Barbie-Q

Haha okej, inlägget har absolut inget med Barbie att göra, men det lät roligare än att skriva barbeque...

I alla fall, idag är det valborg, alla ska tydligen festa och jag känner mig som världens tråkigaste och ensammaste person för jag har inte alls lust att festa...valborg för mig har typ inneburit god middag med familjen, sen gå och kolla på nån brasa i närheten och sen mest mysa hemma. Har nog bara festat en enda gång på valborg och det avr väl inte jättemycket till fest egentligen...

Men i alla fall, jag ska göra iorning lite pastasallad tror jag för jag ska bort till Elin på grillning ikväll med folk ur klassen innan vi ska bort till campus för att kolla på brasan dom har där. Jag fick kvar en bitt karré från grillningen igår så den får bli min mat ikväll och jag tänkte faktiskt göra fyllda champinjoner för att ha lite mer att äta. Ska stanna på ICA på vägen och köpa nån dricka och kanske lite bröd, men vi får se, dricka ska jag ha i alla fall.

Men jag önskar mina läsare en trevlig valborg, och var försiktig runt elden och med spriten!

Moralkärring, jag vet!

Ciao

 


Helg för fan!

Hej bloggläsare, ni få som finns, hehe!

Har precis ätit lunch efter en förmiddag med föreläsning och seminarium och taggar för lite träning ikväll/i eftermiddag. Är också extra peppad för jag har helg nu, wohoo! Är ledig imorgon och har inget mer idag, ska väl kanske plugga liiiiite, men jag tror snarare jag ska ägna eftermiddagen åt lite träning, sen ska jag möta upp Malin så ska vi ta oss en liten uppfriskande promenad i solskenet. Ganska nice att det varit soligt väder hela veckan nu, och hyffsade temperaturer. Tror dock att jag kanske kommer lyckas dra på mig någon förkylning för att jag klär av mig för mycket för fort, höhö! Men men, är det sol, då ryker mina kläder...typ.

Men jaja, ska diska undan lite, sen byta om så bär det av bort till IKSU så ska jag träna lite innan jag möter Malin. Och inte att förglömma, det är ju torsdag, det borde ni veta vad det betyder...

Precis: ZUMBA!!!

Ha en fortsatt bra dag, läsare!

Ciao

 


Jag känner mig själv...ibland

Jag är glad att jag känner min kropp hyffsat bra, annars hade jag nog inte suttit här utan legat i sängen och gråtit, haha! Nä men skämt åsido, var ute på en promenad tidigare och hann inte särskilt långt innan jag fick en krypande känsla av kliande och att något var allmänt fel, så jag vände om och återvände till mitt lilla krypin och tryckte i mig lite Atarax. Så nu har det gått över, men istället ägnas mer tid till att fundera ut varför jag har så ont i magen...ja, jag känner min kropp, men därmed inte sagt att den inte kan förvåna mig from time to time...

I alla fall, sitter med en kopp te och värmer magen lite och försöker komma på något vettigt att göra innan jag ska iväg till skolan. Skulle egentligen haft en lektion nu på morgonen men den blev inställd för läraren var sjuk. Lite bra tycker jag, jag är inte alltför pigg efter min Sundsvallsvistelse, som vanligt...det verkar som att varje gång jag åker söderut så kommer jag hem med en eller annan åkomma, är det inte förkylning så är det exem-utbrott...vad bjuds nästa gång, magsjuka?

Men men...man kan inte vara på topp jämnt, som tur är så har jag kortison kvar och den gör verkligen underverk. Det har redan börjat läka nästan till hälften, och det är bara sen igår. Jag ser fortfarande ut lite som en vidbränd salami, men det känns ju bra att det är på rätt väg i alla fall.

Som sista punkt vill jag bara säga att jag ska skriva de punkter som jag missat under helgen, men det blir ikväll tror jag...ha en bra tisdag, läsare!

Ciao

Slänger in en fin bild på mina gofior Linde och Chrisse från i onsdags!


