Happy (late) Birthday!

INTE ATT FÖRGLÖMMA, ÄVEN OM DET ÄR EN DAG FÖRSENT...

GRATTIS TILL BÄSTA EMMA STRÖM SOM HAR INTAGIT DEN ÄROFYLLDA ÅLDERN AV 20 ÅR!

SYSTEMBOLAGET, SE UPP!





Weekend story

Jag är verkligen kass på det här med bloggning, men jag har ju annat för mig också och jag har haft en väldigt trevlig helg kan jag lova. Trevlig, men konstig och ja...intressant. Fredag kväll blev en liten intressant historia, städade hela eftermiddagen och kvällen, skulel sedan dammsuga, men nej, då skulle mamma sova inför natten då hon skulle jobba...så hej dator ett tag! Eller okej, jag fick vara taxi åt min bror också en sväng...skulle sedan hämta honom innan mamma skulle åka, men det sket sig, så jag fick skjutsa mamma till jobbet och sen åka hem igen för att vänta på att lillebror skulle höra av sig.

Satte igång att dammsuga medan jag väntade och ja...jag hann ett och ett halvt rum innan han ringde. Åkte och hämtade honom och hans kompisar och alla förbannade saker de skulle ha med inför nåt dom skulle göra på lördagen. Släppte av den första på väg in till stan, den andra i Skönsberg och den sista följde med hem med bror. Kom hem, bror + kompis gick ut med hunden så jag kunde dammsuga klart, sen slog något slint i mitt huvud och jag ställde mig och diskade...jag som avskyr att städa och diska! Lite musik löste biffen...och jag tror tröttheten satt som ett stopp för allt annat, dock kände jag mig inte trött alls, men men...datorn plingade till med ett meddelande från mamma att jag skulle komam dit, väl där fick jag taxiuppdrag igen, köra hem pappa och en av hans kompisar, så det blev till att åka ut till Timrå och lämna av "farbror Hans" där, sedan hem med pappa. Kom hem vid halv tre tror jag, och möttes av en förfrågan från Jonna: "Kom och kolla på matchen i morgon!"

Tyvärr hade hon redan loggat ut, så det kändes lite elakt att bara ignorera, så hux flux så bestämde jag mig för att åka och kolla, och samtidigt hämta pappas bil i stan. Ett krux, det skulle innebära TIDIG uppstigning...men vad gör man inte för vänner? Uppstigning sju på lördag morgon, dusch, fix sen ner på stan för att kolla match nio. Askallt! Regn och lite blåst och inte många grader varmt. Tycker dock mer synd om Filip som också skulle komam och titta, men han kom in till stan ungefär när det var tio minuter kvar av matchen. Ganska ovärt...som plåster på såren så fick han följa med mig och Jonna hem till mig och ja, vi hade en trevlig dag kan jag säga. Gick på stan litegrann, såg på film, jag bjöd på lunch (stolt!) och bara massa trevligt skitsnack, haha!

Lördag kväll bestod av kortspel, glassätning och körslaget, samt att vi faktiskt deltog i Earth Hour! Vi släckte precis ALLT, utom TV:n samt akvariumet till sköldpaddorna, som går på timer. Sen var det dags att sova för mig och Jonna, för på söndag väntade uppstigning vid halv sex och en buss som gick halv sju för att ta oss och laget til Piteå för sista matchen för säsongen. Tyvärr en förlust...och en jobbig hemresa för det kändes som att jag var sjuk. Det har hållt i sig till idag, huvudet värker och kroppen känns allmänt mosig...ingen aptit eller nåt sånt...oh well, tur att det kom nu, när säsongen är slut. Har ju lyckats varit frisk i övrigt hela säsongen, haha! Så det blir nog ingen träning för mig ikväll, men jag ska ändå dit för vi ska ha spelarmöte och prata om säsongen som varit, så det känns viktigt att vara där ändå. Så nu ska jag vänta på Jonna som ska komma hit på middag och sen åker vi till hallen.

Längsta inlägget på länge, men what the heck, who cares?

Ha en trevlig måndag alla läsare!

Ciao


   

Ser jag lika seg och hängig ut som jag känner mig? Hehe!


Life is a rollercoaster

Hej hopp i lingonbusken!

Snart är det helg igen, för det är torsdag idag. En hemsk torsdag för min del, ont i axlarna och kramp i vaden, som grädde på moset så snöar det ute! Förstå vilken depression! Snö?! Jag vill ju ha vår nu!!!

