kanske skriver lite mer på min följetong.

 

Ha en trevlig eftermiddag!

 

Ciao


Monday sweet monday

Halli hallå allihopa!

Precis fikat lite med mamma och snart ska vi pallra os iväg till Coop för att handla lite. Mjölken är snart slut och dessutom måste det inahndlas lite saker inför morgondagen då vi ska ha lit bakstuga här hemma. Ibland är det skönt när mamma jobbar kväll för då kan man ha roligt och umgås på dagen, för oftast är man ju upptagen på kvällen med träning och skit! Men imorgon blir det bagarstuga här hemma. Det ska bakas matbröd och päronkakor. Jag längtar!

Men nu så ska jag väl gå och byta om innan vi åker, ser ut som en slashas som nyss vaknat på en soptipp! Haha!

Okej, kanske inte riktigt, men you get the point!

Ha en superbra dag allihopa!

Ciao

Btw, bjuder på en till bild från i lördags:



Decode

God morgon bloggen!

Äntligen uppe ur sängen och sitter med min kombinerade frukost/lunch och pillar med datorn. Mamma är fortfarande hemma men hon sitter fast i telefonmöte i vardagsrummet. Triiiist! Så jag får ta och roa mig själv tills hon är klar, sen ska vi väl fika något innan hon ska till jobbet.

Vad har dagen annars att bjuda på då? Jaaa, pappa är på jobb, brorsan vet jag inte vad han ska göra efter skolan så det kanske blir bara jag som äter hemma. Innan dess ska jag väl försöka ordna lite grejor och kanske fixa lite på rummet. Men vi får se. Hemma blir jag i alla fall, för vädret ute är grått och trist...

Nä, nu ska jag äta upp min "brunch" och sen börja vara lite nyttig!

Ha en trevlig dag!

Ciao

Heaven and hell

God kväll bloggen!

Hemma sedan ca en timme efter ett mysigt ljusparty hos moster med en massa kompisar till henne samt mig, mamma och farmor. Vi luktade på X antal ljus och åt smarrig äppelpaj med vaniljsås som min kusin hade bakat. Hon som var värd och visade produkterna var lite orutinerad, men ändå, ljus fick vi lukta på och hon berättade om produkterna. Och jävlar vad snurrig man blev efter ett par ljus. Alla luktade ganska starkt så efter ungefär tio ljus var man nästan helt yr i bollen, haha! Men de flesta luktade i alla fall gott och jag hittade ett antal favoritdofter! Bland annat en som hette Apelsinsorbet, tror jag sniffade på den säkert 50 gånger under kvällen, haha! Klart min favorit!

Just nu sitter jag och socialiserar mig på msn, reder ut lite saker med vissa och mest bara dösnackar med andra. Ska snart gå och lägga mig tror jag och se på en film, mitt huvud är lite lätt mosigt efter alla dofter.

Men jag önskar er alla en trevlig kväll och en god natt ifall jag inte bloggar något mer!

Ciao

By the way, första resultatet av projektet har kommit!



Modell:
Jag
Fotograf: A.D

Yes box, en photoshoot var mitt lilla projekt igår, och det blev riktigt lyckat! Väntar med spänning på resten av bilderna!

 

Vad tycker ni?


En fråga utan svar

God kväll allihopa!

Duschad och klar efter ett varv i spåret, och nu väntar middag, sen ljusparty hos moster. Så det kommer inte bli något fler inlägg efter det här förrän jag kommer hem, vet ej vilken tid det blir tyvärr!

Men fram till dess kan jag slänga upp en liten dikt:

En fråga utan svar
Ett sår så stort och smärtsamt
Kommer det läka någon gång
Eller är jag dömd till smärta

Ge mig ett svar, ge mig ett liv
För snart är tiden förbi!


Qué piensa?

Vad tycker ni?

Ciao


Sunday brunch

Goddag goddag bloggen!

Sista dagen på denna vecka och jag är trött som en gnu! Sov till halv tolv men är ändå trött. Kan inte begripa! HAr ätit en rejäl brunch och dammsugit hela huset, just nu vill jag bara gå och sova igen, men icke sa nicke! Jag tänkte vara duktig flicka och ge mig ut och springa. Frågan är bara hur jag ska orka det...

Sen ikväll så ska jag följa med mamma till moster och gå på ljusparty, vilket ska bli lite kul! Inte för att jag har råd att köpa något, men det är kul att göra något annorlunda och dessutom gilalr jag ljus!

Nä, nu ska jag väl vara lite nyttig, annars kommer hela dagen gå...

Ciao

Bring forth the night

Oj då, eller vad man nu ska säga?

Fastnade framför TV:n ganska rejält efter middagen, i sällskap av föräldrarna samt glass från Häägen-Daas. Väldigt smaskigt och på TV:n visades CSI: Miami samt en gammal 80-talsrulle med Tom Cruise, nämligen Cocktail. Ganska bra film, men jag kan inte komma ifrån det faktum att jag har lite svårt för Tom, tycker han är lite för mycket.

 

Anyhow, jag fick tyvärr inga resultat nu på kvällen (än) så ni får nöja er till i morgon på dessa. I alla fall så hoppas jag att jag kan få dem imorgon, annars blir jag lite grinig!

 

Nu ska jag packa ihop och gå och lägga mig, huvudvärken gör sig påmind igen!

 

Godnatt och sov gott allihopa!

 

Ciao

PS. Stort grattis till Foki som vann TRE priser på blog awards samt fyllde 18 igår! Stort grattis! DS.



Jealousy will get you nowhere

Mörkret har fallit utanför mitt fönster och själv sitter man inne med lätt huvudvärk och en grinig mamma. Underbara dag, hehe!

Men helt ärligt så har dagen varit ganska lyckad, projektet blev inte helt hur jag tänkt, men det blev riktigt bra! Och jag väntar på resultat just nu, jag är så himla spänd! Om det har blivit bra så kommer jag vara überlycklig hela kvällen! Det här är liksom min "i-stället-för-Blog-awards" grej, eftersom jag är galet avundsjuk på alla som är på galan och har roligt, damn you! Haha!





Men men, jag är ju inte så stor, och jag vette fan vad jag skulle ha på mig i så fall, haha! Jag tror nog jag nöjer mig med min egen kvällsplan: mysig familjemiddag (om mamma blir glad igen), mys framför TV:n med godis och lite skrivande. Har jag tur så blir det också lyckliga leenden efter dagens resultat!

Nä, nu sätter jag på lite musik och är lite kreativ!

Ha det bra allihopa!

Ciao


Geisha dreams

Helgens första inlägg!

Äntligen helg som så många vet, och just nu sitter jag och väntar på lilla Käs som ska komma hit. Vi ska välja kläder och fixa oss ordentligt, sedan bär det av till Södra berget för ett lite speciellt projekt. Baserat på en av mina konstiga drömmar och jag hoppas att det kommer bli bra, men jag har all tilltro till mina medhjälpare! Resultatet kan ni få se ikväll, om jag har tur!

Nä, nu får jag ta och rappa på lite, ska platta mitt barr och ta fram kläder!

Ha en trevlig dag allihopa!

Ciao


Shut up and drive

NU!

ÄNTLIGEN!

Haha, ja ni, nu är jag äntligen hemma och har fått i mig lite mera mat efter en "träning" som varade längre än planerat. Känner mig mer mörbultad än på länge på grund av diverse hårda (läs stenhårda) skott på diverse ställen (mitt i magen, i huvudet och i hakan) samt några fina räddningar (foten och knät). Behöver jag säga mer än att:

Jag är sjukt mör i kroppen!

Efter träningen fick jag inte åka hem utan jag blev taxi till två av mina lagkamrater. Tyckte jag kunde vara snäll, jag hade ju inte direkt bråttom hem. Så först lämnade vi av Anna, sen bar det iväg på E14 ända ut till Torpshammar. Dock fick vi stanna i Vattjom för att tanka för mätaren var skrämmande låg och varken jag eller Jonna hade lust att bli strandsatta mitt emellan Matfors och Stöde. Men sen flöt det på, lämnade av henne på internatet där hon bor, vände om och for hemåt. Så nu har jag varit hemma i ganska precis en halvtimme och satt i mig en tacos till, pratat lite med pappa och skrivit detta blogginlägg. Ganska bra ändå!

 

Nu kallar duschen på mig, sen ska jag sova!!! Mitt huvud har börjat verka efter mina headshot, haha!

 

Måste tyvärr säga att ni får vänta med del 4 i följetongen tills i morgon, sorry! ♥

Sov gott allihopa!