Day 12 - Bullet your whole day

07.00 - Larmet ringer och jag snoozar så länge jag kan (ungefär till 08.30)

07.07 - Vaknar till av sms

07.13 - Stör mig på att pappa klipper sig med maskinen inne på toan

09.03 - Kliver upp

09.05 - Svarar på sms

10.18 - Går till bussen

10.48 - Kommer till stan, går runt lite och dreglar över bikinis på Stadium

10.57 - Står och väntar på Lovisa, träffar på en släkting som jag inte sett på länge

11.04 - Lovisa kommer skuttandes, ser allmänt stressad och galen ut

11.16 - Vi går och köper mat på Thaivagnen och sitter vid ån i någon timme för att äta

12.07 - Drar med henne på IN och fönstershoppar lite, fingrar på ett linne på Gina Tricot och provar BH på Cubus, konstaterar att den ena är för liten och den andra sitter helkonstigt...

13.20 - Går på ICA och köper muffins till mig och mamma, säger sedan hejdå till Lovisa och åker hem

14.17 - Fikar med mamma

14.30 - Sätter mig i sängen och läser...blir kvar här till pappa kommit hem och vi bestämt middag

18.45 - Åker med pappa på Coop för att handla, det slutar med att jag får plocka i alla varor medan han går på systemet och handlar lite vin

20.15 - Fixar sallad och är DJ medan jag pratar med mamma som fixar resten av middagen

21.03 - Vi sitter till bords och äter middag

21.42 - Vi börjar helt random diskutera lärare, språk och amerikaner för att sedan övergå till at sjunga snapsvisor

22.37 - Sätter mig vid datorn i sängen och försöker få till detta inlägg...

23.17 - Inlägg klart, jag funderar på att sova...

Ciao

 


Day 11 - Put your iPod on shuffle and write 10 songs that pop up

Döm mig inte nu, har inte rensat min iPod sen jag fick den typ, haha!

1. Worthy to say - Nickelback
2.
Alla som inte dansar - Maskinen
3. Heal me - Sunrise Avenue
4.
Loosing you - Dead by April
5.
Calleth you, cometh I - The Ark
6.
Barbra Streisand - Duck Sauce
7. Far Away - Nickelback
8.
Everybody get up - Five
9. Girl next door - Lucy Street
10.
Where were you last night - Nightwish

Blandad kompott må jag säga...haha!

Nu ska jag ut och rasta fröken päls!

Ciao


 

Sunrise Avenue

 


Day 10 - Discuss your first love and kiss

Min första riktiga kyss har jag redan skrivit om i det här inlägget, men jag kan nämna lite kort bara att det jag räknar som min första riktiga kyss var med min första ganska seriösa pojkvän Fredrik, och det var det mest romantiska jag varit med om, men också lite fumligt. Jag är i alla fall glad över att det var han.

Vad gäller min första kärlek...jag hade väl små förälskelser som liten, på den tiden man inte riktigt visste vad kärlek var, men min första riktiga crush kom i högstadiet, det var en kille i min dåvarande klass. Jag vet inte om han skulle uppskatta att bli nämnd vid namn i min blogg, så jag kallar honom X. Jag blev på riktigt intresserad av honom runt jul i sjuan, sedan varade den i princip genom hela högstadiet. Tror inte det svalnade riktigt förrän sommarlovet efter nian, haha!

I alla fall, detta var en olycklig förälskelse då han inte kände samma för mig alls, men jag försökte verkligen få honom att gilla mig, med ganska dåliga resultat. Jag kom som sagt till slut över honom, men han var nog min första riktiga kärlek. Har faktiskt träffat honom lite på senare tid eftersom vi pluggar i samma stad, och nu känner jag inte alls samma för honom, men vi hejar och snackar lite, vilket jag tycker känns lite skönt.

Ska lägga upp gårdagens punkt som dagens, för dag 12 blir bättre att ha imorgon då jag ska göra mer intressanta saker, hehe!

Ciao




Day 09 - How you hope your future will be like

Enkelt att svara på då jag i princip redan gjort det, i den här frågan.