Verkar som att jag får hänga undan min jeansjacka ett tag till om det ska fortsätta såhär...tillsammans med alla andra vårkläder...ååh, smärta! Jag som precis hade börjat tina upp litegrann. Men jag antar att det inte är så mycket att göra åt det. Istälelt ska jag ta tag i mig själv och bringa ordning på mitt bombnedslag till rum, vilket jag sagt i säkert tre veckor att jag ska göra. Men nu har jag lite press eftersom jag får besök till rummet i helgen, Jonnie-ponnie krashar hos mig ännu en natt inför den sista seriematchen på söndag, borta emot Strömnäs. Jag hoppas inenrligt att vi kan spöa dom även på bortaplan, men det komemr nog bli tuffare den här gången. Nåja, kul som stryk ska det bli, det surras om en gemensam frukost på bussen upp och lite mysande. Låter utmärkt tycker jag, hehe!

 

Oh well, ska jag hinna bli klar så är det väl dags att börja nu, Spotify är igång och ja...wish me luck!

 

Ha en trevlig dag alla läsare!

 

Ciao



It´s a beautiful day!

Jag är så himla glad just nu!

Första segern denna säsong!

Modevisning på Stadshuset!

Snygg till tusen!

Jag är så glad just nu!

Vi hörs i morgon, alla fina där ute!

Ciao




Bad day

Det blev tyvärr inga goda nyheter, det blev en fet förlust istället, med lite taskig attityd och för många brända lägen. Bittert indeed, men det blir till att peppa om igen till matchen i morgon mot Strömnäs, då jävlar brinner det! För tillfället så har jag en annan match i tankarna, nämligen andra matchen mellan Timrå och HV71, andra perioden är igång och det står 1-1 än så länge. Tänkte bara informera...

Ikväll blir det en lugn kväll med lite film tror jag...mamma och pappa ska bort så det blir bara jag och brorsan, om han bestämmer sig för att stanna hemma, annars får jag ha fröken päls som sällskap, hehe!

Men ja, inte så mycket mer att säga för tillfället, ha en fortsatt trevlig kväll!

Ciao



Nyduschad, därav den lätta rodnaden...min snygga morgonrock är från Lindex!


Game on

Hej hopp sockertoppar! (tror detta håller på att bli en vana...)

Idag är det lördag, helgen har börjat. Okej, för de flesta börjar den på fredag kväll, men aja. Idag vankas något stort, det är nämligen dags för match igen, hemmamatch närmare bestämt! Så om en timme och en kvart ska vi samlas i Skönsberg för en spännande match mot Kalix HK. Själv är jag lite smånervös men jag ser grymt mycket fram emot det och är väldigt peppad sen förra gången när vi faktiskt lyckades ta poäng! Idag är jag dessutom andremålvakt under matchen eftersom Jonna är borta (miss you, bebis!) så jag har förhoppning om att få visa mig på styva linan litegrann.

Men ja, först ska jag göra mig en brakfrukost så jag orkar med, för det blir ingen mer mat förrän efter matchen trist nog. Tror jag ska koka lite gröt och göra några mackor och en kopp te...

Brakfrukost var det ja! Hehe...

Önskar mina läsare en trevlig dag, och gärna solig, precis som här i kära Sundsvall, och förhoppningsvis har jag bra nyheter när jag kommer hem!

Ciao


Living next door to Alice

Hej hopp alla sockertoppar!

Ska skriva ett litet snabbt inlägg innan jag drar mig till rummet för att byta om, ikväll vankas nämligen bio med bästaste Käs, något som jag helt förträngt, haha! Tur att hon påminde mig i tid. För övrigt så står kanal 9 på här hemma för de visar matchen mellan Timrå IK - HV71, första matchen av fem tror jag att det är. Och Timrå leder! I och för sig har det bara varit en period, men det är skit samma, haha!

 

I alla fall, filmen vi ska se är den omtalade Alice i underlandet, Tim Burton style! Jag har förväntningar, men samtidigt inte, bara för att jag inte ska bli besviken. Men jag hoppas på en trevlig kväll i alla fall! Nu ska jag dra mig och göra mig i ordning medans Timrå kämpar på i andra perioden!

 

Ha en superbra torsdagskväll alla läsare!