Ciao




Ge mig himlen för en dag

Hemma i det lilla kaos som kallas mitt rum igen efter en mysig eftermiddag på stan med Emma, Käs och Jojo. När vi efter många om och men samlats allihopa på Wayne´s så tog vi och beställde lite lunch för alla var ganska hungriga. Emma och Käs körde på sin favorit Caesarsalladen, själv tog jag en kycklingsallad med bulgur och fetaost och Jo åt västerbottenspaj (som för övrigt luktade jättegott!) och till det isté för min del. Blodapelsinsmak tog jag och Käs äpple, något jag varmt kan rekommendera! Jag brukar inte tycka om isté, men den här var faktiskt himlans god!

Efter lunchen satt vi kvar och pratade och var allmänt dampiga, precis i vanlig ordning. Jag köpte mig en morotskaka och en latte efter ett tag för sockersuget satte i lite. Tur att man ska träna ikväll, hehe! Tror att vi satt där till närmare tre innan vi samlade ihop våra spridda personliga tillhörigheter och gick runt på stan ett tag. Käs köpte sig lite hårfärg och Jo blev två tröjor rikare (dock fattigare på pengar, hehe) och sedan gick vi mest bara runt. Tog till slut bussen hem och kom hem till en livlig liten vovve och mitt stökiga rum. Måste se till att städa nu i helgen! Annars kommer det aldrig bli gjort. Lustigt att jag sagt det i X antal veckor nu, hrm...

I alla fall, snart ska vi väl äta lite middag, sen bär det iväg på träning! Ikväll blir det nog lugnt här hemma med kanske en film, och om ni är snälla:

Del 4 i följetongen!

Men nu ska det bli mat, ha det bäst allihopa!

 

Ciao


Let´s have some fun

Godmorgon allihopa!

Fredag idag, yey yey, helg! Fast jag har ju konstant helg, hehe! Men det är ändå något speciellt med att säga att det är helg. Det känns liksom bra i kroppen!

I alla fall, idag ska jag äta lunch på stan med flicksen, vi ska prata strunt som vanligt, samt säga hej då till Jojo, som i morgon lämnar oss för Tyskland i en månad. Morr på henne säger jag bara! Jag är lite avundsjuk för hon ska bo hos sin kille, hur mysigt är inte det på en skala? Avundsjuka for sure!

Men men, sånt är livet. Och livet blir inte bättre av att det regnar ute idag, usch på det säger jag bara! Tur att man inte är gjord av socker, hehe!

Nä, nu ska jag fortsätta fixa mig, sen väck till bussen!

Ha en superbra dag allihopa!

Ciao



Dagens lite suddiga outfit:

Tröja - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - Vila
Mössa - H&M tror jag


I´ve got this feeling deep inside of me

Nu börjar klockan bli sent och jag ska snart bädda ner mig i sängen och se på Jordan, i vanlig ordning. Trots bitande kyla ute och diverse tråkigheter så går jag till sängs med en underbar känsla i magen. Det är otroligt vilken respons jag fått för min följetong, mer än vad jag trodde, trots att jag tjatade så mycket om det. Ber om ursäkt för detta! Måste bara säga till alla er som tyckte och tänkte om den!

STORT TACK!!! ♥

Tack till Käs, Lulu, Simone och inte minst min lilla tremänning Johanna!

Och alla andra som läst, men kanske inte kommenterat, tack ändå, det betyder! ♥

 

Nu kallar sängen på mig så jag säger godnat och sov gott till alla läsare. I morgon fredag väntar lunch på stan med mina fina girls och sedan träning på kvällen, en mycket speciell sådan! Men nog om det!

 

Hörs i morgon alla fina!

 

Ciao



Kärlek till er! ♥


Novell del 3

Eventuellt den sista delen, om ingen annan misstycker!

Del tre, mina damer och herrar! Enjoy!

_______________________

När jag kom ut ur duschen stod redan maten på bordet och pappa hade kommit hem. Jag skyndade in på rummet och tog på mig en t-shirt och mina ljusblå baggyjeans och gick sedan ut i köket. Pappa log mot mig och rufsade runt i mitt okammade hår, precis som när jag var liten. Jag gav honom en irriterad blick och satte mig sedan till bords. Maria hade lagat lasagne och gjort en färgglad sallad till. Jag åt med god aptit, men helst ville jag bara rusa ner till Gertrud på en gång. Jag kände mig pirrig och glad, något som jag ofta saknat sen vi flyttade hit. Det måste ha märkts ganska väl också, för pappa sa:

- Och vad har du gjort idag som är så glad då?

- Inget, träffat en av våra grannar bara! Jag log och toppade en sked lasagne i munnen.

- Oj, måste ha varit en mycket trevlig granne för att få dig på så bra humör, skrockade han.

- Jo då, hon är jättegullig! Gertrud heter hon och hon bor på bottenvåningen. Hon ville bjuda mig på kaffe.

- Trevligt, trevligt! Pappa log mot mig. Jag log också.

- Då antar jag att vi får kvällen för oss själva…du och jag, viskade Maria och smekte min pappa över ryggen.

- Men euw, lugn nu, tonåring i rummet! Jag släppte gaffeln och slog ut med armarna. Alla tittade på mig, sen brast vi ut i skratt.

 

När jag ätit klart så gick jag in på rummet en sväng till och satte upp mitt hår. Det var nästan torrt nu, men jag orkade verkligen inte ha det hängande i ansiktet. Luggen fick dock hänga, den var inte tillräckligt lång än för att kunna tas med i min slarviga knut. Jag tittade på mig själv i spegeln, suckade och gick ut i hallen. Jag hade fortfarande problem att se mig i spegeln efter allt jag fått höra om mig själv. Skor struntade jag i, så jag drog bara på mig en tunnare kofta och störtade ner för trapporna. När jag kom till dörren så stannade jag upp ett tag för att hämta andan, sen ringde jag på. Nästan direkt öppnades dörren och där stod Johannes, fullt påklädd och Gertrud framkikande bakom.

- Oj, hej, sa jag. Kommer jag olägligt?

- Ehm…, började Johannes.

- Lite kanske, lilla vän. Jag är så fruktansvärt trött, förstår du. Oj oj oj, och vi som skulle dricka kaffe…, ojade sig Gertrud.

- Det är ingen fara, jag kan komma en annan dag, sa jag och log.

- Är du säker?

- Absolut! Jag log för att övertyga, men innerst inne var jag lite besviken. Jag hade mer än gärna suttit med Gertrud och druckit kaffe och pratat. Istället började jag gå mot trappen upp till mig, med Johannes bakom mig.

- Du, ehm…, sade han plötsligt. Jag stannade halvvägs uppför trappen och vände mig om.

- Ja?

- Har du lust att följa med mig och ta en fika? Eftersom du inte fick något kaffe här, log han. Jag skrattade till.

- Visst, varför inte. Jag ska bara ta på mig ett par skor och en varmare jacka. Kommer snart!

- Okej, jag väntar här! Ett sista leende sen svävade jag på moln upp till lägenheten. Jag såg knappt på pappa och Maria när jag dansade in i rummet och bytte tröja. Istället för min urtvättade T-shirt tog jag på mig ett svart linne och ett svart nitskärp i byxorna. Till det tog jag på mig ett par silverringar i öronen och min röda scarf med dödskallar på. Jag gick ut i hallen och snörde på mig mina svarta Converse och tog på mig min skinnjacka, som för övrigt varit min mammas, men som jag fått för den var för stor för henne.

- Jag går ut ett tag, ropade jag in till de vuxna, sedan greppade jag min handväska och gick ner för trapporna, i lite lugnare tempo än förra gången. Johannes väntade vid porten och log när jag kom ner.

- Vart ska vi gå? Jag var totalt exalterad och jättenervös.

- Jag vet ett mysigt café en liten bit från centrum. Jag går dit ofta.

- Det låter bra. Han höll upp dörren åt mig och vi började gå emot centrum. På vägen dit var vi ganska tysta, men jag märkte att han tittade på mig med jämna mellanrum. Jag gjorde detsamma, måste jag erkänna. Han hade tagit av sig mössan och nu kunde jag se att hans hår inte var ljust, det var faktiskt mörkbrunt, sånär som på luggen som hade ljusa slingor. Det var det hon hade sett sticka fram under mössan tidigare. Han hade en ring i örat som var närmast henne och hans ögon var olivgröna. Han såg inte ut som den blyga, tysta typen, ändå passade den personligheten honom så bra.

 

Efter ungefär tjugo minuter var de framme i centrum, därifrån följde de ån som rann igenom stan i kanske en kilometer tills de kom till ett litet café som låg vid några kontorsbyggnader.

- Det är inte så många som kommer hit mer än de som jobbar här, men nu har alla slutat, berättade han.

- Jaha, men är det inga folk här på kvällarna?

- Nja, inte så många. Det är ganska skönt, men ibland blir det lite trist.

- Går du hit ofta?

- Nästan varje dag efter skolan. Jag brukar sitta vid ett av fönsterborden och göra mina läxor och läsa min mail.

