Friday I´m in love

Oj, glömde helt bort bloggen.

Det blev ingen träning ikväll för min del, hallen vi är i var bokad av innebandyn hela kvällen. Tack liksom! Enda hallen i Sundsvall com man får ha klister i, annars är det Njurunda som gäller! Bajs på det säger jag bara!

Men då fick jag ju tillfälle att äta middag med mamma och pappa i alla fall! Känns konstigt nog som att det var jättelängesen vi gjorde det, i alla fall en riktig middag. Jag stod för maten och det blev kycklingrullader fyllda med soltorkade tomater och fetaost, samt bulgur och vitlöksdressing. Synd bara att det blev ett abrupt slut, men det är sånt om händer.

Kvällens planer är ganska vaga, trodde ju att jag skulle träna, men eftersom det inte blev så så får jag väl roa mig på annat sätt. Kanske att jag kokar ihop en novell, vad säger ni om det?

För övrigt så är jag lite ledsen på ögat ikväll, för idag träffade jag Emma för sista gången! För på söndag drar flickan till Spanien för att jobba som Au Pair och kommer inte hem igen förrän i februari! Damn girl! Jag är avundsjuk! Men samtidigt inte...Hon kommer att bli grovt saknad i alla fall! En bättre vän och partymaskin får man leta efter! Har bara kännt dig i tre år, vännen, men du är guld, du är underbar!

Jag älskar dig, du underbart galna flicka! ♥



Gud vad ensam jag känner mig just nu! Emma är snart borta, andra Emma är typ borta(?) och Jojo och Käs har sina kärlekar att mysa med. I alla fall Jojo, Käs sitter väl och räknar minuterna till hennes pojke kommer med tåget 21.57. Men vad har jag? Inget!

 

Damn, varför måste jag vara ensam? Jag är en social människa! Jag lever för min familj, mina vänner och min kärlek(om jag har någon)!!! Jag är inte skapt för att vara ensam! Jag hatar ensamhet...om jag inte själv valt den...

 

Nej, usch! Nu ska jag socialisera lite på msn, om någon vill ha mig, sen tror jag att jag tar ett bad!

 

Trevlig kväll mina gulliga läsare!

 

Ciao

PS. Medan jag är borta kan ni väl ge mig ett ämne att skriva novell om? :D DS.






Ät godis människa, det är fredag :)

2009-10-02 » 23:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback