Before the night

Friday I´m in love igen! Haha, inte riktigt, men det är i alla fall fredag! Ska bara slänga ihop ett snabbt inlägg så ska jag gå ut till Birsta med Mixa sen och möta upp mor och far. Vi ska åka ut till mormor och morfar ochtigga till oss en eftermiddagsfika, hehe. Sedan hem och så blir det piffande för min del för ikväll vankas party hos Emma med köttfärspaj och presenter och sedan utgång! Peppad på det vet jag väl inte om jag är riktigt än, men det kommer, hoppas jag! Att parta gärnet när man nyss kommit in i den delen av månaden är inte så kul alla gånger...

Men men, nu måste jag skynda mig, klockan tickar!

Trevlig dag allihopa!

Ciao



Bild från när Emma fyllde 17! Notera mitt kräftansikte, ingen bra vinter...

Singing bee

Oj, det blev ett rejält uppehåll nu mellan inläggen, haha! I alla fall så kan man sammanfatta min kväll med följande ord:

Stark Thai-fisksoppa till middag
Singing bee celeb
(Viktor Åkerblom var med!!!)
Äppelpaj med vaniljvisp
Ghost Whisperer
Dusch


  


+





=


Glad Madde!!!

Nu ska jag snart stänga av datorn och sen sussa på kudden till ett nytt fall för Jordan och hennes kamrater. Ska bara bädda om sängen, mina lakan ligger lite...hrm...ostyrigt!

Så jag säger godnatt till alla läsare och hoppas vi "ses" i morgon!

Ciao

 


Don´t stop the music

Lunchen intagen och nej, jag hittade inte så mycket i kylen! Okej, nu ljög jag, jag är bara för lat för att ordna något avancerat, därför blev min lunch en tallrik flingor och två skinkmackor med paprika.

Nu ska jag bara besöka min lilla porslinsfåtölj, sen ska jag ut och gå med sällskap av lilla sötnosen och min iPod, finns nästan inget bättre än den! Förstår inte hur jag skulle kunna överleva utan min musik! ♥

 

Hoppas alla får en fortsatt trevlig eftermiddag!

 

Ciao


Min är grön som den på bilden!


A new day has come

Goddagens i bloggen!

Nu har jag precis kommit hem från ett möte på Arbetsförmedlingen och ska snart göra i ordning lite lunch. Ska riva runt lite i kylen och se vad vi har, i värsta fall blir det en lunch av mackor, haha!

I alla fall, idag ska jag städa lite i köket, på mammas order, och sen ska jag ordna lite med mina julklappar och har jag tur kan jag slå in allihopa idag! Sen betala lite räkningar och kanske leta jobb. Finns det ingen där ute av mina läsare som vill anställa mig?

Oh well, lunch var det, för nu är jag riktigt hungrig!

 

Trevlig dag allihopa!

 

Ciao


Hiss/Diss

Ännu dags för en hiss- och disslista, dagens enda inlägg tyvärr, men jag ska bättra mig. Försöka i alla fall, hehe!





1. Överfulla bussar

Skulle hem ifrån Joli idag och satte mig på bussen till stan. Bussen hann åka fem hållplatser, sedan kom vi till en skola, en högstadieskola! Equals många elever!!! Bussen var proppfull och jag var glad att jag hade en plats att sitta på. Sen att det satt två tjejer bredvid och framför mig som stirrade på mig med nedvärderande blickar var väl inte det roligaste heller, men det rörde mig inte så mycket. Jag mådde ganska bra ändå...ett tag! Tills alla började tjattra och skrika och det blev satans varmt i bussen. Då var det inte så kul längre! Nä, lagom med folk är bäst!

 

2. Överdrivet långsamma bilförare

Alla ni läsare som har körkort förstår säkert vad jag menar. Man kör på en 70- eller 90-sträcka och framför ligger en jobbig en som kör cirkus 10-20 km/h långsammare! Och självklart finns ingen möjlighet att köra om! Sådana människor dödar lite glädjen med att köra bil. Säger inget mer!

 

 

 




1. Mary Kay

Mary Kay är ett hudvvårdsmärke som jag använt nu i några veckor och idag var jag också på en liten utbildning för eventuella försäljare, eller fristående hudvårdskonsulter som det så fint heter. Produkterna jag har använt har fungerat jättebra än så länge och man märker ganska snabbt en annorlunda känsla på huden. Och människorna som jobbar med Mary Kay är bara så himla underbara! Glada, vänliga och peppande! Ett riktigt supergäng med tjejer som aldrig säger något elakt om varandra, bara stöttar! I alla fall vad jag upplevde.




2. Fattybom

Den här gången ska jag faktiskt ta och hissa en bloggare, nämligen Simone, aka Fattybom! En jättehärlig bloggare som skriver intressanta saker, ger tips, videobloggar med humor eller allvar, säger vad hon tycker och gör allt på ett allmänt bra sätt med glimten i ögat! Superhärlig!





Så, det var dagens lista! Nu ska jag ta och lägga mig!

 

Ciao


Evening blues

God kväll allihopa!

Har alla haft en bra dag? Det hoppas jag. Det har jag haft, i alla fall förutom en lätt huvudvärk. Har varit ute och gått väldigt mycket, både själv och med Mixa, så jag känner mig väldigt hurtig. Har också varit och storhandlat med mamma, vilket gick smidigt och bra och det var ganska mysigt att vara bara jag och mamma.

Just nu är hon ute och går med Mixa och när hon kommer tillbaka ska vi kura ihop oss i soffan och äta ostkaka medan vi kollar på Äntligen Hemma. En mysig mor- och dotterkväll med andra ord, vilket jag verkligen gillar! Jag trivs i mammas sällskap, i alla fall när vi båda är på bra humör, haha!

Men nu ska jag göra i ordning kakan och kanske lite te innan mamma kommer!

Trevlig kväll allihopa!

Ciao


Long walk

Hemma efter en promenad ut till mamma med hennes ögondroppar och nu ska jag göra mig lite lunch innan jag ringer Jojo. Sen ska jag städa lite i köket på order av mamma. Och det var min dag i korthet, haha!

Jag har inte så intressant liv känner jag!

Ha en trevlig dag allihopa!

Ciao


Summer lovin'

Nyduschad och fräsch som en nyponros och redo för sängen är jag nu! Tänkte bara knåpa ihop detta inlägg och sedan bulla upp kuddarna i sängen och titta på Jordan innan John Blund hälsar på.

I morgon blir jag nog hemma, eventuellt ska jag träffa en kompis, dessutom ska jag prata med Johanna, det lät ganska viktigt, så jag får väl vara henne till viljes, hehe!

Men nej, nu blir det bara babbel, see ya tomorrow, readers!

Ciao



Sommarminnen...


Wash

Hej alla nattugglor!

Ska precis slänga mig i duschen och sen blir det mys i sängen framför Jordan, as usual!

Skriver mer senare!

Ciao


Happy Birthday

Hemma från Birsta med x antal kassar...med julklappar!

Lämnade tillbaka skorna jag köpte i tisdags och gick runt och kollade lite efter det. Och bara sådär så hittade jag julklappar till både mamma, pappa, bror och Julia! SAMT födelsedagspresent till Käs. Måste bara hitta något till Emma S också, hon fyller nämligen år redan idag, så:

Megagrattis till älskade Emma på födelsedagen!



Nu ska jag bara ta det lugnt innan middagen, och sen blir det träning. Fram till middagen så roar jag mig med lite Buffy tror jag!

Trevlig eftermiddag, alla läsare!

Ciao

 


Start of something new

Måndag morgon och början på en ny vecka. Och idag så ska jag ägna mig åt...inte mycket. Ska åka ut till Birsta efter jag gjort mig i ordning för att lämna tillbaka ett par skor samt kolla lite på julklappar. Det känns som att det är dags att börja snart. Ikväll väntas träning och jag hoppas på att det går bra. Ska kolla också om de har hittat någon lokal till lagfesten så man kan börja planera lite.

Men jaja, först ska hunden rastas och mig själv fixas, haha!



________________________________________________________

Hello monday and the beggining of a new week. And today I´m going to do...not much. Going out to Birsta to raturn a pair of shoes and look for some X-mas gifts. Feels like it´s about time to start now. Tonight is practise night and I´m hoping for a good one. Gonna check if they´ve found a place to host the Team gettogether to so I can start planning.

Oh well, first of all I need to walk the dog and get ready!

Have a nice day!
¨
Ciao

 


New moon rising

Hello everyone!