Men sammanfattningsvis:

* Bli klar med utbildningen och få en awesome anställning
* Träffa the love of my life och bilda familj
* Flytta till en bostad där jag trivs
* Få tid att umgås och göra det jag vill
* Leva ett härligt liv utan större krämpor
* Dö lugn, älskad och tillfredsställd med det liv jag levt

 

Ciao

PS. Dagens punkt, dag 10, kommer ikväll! DS.


Day 08 - A moment you felt the most satisfied with your life

Jag har svårt att vara helt nöjd, jag vet inte om jag någonsin kommer vara det, och jag ser inget problem i att vilja ha mer. Men med det menar jag mest att jag vill må bättre och finnas där bättre för mina nära och kära. Jag kan liksom må ganska bra utan materiella måsten och önskningar.

Men jag kan med lätthet säga att det senaste året har gett mig många tillfällen när jag har käntn mig väldigt tillfreds med livet på olika sätt, både här hemma i Sundsvall och i Umeå och lite på andra ställen. Många gånger har jag också upplevt att jag velat haft det bättre med väder eller nåt liknande, men likt förbannat kännt mig ganska nöjd med min tillvaro och det gillar jag verkligen!

Nedan följer lite bilder från tillfällen jag värdesätter då jag kännt mig väldigt tillfredsställd med tillvaron:

Galna tider med kören SJUng

 

 

Umgänge med mina finaste flickor (dock saknas några...)

 

¨

 

Att få umgås med min überfantastiskt underbara klass! ♥

 

Symbolisk bild för alla lugna stunder då allt känns bara bra...

 

Ciao


Bloggfri helg

Hej hopp alla fina!

Helgen har varit blogglös, anledningen har varit att jag haft besök fre-lör och tidigt igår morse åkte jag buss hem till Sundsvall och föräldrarna där dagen spenderades hos mormor och morfar och kvällen hos farmor och farfar...

Men jag ska ta igen det idag och lägga upp de missade punkterna från listan, en ska jag nog sätta mig på altanen ett tag i solen och läsa. Det är riktigt varmt och soligt här hemma idag, synd bara att det blåser ganska ordentligt mellan varven...aja, jag är glad för solen i alla fall!

Så, ursäkta mig för uppdaterings-förlust, men nu så!

Ciao

 


Day 07 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality

OXEN

21 april  -  20 maj

Planet: Venus 
Element: Jord

Oxen är det andra tecknet i zodiaken. 
Den är ett jordtecken, pålitligt med båda fötterna på jorden. 
Den härskande planeten är Venus, kärlekens gudinna.

Hur den är som person.
                Oxen är stabil, uthållig och har ett utpräglat skönhetssinne.
                Den är trofast och lojal. Har man en oxe till vän kan man räkna
                med att den ställer upp i vått och torrt för en.
                Har den lovat en sak så kan man vara säker på att det blir så.
                En oxe bryter sällan sitt löfte.
                Uthålligheten gör att den alltid slutför det den börjat med.
                Tryggheten är viktig för oxen, både i arbetslivet och på fritiden.
                Han vill alltid veta säkert i förväg vad som ska hända.
                Att leva för dagen är inget för oxar.
                Tryggheten i hemmet gör att han oftast vill stanna hemma i
                hemmets ljuva vrå. Det i sej är inget dumt val.
                Oxen med sitt utpräglade skönhetssinne har ofta ett smakfullt
                hem. Möblerat med bekväma möbler och mycket blommor.
                Oxarna trivs med att påta i jorden och har ofta "gröna fingrar".
                Han njuter av dofter, vackra färger och sköna material som
                känns behagliga att ta på.
                Oxarna är ofta musikaliska också och vill gärna ha skön musik
                att lyssna på.
 

Negativa sidor.

            Oxar är ofta snabba att bedöma folk, oftast för snabbt.
                Eftersom oxen är så rädd för förändringar så kan han lätt fastna
                i vanor och gamla mönster.
                Han är mycket svartsjuk och har ett stort ägandebegär.
                Svartsjukan behöver inte bara vara mot en älskad utan även
                vänner och arbetskamrater som han tycker om kan han bevaka
                svartsjukt.
                Oxen är tjurskallig och envis. Han vägrar att lyssna på de mest
                övertygande argument när han bestämt sej för något, det går
                inte att övertala honom.
                Oxen är dessutom ofta tveksam inför främlingar och vill inte
                gärna släppa dem inpå sej.
 