- Har de datorer här?

- Hehe, nej, men de har fri Internet-uppkoppling för alla som vill. Men man måste be om lösenordet först!

- Är de inte rädda att det ska missbrukas?

- Det tror jag säkert, men eftersom det inte är så många som är här så är risken ganska liten. Vi hade kommit fram till dörren och gick in i värmen. Vi satte oss vid ett av fönsterborden och beställde in varsin kaffe samt en morotskaka att dela på. Jag kunde inte riktigt avgöra om han var nervös eller om det var något annat, men jag bestämde mig för att försöka få reda på lite mer om honom.

- Så…bor du nära din farmor eller?

- Njaa, inte alltför långt bort, men inte så nära som jag velat.

- Okej. Bor du med dina föräldrar? Här stelnade hans hand till runt kaffekoppen och han såg mig rakt i ögonen.

- Ja, det gör jag, men jag vill inte prata om det!

- Oj, förlåt, jag visste inte…Jag blev helt paff av hans ilskna ton. Men hans ansikte mjuknade på en gång.

- Förlåt, det är bara det att…ja, det är lite känsligt.

- Jag förstår, det var inte meningen att ta upp det.

- Det är inte ditt fel. Jag borde inte ha blivit så arg, det var inte meningen.

- Det är okej. Men innerst inne funderade jag på vad det kunde vara.

- Men du, vet du vad jag kom på?

- Nä, vadå? Han rodnade lite och log.

- Vad heter du?

 

När vi efter flera timmar av prat var tvungen att gå så var det väldigt mörkt ute. Jag tittade på klockan och insåg att jag hade missat sista bussen hem. Jag svor högt!

- Jag kan följa dig hem, erbjöd Johannes sig när jag berättade om mitt dilemma.

- Men hur kommer du hem sen då?

- Äsch, jag kan sova hos farmor, det gör jag ofta. Han log.

- Okej, då får du gärna följa med. Jag tog hans arm och vi började gå tillbaka samma väg som vi hade kommit ifrån. Hela vägen svettades jag nästan, trots att det säkert var minusgrader i luften. Det var otroligt att han kunde påverka mig såhär. Inte ens han med stort H kunde göra det. Frågan var bara: var han verkligen han med stort H? Eller var det bara en förälskelse? Djupt i mina tankar vandrade jag sida vid sida med Johannes ända hem till porten. Väl där så följde han mig upp till min dörr. Mitt hjärta bankade hysteriskt när jag fiskade efter nyckeln. Han väntade tålmodigt bakom mig. När jag till slut fick upp nyckeln så vände jag mig om så vi stod ansikte mot ansikte.

- Ja, här bor jag, skrattade jag.

- Jo, jag vet, log han.

- Ehm, vill du kanske göra något i helgen?

- Lustigt, jag tänkte precis fråga dig. Han log.

- Vi kanske kan ta en till fika på lördag? På samma ställe, jag gillade det!

- Det låter som en bra deal.

- Då säger vi så.

- Bra. Vi log mot varandra och han böjde sig fram emot mig. Jag höll andan och var helt säker på att han skulle kyssa mig, men istället snuddade hans läppar mot min kind och han började gå nerför trappen.

- Hälsa Gertrud, var det enda jag fick ur mig innan han försvann ur mitt synfält. Jag stod kvar i säkert fem minuter och bara log. Det var bara en liten gest, men den hade lämnat efter sig rysningar i hela min kropp. Och när jag gick in i lägenheten och in på mitt rum kunde jag inte sluta längta efter helgen. Och jag var så lycklig!

___________________________

Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gillar att skriva den!

Ha det bra, raringar!

Ciao


Happy girl

Aaaaw, jag blir så glad!

Jag har fått fin respons på novellen och det gör mig så himla glad! Tack allihopa! Ni är guld!

Därför ska jag lägga upp del tre snart också, måste bara bli klar med den!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Ha det bäst, raringar!

Ciao



Så här glad är jag nu!

Novell del 2

Trots otroligt lite repons så kommer en fortsättning, helt enkelt för att jag inte kan låta bli att skriva!

 

Enjoy!

_________________________

 

Knappt hade jag hunnit igenom de små grindarna förrän jag snubblade på en korg som stod mitt i gången. Jag for huvudstupa fram och rakt i famnen på en förvånad liten tant med rollator.

- Oj oj oj då, så det kan gå, skrockade hon. Jag reste mig upp, blodröd i ansiktet.

- Jag ber om ursäkt, eh, jag snubblade…

- Ingen fara, lilla vän. Jag skulle ha bett mitt barnbarn hålla bättre koll på korgen, det är helt mitt fel. Tanten log stort och klappade mig på armen.

- Åh, ingen fara, det gick ju bra, eller hur?

- Precis, och det är viktigast, log hon. Samtidigt dök det upp en lång kille bakom en hylla lite längre bort och gick emot dem. I famnen höll han tre mjölktetror och en limpa.

- Farmor, de hade inte brödet du ville ha, så jag tog en vanlig limpa och…Han avbröt sig tvärt och stirrade, först på mig, sen på tanten som uppenbarligen var hans farmor.

- Hej, sa jag lite tafatt.

- Hej, sa han och harklade sig.

- Vart tusan har du varit, pojk? Och varför lämnade du korgen mitt i gången? Flickstackaren kunde ju ha slagit ihjäl sig om jag inte stått i vägen! Killen blev med ens blodröd i ansiktet.

- Jag, ehm, jag sa ju att jag skulle hämta bröd…

- Så så, inga men, skrattade tanten. Nu är du här i alla fall, så be nu flickan om uräkt så kan vi komma iväg.

- Men det behövs inte, jag borde tittat bättre…, började jag.

- Nå? Ursäkta dig nu, Johannes!

- Ursäkta mig så mycket, sa han lite tafatt och tittade på mig.

- Åh, ehm, ingen fara. Ingen skada skedd, skrattade jag.

- Så, bra, ska vi ta och komma iväg nu då? Tanten log och tog Johannes under armen. Han tog korgen och skulle precis gå när jag sa:

- Behöver ni hjälp? Att bära, menar jag. Tanten vände sig mot mig och log.

- Varför inte? Då kan Johannes få lite sällskap också. Vi kan gå hem till mig och få lite kaffe! Hon log ett så stort leende att jag inte hade hjärta att säga att jag skulle hem till middagen. Vi rörde oss mot kassorna och på vägen plockade jag åt mig en påse med potatis och såg till att hamna efter dem i kön. Vi betalade och började sedan gå. Tanten, som jag fick veta hette Gertrud, pladdrade på om allt mellan himmel och jord medan vi traskade fram, men jag hade bara ögon för Johannes. Han var inte riktigt typen jag skulle tycka var attraktiv, men han var onekligen väldigt söt. Han var klädd i mörkblåa jeans och kängor, och under den uppknäppta jackan skymtade en röd munkjacka. Håret kunde hon bara se litegrann, för han hade mössa på sig, men hon tyckte att det såg ljust ut. Han gick mest och tittade i backen eller på Gertrud och jag undrade vad de hade för relation. Ibland tittade han på henne, men då tittade hon snabbt bort.

 

Efter ett tag så ryckte jag till och stannade upp. Vi hade kommit fram till min port och Johannes höll upp dörren för Gertrud medan han kämpade med kassarna.

- Är det något på tok? Jag ryckte till igen och såg Johannes titta på mig.

- Nej, inget, bara…det här är min port.

- Jaså? Bor du här?

- Ja, eller, på femte våningen.

- Oj, vilket sammanträffande, farmor bor här på bottenplan. Han log. Ett väldigt sött leende.

- Det var verkligen konstigt, jag har inte sett henne tidigare.

- Hon går inte ut ofta, viskade han medan vi gick mot dörren där Gertrud stod och fumlade med nyckeln.

- Okej, jag förstår. De gick in i lägenheten och stängde dörren. Jag blev stående i hallen och tittade runt. Den här lägenheten såg lite mer gammeldags ut än vad vår gjorde, men layouten var densamma, bortsett från att det här verkade vara en tvåa och inte en femma. Gertrud parkerade rollatorn och gick ut i köket.

- Dricker du kaffe, raring? Jag antog att hon menade mig.

- Ja då, med mjölk till.

- Ingen fara, hörde jag till svar. Johannes stod vid ingången till köket, men tittade på mig som stod kvar i hallen.

- Du behöver inte stanna om du inte vill, sa han.

- Det är ingen fara, jag är mest orolig för vad Maria ska säga när jag inte kommer hem med potatisen, skrattade jag.

- Du kan ju gå upp med det och komma tillbaka sedan, om du vill.

- Tror du att det är okej för Gertrud då? Jag vill ju inte göra henne ledsen.

- Ingen fara, jag berättar för henne. Han log.