Klent med bloggning från min sida, utan någon egentlig orsak, I´m sorry! Har helt enkelt inte haft lust att blogga något. Men det har hänt saker, oh ja, det är inte så att mitt liv har varit överdrivet tråkigt. Har hunnit med både att vara värdinna för en Mary Kay-träff, börjat i kör, varit på Bite Line med en massa tjejer (både bekanta och mindre bekanta) och sedan fått sett New Moon! ♥

 

Jag är glad att nästa film kommer i Juni (om det är sant det dom skrev i ST) för ååååååh, vad jag längtar! New Moon gav verkligen kraftig mersmak! Bättre än första filmen, även om första alltid är speciell på sitt sätt. Och Jasper log i New Moon!!! Ett riktigt leende! Både jag och Käs tycker om Jasper så jag tror vi båda dog en smula! Och jag säger bara såhär: Jacobs "nya" kropp...M-U-M-S!!! Var nästan påväg att gå upp till bioskärmen och klättra in i filmen, haha! Men men, enough of that!

 



Idag blir det mest en segsöndag, ska klä på mig och tvätta mig, sen tänkte jag gå ut på en promenad. Sen får vi väl se vad som händer!

Trevlig söndag alla läsare!

Ciao

 


Fast cars

Hemma från en rätt så jobbig träning. Först styrka på Gärde, och det var inte nådigt, både armar och ben var nästan i samma skick som spaghetti när vi åkte därifrån. Jag kom först till hallen och möttes av en go kommentar från min tränare:

"Fan Madde, du kör som en biltjuv."

Haha, okej... Är det bra eller dåligt? Fast jag vet själv att jag är lite småvild bakom ratten, i alla fall när jag kör själv eller med kompisar som tål det. Är mamma eller pappa eller någon okänd med är det nästan så jag kör lugnare än en 70-åring. Anyhow, träningen gick inte bra! Eller okej, den gick inte helt åt helvete heller, men det kändes som att jag hade reppelerande magneter i händerna. Tror tamefan nästan allt smet in på ett eller annat sätt. Fast några tog jag, turligt nog, annars hade jag legat och gråtit just nu!

Nu ska jag bara borsta ut och torka håret litegranna, sedan marsch i säng, i morgon väntar städning!

Godnatt alla sötingar!

Ciao





Jag...?


All theese words I don´t just say

God kväll bloggen och alla (?) läsare!

Fem minuter kvar cirka innan jag ska sätta mig i bilen och dra mig till Gärde för lite styrketräning med laget. Sedan tillbaka till Skönsbergshallen och drygt en timmes handboll på det. Inte fullt peppad för det för jag tror jag har dragit på mig en lätt förkylning, men jag vill träna ändå. Särskilt med tanke på att jag inte ska träna på fredag. Vi får hoppas på det bästa!

I övrigt så ska morgondagen bli stora städ-dagen. Det ska dammsugas och fejas inför min lilla Mary Kay-träff på fredag. Mer om det då, eller senare!

Anyhow, nu ska jag barafylla min vackert SHK-blå vattenflaska och sprinta ut till bilen tror jag!

See ya later, folks!

Ciao

 


Is it true

Ska byxorna verkligen se ut såhär efter en promenad med hunden?

 ______________________________________________

Update:

Nej, jag har INTE kissat på mig, Käs!


New phase

Goddag bloggen och början på en ny vecka!

Har inte tid att skriva ett inlägg om helgen, så det tar jag ikväll. Nu ska jag göra mig i ordning och åka in till stan för att träffa Käs. Julklappar står på agendan, får se om jag hittar något. Hehe!

Ha en trevlig dag allihopa!

Ciao

 


Play the game

Halli hallå i bloggvärlden!

Gårdagen blev abrupt avslutad för jag lade mig i sängen och messade med vänner och poff, somnade jag! Eller ja, jag blev så trött att jag bytte om och gick och la mig, utan att orka blogga innan, hehe!

Idag vaknade jag väldigt skönt utvilad och spänd. För om cirka en timme och tjugo minuter rullar bussen mot Piteå för dubbelt bortamöte, lördag mot Boden, sedan Lillpite på söndag. Peppad som tusan, hoppas  bara att min hals inte ställer till några problem. Är nästan nyss hemkommen från Birsta där jag införskaffade nödvändigheter inför resan såsom schampoo, balsam, halstabletter samt att jag bytte mina hörlurar. Så nu har jag nya fina hörlurar med jättebra ljud i! Me like!

