Äckligt!

Känner mig så vansinnigt ofräsch idag...
 
Rödlätt i fejset (har varit så ett tag), menssvullen, fosterställningsvarning och myskläder. Jepp, mens är fan inte kul. Inte i mitt fall. Det är skönt att kroppen fungerar som den ska, men att behöva ta två värktabletter och ligga i fosterställning med värmekudde hade jag gärna sluppit. Tackar en högre makt för att det finns varmvatten i massor här hemma! Stod säkert 20 minuter i duschen och nästintill skållade magen för att bli av med smärtan. Tror faktiskt det fungerade för nu är det bara lite lätt molande...
 
Aja, det är tur att det bara är såhär första dagen, tycker väldigt synd om dom som har det såhär varje dag under mensen. I fell your pain!!!
 
Denna helg kommer bli rätt så lugn tror jag, har inga planer what so ever mer än att försöka börja tentaplugga så jag inte behöver göra allting nästa vecka när jag är i Piteå. Åker på måndag efter mitt seminarium och återvänder på torsdagen då jag har tenta på fredag plus en fotografering på torsdag kväll. Ska bli ytterst spännande och riktigt kul att bli proffsfotograferad!
 
Nä, jag tror att jag ska försöka göra mig lite mat, sen överväger jag att ägna kvällen åt att äta naturgodis och titta på Sailor Moon. Imorgon tar jag tag i plugget + att jag har tvättid klockan tio så det blir väl ingen sjusovning. Vi bestämmer det tycker jag! Idag får jag vila med min mensvärk, imorgon börjar allvaret!
 
Ha en bra fredag ni andra!
 
Ciao
 
Så här är jag förhoppningsvis imorgon - mitt vanliga galna jag igen!

Sjuk...igen!

God kväll i stugorna!
 
Sitter här och är rätt så nöjd. Har precis skickat iväg min restuppgift som jag åkte på helt på grund av att jag är seg i skallen och missförstår allt (inte lätt när det står instruktioner i femtielva olika dokument!) plus att Timrå IK vann över Rögle ikväll med 1-0 så jag är lite patriotisk mot min grannstad till hemstaden (Timrå ligger precis norr om Sundsvall för dom som inte vet) och njuter lite lätt av att jag kan slappna av tillfälligt.
 
I övrigt så tror jag att det inte var jättebra för mig att träna 7 pass på 4 dagar när man precis blivit frisk från sjukan, så nu sitter jag här med snorig näsa och hosta...blöööh! Tilläggas bör att jag tror det börjar närma sig den tiden på månaden vilket gör att jag är lite PMS-sjuk också = ingen bra kombo!
 
Väntar på ett samtal från min fina sötnos, sen ska jag nog däcka i sängen!
 
Ha en bra tisdagskväll, kära läsare!
 
Ciao
 

Eviga längtan

Hej hopp i blåbärsskogen!
 
Här sitter jag och längtar, längtar som en jävla tok! Ikväll kommer nämligen min karl hit! ♥
 
Han har slutat jobba tydligen så nu väntar jag bara på att han ska ta sig de ca 30 milen från jobbet och hit till mig. Tiden kan liksom inte gå fort nog! Alla ni som är kära vet nog vad jag pratar om, ni andra får väl föreställa er...typ kvällen före julafton! Tiden kan liksom inte gå fort nog så det blir julafton, haha!
 
I alla fall, är för övrigt väldigt slut i min lilla kropp. Tränade ju Core Control igår så jag funderade på att ta det lugnt idag. Men nej, jag tror all abstinens som jag haft under tiden jag varit sjuk kom som en smäll så jag gick och körde Core Control idag också, följt av ett pass SH'BAM. Gissa om jag var slut efteråt! Och svettig som en jävla gris! Men kul som satan är det, speciellt SH'BAM, i alla fall för mig´som älskar att dansa och fåna mig.
 
Oh well, undra vad jag ska göra för att få tiden att gå? Kanske gå på ICA en sväng så vi har nån mjölk i helgen. Kan ju vara en idé...
 
Ha en fortsatt trevlig fredag, läsare!
 
Ciao
 

Nytt!

Hej hopp!
 
Som ni kanske märker har jag bytt design, den förra kändes lite dyster tycker jag...den här är lite mer jag, samtidigt som jag helst skulle vilja ha en helt egen personlig design...nån som kan hjälpa mig fixa en sån?
 
I alla fall, lunch har intagits samt en kopp java, så nu ska jag fortsätta med det jag ska göra. Har varit riktigt duktig och har nu bara en enda punkt kvar på listan, nämligen städningen! Ibland undrar jag varför jag envisas med att spara den till allra sist, det är ju det jag tycker minst om...haha att man aldrig lär sig!
 