Kärleken.

            Eftersom det är Venus som styr stjärntecknet så är oxen mycket
                sensuell och erotisk när han är förälskad.
                Har en oxe blivit förälskad så är det svårt för föremålet i fråga
                att motstå uppvaktningen.
                En oxe vill gärna ha en partner som är lugn och stabil framför en
                vildsint en, återigen kommer trygghetsbiten in.
                Vill man charma en oxe så ska man bjuda på gott vin och god
                mat.
                Då har man den på "kroken" direkt.
                Tyvärr kan oxarna dock bli väldigt svartsjuka och det är ju inte
                bra i ett förhållande.
                På plussidan kan tilläggas att oxar ofta gifter sej och är trogna
                sin partner hela livet.
                De kvinnliga oxarna passar bäst ihop med:
                Lejon, Skorpioner och Stenbockar.
                De manliga passar bäst ihop med:
                Vädur, Skorpion, Stenbock, Vattuman och Våg.
 

Arbetet.

                Oxar gillar som sagt var allt som växer och skönhet, så ett yrke
                som passar oxen är trädgårdsmästare.
                Estetiken är viktig för dem också och därför finner man oxar i
                konstnärliga yrken, t.ex.. konstnär, sångare, arkitekter,
                fotomodeller mm.
                En annan av oxens begåvningar är att han har god hand med
                pengar, han är mycket ekonomisk av sej och därför är ett
                passande yrke inom bankväsendet eller ekonomi i allmänhet.
 

Hälsa

            Oxens svaga punkt, hans akilleshäl är halsen.
                De drabbas lätt av halsåkommor av olika slag och bör se till
                att inte bli kall om halsen i kallt väder.
                Dessutom lägger oxar lätt på sej för många kilon.
                Förkärleken för god mat gör att han får kämpa mot vikten
                hela livet för att inte rent ut sagt bli fet.

_________________________________________________


Jaha, vad ska man säga om detta? Personlighetsmässigt stämmer det ganska bra, även om jag inte är helt säker på hur göna mina fingrar är, haha! Vad gäller mina negativa sidor så stämemr det förvånandsvärt bra, jag har svårt att lita på folk och ja...jag är väl ganska envis och svartsjuk...

Kärlek? Haha, ganska klockrent om du frågar mig...jag kan bli ruskigt svartsjuk, men ja, jag är väldigt trogen också när jag är i ett förhållande, big time!

När jag läste om arbete så regaerade jag direkt på att det stämmer att jag är väldigt estetisk, men jag vette tusan om jag skulle vilja ha ett estetiskt yrke...men på ett sätt så är väl lärare ett estetiskt yrke, eller i alla fall kan bli? Ekonomisk...hell no! Inga kommentarer behövs!

Hälsan kändes ganska klockren den också, har ju faktiskt ganska lätt för att gå upp i vikt och jag älskar mat...ingte den bästa kombon...

Vad säger ni som känner mig, stämmer det in på mig?

Ciao



Day 06 - Write 30 interesting facts about yourself

1. Jag kan röra på min näsa som en kanin

2. Jag dansar eller sjunger varje gång jag hör musik (typ 95% av gångerna iaf)

3. Att flytta till Umeå ligger på min lista över "Mitt livs bästa beslut"

4. Jag är ganska bra på att sjunga

5. Jag dagdrömmer om allt möjligt, ofta!

6. Jag har svårt att lita på människor

7. Jag gillar att fiska

8. Jag har en major crush på Alexander Skarsgård och har haft det sedan jag såg honom i Vingar av glas när jag var...kanske 13-14 år