Innan jag ska åka så ska jag ta och fika något, för vi äter inte middag förrän vi kommer till Umeå. Sen ska jag kolla packningen en sista gång, gå på toa och sen bär det iväg!

 

Vilket betyder ingen bloggning i helgen, kanske möjligen mobilblogg, men tror inte att jag kommer ha tid. Den som lever får se, haha!

 

Just ja, en sak till! Jag fick en present av mamma idag! Ett par nya jeansleggings! Mörkblåa från Cubus, hur sköna som helst, precis bra storlek och allt, hehe! Underbara mor min!

Nej, nu slutar jag, ska ordna lite fika!

 

Trevlig helg på alla fina där ute! Wish me luck!

 

Ciao




Cut it out

Hemma från mitt möte samt en eftermiddag på stan med Käs och hennes söta mamma Maryann. Har varit runt på second-handbutiker och shoppat saker till hennes café som snart kommer öppnas samt gått runt med Käs litegrann. Vad jag även har gjort är att jag har klippt mig! Billigt var det också! Så stort tack till Bella på Alans salong som gjorde mig fin på skalpen!



Så nu ska jag göra i ordning min middag, en varma koppen och två mackor. Åt en sallad på Café Evolet innan jag klippte mig så jag är inte alltför hungrig. Dom har seriöst undebar mat där! Är ni i Sundsvall så rekomenderar jag det varmt!

Nä, nu säger jag trevlig kväll och rör mig mot köket!

Ciao


You can always go downtown

Planer för eftermiddagen:

Åka ner på stan med Käs, sedan till Nacksta för att ha möte!

Trevlig dag alla filurer, vad ska ni hitta på?

Ciao


Taking drugs

Goddag torsdag!

Jag är knarkare idag, och jag gillar det inte! Det är jobbigt. Och nej, jag är inte seriös, jag har inte gått och blivit heroinmissbrukare eller nåt, jag har bara ruskigt ont i halsen så jag knarkar halstabletter och vatten. Gjorde även en halsvänlig (men onyttig) frukost bestående av en kopp jordgubbste med eukalyptushonung samt glass. Lent och bra mot strupen, men långt ifrån nyttigt, haha!

Anyhow, gårdagen var übermys! Efter vi kommit hem från mormor och morfar så hann jag i princip bara klä av mig och plocka undan lite på rummet så brummade Käs och hennes pappa in vid huset, med Käs på förarsidan. Snart har du kortet, girl! Vi klädde på oss igen och traskade ner på City Gross där det inhandlades glass. På vägen hem hade vi roligt åt att vi såg ut som soldater med glassen fasthållen med ena handen, andra handen svängande och fötter som gick i samma takt. Vi är lättroade! Kom hem, en hel timme innan True Blood, så vi kollade på extramaterialet till Twilight som Käs inte sett. När klockan sen närmade sig tio så gjorde vi i ordning glass och kurade upp oss i min säng med kuddar och filtar och glass. Sista avsnittet var hur bra som helst tycker jag! Kan bara inte fatta att det var Rene hela tiden...Och vem dödade LaFayette? Jag hoppas verkligen inte att det är Bill, då blir jag ledsen! Vilka fler såg True Blood igår?

Efter lite eftersnack oss emellan bytte vi kanal och såg på Scrubs fram till tjugo i tolv när Jordan började. Käs låg på min mage nästan och jag burrade till håret på henne så efter all TV när vi gick upp så såg hon ut som ett litet troll. Gullunge! Kläder påtogs igen och jag skjutsade hem flickan, sedan mars i säng när jag kom hem. Vaknade sju för att skjutsa brorsan på praktiken, kände hur halsen gjorde ont, kom hem, gav Mixa mat och somnade om. Sov till ungeför halv elva och här är jag nu!

 

Ikväll väntar möte inför mitt projekt och sen...peppa inför helgen, kanske?

 

Nåväl, det ger sig!

 

Trevlig dag allihopa!

 

Ciao






Home again

Hemma från en springtur med Mixa och har precis bråkat lite med lillebror. Vilken bra eftermiddag!

Ska börja göra i ordning mat och sedan ta en varm dusch medan maten blir klar. När mamma kommer hem hoppas jag att vi kan äta och sen kanske vi åker ut på Alnö till morfäräldrarna. Men ska se till att vara hemma innan åtta för sen kommer Käs!