Runt halv fyra är det i alla fall tänkt att jag ska ge mig iväg till IKSU och köra lite crosstrainer innan mitt Core Control pass. Sen hem och äta, duscha och sen ska jag iväg till Annette som ska hjälpa mig lite. Förhoppningsvis även Marja. Är grymt taggad på det hela!
 
Men men, dags att ta itu med städningen!
 
Ciao
 
 

Morgonstund

Godmorgon torsdag!
 
Klockan är inte ens nio och jag har hunnit med en hel massa redan.
 
Ätit frukost
Spillt kaffepulver fulla golvet
Tvättat två maskiner samt laddat den tredje
 
Okej, kanske inte så mycket ändå...men att göra detta på två timmar är ändå ganska bra för att vara jag! Som sagt är den tredje maskinen igång nu, tvättar underkläder som sista maskin då det är lätt att hänga upp på rummet. Resten av tvätten har jag kört i torkskåpet för det tar sån tid att torka, speciellt typ mjukiskläder och jeans!
 
Resten av dagen ska ägnas åt att pricka av min lista på saker att göra samt att jag ska hinna med att gå på ett pass Core Control i eftermiddag samt göra en riktigt kul grej! (vill inte avslöja vad just nu på fall att karln får för sig att läsa!) Har nämligen lovat att han ska få en överraskning när han kommer imorgon! Längtar så himla mycket! ♥
 
Men men, här kan man inte sitta hela dagen! Dags att börja dagen ordentligt!
 
Ciao
 
Random bild i brist på annat!

Dagens 5:a

Dagens 5:a blir dagens mest intressanta händelser (för min del...)
 
 
1. Min basgrupp blev klar med gruppuppgiften, yey för oss vad vi är grymma!
 
2. Var ute och sprang igen efter denna jävliga förkylning, tog det lugnt men det gick över förväntan!
 
3. Var ner på H&M på Strömpilen och hittade skorna jag vare på jakt efter. I min storlek. I både svart och vitt. Givet klipp!
 
4. Beställde lite kläder från Nelly.com som jag tyckte jag behövde...kanske inte det smartaste men men...
 
5. Latheten tog över när jag kom hem från Strömpilen så jag åt frukost till middag, fil och flingor plus två mackor!
 
 
Detta var då dagens 5:a. Imorgon bitti väntar tvättid klocka sju sen ska jag banne mig träna skiten ur mig!
 
Ha en bra kväll kära (få) läsare!
 
Ciao
 
 
Ett av plaggen jag beställde från Nelly.com!

Study hall

Hej hopp läsare!
 
Tisdag idag. Ledig tisdag. Plugg-tisdag!
 
Idag ska det pluggas hej vilt! Mycket att läsa, i princip bara läsa, så det borde gå ganska smärtfritt. Hoppas jag blir klar i någorlunda tid så jag kan träna ikväll. Hade tänkt hänga i studion nu på förmiddagen egentligen, men jag försov mig samt vaknade utan nån lust för det...konstigt, jag brukar jämt ha lust för pole?! Oh well, jag tror nog det bara är tillfälligt.
 
Men men, ska väl ta tag i plugget direkt så det blir gjort! Hade tänkt hinna med en promenad också men vi får väl se. Ha det bra allesammans!
 
Ciao
 

 
 

Regntunga skyar

Hej hopp!
 
Idag regnar det här i kära Umeå. Inte så jävla kul, med tanke på hur jag mår. Det bidrar liksom inte till att må bättre haha! Fortfarande tampas jag med efterdyningar av förkylningen, hatar det verkligen. Dessutom har jag lyckats smitta min fina så han är också sjuk...Något dåligt samvete man får!
 
Oh well, man får väl försöka se ljuspunkterna. Denna vecka är rätt så lugn, helgen bjuder på mycket roligt och ja...jag lever! Nackdelen är att jag tror jag lämnade hjärtat kvar i Piteå i helgen. Kan ha varit en av de bästa helger jag haft, trots förkylningen! Längtar tills nästa gång jag kan få en så underbar helg, gärna ännu längre!
 
Men men, bäst att ta tag i plugget antar jag. Har en del att läsa och en uppgift att göra klart, sen har vi grupparbete på onsdag som måste bli klart då, i alla fall om jag får bestämma! Vill gärna ha slutet av veckan samt helgen helt ledig!
 
Så ja, får väl signa ut och försöka rycka upp mig lite! Här ska pluggas!
 