- Okej, men jag kommer tillbaka direkt efter middagen, hälsa henne det.

- Det ska jag, log han. Jag log tillbaka som svar och gick sedan upp till mig. När jag kom in så frågade Maria vart jag hade varit.

- Det kan inte ta så lång tid att bara handla potatis, skrattade hon.

- Nej, skrattade jag, men jag träffade på en av våra grannar och blev kvar och pratade.

- Jaså, vilken av dem? Maria tittade nyfiket på mig.

- Gertrud heter hon, hon bor på bottenvåningen.

- Jaha, henne har jag inte träffat än, faktiskt.

- Hon är jättetrevlig, log jag.

- Det tror jag säkert.

- Jag tänkte gå dit ner igen efter maten om det är okej?

- Det är det väl. Har du gjort dina läxor?

- Ja, de få jag hade.

- Bra. Maten är snart klar, så skyndar du dig hinner du duscha innan.

- Okej, jag gör så. Jag gick in på rummet och klädde av mig, drog åt mig min handduk och gick in på toa för att duscha. Medan vattnet strömmade ner för min kropp så tänkte jag på Johannes. Fascinerat log jag för mig själv och tänkte: Jösses, jag tror jag är kär!

____________________

Än en gång: åsikter, folk!

 

Den här kommer bli lång, kommer banne mig bli en följetong, hihi!

Ciao


Tell me what you´re thinking

Jahapp, vad tycker vi om detta?

En timme har gått, och endast min lilla Käs har kommenterat och vill ha en fortsättning på novellen. Ännu ett bevis på att ingen läser mina noveller, eller har jag fel?

Jag gör det här för att jag tycker att det är kul att skriva, det nekar jag inte, men samtidigt vill jag ha feedback på det jag gör också, så att det kan bli ännu bättre. Men eftersom ingen kommenterar (eller läser?) så vet jag inte vad jag ska göra.

 

Jag ger det en sista chans. Kvart över sex!

 

Har jag inte fått mer kommentarer då så lägger jag inte upp någon fortsättning. Basta!

Ciao



Att skriva eller inte skriva? Det är frågan!


Eat me

En halvtimme har gått, och endast EN person vill ha en fortsättning.

Come on, folks!

Jag ger er en halvtimme till, för maten är inte klar.

Ciao

 


Novell

Novell

 

Spring. Det var det enda ord som cirkulerade i mitt huvud just nu. Bara spring! Inga andra tankar fick komma igenom. Jag var fri. Fri från allt, fri från alla och speciellt fri från honom. Jag fick inte, ville inte! Alla tankar på honom hade jag slängt bort och glömt bort. Trodde jag i alla fall. Men sen kom de där stunderna då tankarna bröt sig igenom. Det var stunder som dem som jag bestämde mig för att springa. Och de hade blivit fler och fler. Jag kunde inte förstå varför jag tänkte så mycket på det. Flytten hade gått bra, den nya klassen var bra, pappa var lycklig med Maria och snart skulle jag bli storasyster. Ändå kunde inte tankarna försvinna.

 

Backen som låg framför mig var ökänd. Den knäckande backen, brukade jag själv kalla den. Det var inte alltid jag kom upp utan att behöva stanna efteråt och kippa efter andan. Inte för att den var brant, inte brantare än de flesta andra, men den var nästan en kilometer lång och lutade ständigt. Jag tog ett djupt andetag för att syresätta mig, höjde volymen på min iPod och sprang! Det här var bra. Smärtan började komma efter drygt hälften av backen, men jag slutade inte. Jag skulle upp! Och upp kom jag, men inte längre. Jag försökte lite till, men benen vek sig och jag trillade i buskaget vid sidan av spåret. Det struntade jag i. Jag hade redan avverkat 6 km innan den här backen, så jag var mäkta stolt att jag orkade ända upp. Jag reste mig upp och bytte låt. En halvlugn ballad fyllde mina öron och jag började så smått gå tillbaka hem. Min andning saktade av och jag stannade för att stretcha lite. Det skulle jag inte ha gjort. Så fort jag stannade så började tankarna snurra igen. På mamma, som dog för bara ett halvår sedan i cancer, på hennes gamla klass, fylld av plågoandar, men också honom! Honom med stort H. Men han hade svikit mig, likt alla andra. Ett tag trodde jag att han faktiskt tyckte om mig, men allt vara bara ett spel. Nej, jag saknade inte mitt gamla liv. Jag hade det mycket bättre här. Men hålet finns kvar, tänkte jag. Frågan var ju om det fanns något som kunde hela det? Tankarna snurrade i mitt huvud medan jag sakta började gå igen. Batteriet till iPoden hade tagit slut mitt i min favorit låt, men det bekymrade mig inte. Den kunde laddas hemma. Problemet var att utan musiken så fanns inget att koncentrera sig på förutom tankarna. Jag suckade tungt och började springa igen. Det gjorde ont, men då kom jag fortare hem och kunde göra något annat.

 

Väl hemma så tog jag trapporna i stora steg tills jag var nästan framme vid dörren till lägenheten. Inför sista trappen tvekade jag lite. Jag hade fortfarande inte vant mig riktigt vid att komma hem till en lägenhet på femte våningen istället för vårt gula hus vid skogsbrynet. Det skulle ta ett tag, det visste jag, men det var en fin lägenhet, så det skulle inte ta allt för lång tid. Hon hade eget rum, helt inrett efter hennes önskemål, till och med eget badrum. Maria hade sett till att jag skulle trivas, hon och pappa. Jag hade inget emot Maria, inget alls, vilket ibland bekymrade mig. Jag hade hört så mycket om andra som inte kom överens med sina styvföräldrar. Men Maria var så himla snäll så det var nästan synd att inte tycka om henne. Hon och min pappa hade träffats bara någon månad efter att mamma dött och de hade klickat på en gång. Hon var inte min mamma, men hon var en mer än acceptabel ”ersättare”. Det var också Maria som mötte mig i hallen, när jag kom innanför dörren.

- Men hej Kim, vart har du varit? Frågade hon förvånat.

- Hej. Jag gick ut och sprang ett tag, blev tvungen att rensa tankarna.

- Jaha, okej. Det vore bra om du sa till innan, jag hade kunnat behöva lite hjälp.

- Förlåt, jag visste inte…

- Ingen fara, men nu när du är hemma kanske du kan göra mig en tjänst?

- Det beror på vad det är…Maria försvann in i köket och kom snart tillbaka med en bunt brev.

- Skulle du kunna gå ner till ICA och posta de här åt mig, och köpa lite potatis. Jag måste ordna middag innan din pappa kommer hem.

- Måste jag? Jag skulle vilja duscha…

- Det går fort. Och då kan vi äta tidigt så kan du få kvällen fri sen. Snälla?

- Okej då, men låt mig i alla fall få byta tröja, det är ganska kallt ute och jag är svettig.

- Självklart, jag lägger breven och pengar på byrån.

- Okej, bra. Jag smet förbi Maria och in på mitt rum. Tröjan jag haft på mig när jag var ute åkte direkt i tvättunnan och istället drog jag på mig en slapp T-shirt och en tjocktröja. Mina löpartights fick sitta kvar på, de orkade jag inte ta av mig. Jag gick tillbaka i hallen och snörde på mig skorna igen, tog breven och pengarna och gick.

- Hej då, jag går nu, ropade jag till Maria.

- Okej, ses snart, ropade hon som svar. Jag gick ner för trapporna och småsprang till ICA. Postlådan skulle inte tömmas än på en timme så jag hade gott om tid. Ändå skyndade jag mig att lägga breven i inkastet och gick sedan in för att handla. Jag hade mer än gärna duschat innan jag handlade, men då hade det om följde säkert aldrig hänt.

___________________

 

Nå, åsikter, tack!

Vill ni ha en fortsättning eller inte?

Ni får en halvtimme på er, medan jag lagar mat!

Ciao


Boom boom pow

En ovanligt trist eftermiddag, men huvudet är nästan överfullt av inspiration och andra tankar. Har suttit i köket med datorn sedan jag kom hem med Mixa, vilket är drygt en timme sen. Och inget vettigt har jag gjort, bara druckit kaffe, svurit åt bananflugor och läst bloggar. Lyssnar på musik och försöker hitta ork för att göra det jag tänkte. Problemet är att jag har glömt vad jag skulle göra, haha!

Nåväl, sånt är livet antar jag.

Vad ska jag då pyssla med? Hmm...kanske skriva ihop en novell? Det var ett tag sen nu. Eftersom det kliar lite i mina fingrar så passar det nog bra. En riktigt höstig och härlig novell. Vi kör en lång! Tvådelad... Fast det är upp till er att tycka och se om jag ska lägga upp en andra del. Jag ger er första delen först, sen får ni tycka bäst ni vill och sen får vi se hur många som vill ha en fortsättning. Det är ju ingen idé liksom om man inte får feedback på det man gjort, eller?