En suddig Käs ska göra mig sällskap ikväll och se på säsongsavslutningen av True Blood, samtidigt som vi ska äta glass och prata strunt, som vanligt!

Men nu ska jag börja med maten, ha det bra allihopa!

Ciao

 


Putting food on the table

Hej, kort inlägg för tillfället!

Ska precis ta och äta lunch, det blir en soppa från Felix!

Nyttigt och bra! (eller inte, haha)

Ciao




Update

Uppdatering av föregående inlägg!

En timme har gått, och jag sitter kvar på samma jävla plats med datorn i knät!

Jag har inget liv, hahaha!

Ciao




Skulls and roses



Detta linne köpte jag idag på min och mammas lilla shoppingtur. Den är jag! Romantiskt söt med rosorna, men på samma gång tuff med dödskallarna. Me like it very much!

Mamma hittade en fin tunika och en storskjorta så hon var ganska nöjd hon med. Själv fick jag nöja mig med linnet ovan, samt svära och irritera mig på att strumpbyxorna jag köpte igår var för små. Trots att det var min storlek! Jag tycker verkligen inte om när sånt händer!

Tänkte att jag skulle tvätta av mif mitt smink nu och sen lägga mig i sängen och kanske läsa lite en stund. Känner mig ganska less.

Nåväl, ha en trevlig kväll alla läsare!

Ciao

 


Name the pet

Goddagens blogg + läsare!

Påminnelse till mig själv: blogga bättre på morgonen!

Har precis sett klart på filmen She´s the man med Amanda Bynes och Channing Tatum, en väldigt rolig film. Typick amerikansk high school-anda. Lagom mycket tänk, haha! Ska byta om nu och sen gå en promenad med mig själv och mina löss, haha! Nej då, men med lilla (?) damen på fyra ben. Jeez, jag har olika namn för henne i vartenda inlägg tror jag. Hon heter Mixa...Mixa! Men det är kul att ge henne smeknamn, och det är svårt att låta bli, hon är så söt att det kommer naturligt, hehe! Efter det så blir det lite lätt städning här hemma och eventuellt skjutsa iväg bror på repan. Sen så ska jag och mamma åka på Birsta för hon behöver nya kläder (tycker hon, haha). Okej, jag ska inte säga ngot, jag köper också kläder...

Anyhow, bäst att gå nu innan hon kissar på sig!

Trevlig tisdag på alla läsare!

Ciao




Scream

God kväll i bloggandets fascinerande värld! Första kväll en på den nya veckan och den känns...bra! Lugn dag, ganska bra träning...en bra dag!

Började, eller ja, efter lunch så byttes det om och rastades hund, sedan packade jag min bag med träningskläder och begav mig ner till stan. Ungefär tre sekunder efter jag klivit på bussen ringer Käs och säger att hon är klar på stan och vill till Birsta. Så jag bråkade lite på henne för att hon inte kläckt ur sig det tidigare, men sen beslutade vi oss att träffas på Navet och ta bussen ut tillsammans. Fast jag hade gärna hoppat av och väntat istället för att fortsätta. Det var så att när jag åkte så slutade de flesta skolor, så lagom till Haga så kom första lasset med hormonstinna "coola" tonåringar som förde ett satans liv, sedan ungefär en kilometer senare kom nästa lass, så det hela slutade med att sista två kilometerna (typ) in till stan så var nästan allt man hörde en massa skrik och stoj och skitsnack, haha! Tilläggas bör att jag då hade ganska hög musik i öronen, och jag hörde ändå...

Kom i alla fall ner på stan och träffade flickan och vände om med en annan buss till Birsta. Där gicks det runt och dreglades över skor (of course liksom) och kläder, samt att vi hälsade på Emma på hennes praktikplats. Och inte att förglömma! Käs fick ett mindre utbrott på ÖoB, haha!

Åt en lätt middag bestående av kycklingwrap på Donken (enda jag äter där för övrigt...nästan) och sen begav vi occ in till stan igen och jag bytte buss till nummer 1 och drog mig til Skönsberg för träning. En ganska bra träning, kändes bra i kroppen, även om armarna var som spaghetti!

Kom hem och upptäckte till min fasa att pannan hade stannat = inget varmvatten!

Så jag fick helt enkelt sitta svettig invirad i en handduk och kolla på CSI och fika medan pannan startades om och vattnet fick behaglig temperatur igen. Gissa om det var skönt med en dusch?