9. Många som känner mig säger att jag är modig, men jag själv anser mig som ganska feg

10. Jag har en pigmentförändring i nacken i form av en stor vit fläck

11. Jag är allergisk mot kakao och färska tomater, och vissa tvättmedel

12. Jag är väldigt stökig av mig

13. När jag gick i femman lyckades jag förstöra en lampa hos en dåvarande kompis, jag skämdes väldigt mycket...

14. Jag är livrädd att tappa mitt relativt nya underbara självförtroende

15. Jag är väldigt självkritisk

16. Jag tycker fortfarande om att titta på tecknade filmer och leka i lekparker

17. Jag har, enligt min mamma, en ängles tålamod vad gäller småbarn

18. Jag gör nästintill allt för min familj och mina nära vänner

19. Jag älskar min släkt! ♥

 

20. Om jag i framtiden får en dotter ska hon heta Elsa, efter min gammelmormor

 

21. Jag tycker mycket om att titta på folk och deras drag, både kroppsmässigt och i ansiktet

22. Jag har varit i alla Sveriges landskap utom Öland, Gotland och Närke

23. Jag har varit i 8 länder förutom Sverige, nämligen Norge, Finland, Danmark, Spanien, Grekland, Polen, USA och Storbritannien

24. Jag älskar att skriva, både poesi och berättelser

25. Jag gillar att prova ihop olika outfits, men är för feg för att använda dom

26. Jag tänker för mycket

27. Jag är ett kakmonster

28. Jag gillar att laga mat och baka

29. Jag älskar att kramas, men är ofta för rädd för att få dåliga reaktioner så jag gör det sällan trots att jag vill

30. Jag är riktigt bra kompis med ett av mina ex


Det var det, nu blir det dusch och säng, imorgon bitti blir det Core Control och sen gymnastik!

Ciao

 


I´ve been waiting

Kvällens inlägg på listan är det jag ser mest fram emot att skriva typ! Ska bli riktigt roligt att få avslöja lite knas om mig själv, hehe!

Men först ska jag göra en touchdown på dass och sen diska min middagsdisk, SEN blir det ett intressant inlägg till er kära folk. Ni vet, den som väntar på något gott...

Stay tuned!

Ciao


Day 05 - A time when you thought about ending your own life

Det här är en ganska känslig punkt...ganska kontroverisell också. Det känns som att det fortfarande är lite tabu på något sätt att prata om att ta sitt eget liv. Men ska jag göra denna lista helt och fullt så ska väl detta göras också.

Jag kan ärligt säga att det finns flera tillfällen då jag inte velat leva, vissa mer seriösa än andra. Men en specifik tid jag kan tänka på direkt är väl höstlovet år...kan det ha varit 2007? Det lovet råkade jag ut för någon typ av allergisk reaktion och under en natt vändes allt upp och ner och när jag vaknade morgonen efter var jag täckt med variga sår som jag klöst upp under natten. Tilläggas bör att jag mådde riktigt illa psykiskt också den här tiden vilket jag tror bidrog en aning.

I alla fall, höstlovet blev ett rent helvete och det tog lång tid innan jag läkte helt, både utanpå och inuti, men med hjälp av massa kortison, vänner, famlij, en utlandsresa och medecinsk solning så läkte jag ihop. Men just det där höstlovet ville jag fan inte leva!

Det var det, jobbigt men sant...jag längtar till morgondagen då jag ska få berätta 30 intressanta saker ni (kanske) inte visste om mig!

Tills dess, ha det gött!

Ciao



Bild från julen 2007 (?), hatar den grovt, men för att visa...


Day 04 - Your wievs on religion

Okej, den här blir kort.

Jag tror på religionsfrihet, alla får tro på vad dom vill, så länge dom inte försöker tvinga andra in i det. Jag är döpt och konfirmerad i svenska kyrkan och ja...jag tror på Gud, eller i alla fall en högre makt. Samtidigt tror jag på Big Bang, spöken, andar, tomtar och troll, så man kan väl säga att jag är en multi-troende, och jag trivs med det.

Så det så!

Nu ska jag tvätta fejjan och sen hoppa i säng!

Godnatt läsare!

Ciao


Jag efter min konfirmation


Day 03 - Your wievs on drugs and alcohol

Vad gäller tyngre droger har jag bara två ord: Händer inte!