Well well, nu tar jag mig en cupcake och börjar skriva då!

Hörs snart!

Ciao

 


Better in time

Goddag goddag allihopa!

Torsdag idag och solen skiner utanför vårt fönster. En bra dag med andra ord! Det hoppas jag på i alla fall. Knät har blivit lite bättre idag så jag tror jag ska försöka vara utan lindan idag. Måste gå en promenad med Mixa snart så får hoppas att hon är snäll med mig! Har ingen lust att bli nerdragen i ett dike och smacka knät igen.

I alla fall, först ska jag borsta tänderna och byta om, det är ganska kallt ute så jag tror det blir tjocktröja under jackan idag. Det märks att det är höst, det är superkallt även om solen skiner. Sedan måste jag lyckas få tag på min vän som ska göra mig lycklig i helgen. Åtminstonde hoppas jag det. Mer om det berättar jagf när allt är spikat och klart. Men blir det som jag tänkt så kommer jag vara lycklig om fan hela helgen!

Nä, nu ska jag röra på mig lite, Mixa börjar ge mig mördande blickar, haha!

Ha en trevlig dag allihopa!

Ciao

 


Midnight blues

God kväll/natt alla nattugglor!

Hemma från Käs efter en väldigt bra kväll! Man kan säga följande:

* True Blood
* Sjungande och gitarrande
* Jordan
* Cupcakes, chips och dricka
* Upphetsade samtal om helgen (förklaring kommer)
* Början på vår egen låt!!!

Jag är typ bajsglad! Käs hade klottrat ner massa ord och meningar och tillsammans fick vi ut början på en sång till dem. Och den är så himla fin! Om man nu kan säga det, med tanke på att den handlar om olycklig kärlek. MEn gaaah, whatever, den är vacker! Melodin finns där, orden finns där, det gäller bara att hitta rätt ord...och att komma ihåg den rätta melodin, haha!

 

Åh, jag är glad, nu kommer jag kunna sova gott, med vår lilla låt i huvudet!

 

Godnatt raringar, ses i morgon!

 

Ciao



Honey bee, we R-O-C-K! ♥


Making magic happen

Hej raringar!

Har fått förfrågan på att lägga upp receptet på cupcakesen och snäll som jag är så är det klart att jag gör som ni vill!

Sockerkaksmuffins
25-30 st (stora)

6 ägg

6 dl socker

3 1/2 dl youghurt

1 1/2 dl flytande margarin

3 tsk bakpulver

4 tsk vaniljsocker

ca 9-10 dl vetemjöl

 

Vispa ägg och socker pösigt. Vispa sedan i yoghurt och margarin. Blanda de torra ingredienserna (mjöl, bakpulver och vaniljsocker) i en separat bunke. Rör föriktigt ner mjölblandningen i smeten. Skeda upp smeten i muffinsformar, ungefär till hälften. Grädda i ugnen, 225° i 15-20 minuter.



Frosting

60 g mjukt smör

100 g Philadelphiaost

ca 5 dl florsocker

valfri karamellfärg

 

Blanda alla ingredienser och färga med valfri färg. Alternativt kan man smaksätta med kakao, vaniljsocker, rivet citron/apelsinskal eller färdiga essenser.

 

Sedan är det bara att börja dekorera dina cupcakes. Själv använde jag även lite färgat strössel, silverkulor samt färgad mandelmassa för att få fina dekorationer.

 

Enjoy!

 

Ciao




Och man vill äta den med

Trots mitt förra inlägg som dröp av ilska så är jag lite gladare nu, för mina cupcakes är klara, yey!

Och eftersom jag utlovat bild så kommer det här:

Totalt antal: 36 st

Tyvärr så blev sex stycken utan frosting för den tog slut, och jag är för lat för att göra ny, haha! Men de som fick frosting och dekoration blev jättebra!

Vilken tycker ni är finast?



Nu ska jag laga mat! Ha det bra!

 

Ciao


Down on my knees

Okej, nu är jag lite pissed! Här har jag varit duktig och bakat hela morgonen, sen ska jag vara ytterligare duktig och gå ut för att springa.

Okej, so far so good...

Klarade två varv i spåret utan problem (nästan) och är stolt att ha sprungit 5 kilometer. Traskar hemöver, möter Frejas pappa och hejar lite, går vidare ända tills jag kommer till min egen gata. Nu är det så att de håller på att gräva upp och gräva ner kablar och skit för fjärrvärme (tror jag iaf) och vad gör jag? Jo, lyckas trampa i en fin liten grop och SMACK, rakt ner på ena knät! Aj! Så nu sitter jag här med ett värkande knä och kan inte träna ikväll...life sucks!

Så ni får ursäkta min ilska, men jag ahde verkligen sett fram emot träning ikväll. Istället får jag vänta till fredag och hoppas på att knät blir bra, vilket jag tror.

Anyhow, nu ska jag eftersvettas lite till, sen duscha och linda det satans knät, sen väntar dekoration av mina cupcakes, det är i alla fall ett litet ljus i tillvaron!

Vad gör ni, sötingar?

Ciao


Man vill ha sin bit av kakan

Ja, som rubriken lite skruvat antyder så bakar jag. Inte en kaka dock, men cupcakes! Så just nu är jag inne på andra plåten och så fort alla muffins är klara så tänkte jag ge mig ut i spåret en sväng medans de svalnar. Är de för varma så smälter frostingen när man lägger på den. Så då kan jag passa på att vara lite nyttig och göra rätt för en cupcake genom att springa lite. Tänkte gå till spåret här där jag bor och försöka springa två varv, vilket är ca 5 kilometer. Det ska inte vara något problem! Måste kompensera för träningen ikväll. Har fortfarande ont i armbågen efter måndagens träning så jag tror inte att det blir någon träning ikväll. Vill inte riskera att skada den värre!

I alla fall, efter löpningen blir det dekorationsdags av cupcakesen, sen måste jag nog göra mat till resten av familjen + mig själv dårå. Jag har ite en aning om vad mamma har tänkt till middag, men jag får väl hitta på något i värsta fall!

Nu måste jag tyvärr gå för denna gång, min plåt är klar!

Ha en trevlig dag allihopa!

Ciao

Another place, another time

Ibland önskar jag att jag kunde vrida tillbaka tiden. Tänk vad skönt ändå, så kunde man rätta till alla dumma misstag man gjort. De som säger att man lär sig av sina misstag: Bullshit! Eller ja, bara bull...

Man kanske lär sig något, men det tar en jävla tid att komma på vad man lärt sig. Och innan man kommit på vad det är man skulle ha lärt sig så pinas man av vetskapen om sitt eget misstag. Jag har gjort många misstag i mitt liv som jag är mer eller mindre glad över att jag gjort. Som att jag var så himla feg den där gången i Spanien och inte vågade kyssa den där snygga killen som spelade strandtennis med mig, att jag tappade kontakten med härliga Marie från Kreta-resan, att jag inte ansträngde mig mer i skolan och lyckades med mitt mål att gå ut gymnasiet utan ett enda G...med mera, med mera. Men just nu önskar jag att jag kunde vrida tillbaka tiden bara några månader, tillbaka till tiden då jag var lycklig. Varför tänkte jag ens? Jag blir arg på mig själv när jag tänker tillbaka på vad jag gjort, frågar ständigt mig själv om jag gjort rätt. Jag vet fortfarande inte om jag gjort rätt, för jag saknar det så otroligt mycket...

Livet går vidare, även efter de flesta misstag, men till vilket pris?

Mitt liv är ett virrvarr av känslor och tankar, that´s who I am, men varför? Jag vill ha enkelhet i mitt liv, trygghet, utan att behöva ge bort så mycket av mig själv som kompensation. Jag hade det...men gjorde ett misstag. Frågan är om jag någonsin kommer att kunna lära mig något av det. Att jag är en komplicerad och konstig människa? Det visste jag redan. Att jag inte kan få kärlek? Svidande sanning, men just nu verkar det så.

Tell me I´m wrong
Tear out my pain
Hold me tight
Whisper in my ear
Tell me it´s okey
I love you, you´re mine ♥

Ciao




It´s cold around me

Tillbaka från en långpromenad ut till mamma på jobbet. Hon hade glömt sina ögondroppar så jag fick ta med vovven och vandra ut till henne med dom. Sen hem och nu sitter jag under täcket och ska se på lite film. Och jag har bara en sak att säga:

Damn vad kallt det är ute!!!

Det var bara 3 grader när jag var ute, och inte blev det bättre av att det blåste jättemycket också! Hugaligen, nu är det höst. Hoppas bara att vintern dröjer i alla fall nån månad till!

 

Nä, nu blir det film!