Ciao
 
 
 

Within my heart

Hej mina småhjärtan!
 
Torsdagsblues igen, idag mår jag ganska så okej igen, lite tjock i skallen bara, känns som om någon proppat mitt huvud fullt med bomull, haha! Lite lagom snorig också, men halsen börjar bli bättre. Peppar peppar!
 
Om drygt en timme ska jag infinna mig på skolan och ha seminarium, känns ganska bra, tror det kommer gå som smort och ganska smärtfritt. Hoppas bara jag inte får nåt hostutbrott mitt under allt och kräks, haha!
 
Ikväll väntas en utekväll med Alex, Simon och Tobbe. Eller ja, utekväll var väl fel ord egentligen. Vi ska bort till Lokal och kolla på Elitseriepremiären.
 
Timrå IK vs AIK!!!
 
Timråvinst är ett måste, säger inget annat, hehe! Sen promenera hem och ringa min fina! ♥ Längtar som ett djur till imorgon då jag drar norröver med Hanna och Annette som mina chaufförer för att spendera några dagar i Piteå. Funderar på att baka imorgon och ge hälften till dom som tack...plus en slant för bensin. Känns inte mer än rätt om jag säger så.
 
Åååh, jag är så himla glad just nu! Går inte att beskriva! ♥
 
Ha en fantastisk torsdag kära vänner!
 
Ciao
 

 
 

Bubblan

Hej kära läsare!
 
Helgens uppdatering blev obefintlig. Ursäkt? Jag har levt i en bubbla! Jag hade ju besök i helgen och ja...tiden glömdes liksom bort, man levde som i en bubbla. Jag höll nästan på att missa träningen på grund av det, haha!
 
Kan inte säga mer än att jag är riktigt glad just nu, och det känns så jävla bra!
 
Inte ens massa filosofiska teorier och bisarra uttryck och historiska termer kan ta död på mitt humör. Det enda som känns lite tungt är att min hals gör ont...vill verkligen inte bli sjuk nu! Så jag kurerar mig med massa honungs-te och halstabletter och hoppas på det bästa.
 
Tja, det var väl allt jag hade att säga för tillfället, nu ska jag återgå till mitt te och fröken Arendt.
 
Ciao
 

 
 

Friday I´m in love

Godmorgon fredag!
 
Idag är jag ledig, wohooo!
 
Eller ja, ledig och ledig, man ska väl inte överdriva, hehe...har ju en hel lista på saker att göra idag så man kan väl säga att det blir produktiv ledighet. Jag har i alla fall inget skolarbete att tänka på. Har ju faktiskt redan avverkat en punkt på listan nu på morgonen, nämligen diskningen. Bara 5 punkter kvar då...tror jag kommer spara dom jobbigaste till sist om jag känner mig själv rätt, nämligen att dammsuga och städa toan. Tycker inte om städning, blöööh...
 
Men i alla fall, vart ju klar med plocket igår, så nu är all tvätt på sin plats, rena kläder i garderoben och det som går att använda lite till utan problem ligger i en hög i ena fåtöljen. Inte så glamoröst kanske, men vad göra i ett litet rum på 20 kvadrat? Man tager vad man haver helt enkelt. Men men, nu ska jag tvätta av mit lite och borsta pärlorna, sen ta itu med resten av punkterna på listan. Ikväll blir det parteeeeeey!
 
Ha en fantastisk fredag, kära läsare!
 
Ciao
 
 

Sony Xperia Go

Hej hej hallå!
 
Nu är jag glad, nu är jag med smartphone!
 
Åkte ner till stan och shoppade lite med min fina Marja, blev en tröja, en kam och ett lipgloss. Men det viktigaste av allt, jag skaffade mig en ny telefon!
 
Så nu har jag hamnat i Smartphones underbara värld!
 
Nu har den precis laddat klart så nu är det bara att börja leka lite. Men bara lite, för städning väntar, ehe...
 
Ha en bra fortsatt dag!
 
Ciao
 

 
Så ser den ut, även färgmässigt!

Rich girl

Hej hopp sockertoppar!
 
Torsdag idag, hej vad tiden går. Idag kommer första utbetalningen från CSN, wo to the hoo, därav rubriken! Nu har jag råd att skaffa mig en ny telefon och bättra på kylskåpets innehåll lite hehe.
 
Anyhow, idag blir det grupparbete med min nya basgrupp, ska bli spännande. Efter det får vi se om jag ska ner till stan med Marja eller om jag hänger på IKSU och kör lite, man måste ju hålla i trenden liksom, hehe! Fast egentligen har jag tusen saker att göra här hemma så jag skulle behöva vara hemma och fixa med det...oh well, får väl vara extra effektiv imorgon istället.
 
