Dancing in the dark

Kvällstankar i all ära, ikväll är dom inte positiva.

Jag känner mig ensam, så jävla ensam, och det är så fel! Jag är inte ett dugg ensam, kan inte min sjuka hjärna fatta det? Hur i hela helskotta kan jag känna såhär puckat? F to the U to the C to the K...

Anyhow, positiv grej: åkte längdskidor idag på idrottslektionen på VFU:n och det gick riktigt bra. Det var askul att det gick så bra för jag har nog inte åkt längd sen nian...och sista typ 2 km åkte jag tillsammans med en jättegullig tjej ur klassen! Så man kan väl säga att dagen var ganska bra, solen sken, det var kanske bara -2 grader och ja...ganska okej med andra ord.

Men ja, jag vette fasen...jag är verkligen nere i en svacka nu...hoppas verkligen att det går över snabbt! Annars får jag övertala mamma att vara lite psykolog när jag kommer hem haha!

Aja, nog med tankar...ha en bra kväll!

Ciao




Sunny one so true, I love you

Soliga hälsningar bloggen!

Solen skiner ute och temperaturen ligger på strax under noll. Fantastiskt väder med andra ord! Jag funderar på att ta en solig promenad innan jag kastar mig över tentan så jag kan samla på mig lite energi. Kommer nog inte gå hela min runda, men runt halva kommer jag nog ta...det brukar gå på drygt en timme, så kan jag ta en kaffe och börja med tentan sen.

Kvällens planer är lite luddiga än så länge, eventuellt ska jag följa med Peter och hans kompisar på nån fest, men det beror på hur jag känenr mig senare, och hur det går med tentan. SKulle å andra sidan vara kul att komam ut och göra nå kul! Gårdagen bjöd ju inte på så mycket kul...eller ja, shoppade litegrann, köpte fem pocket på bokrean och en massa smycken på Ur&Penns rea, kan visa bild senare! Riktigt nödj, 145 gick det på för både böcker och smycken, riktiga kap om ni frågar mig, mohaha!

Nä, nu ska jag röra på mig så jag inte slösar mer tid!

Ha en fantastisk dag, läsare!

Ciao




Another day in paradise

Hej läsare!

Slänger iväg ett litet inlägg innan jag ska slänga in mig själv i duschen. Idag har jag suttit med lätt huvudvärk hela dagen, men fått en del plugg ur vägen också. Blev klar med grupparbetet imorse och vi övade lite, kommer bli kanon på redovisningen imorgon! Sen gick jag hem för jag upptäckte att jag glömt lås till skåpet på IKSU, när jag ändå var hemma så åt jag lunch också. Sen tillbaka till skolan och lite tentaplugg med fina Mallan, träffade Rickard också, gokillen!

Gick bort till IKSU och tröck mig igenom ett pass Body Pump och mitt favvopass Zumba. Så jag är lagom trött och seg i musklerna nu eftersom jag redan hade ont sen gårdagens pump, simning och beachvolley! Lagom kul att då komma hem och behöva diska innan jag ens kan laga mat...men men, sånt som händer. Lite glad blev jag iaf för jag hämtade ut mitt paket från Nelly.com, trist nog så hade dom fått nå felinfo på lagret, så en av mina grejor kom inte med, typiskt nog den som jag typ såg mest fram emot att få...men men, fick ett par balla brallor iaf, ska testa dom efter jag duschat och se hur dom sitter.

Men nu ska jag gå, ha en bra kväll, folket!

Ciao

 


Stand-by

Hej bloggen!

Uppdateringen har varit usel, igen, och ska jag vara ärlig så kommer den vara det ett tag framöver. Jag har nämligen hamnat i ett skolträsk, eller vad man ska kalla det...har en fet hemtenta att skriva, ett grupparbete till fredag (okej, det är klart, men ändå...) plus två VFU-rapporter och minst en lektionsplanering att hinna med, och allt innan den 5:e mars. Okej, där ljög jag lite, tentan ska inte in förrän den 11:e, men den 5:e åker jag söderut till mitt barndomshem i Sundsvall över veckan och då vill jag helst inte ha något plugg hägrande. Då vill jag bara träffa min älskade familj och mina underbara vänner! ♥

 