 

Ciao




Bad things

Efter gårdagens avsnitt av True Blood har jag fått ännu en kick av att titta på Eric Northman, aka Alexander Skarsgård. Jag säger bara damn, den mannen är het! Kan faktiskt erkänna att han är och kommer vara min första riktiga kändiscrush efter att jag såg honom i Vingar av glas, där han spelar Johan. Så jävla fin männsika, och inte är det sämre att han verkar vara grymt trevlig också. Fast jag skulle nog få en grym tunghäfta om jag skulle få träffa honom någon gång, haha!

Ja, det här var ju ett vettigt inlägg, men det är väl vad jag har att säga för tillfället, haha!

 

Så jävla het...




Ciao

 


Sweet dreams

Dusch avklarad, nu väntar min sköna säng och ett till kapitel i min bok, sen sussar jag in sött på min kudde. I morgon ska jag försöka bringa ordning på mitt rum samt ge mig ut och springa lite. Det är i alla fall min plan och jag hoppas att jag lyckas med det!

Godnatt alla läsare, vi hörs i morgon!

Ciao


Here´s Johnny!



Den minen...no comments...

Matlagning, here I come!

Ciao


Two beds and a coffee machine

Första promenaden för dagen avklarad och en kopp med kaffe står bredvid mig. Hade hopapts att det skulle finnas farmor-bullar kvar, men någon har visst ätit upp dom. Typiskt min otur...

Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg innan jag gör något annat, problemet är väl att jag inte har en aning om vad jag ska göra, haha. Funderar gravt på att städa mitt rum, men det är så evinnerligt tråkigt...Men det behövs, det kan jag lova. Nu har jag varit på latsidan igen och rumemt börjar se ut som ett bombnedslag igen, sorgligt nog. Det är konstigt egentligen, jag har så mycket tid att göra saker, likt förbaskat så gör jag inte det jag borde. Jag är en konstig människa, så är det bara, haha!

Nåja, jag hittar väl på något...

Ciao


Ännu en måndag

God morgon alla läsare, det är måndag igen!

För många av er betyder det att återigen komma tillbaka till skolan, jobb, praktik eller vad det nu är ni gör. För mig är det bara början på ännu en vecka som arbetslös. Eller ja, det kan jag ju inte veta riktigt, veckan är ju inte slut än.

Just nu sitter jag och proppar i mig lite frukost, sen ska jag ut på taxiuppdrag, ska hämta morfar och köra honom så han kan hämta deras bil. Kul kul, sen blir det nog hem och gå en promenad med lilla fröken.

En liten dagens kanske?

  

 

(Mixa hängde med på ett hörn också, sötnos!)

 

Tröja - H&M

Jeans - Cubus

Armband - Gina Tricot

 

Osminkad och jävlig är jag, men vad tusan, ska ju bara sitta i en bil, hehe! Önskar er läsare en trevlig dag!

 

Ciao


Pokémon

Haha, okej, måste få berätta en lite rolig sak. Jag tog och rensade min kamera på bilder nu efter promenaden, och hittade bilder från min senaste utekväll med tjejerna. Det roliga är att när vi var på Stadshuset så satte vi oss vid ett bord för att snacka lite, och på bordet låg en gaffel. Men den var böjd...



Och bara utifrån ingenstans så kom jag på att det såg ut som den böjda gafflen som en pokémon kunde böja med tankekraft, men jag kom inte på vad den hette, och alla andra bara kollade konstigt på mig och skrattade, haha! Jag klandrar dom inte...

I alla falll, nu när jag hittade bilden så kom jag på vad jag hade sagt, och bestämde mig för att leta rätt på den där sabla pokémonen, och jag måste säga att jag hade tur, för den dök upp nästan direkt. Tur att jag kom ihåg hur den såg ut! Här är han nu:

...............

...............................

..............................

.............

.............................

 

Okej, bilderna vill inte sammarbeta, typiskt Murphys lag, bara för att jag hittade saken så går det inte att ladda upp bild...I alla fall så heter den Alakazam, och han hade tydligen skedar, inte gafflar.

 

Bara en lite instickare såhär innan läggdags. Nu säger jag tack och godnatt för idag!

 

Ciao


Crazy

Nu är jag konstig, jag ska ut och gå...igen! Tredje långpromenaden idag! Vad är det med mig?

 

 

 

 

Jag är så gryyyyyyyymt vacker...