Hell, nu har jag skrivit mycket...det får räcka så...

God natt allihopa!

Ciao

PS. Dagens inköp: två par strumpbyxor och ett 3-pack med strumpor, allt från BikBok! DS.




Got a problem

Början av veckan och jag har inte kommit mig för att skriva ett inlägg förrän nu. Men jag har mina skäl! Jag har suttit i några timar och försökt hjälp min lilla Joli med hennes problem samt lagat lunch till mamsen. Så trots usel bloggning så har jag ändå gjort en massa. Det ni!

Just nu så svär jag över att Käs har loggat ut från msn, men jag antar att jag får strutta iväg o ch hämta telefonen och skicka sms till flickan. Det var tal om att gå på stan eller Birsta...

 

Så, telefonen hämtad!

Även om inte flickan följer med så tror jag nog att jag ska åka ner på tha stad och kika lite, eventuellt handla lite också. Jag har craving på ett par skor på Scorett, som jag tror finns på rea i Birsta, därav min entusiasm. Om de inte är på rea så får jag väl gråta en skvätt och sen gå vidare, haha!

 

Anyhow, ska väl sluta nu, för pälsiga madamen skulle behöva göra sina behov!

 

Ha en trevlig måndag!

 

Ciao


End of days

Helgen har börjat och jag började helgen med en sovmorgon till elva. Grymt skönt! Så har precis ätit lite brunch bestående av havregrynsgröt och två knäckemackor med keso och paprika. Måste stå mig ordentligt för jag har mycket att göra idag. För att nämna lite:

* Åka till Birsta och se på modevisning (Viktoria, min handbollskamrat, ska gå modell)

* Köpa en ny vit BH

* Tvätta mina träningskläder

* Laga mitt knäskydd och Jonnas målvaktsbyxor

* Gå ut med Mixa

* Åka till mormor och morfar

Dock inte i den här ordningen. Det första jag ska göra blir nog att rasta pälsbollen, sen kan jag åka till Birsta och gå på Change innan modevisningen. Sen åker jag nog hem och tvättar och lagar och sen ut till mormor och morfar på middag. En relativt lugn, men ändå intensiv dag.

 

Nä, nu måste jag sluta, någon är lite kissnödig!

 

Trevlig lördag allihopa!

 

Ciao


Let me see that booty shake

Nu ska jag snart gå och sova efter en lugn hemmakväll i soffan med Step up, Step up 2 The streets och CSI: Miami, vilket har varit helt i min smak för denna fredagskväll. Tyvärr blev det inget partajande ikväll, men vi får se vad som händer i morgon. Vad jag vet är att jag ska ut på den vackra ön i öst (Alnö) och hälsa på mina morföräldrar, sen ska jag väl se till att träna litegranna i morgon också. Vi kör på styrka då tror jag. Om jag orkar, haha!

Anyhow, först innan natten får fånga mig helt så blir det polering av mina tänder samt en sista kissrunda med pälsiga fröken, hade inga planer på att bli väckt snortidigt i morgon för att hon håller på att detonera. MEn jag får nog gå upp hyffsat tidigt ändå, så hon får mat. Min lilla sötnos!

Oh well, nu snackar jag bara dynga, god natt alla söta läsare! (som för övrigt suger på att kommentera, hehe!)

Ciao




All by myself

Uppe ur badet sen en tid tillbaka, insmord och skrynklig som ett russin, haha! Okej, nästan...

I alla fall så kan jag berätta att jag nu är ensam, om man inte räknar den lurviga damen som springer runt mina fötter. Och med ensam så menar jag att ingen annan i familjen är hemma, det är lite som vanligt. Enda kruxet är att jag är ensam i morgon också...och på söndag. Brorsan har åkt till Kinna (okej, han åkte igår) för att köra "Farsdags-trialen" och imorse åkte mamma och pappa till Stockholm och ska se på musikalen "Buddy Holly". Liiiite avundsjuk! Jag vill också se den!



Istället får jag lov att roa mig själv här hemma i tre dagar med sällskap av lurvdamen och...ja, dammråttorna under sängen kanske? För tillfället får de båda vila lite för jag ska sätta mig vid TV:n och se film. Först ska jag dock ringa ett samtal till Arbetsförmedlingen och reda ut några saker om projektet som jag ska deltaga i. Ska kolla om det kan räknas som min ungdomspraktik. Wish me luck!