Enda gången jag skulle tillåta detta i min egen kropp är i medecinskt syfte, typ morfin för att dämpa hysterisk smärta inför en operation eller nåt. Annars har jag noll tolerans mot droger.

Snus och tobak har jag också noll tolerans emot, men jag dömer inte dem som använder något av det, jag har vänner och familj och släkt som använder något av det, och jag tycker inte att det gör dem till sämre människor att använda det. Men jag skulle aldrig göra det själv, har aldrig ens provat något av det och har inga planer på det heller.

Vad gäller alkohol så är det lika här, jag dömer ingen som dricker, för jag gör det själv. Jag festar och dricker, ibland lite för mycket, och jag står för det. Dock så brukar jag aldrig dricka så mycket att jag inte minns vad jag gjort, jag vill inte gärna hamna där heller, tycker det verkar alltför läskigt...och möjligen pinsamt...

Nåja, det här är min syn, men det finns nog lika många syner på detta som det finns människor, men det här är min lista och mina åsikter, så jag signar ut nu!

Ciao

 


Ny vecka, nya förutsättningar

Vecka 15 har börjat, nästa vecka kommer påsken. Frukost är i intagningsfas och musiken dundrar lite lätt i bakgrunden. Idag blir det cykel till skolan (wihoo!) för ett pass dans och ett pass gymnastik, sedan har jag bokat in mig på ett pass Body Pump för att bygga upp styrkan igen efter Borgafjäll. Tror att dagen kommer bli mycket bra.

Kvällen blir väl lugn...ska städa klart det sista som jag inte hann (läs: orkade) städa igår!

Och ja, den här gången städade jag faktiskt igår, hehe!

Trevlig dag mina läsare!

Ciao


Day 02 - Where you´d like to be in 10 years

Om tio år är jag sedan 5 år klar med min utbildning och jobbar på en jättebra skola med ett härligt arbetslag och härliga elever. Jag bor med min sambo/man och har två små barn, helst en pojke och en flicka, men det spelar egentligen ingen roll. Helst bor vi i ett hus vid vattnet eller i en ganska stor lägenhet lagom långt till allt och nära till naturen. Kanske har vi djur, men det är inget jag skyndar med, jag trivs med min lilla familj.

Jag har nära kontakt med mina vänner och hälsar på dem så ofta jag kan, samt familj och släkt. Fritiden ägnas åt det jag har lust med, antingen själv eller tillsammans med min lilla familj eller vänner. Jag lever livet helt enkelt!

Så simpelt, men ändå så underbart! Detta är min framtidsplan, men vis av erfarenhet så vet jag att det långt ifrån alltid blir som man tänkt sig, men som sagt, det här är i alla fall vad jag vill!

Nu ska jag ägna dagen åt att städa mitt rum och diska mina grejor sedan fjällen, ikväll blir det lugnt och ladda inför kommande veckan!

Ha en härlig dag kära läsare!

Ciao

 


Day 01 - Your current relationship, if single, discuss how single life is

Okej, dag 1.

Jag är singel, har väl officiellt varit det sedan...oktober förra året tror jag. Har haft en kortare 'relation' efter det men jag vet inte om den räknas.

I alla fall, singellivet har både fördelar och nackdelar, liksom det mesta. Det positiva med att vara singel är väl att man kan flirta hej vilt och inte behöva känna sig bunden till en människa, vilket jag kan tycka är härligt ibland, samt att man inte behöver välja bort något. Det jag menar då är väl mest att man inte behöver 'välja bort' pojkvännen för att umgås med sina vänner och vice versa. Har man inte samma umgängeskrets blir detta extra tydligt.

Till det negativa hör i min mening den där fina känslan som kallas kärlek. Det är ljuvligt att vara kär och att veta att det finns någon som är kär i dig tillbaka, älskar dig trots dina brister och fel. Jag själv är nog helt klart en förhållande-brud, men jag föraktar verkligen inte singellivet, jag trivs med hur jag har det just nu, och kommer det någon som får mig att sväva på små moln, ja, då välkomnar jag det!

