November sunny day

Goddagens folket på andra sidan skärmen!
 
Måndag igen och en ny vecka väntar. Mycket att göra denna vecka ska jag säga.
 
Vill bara först säga att jag hade världens bästa helg med mor och far och pojkvännen! Kunde inte ha blivit bättre. Längtar en aning till jul då jag får komma hem till föräldrarna igen, och lillebror som inte kunde följa med denna helg. Helgen kan väl sammanfattas i tre ord:
 
Mat, prat och kärlek! ♥

Idag är det praktikdags igen, lite nervös är jag för veckans lektionsinnehåll hör inte till min starka sida, jag hoppas dock att det ska gå bra. Efter praktiken ska jag dra en runda på ICA och handla, sen bär det iväg till studion för träning under kvällen.
 
Men men, det var väl allt för tillfället, hoppas ni andra har en bra vecka!
 
Ciao
 
 
 
 

Up to the date

Tjosan och tjohej, här händer det inte en grej...
 
Humor, humor, rim, rim.
 
Över en månad sen sist...har ni saknat mig? Kan för mitt liv inte förstå hur jag faktiskt fortfarande kan ha folk som går in och kikar varje dag, men tacksam är jag! Ska försäka bli lite bättre på att blogga nu när det blir lite mer rutin på dagarna.
 
Har börjat på min praktik för denna kurs nu, en lång sådan som jag kommer vara ute på fram till jul och även en vecka efter jul (-ish). Berodde lite på hur deras undervisning såg ut. Denna gång har jag hamnat på gymnasiet vilket är riktigt spännande! En rejäl skillnad mot mellanstadiet, och en utmaning i sig. Nåja, det ska bli riktigt kul!
 
För övrigt så ska jag ägna min torsdagskväll åt bak och städning, i helgen får jag nämligen finbesök, både från norr och söder. Imorgon kommer pojkvännen hit och på lördag kommer mor och far. Tanken är att vi ska ut och äta och kanske göra nåt skoj på lördag då de åker hem igen på söndag hela bunten, haha!
 
Tja, har inte så mycket mer att säga just nu, får väl försöka skriva ett till inlägg igen senare ikväll!
 
Ciao