 

Ciao

 


Victory

Söndag börjar närma sig kvällning och dagen har varit ganska händelselös. Största händelsen var väl att jag åkte till njurunda och tittade på U21 i handboll. En seger för Sundsvall med 29-22 mot Östersund och därmed säkrande av seger i U21-serien. Tyvärr var det inte så mycket folk där så det blev lite lamt att kolla, även om matchen hade sina spänningsmoment.

Har ägnat eftermiddagen åt massa meningslöst surfande, men jag tror jag ska ta mig i kragen och gå ut på en promenad igen. Det är skönt! Åh just det, kan berätta att jag känner mig riktigt duktig. IGår fick jag ryck och gav mig ut och sprang, tror jag fick ihop 6 kilometers löpning som slutade hos mamma på hennes jobb med ca 20 minuters styrketräning medan hon sprang på löpbandet. Jag är lite stolt med tanke på att sist jag sprang långt var...förra året, haha!

Anyhow, tänkte försöka skriva en novell också, var grymt längesen jag gjorde det och känner mig lite kreativ nu. Kanske kan få lite mer ideér under promenaden.

Tills vidare till er läsare, en trevlig söndag!

Ciao




Rubrikbrist

Hehe, jag lovade bättre uppdatering...det var nog det sämsta jag kunnat göra, haha!

Anyhow, idag är det torsdag och jag har precis sett ännu ett reprisavsnitt av Top Model, denna gång säsong 9. Ganska lägligt att det går i repris på dagarna, då har man något att roa sig med. Så coolt att se alla snygga foton dom tar, och jag blir sjukt avis på alla snygga kläder och sminkningar dom får ha, gah! Men men, inte mycket att göra åt...kan dom inte starta Sweden´s next top model? Ganska kul idé...finns ju några svenska modeller som lyckast bra ut i världen!

Dagen idag ska väl ägnas åt lite städning, samt att jag ska försöka träna litegrann, funderar på att gräva fram mina löpartights och ta en runda i spåret, om jag orkar med allt detta slask, haha! Annars får det väl bli ännu en långpromenad med pälsiga fröken. Det måste jag göra i vilket fall kom jag på nu. Bäst att göra det direkt så hon inte gör något på mattan. Hon är ju rumsren, men man vet ju aldrig...

Önskar er läsare en trevlig dag!

Pussar

Ciao



Sweden´s next top model? Njaaa....


Wanna be on top

Hej måndagskänslor och för många sportovsvecka!

Själv får jag nöja mig med ännu en vecka som arbetslös så jag kan väl säga att jag har konstant lov fortfarande. And I hate it! Jag börjar bli grymt trött på att gå runt här hemma utan något vettigt att göra. Eller okej, det där var lögn, jag har tuen saker jag vill göra, men inget självförtroende och inga resurser att göra det, and it sucks! Idag var det tänkt att jag skulle ha gått på stan med Emma, men det blev inte av, så istället fastnade jag framför repris-avsnittet på finalen av Top Model 8, och Jaslene vann. Välförtjänt, jag gillade inte riktigt Natashas utseende, även om jag allra helst hade velat att Renee skulle ha vunnit. Den kvinnan är så sjukt vacker!



Nåja, istället för att sitta här och göra ingen nytta ska jag gå ut och gå med den lilla tösen på fyra ben. Det får bli den riktigt långa rundan idag, känner för en rejäl prommis. Och det är ju plusgrader idag! Våren är på väg!

Önskar mina läsare en trevlig måndag så hörs vi!

Ciao


There and back again

Hej alla underbara läsare!

Nu är jag äntligen tillbaka och för första gången på länge så känner jag mig inte orolig, fylld av smärta eller något annat otrevligt. Det är så underbart! Men det finns en hake:

Jag är astrött hela tiden!

All den här spänningen jag haft, all oro som stört sömnen har kommit igen nu, som ett brev på posten. Men jag är hellre jättetrött och glad än att gå på konstant adrenalin och smärta. Det kan jag lova! Just nu har jag tagit hand om mina eksem som har tittat fram tillfälligt som en bieffekt till all stress, men några vändor kortisonsalva på det och jag blir som ny. Sitter och myser i min skjorta från Röda Korsets second-hand-affär och funderar på att kika på en film innan jag somnar.

Vad har ni läsare haft för er denna helg?

Trevlig kväll allihopa!

Ciao




A long way back again

Efter det senaste inlägget så kraschade det lite här hemma, på flera fronter och därför blev det inte så mycket bloggande, vilket i sig tror jag inte någon saknade, men man kan ju alltid låtsas. Haha!