Det här blev väl ganska kort egentligen, men jag tror jag har gett en bra beskrivning på mina åsikter kring det hela. Skullle vara kul om någon av mina läsare också vill göra denna lista, är nyfiken på hur ni känner för varje fråga! Lämna en kommentar så ska jag läsa!

Signing off!

Ciao

Snygg, sexig och singel!

 


30 days challenge

Hej hopp bloggen!

Ledsen att det inte blev något inlägg igår kväll, men jag var så trött att jag bara lyckades göra mat, packa upp det blöta ur väskan och duscha, sen stupade jag i säng och har sovit i nästan 12 timmar, helt sjukt! I alla fall, jag ska ge en kort summering av veckan i ett senare inlägg, samt börja på en ny lite kul lista som jag hittade hos min finis Lovisa, ska bli intressant!

 

Here it is, lite roligare än dom svenska man hittar om jag ska vara ärlig, men jag är lite småförtjust i att fylla i listor över huvud taget, hehe!

 

Men just nu ska jag njuta ev ytterligare en kopp te och sen ta en promenad i solskenet och gå förbi ICA för att handla lite. Ha en bra dag mina läsare!

 

Ciao

 


Borgafjäll

Godmorgon läsare!

Dom flesta av er sussar nog sött fortfarande, själv håller jag på att packa det sista inför fjällen och ska snart ge mig av mot IKSU för att möta resten av klassen. Vi kommer se ut som zombies allihopa, haha!

Men i alla fall, den här veckan kommer jag som sagt vara i Borgafjäll med klassen, så det blir inga blogginlägg igen förrän fredag kväll. Hade gärna sagt att jag förberett några inlägg, men så är inte fallet tyvärr! Ni får klara er utan mig helt enkelt...

Nä, nu måste jag sätta fart, ha en riktigt bra vecka allihopa, det ska i alla fall jag ha!

Ciao

 


Like a virgin...

Nu har jag precis fixat till det sista på min klänning samt provat den med lite av resten av outfiten och jag har konstaterat att jag ser ut som ett tjockt miffo, men det bjuder jag på ikväll...kan vara så att det bara är jag också, har ju trots allt kommit in i den jobbiga perioden på månaden så då känner man sig ju allt annat än snygg. Men jag har fått godkänt av en kompis som tyckte jag såg snygg ut, så jag får väl tro på det, hehe!

Tänkte att ni skulle få kika lite på vad jag ska vara ikväll, som sagt så har vi ju 80-talstema på kvällens sittning och istället för att ta den enkla vägen ut så körde jag all in och tog en outfit från en musikvideo till en av Madonnas stora 80-talshits, nämligen Like a virgin och blev riktigt inspirerad, samt att jag konstaterade att jag hade stora delar av hennes outfit redan. Bara klänningen saknades, men nu är den klar som sagt. Så, kära vänner, jag ger er Madonna!

 



Jag är långt ifrån lika vältränad som denna donna är här, men jag ska ändå försöka bära upp det med stil så gott det går, och attityd! Just nu överväger jag att ta en liten powernap innan jag ska fixa till mig det sista. Måste förbi ICA en sväng också innan jag går till Kicki på förkaka, så ska jag lyckas sova nåt så är det bäst att göra det nu.

Vi hörs och syns, läsare!

Ciao

PS. Det är alltså inte när hon har vita kläder, utan den svarta på gondolen som jag pratar om, hehe! DS.

 


Har man kul så har man...

Hej hopp!

Jag är uppe ur sängen av okänd anledning och är lätt bakis och har äckligt ont i min mage. Bakfylla + mensvärk är ingen bra kombo alls! Jag hoppas det kan gå över till kvällen, får ta en varm dusch eller nåt...

Hade superkul igår med Julia och massa annat folk, och det har väl satt sina spår idag...men det är smällar man får ta. Kommer bli lugnt ikväll känner jag...aperopå ikväll så är det det jag ska ägna min dag åt, få klar min klänning och fixa mig så jag ser ut som vår älskade Madonna i sina bästa år. Kommer bli grymt!

Men jag får väl önska mina läsare en trevlig dag, bakis eller ej, själv ska jag trycka i mig lite frulle!

Ciao