 

Ciao


Holding out for a hero

Hej bloggen och alla där ute!

Egentligen så kom jag hem från norr sent sent på söndag kväll, eller tidigt tidigt på måndag morgon, vilket man nu vill välja. Vi rullade in på Sporthallens parkering vid klockan ett natten mot måndag efter en lång resa hem ifrån Boden, med endast ett enda stopp för middag, tror det blev i Skellefteå. I alla fall så bjöd gårdagen inte på så mycket och jag hade ingen riktig skrivarlust så därför blev det ingen uppdatering. Hoppas att ni kan ha översyn med detta, hehe!

Helgen har varit...både bra och dålig. Om man ser till helheten med mat, boende, sällskap och allt sånt så har helgen varit superbra! Att vi sedan spelade skit på båda matcherna och förlorade är ett annat kapitel. Jag vet faktiskt inte vad som var fel. Inget stämde framåt! Laget var ovanligt fega tyckte jag, nästan som om de var rädda för att vinna. Det är säkert bara jag, och jag skulle säkert få många ilskna röster mot mig, men hey? Det är min åsikt, och sist jag kollade så fick man ha en fri åsikt i Sverige! Så jag tycker att vi måste börja våga mer, våga vinna och våga lita på oss själva, för det märktes inte i helgen. Försvaret var dock till 90% jättebra! Men det har alltid varit vår styrka. Starkt försvar, men lite sämre anfall. Vilket gör att vi förlorar, helt på grund av att vi inte producerar framåt. Men jag tror på laget! Laget är fortfarande ungt, nya unga spelare ska fungera ihop med äldre hemvändande spelare. Det tar ett tag att få det att fungera, men jag har hopp! Nu blir det vila till helgen, sedan är det första hemmamatchen! Och, för säkert femtioelfte gången, jag har hopp!

Idag så ska jag mest pilla på hemma, fixa lite grejor, städa lite och kanske gå med Mixa på en långpromenad. Om hon kan uppföra sig vill säga, annars blir det en liten skogsvända och sen tar jag ett varv i spåret själv! Haha, gud vad jag är elak!

Nåja, först äta klart lunchen, sen får vi se vad som händer!

Trevlig dag allihopa!

Ciao



Promenad senare? We´ll see...


Up north

Hej alla söta!

Det här kommer att bli dagens, och också helgens (förmodligen) enda inlägg! Idag har jag hunnit med att packa klart allting inför helgen, tvättat mopeden min ordentligt och dessutom lagat ett hål i mina målvaktsbyxor. Allt detta trots att jag sov till nästan elva. Det ni!

I alla fall, nu i helgen är jag på resande fot, i alla fall runt 60% av helgen. Först åker vi till Kalix för att spela på lördagen och sen till Boden på söndag! Så vänta er inga inlägg, hehe!

Nu måste jag skynda mig, bussen går klockan fyra och jag skulle behöva vara där i alla fall tio minuter innan. Så jag önskar mina få läsare en riktigt trevlig helg och önska mig lycka till i helgen!

Det är pirrigt må jag säga, det är ju seriepremiär för fan!

Ciao




Lovely day

God kväll alla nattugglor där ute!

Hemma igen efter en härlig eftermiddag på stan + umgänge med bästa vännen Angel. Började denna dag, eller ja, efter badrumsstädning och dusch, med att bli försenad in till stan när jag skulle möta farmor. Timråbussen är verkligen inte den bäta av bussar när det gäller tider men men, kom in till stan i ganska god tid ändå, bara en kvart sen. Vi gick till ett ställe som hette Signes café och ät en mycket smakande salladsbuffé med bröd och vatten. Tyckte det var ett litet minus, för de hade bara vatten att dricka till, samt kaffe och te att dricka efter maten eller så om man ville. Vi åt och pratade lite strunt och hade väldans trevligt, sen följde jag henne till bussen. Det är faktiskt kul att se att man kan ha trevligt även med föräldrar/mor- och farföräldrar! Eller så är jag bara välsignad med dom bästa! ♥

 

Själv kunde jag inte göra henne sällskap på bussen utan jag stannade kvar i stan. Strosade runt lite och kollade i butiker, köpte en tröja på Cubus och gick sedan och mötte Viktoria! My god, det var alltför längesen! I miss that girl! I alla fall, vi gick runt på stan lite och pratade, precis som vanligt, och ploppade sen in på Wayne´s och beställde lite fika. Vickis åt en devilcake och te och själv tog jag mig en latte med caramelsmak samt något nytt jag hittade, en mandel- och nougatkaka. Väldigt positivt överraskad! Den var mycket god! Något jag kan rekomendera, i alla fall till dem som inte är nötallergiker och som mig är allergisk mot kakao. Vi satt där i närmare två timmar och pratade en massa, om minnen, framtiden, lite allmänt skvaller och en massa annat. Tyvärr så blev vi tvungen att avbryta för jag fick ett smått ilsket samtal av mamma som tyckte jag skulle komma hem och laga mat, så vi packade undan och tog bussen hem. Väl hemma upptäckte jag dock att mamma och pappa köpt hämtmat , yey! Laga mat? Yeah right!

Nåja, själv fick jag en halv pizza av pappa som middag, och det räckte. Då tog jag mitt pick och pack och drog iväg till Angel, där det blev lite tittande på serien Weeds, gosade lite med Liam och spelade The sims 3. En lugn kväll...men ändå rolig! Så nu sitter jag här och tjurar för det är inget avsnitt av Jordan ikväll, vilket jag stressade hem för att se! Oh well, får se ett avsnitt Buffy eller nåt itället!

 

I morgon blir det packa och sen drar jag till Kalix!

 

Ciao

PS. Damn, jag måste bli bättre på att blogga under dagen, vem fan orkar plöja igenom ett sånt här inlägg? Haha! DS.



My sweetheart! ♥ Love you!


All work and no play

Jeez, nu är det äntligen klart! Badrummet är städat! Och jag hoppas att det dröjer innan jag behöver göra om det. Det är inte nådigt att göra sånt skitgöra (badrumshumor, höhö!) och speciellt inte när jag har bråttom!

Nåväl, det är gjort nu i alla fall, så nu ska jag hoppa in i duschen, sen pila ner på stan. Ska träffa farmor för hon ska bjuda mig på lunch, och en gratis lunch säger man ju inte nej till, eller? Efter det blir jag kvar på stan för då ska jag träffa en barndomskompis till mig, Viktoria. Vi ska ta en fika och ta igen litegrann och jag tror att det kommer bli en jättebra eftermiddag! Sedan blir det till att åka hem och laga mat, så ska vi ha en liten familjemiddag igen, för pappa kommer hem ikväll efter ett långjobb. Mycket trevligt!

Senare ikväll ska jag åka till min Angel och vara med henne ett tag, sen måste jag nog hem och sova, för i morgon blir det packning hela dagen, sen åker jag till Kalix! Seriepremiär i helgen, vet ni!

Nåja, nu måste jag säga trevlig dag, nu kallar duschen!

Ciao

PS. Jaaa, varmvattnet är tillbaka! DS.


Nothing

Jag har inget mer att säga än att livet suger just nu!

* Varmvattnet är slut = jag kan inte duscha efter träning!
* Jag har ont i huvudet!
* Jag kommer få stressa sönder i morgon och på fredag för att hinna med allt!

Min enda ljuspunkt just nu är att om fem minuter börjar Jordan!

Jag säger härmed tack och godnatt och hoppas på en bättre morgondag!

Ciao


Jag ger dig min morgon

Onsdag morgon. Mitt i arbetsveckan för de som jobbar, själv sitter jag här under täcket med goda smörgåsar och en kopp te och kollar på Smallville. Idag kommer nog bli en hemmadag, för mamma har jobbat natt så hon är hemma idag och vaken på eftermiddagen, ska väcka henne vid tolv.

Vad är planen sen då? Ja, kanske en lång promenad med Mixa om mamma orkar, sen har jag träning och sen blir det True Blood igen! Yey!!!

Men nu äter jag klart så får jag något gjort i alla fall!

Ha en trevlig morgon!

Ciao

Inatt, inatt

Nu är klockan snart halv tolv, vilket innebär ännu mer tittande på mina kära serievänner i Jordan, rättsläkare. Damn, jag gillar det! Lagom tid för mig, för jag lyckas ändå aldrig somna före tolv...

I alla fall, kortläsaren har fått ben och försvunnit typ så ingen bild nu heller på mina fina koppkakor...UÄH! Men jag kan garantera att de blev superfina! Lagom stora, med mycket gulligt pynt på! Fast nu är ungefär hälften bort för mamma och jag har fikat till TV-program, haha! Efter Äntligen hemma blev det nämligen The mentalist, och sen fick jag skjutsa mamma till jobbet och sen hämta brorsan och hans kompis i stan. Kompisen hade tydligen glömt sitt busskort och ville gärna ha skjuts hem. Tur för dom att jag är så snäll, och tur för böveln att vi tankade innan jag släppte av mamma, annars hade det kunnat gå illa!

Nåja, nu är jag hemma i mysiga sängen, ska bara borsta tänderna så fort bror är klar på toan, sen bädda ner mig och njuta vid TV:n.

Ha en trevlig fortsatt kväll, eller sov sött allihopa!

Ciao



Bilden är egentligen orelevant, min säng i USA! Älskar sängklädena! <3


Äntligen

Hej hej hallå!

Nu har jag kommit hem från Käs med mina söta cupcakes, samt ätit middag och varit ut med lilla Mixis! Men tyvärr så sammarbetar inte världen med mig och jag kan inte hitta kortläsaren så jag kan inte lägga in bilden på mina cupcakes! Uäääh!

Och om fem minuter börjar Äntligen hemma! Shit, jag hinner inte leta den heller!

Damn!

Får lägga in bilden sen, efter programmet, I promise!

Hörs snart igen då!

Ciao


Changing

Ändrade planer för dagen! Bakning ska det bli, men inte här hemma!

Nej nej, jag ska få sällskap av världens bästa Käs! Ska bara vänta på att hon kommer hem från sin lilla tur, sen ska jag parkera baken i bilen och åka dit så ska vi baka cupcakes tror jag. Eller nåt annat, haha! Det blir nog bra oavsett, och då kan jag få träffa söta Lily igen! Den kissen är så jävla söt! Men men, nu ska jag ta hand om mitt eget djur till att börja med, hon ser lite ynklig ut.

Stackarn är nödig! Aaw! ♥


Ha en trevlig dag allihopa!

 

Ciao


Qué pasa

Goddagens här i bloggland!

Tisdag idag, vilket för min del är som vilken annan dag som helst just nu, för jag är arbetslös, yey! NOT! Men i alla fall, dagen idag ska jag ägna åt lite mera städning, sen har jag funderingar på att baka något. Jag känner mig lite husmoderlig. Men idag ska jag nog försöka att bak bröd istället för sötsaker. Eller varför inte både och? Fat då måste jag gå och handla lite, tror vi har slut på jäst...

Oh well, fört blir det en smarrig brunch och sen ut med pälsis innan dess. Hörs senare idag, raringar!

Ciao



Kanske ska baka sådana här? (Hönökakor)


Baby baby

Hemma från träningen, hepp hepp, och är glad! Glad för att det gick ganska bra, glad för att det är seriepremiär i helgen, glad för att det snart är CSI och jag får dregla över snygga Eddie Cahill och mest glad för detta, som jag är ett antal månader försen att upptäcka, men som man säger: bättre sent än aldrig!

Sarah Michelle Gellar är gravid!!!

Hon och snygga Freddie Prinze Jr ska få barn! Det är så himla kul! En liten vampyrdräparbebis? Eller en framtida mysterielösare med en superfeg men supercool hund? Eller en sportnörd? Möjligheterna är oändliga! Och jag är glad! SMG är typ min favorit! Älskar henne i banne mig varenda film och serie hon gör!

SMG ♥ FPJ

 



Pregnant, but still super hot!



Stort grattis till dem båda!!! :D

Nu blir det CSI!

 

Ciao


Vill du flyga fri?

God kväll bloggen!

Okej, det är kanske inte kväll riktigt, men innan jag är hemma från träningen igen så är det banne mig kväll, hehe! Snart ska jag åka iväg på träning, ska bara packa ihop mina saker och fylla på vattenflaskan. I övrigt kan jag berätta att jag och mamma hade lite minnesprat vid middagen som resulterade i lite sång. Inte nog med det, efter maten var jag så sugen på att höra sångerna vi sjöng så nu har jag suttit en hel timme snart och gottat mig i gamla Disney-låtar såsom Skalor och Arpeggio från Aristocats, Haakuna Matata från Lejonkungen, För längre än föralltid från Svanprinsessan och denna sång:

Vill du flyga fri från Tummelisa



Hur underbar är inte alla dessa barnfilmer? Ibland önskar jag att man var barn igen och det var "tillåtet" att se sådana filmer!

Just nu önskar jag bara att våran VHS skulle fungera...

Nåja, vi hörs efter träningen!

Ciao


Run to the hills

Nu är jag stolt! Städningen sket sig lite då jag mest satt och pratade med mamma hela morgonen efter att ha tröttnat på att städa. Jag hann städa halva rummet...hehe! Men det var inte det jag var så stolt över. Nä, nu alldeles nyss kom jag hem efter en springrunda! Och jag säger bara så här:

Satan vad kallt ute men satan vad skönt att få springa!

Det gick över förväntan att springa och mina nya tights satt som gjutet och är hur sköna som helst att springa i. En ny favorit till träning, hehe! Men lite i kallaste laget, de är ju trots allt väldigt tunna.

 

Nu ska jag på allvar försöka komma igång med städningen, men först ska jag värma upp mig lite. Var lite svettig när jag kom hem så jag tog av mig träningsoverallsjackan och satte mig i sängen i linne och tights. Och nu fryser jag!!! Tog på mig min stora kofta för kanske fem minuter sen och är fortfarande inte riktigt varm. Yeez, hösten är verkligen här nu! Hoppas jag inte blir sjuk eller nåt!

 

Men nåväl, städning var det, yey! NOT!

 

Ciao




Plans

Godmorgon i stugorna där ute!

Måndag morgon ytterligare en vecka, och solen skiner från en blå, men höstig himmel. Vackert är det ute, det nekar jag verkligen inte! Åh, jag tror jag ska ut sen, punkt slut! Kanske kan inviga mina nya tights på en löprunda? Eller ta en lång lång lång promenad med mamma och våran galenpanna till hund? Sysselsättningarna är oändliga, men det är också annat som måste göras tyvärr.

Städa rummet bland annat!

Men det är inte så mycket som behöver städas, men likt förbaskat så ska det göras. Kanske får göra det först och sen gå ut. Får bara hoppas på att det fina vädret inte försvinner. Sen måste jag tvätta håret också, herregud, man kan ju smörja en plåt med det, så fett som det är! Skäms på mig! Men å andra sidan så är det träning ikväll så kanske klarar mig ändå...men det är inte nådigt...nej, städa först, sen löparrunda tror jag och sen mat och träning!

För städning krävs klädombyte och borsta tänderna, så det gör jag väl nu!

Ciao



(Favorit i repris?)

Ingenting ingenting

God kväll läsare som inte finns!

Dagen har varit ganska händelselös, vilket har resulterat i att inga inlägg har blivit av. Men jag kände att jag behövde skriva nåt litet ändå! Varför dagen har varit trist har mest berott på vädret tror jag. Det har varit molningt och bitvis regn hela dagen och mitt humör har följt vädret, grått och trist. Har inte haft så stor lust att göra något, ändå har jag fått litegrann gjort.

Började med att hjälpa mamma flytta om lite med lakan och handdukar, så nu har jag alla mina lakan och handdukar bra tillgängligt nere istälelt för uppe på min brors rum. Det är en befrielse kan jag säga, för jag går inte gärna in i brorsans rum frivilligt, och han blir alltid supersur på en om man går in "utan lov". Så j, nu behöver jag inte alls gå in där! Perfect! Istället fick inte alla lakan plats i min hylla här nere så några lakan + alla örngott ligger i min låda under sängen, haha! Men jag kanske ska flytta alla lakan dit, det får ju faktiskt plats, nu när ena mitt täcke försvann i skrubben.

Efter detta så fikade vi lite mackor och BULLAR! Det är ju trots allt kanelbullens dag! Och jag har inte ätit en enda kanelbulle, haha, bara en pistagebulle och en vaniljbulle. Men men, bulle som bulle och gott som satan var det! Så nu blir det till att träna bort magen i morgon, hehe! I alla fall, efter fikat så dammsög jag hela huset! Duktiga jag, satt säkert en halvtimme i vardagsrummet och försökte få bort alla små fröer från björken från våran heltäckningsmatta, vilket jävla jobb alltså! Ibland hatar jag verkligen vårt hus...Dörren till altanen öppnas från vardagsrummet så så fort man öppnar den blåser det in skräp typ, in på en heltäckningsmatta! Inte kul! Men det blev gjort och jag är stolt att jag verkligen gjorde det! MEn jag har en punkt kvar för helgen om jag inte gjorde.

Städa badrummet!

Men men, ska väl ha något att göra i morgon också. Då ska jag passa på att städa mitt rum också, det börjar bli lite stökigt igen...

 

Men nu ska jag ta och borsta tänderna och slå på en film tror jag!

 

Ses i morgon sötisar!

 

Ciao



(Bild från Google)


Night falls

Jaha, nu ska jag gå och lägga mig. Har varit uppe alldeles för länge säger mitt huvud.

Det gör ont!

I alla fall så var Fast and furious bra, vilket den också var förra gången jag såg den! Sen blev det CSI: Miami med en söndertrasad plastikkirurg som ramlat in i en flismaskin. Äckligt var det, i alla fall lite!

 

Nåja, nu ska jag som sagt sova, och i morgon väntar mer städning! Tråkig dag med andra ord!

 

Godnatt alla läsare och nattugglor!

 

Ciao


Fast and furious

Nu blir det filmkväll med familjen, ledsen folks!

Hörs kanske senare ikväll, nu ska jag in i vardagsrummet med min godispåse!

Ciao



Kvällen film:

Fast and furious


Working hard to get food on the table

Vilse i pannkakan hette en serie för barn som gick för en hejans år sedan. Och vad det har att göra med mig just nu är att jag håller på att laga mat.

Fast jag är snarare vilse i matoset, haha!

Kassler står på menyn idag, till det serveras kokt potatis, svampsås och varma grönsaker samt gelé, för de som behagar ha detta till!

Men nu måste jag återgå till maten, en ytterligare rapport kommer efter maten!

Ciao


Miss you

Sitter och lyssnar på musik nu, har inget bättre för mig. Är grymt sugen på godis, men icke! Ska se på film tror jag, senare inatt går Down with love på ettan tror jag, sjukt rolig film!

Fram tills dess så slänger jag upp en liten fånig lista:

Dagens låt: Hammerfall - I believe 
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens smink: lypsyl?
Dagens händelse: sista träffen med Emma! <3 :'( 
Dagens planer: var att träffa flicksen, och det gjorde jag
Dagens vill ha: kärlek <3
Dagens saknad: EMMA!!!
Dagens person: mina flickor, christian, timmy etc. 
Dagens finaste: Jojo och Christian, såååå söta!
Dagens drog: fika!
Dagens måste: var att berätta för Emma att hon är saknad!
Dagens dricka: Cola!
Dagens köp: fika
Dagens mat: kycklingrullader och bulgur ^^
Dagens mående: blandat
Dagens parfym: Hugo Boss - Pure purple
Dagens artist/band: Hammerfall


Nu ska jag bädda ner mig i sängen!

Godnatt allihopa!

Ciao

Friday I´m in love

Oj, glömde helt bort bloggen.

Det blev ingen träning ikväll för min del, hallen vi är i var bokad av innebandyn hela kvällen. Tack liksom! Enda hallen i Sundsvall com man får ha klister i, annars är det Njurunda som gäller! Bajs på det säger jag bara!

Men då fick jag ju tillfälle att äta middag med mamma och pappa i alla fall! Känns konstigt nog som att det var jättelängesen vi gjorde det, i alla fall en riktig middag. Jag stod för maten och det blev kycklingrullader fyllda med soltorkade tomater och fetaost, samt bulgur och vitlöksdressing. Synd bara att det blev ett abrupt slut, men det är sånt om händer.

Kvällens planer är ganska vaga, trodde ju att jag skulle träna, men eftersom det inte blev så så får jag väl roa mig på annat sätt. Kanske att jag kokar ihop en novell, vad säger ni om det?

För övrigt så är jag lite ledsen på ögat ikväll, för idag träffade jag Emma för sista gången! För på söndag drar flickan till Spanien för att jobba som Au Pair och kommer inte hem igen förrän i februari! Damn girl! Jag är avundsjuk! Men samtidigt inte...Hon kommer att bli grovt saknad i alla fall! En bättre vän och partymaskin får man leta efter! Har bara kännt dig i tre år, vännen, men du är guld, du är underbar!

Jag älskar dig, du underbart galna flicka! ♥



Gud vad ensam jag känner mig just nu! Emma är snart borta, andra Emma är typ borta(?) och Jojo och Käs har sina kärlekar att mysa med. I alla fall Jojo, Käs sitter väl och räknar minuterna till hennes pojke kommer med tåget 21.57. Men vad har jag? Inget!

 

Damn, varför måste jag vara ensam? Jag är en social människa! Jag lever för min familj, mina vänner och min kärlek(om jag har någon)!!! Jag är inte skapt för att vara ensam! Jag hatar ensamhet...om jag inte själv valt den...

 

Nej, usch! Nu ska jag socialisera lite på msn, om någon vill ha mig, sen tror jag att jag tar ett bad!

 

Trevlig kväll mina gulliga läsare!

 

Ciao

PS. Medan jag är borta kan ni väl ge mig ett ämne att skriva novell om? :D DS.


...

Måste laga mat nu, annars blir pappsen arg!

Be right back!

Ciao

Downtown

Fredag, äntligen fredag!

Helgen är i antågande och jag mår mycket mycket bättre än igår! Har inte en aning om vad det var, men det var inte särskilt trevligt. Illa mådde jag, och det tog lång tid att somna för magen gjorde världens knaskonter. Så jag unnade mig en sovmorgon i morse, sov till elva och gissa om det var skönt! Har mailat lite och ringt ett samtal nu på morgonen och ska äta lite frukost/lunch nu, innan jag åker ner till stan för att träffa Emma.

Och igår då? Ja, det var en mycket trevlig dag må jag säga, som började på Wayne´s med Käs och Emma och intagande av lite lunch. Efter det strosade vi runt och hittade lite avskedspresenter till Emma, som skulle komma senare. Vi hittade mycket kul som påminner om våra tider tillsammans och skrev även ett kort med...hrm...snälla hälsningar! Innan vi träffade Emma och hennes kille Alfred så gick vi tillbaka till vår gamla skola för att hämta Jojo. Vilken rundtur! Hon hade inte slutat riktigt än så vi traskade runt i skolan och träffade på MÅNGA lärare sen gamla tider! Vilken underbar nostalgi, det var nästan så man fällde en tår! Men bara nästan!

Gick till café Evolet och hittade Emma och Alfred där. A gick när vi kom så vi kunde få ha girls time. Vi beställde in lite fika (morotskaka och latte för min del) och satt och pratade i flera timmar. Efteråt så skildes vi vid bussarna och Bergsåkersborna åkte hem och jag och Emma tog Timråbussen, jag hem och hon till A. Kom hem och ja, resten vet ni!

Här är lite bilder från dagen:

 

 

Ja, underbara flicks jag har! <3

 

Nu ska jag äta, sen blir det stan!

 

Ciao


Sick little game

Tusen förlåt för dålig uppdatering, men har varit på stan med flicksen hela dagen och sen när jag kom hem så mådde jag så dåligt att jag endast fick i mig lite soppa och sen slockande i sängen i nästan tre timmar. Mår dock bättre nu, min hemska huvudvärk försvann i tuppluren, men magen är fortfarande inte bra.

 

Haha, lite kul, när jag vaknade så var jag ashungrig! Sååååå...sitter nu och dricker juice och äter knäckebröd med ost. Jättegott, men smuligt. Får se till att skaka av det från täcket innan jag sover...men nu är jag inte trött!!! Bara trött i kroppen, men kommer inte somna än på ett tag...


Tur, för om en halvtimme börjar Jordan!

Bilder togs idag ockå, men de kommer i morgon!

Nu säger jag tack och godnatt allihopa!

Ciao

 


Morning has broken

En ny dag, nya planer, och nytt väder?!

Nu är det banne mig höst på riktigt. Jag blev väckt för tjugo minuter sen av mamma och blev tvungen att gå ut och ge henne sina ögondroppar, och vad upptäcker jag?

Svinkallt ute och FROST i slänten mittemot huset! Fast klockan är nio och solen låg på litegrann. Det är sjukt, och jag vet inte om jag är redo för det, haha! Fast å andra idan har jag alltid gillat hösten. Tycker det är väldigt mysigt på något sätt. Mörka kvällar, tillräckligt kallt för stora koftor och börja använda halsduk och kanske en söt mössa och vantar. Och alla färger som dyker upp! Träden ändrar färg, marken blir täckt av löv, så den ändrar färg, hell yeah, tror till och med himlen har en annan ton på hösten! Egentligen så är jag mer en vårmänniska, men hösten har verkligen sin charm, inget snack om saken!

Dagens planer är att möta Emma och Käs på stan för lite vardagligt tjejsnack och kanske lite shopping. En fika är ett måste sa jag till Käs igår och hon höll helt med mig! Senare sås ka vi träffa även Emma och Johanna för en avskedsmiddag på (än så länge) okänd restaurang. Är ganska avundsjuk på Emma, som vi har middagen för, för hon åker iväg till Spanien på söndag. Avis, hell yeah!

Men men, först frukost, sen ska jag försöka få fason på mitt barr, det ser ut om ett skatbo!

Ha en härlig morgon alla söta!

Ciao



(Bild från Google)