Efter samtalet blir det som sagt film, vilken det blir får ni väl se sen!

Trevlig eftermiddag allihopa!

Ciao

 


Water

Pfui, efter en god lunch efter ett jobbigt springpass på 5 km ska jag nu klä av mig och sjunka ner i ett varmt bubbelbad med en massa ljus runtomkring mig!

Så jag skriver mer efter det.

Ciao


Dirty little secret




Jag har haft blogg förut, och den finns fortfarande kvar!

Kolla in den här!

Pinsamma minnen, men ändå en del av mitt liv!






Hungry eyes

Mitt i veckan och jag säger goddag alla glada! Eller god eftermiddag eller hur ni vill ha det. För viss (som mig själv) är det eftermiddag, men för andra (typ min kompis) är det morgon för han har precis vaknat, haha! Själv har jag varit uppe sen drygt nio och har hunnit med frukost, en långpromenad med hunden, tittat (läs dregglat) över kläder på GoJane´s hemsida, samt gjort i ordning min lunch och ätit den. Idag bjöds det på broccoli- och ostsoppa, och jag säger då det, godare soppa var det ett tag sen jag åt! Krämig, lagom med smak och så vansinnigt god! Knäckemacka till det! Smaskens!

Nu har jag precis slutat tittat (dregglat) på kläder och skor och ska ta och titta på en film tror jag. Ska nog satsa på en klassiker och se på Dirty dancing...igen! My addiction, you know!

Så jag säger trevlig eftermiddag så hörs vi senare!

Ciao

 



Hungry eyes...


1000 miles

Ännu en kväll i ensamhetens tecken. Denna gång tisdag. Inte så annorlunda som andra dagar, bortsett från att jag idag har varit på Arbetsförmedlingen och skrivit in mig som arbetssökande. Det roliga är att efter middagen så ringer en kvinna från handbollsklubben och frågar om jag vill vara med på ett projekt i samarbete med AF. Bara så där liksom! Ibland har man tur som en enögd. Är inte helt säker än vad som gäller, men ska träffa henne på torsdag så får vi se. I´m excited!

I övrigt har kvällen varit lugn. Tittade på Äntligen hemma med mamma och syndade lite med att äta en bit mjuk pepparkaka. Men jag har varit ut med Mixa idag så det kompenserar. Sen har jag pratat lite med lilla Lulu och fått reda på att hon gjort slut med sin kille. Usch, aldrig kul när sånt händer! Men de verkade passa bättre som vänner, och då är det ju bara bra. Jag själv då? Kärleken går inte bra alltså! Haha!

 

Jag är en överromantisk person som tror på den sanna kärleken, det nekar jag inte, och jag skulle gärna satsa när det gäller. Synd bara att jag är så jävla feg! Någon som har tips på hur man ska kunna hitta en bra kille? Eller kanske hellre tips på hur man kan övervinna blygheten och kunna ta kontakt med någon? Please! Allt jag vill är att ha någon som kan älska mig för den jag är, vilket jag har lyckats...eh, ja, jättebra med...Isch, att vara kär är så svårt, att vara olyckligt kär är svårare, men att inte vara kär alls och må dåligt över det, det måste vara höjden av smärta, i alla fall för en sån som mig. Ibland undrar jag om jag bara ska ringa ett random nummer eller gå ut och ragga på första bästa för att bara chansa, men hur desperat är inte det? Nä, något måste hända, jag behöver en förändring. Jag behöver modet att förändra! Kan någon ge mig det, tack?

För övrigt så gillar jag skarpt denna låt just nu, vill ha någon att kunna sjunga något sådant här till, lovely!

 

 



H.E.A.T - 1000 miles

Nu ska jag sluta deppa och kanske skriva av mig lite, annars blir det väl TV:n som vanligt!

 

Trevlig kväll, folks!

 

Ciao

 


Don´t give up

Tisdag idag då, och utanför mitt fönster strålar solen. Ja, det skulle jag vilja säga i alla fall. Sanningen är att det är grått som betong på himlen och det blåser kyliga vindar. Inte världens bästa väder, men det är väl bra nog för en dag på stan eller något sånt, vilket jag ska göra. Ska åka ner och möta Käs och vi ska gå på arbetsförmedlingen tillsammans. Hon skulle lämna något brev och själv ska jag anmäla mig som arbetssökande. Det blir ingen trip till landet på andra sidan Atlanten för min del. Jag hatar USA just nu, speciellt alla jävla regler! Fuck säger jag bara!