Egentligen har jag tusen saker att göra just nu förutom att blogga, men jag tar smällen och tar mig tiden att slänga iväg ett inlägg. Just nu känner jag mig allmänt tjock för jag sitter med en kopp te och en kanelbulle och jag har inte tränat alls idag, uäck liksom! Haha, jag har fan blivit en liten träningsnarkoman sen jag flyttat upp...det trodde jag nog aldrig om mig själv. Men jaja, det ska fixas! Har bokat in mig på body pump imorgon, sen tänkte jag försöka simma lite på morgonen innan jag ska jobba på tentan med några klassisar, sen har jag bokat in mitt favvopass zumba på torsdag och även ett pass body pump som ligger precis innan zumban. Awesome!

Tills vidare så hoppas jag att ni har en fortsatt bra vecka, jag kommer vara begraven i plugg säkerligen fram till söndag minst...men det kanske blir ett inlägg till innan helgen, men jag lovar inget!

Den lyckliga känslan jag hade i helgen har avtagit lite, tack plugg! Haha!

Ciao




What a beautiful day

Hej hopp mina finisar!

Mitt nattinlägg blev fyllt av känslor, men det behövde ventileras för nu känns det så jävla mycket bättre! Idag skiner solen ute och mitt humör skiner ungefär lika mycket. Jag är riktigt glad och positiv idag, och jag kan inte alls förstå varför, men jag välkomnar det med glädje!

Min dag har sett ut som följande hittills: promenad med Malou, sen god brunch, inhandling av mat på Strömpilen och lite allmänt chattande...Skulle egentligen varit nere på Gammliahallen nu och hejat på Fanny som tävlar där idag, men jag känner att idag är en dag som jag vill ha för mig själv (förlåt Fanny!!!) så jag kommer mest göra saker för mig själv idag. Ska snart dra iväg till IKSU och simma några längder följt av lite skönt bastande, sen har jag tänkt göra pannkakor ikväll med grädde och färska bär och bara slappa framför TV:n och Melodifestivalen ikväll.

Hoppas att mina läsare har en lika bra, eller någorlunda bra, dag idag!

Pussar

Ciao




Crying in the rain

Tårarna faller, det gör så ont i mitt bröst,
jag borde varit förberedd, men icke,
varför ska livet vara så svårt, när det borde vara så lätt,
hur ofta ska man behöva känna såhär?
Varför kan inte livet vara lätt,
jag känner det jag känner, men känner jag fel?
Varför kan jag inte känna som jag borde?
Jag älskar det stöd jag får, glöm aldrig det,
jag avgudar dina ord, det kommer jag alltid att göra,
du betyder fortfarande mycket,
men tiderna förändras, det tar tid att ändra sig själv,
hoppas du förstår, för jag älskar dig,
såsom jag älskar så många andra lika dig,
de extra jag hade för dig, kommer sakta tyna bort,
men efter en tid, hoppas jag att jag blir förlåten!





Valentine's day

Jag lovade ju att berätta om min gårdag, och denna gång ska jag hålla mitt löfte.

Jag hade en föreläsning igår som handlade om estetiska lärprocesser, ska jag vara ärlig så var den lite lätt långtråkig, men lite nytt lärde jag mig allt. Traskade hemöver och gjorde mig lite lunch och packade sedan med mig mina skor och vattenflarra och begav mig till IKSU och gymmade litegrann. Sprang ett tag på löpbandet samt körde ben och bål. Blev såklart kvar längre än jag tänkt så jag fick speeda på lite hem och duscha. Hann precis med bussen ner till stan men såklart så missade jag bussen jag skulle ta därifrån så jag fick vackert gå dit jag skulle.

Vart var det då? Jo, jag skulle hem till min dejt för kvällen som lovat bjuda mig på middag. Kom dit (typ en timme efter då jag sagt att jag skulle komma) och såg hur han hade dukat upp jättefint! Ingen av oss var dock så hungrig just då så vi myste litegrann på hans rum innan vi åt. Efter maten gick vi ut en sväng och bara pratade för att sedan avsluta kvällen med lite Mr. Bean och Family guy. En väldigt mysig alla hjärtans dag om jag får säga det själv!

Imorgon väntar en lab, sen ska jag ner till stan och försöka hitta en ny telefon. Ska försöka träna också, annars kommer jag bli fet, mohaha!