Tyvärr måste jag säga att det blir inte mycket bloggning i helgen heller, möjligen någon enstaka mobilblogg. Ska nämligen på kalas ikväll för min kusin har fyllt 18 i veckan, så det ska bli riktigt kul. Men efter det ska jag iväg en liten sväng och kommer inte hem förrän i morgon kväll, och datorn blir hemma så det blir hlet enkelt inte så mycket bloggning då. Men jag kan ju lova att det komemr förbättras efter detta! Om det är någon tröst, hehe!

Måste också få passa på att skicka ett stort tack till mina vänner som varit stöd den här veckan, speciellt en person, men de vet vilka det är! Ni betyder, verkligen! ♥

 

Men nä, nu måste jag fixa till mig litegrann, vi ska vara ute hos kusinen vid sju!

 

Trevlig kväll alla fina läsare!

 

Ciao




Tuesday

Halli hallå bloggen + läsare!

Tisdag idag, som för mig innebär ett möte nere på AF med min handläggare. Inte riktigt vad jag skulle vilja ägna dagen åt just nu, men vad gör man? Det måste göras, och jag kan behöva lite hjälp just nu. Har så himla mycket att tänka på. Så om ungefär en halvtimme strosar jag ner till bussen och beger mig mot the city. När jag kommer hem tänkte jag ta en stärkande promenad med Mixa och sedan får vi se vad jag hittar på. Har haft mycket kli i fingrarna efter att sy något de senaste dagarna, så vi får väl se om jag orkar släpa fram min symaskin.

Men ja, har väl inte så mycket mer att säga just nu, så vi hörs senare!

Ciao




A good day

God kväll bloggen!

Ska bara slänga iväg ett litet inlägg, sen travar jag till duschen för att blaska av mig svetten efter träningen. Det var en ganska rolig träning idag, mest för att det gick bättre än vanligt. Jag brukar ju vara duktig på att vara dålig, haha, men idag gick det faktiskt över förväntan. Självklart så gick det jättebra när min tränare var ute och gjorde ren våra bollar, så himla typiskt, men det känns bra i alla fall att få visa att jag faktiskt kan, bevisa det för laget! Så det var en trevlig känsla att åka hem efter träingen, även om jag gärna hade fortsatt ett bra tag till, haha! Kom liksom in i ett bra flow. Nåja, hoppas att det kan hålla i sig tills vidare nu!

OCH upptäckte jag nu, så blev det inget bloggande efter min trip to the city, men det var ytterst kul att få träffa Vicky igen. Trist nog så åker hon i morgon igen, men ett löfte har getts att vi ska ses snart igen, känns bra! När vi träffades så traskade vi runt litegranna i gallerian och suktade över vårkläder, Vicky som hade pengar köpte lite småsaker medan jag bara fick sukta. Provade ett par apsnygga skor inne på DNA Shoes, men de var för dyra, plus att jag var lite osäker om jag skulle kunna gå i dom, haha! Avslutade gjorde vi på SubWay med varsin macka och sedan hade vi sällskap på bussen hem. En bra eftermiddag helt enkelt, även om jag helst skulle vilja haft möjlighet att shoppa lite också!

Nåja, nu är det hög tid för dusch, så jag önskar alla läsare en godnatt så hörs vi i morgon!

Ciao




En ny tid och en ny dag

Välkommen till det första inlägget sen mitt personal meltdown!

Jag ber uppriktigt om ursäkt för min tredagars frånvaro, men det har liksom gjort ont i både hjärta och själ under den här tiden, varvat med stunder av skratt och lycka. Det gör verkligen ont att känna att man är otillräcklig, ovissheten och sorgen över att vara maktlös. Det gör verkligen ont, och jag hoppas att vi kan reda ut det här, annars vet jag inte vad jag gör!

Tusen tack för alla fina kommentarer under denna tid, ni är guld! ♥

Nu är jag i alla fall tillbaka på hyffsat rätt spår, dagen idag ska ägnas åt lite samtal för att försöka hitta en vettig praktikplats, sedan ska jag göra en liten avstickare ner till stan och träffa Viktoria som är hemma från Gotland några dagar. Vet inte vad vi ska hitta på för bus, men det ger sig väl! Ytterst trevligt ska det bli i alla fall!

 

Nu ska jag ta mig i kragen (bokstavligt, jag har morgonrock på mig, haha) och fixa till mig litegrann. Önskar alla läsare en underbar början på veckan!

 

Ciao