Men men, trots att jag är arg och ledsen över att inte få åka så tänker jag inte låta det äta upp mig, i stället ska jag skaffa mig ett jobb här hemma och tjäna lite pengar och sen kanske åka senare. Jag ger inte upp!

 

Nä, nu ska jag ta och tvätta håret och borsta tänderna tror jag, sen måste jag fixa mig lite.

 

Ha en bra dag allihopa!

 

Ciao


Jag somnar, jag vaknar

God morgon bloggen och välkommen till en ny vecka! En vecka som börjar med ett litet glädjeskutt!

Kommer ni ihåg att jag sa förra veckan att jag och mamma skulle ha en nyttig vecka? Oh well, det har gett resultat, trots födelsedagsfika och glas med Lulu. Vägde mig i morse, en vecka efter att vi började, och jag har gått ner ett helt kilo! Jag är så himla glad! Det är inte mycket, men det har bevisat för mig att jag faktiskt kan klara det här! Och det känns så jäkla bra! Så nu ska jag försöka fortsätta på den här banan. Min frukost idag blev två grova mackor med smaksatt Keso på samt en kopp te med en gnutta honung i. Det är ju så att det låter som mycket, men egentligen så är det inte det. Tillräckligt för att klara mig till lunch, men tillräckligt lite för att det ska vara bra för viktnedgången.

En viktig sak känner jag att jag måste poängtera:

Det här gör jag helt av egen vilja, och jag är inte ute efter att bli ett levande skelett eller att bli en size 0, det vet jag att jag inte kommer klara. Jag vill bara gå ner litegrann i vikt så att jag kan vara nöjd med mig själv. Och det innebär en minskning på max 10-15 kilo. Inte mer, för då skulle min kropp bli så vansinnigt osymmetrisk så det skulle se skrattretande ut. Herregud, det ser redan lite skumt ut!

Bara så att ingen får för sig att säga något taskigt!

Nu ska jag fortsätta att äta upp min frukost och kanske se en film, sen blir det lunch med mamma och senare en långpromenad med lilla Mixa.

 

Ha en bra dag allihopa!

 

Ciao

 

 


Game on

God kväll i höstmörkret!

Idag vill jag först bara säga ett stort grattis till min älskade pappa som blir 45 idag! Grattis pappsen!

Sen i övrigt så har dagen gett ganska mycket, både roligt och o-roligt (humor!). Började dagen med en frukost på säng till pappa och se på när han öppnade presenter. Av mig fick han choklad, ett kort och en smått fulsnygg guldfärgad rattmuff. Ja, jag är lite konstig. Men han tyckte om den, och det var ju huvudsaken. Blev tyvärr tvungen att lämna mamma och pappa själva för att ta mig till hallen för att spela första hemmamatchen för säsongen. Men först kollade vi in herrarnas match, och det gick väldigt bra för dom, så stort grattis till dem! Läs mer om matchen här!

 

Efter dem så var det dags för oss, och jag var lite extra taggad eftersom jag skulle få spela mer än vad jag brukar. I alla fall vad det vad jag väntade mig, och så blev det också. Jag och Jonna stod varsin halvlek och hon började. Det var en ganska jämn början, men sen tappade vi mycket, och det gick ungefär lika i andra halvlek, så det blev tyvärr förlust. Det kändes lite surt, för jag gjorde lite misstag som jag kände mig lite less över. Och inte blev det bättre av att alla gav mig olika tips på vad jag skulle göra. Visst är det bra med tips, men låt för all del inte negativ, och snälla, var konsekvent!!! Ska man få tips från personer, snälla ge ungefär samma sort, annars blir det bara förvirrande! Sen när blev det fel att ha en egen stil? Huh...

 

I alla fall, åkte hem efter att ha duschat och pratade med mamma och pappa lite, sen kom mormor och morfar och Krister och Pia med familj för lite födelsedagsfika. Så det blev tårta och bullar för mig, satt fin-fint. Så nu väntar jag på att middagen ska bli klar, haha! Om vi nu ska äta någon middag, eller om det bara blir en fika. Så nu slutar jag innan jag får till ett mastodontinlägg som ingen orkar läsa, haha!

 

Trevlig kväll allihopa!

 

Ciao