Ha en fortsatt bra tisdagskväll kära läsare!

Ciao


 


Dead

Ska berätta ikväll en massa roliga saker men nu ska jag dra en förjävlig sak!

MIN TELEFON HAR AVLIDIT!!!

Fungerar inte alls, och jag har ingen extra här uppe i umeå...så jag är telefonlös och totalt jävla handikappad just nu! Fan, fan, fan, fan, fan säger jag bara!

Och inte blir saken bättre av att jag precis betalat räkningar så budgeten för en eventuell ny telefon är inte så jävla hög...

Den här dagen är inge bra...

Ciao

 


Sportdag

Hej hopp!

Idag är det andra dagen på VFU:n och sista dagen denna vecka. Idag ska jag få vara med på elevens val, där eleverna får välja en idrott som de håller på med, jag ska alltså självklart vara med på handbollen, hehe! Jag är taggad som fasen, är riktigt sugen på att kasta lite boll, även om jag säkert inte kommer få vara med så mycket, men bara atmosfären är värt såååååå mycket!

Efter det tar jag mig till IKSU för lite gym och ett pass zumba. Vad kvällen bjuder på är en hemlis, men jag tror det kommer bli en rolig kväll!

Trevlig dag mina finisar!

Ciao

 


Private practise

Gomorron solstrålar!

Onsdag morgon, tidigare än vanligt för min del, men det är lika bra för om ca 20 min ska jag gå till bussen och åka iväg med Kicki till Prolympia där jag ska ha min VFU, alltså min praktik. Jag är ganska nervös inför idag eftersom det är första mötet, men samtidigt sjukt taggad, det är nu det börjar på riktigt känns det som. Hoppas bara att det går bra.

Kvällen kommer väl antagligen bli lugn, kanske träna lite, men annars ska jag väl städa och packa upp det sista från helgens bravader, måste väl sortera tvätt också antar jag. Men fram tills dess så får ni ha en bra onsdag mina läsare!

Ciao

 


Fjällatös

Gomorron, eller god förmiddag blir det nog.

Tisdag idag, ingen skola för mig, men jag ska försöka plugga lite ändå, samt förbereda mig inför praktiken som börjar imorgon. Två dagar denna vecka, sen hela vecka 9 och 11. Spännande indeed!

Jag vet att jag lovade ett inlägg om hur det var på Student Ski, men efter att ha funderat lite så har jag kommit fram till att jag vet inte riktigt om alla inblandade och medverkande på fotona vill vara med här, därför kommer jag bara lägga upp några bilder på omgivningar eller typ på mig själv...av respekt för de andra.

Jag kan i alla fall berätta att jag hade det riktigt jävla kul, men jag är sliten som fan och kroppen fungerar inte riktigt som den ska just nu. Kommer nog ta den här veckan innan allt är som det ska, hehe!

Dagens planer är, förutom plugg, att försöka träna lite samt att jag ska ner till stan och äta lunch med en kille jag träffade förra helgen, ni vet på biljardtävlingen. Han har lovat visa mig lite bra matställen, vilket är bra! Herregud, jag har bott här i ett halvår snart och kan fortfarande knappt några bra restauranger...shame on me!

Nåväl, jag slänger väl upp ett inlägg på eftermiddagen igen, har en lite kul grej att berätta om en dröm jag hade inatt, haha!

Ciao



 




Vi drar till fjällen!

Hej alla glada!

Min väska är nu packad, skidor och pjäxor kirrade och allt är framställt, nu är jag redo för en hejdundrande rolig upplevelse i fjällen med bästa SMISK. Kommer som sagt dela stuga med fem killar i min klass och jag hoppas det kommer gå bra, men det tror jag nog att det gör, vantrivs ju inte med någon av dem. Så nu ska jag bara diska undan litegrann så jag inte komemr hem till disk på söndag och sen kasta soporna och börja bege mig emot Ålidhem centrum där jag ska kliva på bussen.

Jag kommer att lämna datorn hemma för att den tar massa onödig plats, så det kommer bli klent med uppdatering...men jag lovar er ett inlägg på måndag eller nåt med bilder och lite skvaller från helgen!

Men nu ska jag röra på mig, hoppas mina läsare får en awesome helg! Det ska i alla fall jag ha!

Ciao