Nä, nu ska jag packa väskan och sen ge mig av, man vill ju inte komma försent första träffen!
 
Ha en underbar torsdag alla läsare!
 
Ciao

Onsdag 120509

Hej hopp folks!
 
Blev lite sisådär med bloggningen idag tror jag...i alla fall.
 
Tvättade undan allt imorse, så nu ska allt bara vikas och fixas och städas etc. inför helgen. Var sedan över till goa Julia och rånade henne på lite kursböcker (det är fint med kompisar som gått kursen före en själv, hehe!) sen bar det av till skolan. Vi såg en film som i mitt tycke var riktigt bra, även om jag vet att många inte rikigt hade samma åsikt, hehe! Franska filmer är speciella I guess.
 
Anyhow, har ganska nyligt kommit tillbaka från en löptur ute i solen/blåsten. Väldigt uppfriskande måste jag säga och det kändes ganska bra i kroppen. Gott tecken! Känner mig faktiskt väldigt duktig, har tränat varje dag denna vecka...måste väl ta igen lite eftersom det inte blev alltför mycket tränande i sommar. Så nu ska jag fixa mig lite middag sen ska jag sätta mig med herr Bourdieu och läsa om hans teorier och sånt, så jag inte är helt lost på grupparbetet imorgon.
 
Ha en bra onsdagskväll!
 
Ciao
 

 
I brist på annat får ni en till bild från Allstar med flickorna + Jonas!
 
 

Cupid's shot

Godmorgon allihopa!
 
Jag skulle idag ha gått upp tidigt för att hinna börja städa och fixa och kanske träna lite...ehe, det gick väl sådär....klev upp strax efter nio istället för sju, haha! Men det var skönt att sova lite.
 
I alla fall, idag står det föreläsning på schemat, börjar dock inte förrän klockan tre så jag har ganska bra med tid fram till dess. Tid som ska ägnas åt städning och sortera tvätt. Har tvättid imorgon bitti och städa skulle jag liksom behöva i vilket fall. Får besök i helgen så jag vill ju att det ska se acceptabelt ut, haha!
 
Kvällen ska spenderas i studion hade jag tänkt, lite fri träning så jag kommer in i allt igen. Ska försöka få till en cupid ikväll, får se om jag lyckas, annars blir det nog mest bara repetition och en massa stretching. Jävlar så ovig jag har blivit av en vecka utan pole.
 
För er som inte vet så ser cupid ut såhär:
 
 
 
Så ja, jag hoppas att mina läsare får en bra dag! Jag tänkte försöka ha det i alla fall!
 
Ciao

Rivstart på terminen

Hej hopp alla söta!
 
Idag har jag gjort första dagen på mitt tredje läsår. Resultat? Tjaa, tror det kommer bli rätt så bra. Mycket grupparbeten och seminarie, sen två feta tentor på det. Känns som att det är överkomligt, men samtidigt sjukt drygt...
 
Efter vår föreläsning (som för övrigt började kl 8 imorse, urk...) så drog jag upp till IKSU och rivstartade kroppen med lite träning. Körde mest ben och axlar, men också lite bål och kondition. Det var ganska lätt träning men det känns i kroppen, gott betyg! Kommer nog behöva stretcha ut ganska ordentligt sen, men jag tänkte ta en liten promenad först, det är nämligen sol ute idag! Man måste ju ta till vara på de få soldagar som är kvar känns det som.
 
Så ja, jag har satt i mig lite lunch (lax med bulgur, mums!) och ska dricka lite kaffe nu, sen ger jag mig ut i solen.
 
Hoppas alla har en bra måndag!
 
Ciao
 

 
En bild på mig och min fina Emma från Allstar i fredags
 
 

Update

Hej hopp bloggen!
 
Tja, snabb uppdate.
 
Fantastisk och underbar sommar, stressig men ändå fantastisk. Tur och retur till Umeå ett antal gånger och en massa jobb och lite Trial.
 
Imorgon går jag på mitt tredje läsår som lärarstudent, ytterst spännande! Måste skaffa en ny mobil då min drunknade i min dyngsura jackficka i lördags.
 
Tränar fortfarande Polefitness, älskar't som fan! Steg 2 nu, wohoo!
 
Annars då? Jo, har klippt ny frippa!
 
 
HOT or NOT?
 
Imorgon ska jag försöka ta tag i bloggningen igen. Ha det bra tills dess!
 
Ciao