Confused

Asså okej, nu blir jag riktigt förvirrad och stressad, underbart!

I början av veckan hade jag ingen bostad, visste inte alls vart jag skulle ta vägen...och nu står (sitter) jag här med typ...tre eventuella boenden! Yay...eller? Jag kan inte sånt här! Somebody help me, vad göra?

 

PS. Jag är fucking helt salig över en sak i alla fall, imorgon börjar True Blood igen!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!! DS.


Åka pendeltåg

Nja, men nästan. Sitter på tåget ner till Göteborg för att hälsa på en av mina andra hälfter, min fina Käs. Har lämnat Skövde bakom mig (eller framför egentligen, jag sitter ju bak- och fram, hehe!) och har knappt en timmes resa kvar innan jag får hålla min murva i famnen. Saknar henne som fan! ♥

 

Men snart så...snart! Blir kvar till på måndag och jag kan inte grantera uppdatering under resan, men ni börjar väl bli vana sånt nu? Höhö!

 

Ciao



Jag och Käs i vårat mest naturliga tillstånd, mohaha!


PS. Kommer ni ihåg att jag sa att jag ville klippa mig? Oh well, jag gjorde det...igår! Och det blev riktigt snyggt! Väldigt ovant, då jag inte haft lugg sen första klass, men jag är nöjd! DS.

Uffa, lite mörk...får ta en bättre bild när jag kommer fram till Götet...

 

 


11-08-11

Woop woop folk!

Sitter med smet i en skål och kaffe i en kopp, sämre kan man ju ha det! Har bakat banankaka och sitter nu och åtnjuter mig smeten som blev över. Jävla tur att jag ska ner på stan och träna med syssling Johanna om en timme typ. Blir lite styrketräning, tänkte nog mest satsa på bål och armar, tror inte benen orkar så mycket efter gårdagens Draklopp. Det var en rejält tuff bana men jag är jävligt stolt över att jag klarade mig igenom den utan att dö, haha!

Sen funderar jag på att försöka boka klipptid innan jag drar ner till Göteborg, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra...vill gärna ha kvar längden som jag har sparat ut nu så länge, och min lugg...men mina lockar verkar dö så fort håret får lite längd, irriterande indeed! Så jag funderar nästan på om det är dags att göra ett lite mer rejält klipp och kapa längderna och satsa på lockarna...typ något liknande dessa:

 

 

Bilden till vänster är kanske i värsta laget, men den till höger? Mja, mja...we´ll see...

 

Vad tycker ni?

 

Ciao


Modelistan

Hej småbarn!

 

Hittade denna lista hos Julia aka Lorissa och tyckte att den verkade lite kul! Jag är verkligen inget modefreak men lite intresse har man väl, annars skulle jag nog gå runt i mjukisbyxor och linne hela dagarna.

Favoritplagg i garderoben just nu: Min grå- och vitrandiga kofta

Byter gärna garderob med:  Käs eller Viktoria, problemet är bara att ingen av dem har samma kroppsbyggnad som mig, haha!

Trivs bäst i: Tunikor och klänningar eller träningskläder

Bästa stiltipset: Klä dig i sånt som passar dig och som du trivs i, vill man ha något nytt kan man kanske bytlåna med kompisar

Vanligaste färgen på mina kläder: Svart, helt klart...även om jag börjar få mer färg i garderoben nu

I höst kommer jag gå klädd i: Stickat och tunikor i mustiga färger och kängor

Men absolut inte i: Päls...har typ alltid tyckt att det är lite för...ja, inte min stil alls...

Jag doftar just nu: Lite lätt svettlukt och sängdamm, haha!

Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Bra fråga, just nu ett par nya Converse

Höstens köp: Nya kängor och murriga tunikor

Höstens behåll: Basplagg, som tights, linnen och enfärgade tröjor

Höstens släng: Trasiga underkläder, ehe...

En ideal höstoutfit: MC-inspirerade kängor, lite längre stickad tröja, svarta leggings och smycken

Nu ska jag börja tagga upp inför kvällen, då blir det Drakloppet här i Sundsvall.

Ha en bra dag!

Ciao