Längtan!!!!

Tänkte bara säga att jag vill sååååå mycket ha helg nu, är så sjukt taggad!!!


 


Ciao

 


Middagsfunderingar och kvällplaner

God söndagkväll på er allihopa!

Visst deltog alla i Earth Hour igår? Jag gjorde det iaf, satt och läste en timme med ljus och sköt till och med upp min dusch till efter timmen...det var nog det enda jag gjorde...eller okej, jag hade faktiskt telefonen igång och påminde alla om detta event samt underhölls av en vän, hehe!

I alla fall, sitter nu och funderar på vad jag ska göra för mat idag, det lutar åt att göra lite kycklingwok alternativt bara kyckling, ris och nån sås till. Och lite grönt I guess, för nyttighetens skull. Sedan ska kvällen spenderas framför How I met your mother samt National Treasure 2 och en kopp te. Imorgon börjar ny kurs, Idrott och hälsa II och jag är jättetaggad! Äntligen idrott igen!!! Vi går ut hårt och om en vecka vid det här laget har jag förhoppningsvis packat allt och är redo för en vecka i Borgafjäll med både skidåkning, bivakbyggande och allmänt bus.

Men ja, det är en hel vecka dit, nu blir det mat!

Ciao

Bild från Hemavan och Student Ski 2011!

 


Earth Hour 2011

God kväll läsare!

Sitter nu framför dumburken för sista gången för ikväll skulle jag tro...om tjugo minuter släcker jag ner och deltar i Earth hour. Har redan börjat genom att släckt allt utom datorn och äter nu middag med levande ljus, det är riktigt mysigt. Min timme kommer jag nog spendera med att läsa min bok Casanovas kvinna, som handlar om sexmissbruk, i skenet av ljusen.

Jag hoppas mina läsare också medverkar i det här, önskar er lla en riktigt trevlig kväll!

Ciao




Hur många lingon finns det i världen?

Detta är filmen jag ska se ikväll tillsammans med några ur klassen, kommer bli grymt kul och tacksam för en lugn kväll för imorron blir det innebandyturnering på Ålidhem. Ska bara byta om och fixa mig lite sen så tar jag en prommis längs älven till bion.

Önskar alla läsare en riktigt bra fredagskväll!

Ciao

 


Trött

God kväll/natt folket!

Gäsparna avlöser varandra och ögonen klipper, tror det är dags att snart krypa till kojs...med tanke på hur länge jag var uppe igår så är det nog välbehövligt.

Det blir ingen resa för mig i alla fall, det får bli nån annan gång, det visade sig att det skulle bli lite ovärt så det får vänta. Blir till att ta i på innebandyn istället, eventuell bio imorgon eller så blir det NH och träffa coolaste Lorissa och röja hela kvällen! Vi får se helt enkelt...

Men jag önskar mina läsare godnatt och en bra fortsatt kväll om ni ska vara uppe längre, hehe!

Ciao


 

 


Beslutsångest in progress

Hej folk!

Länge sedan det blev bloggat nu, som vanligt I guess. Jag är inte alls bra på att blogga, sen ibland får jag ryck och vill blogga typ jämnt...men jag kommer nog aldrig bli nån storbloggare i alla fall, haha!

Just nu ägnar jag min tid åt att färdigställa min andra VFU-rapport för att kunna åka iväg och lämna in den plus den andra som är klar. Har bara lite av diskussionen kvar så det lär nog kunna gå. Ikväll väntar zumba som vanligt och eventuellt ett pass core control med Malin, får se hur det blir med det, det gick liksom så långt efter zumban så vi får se...vad helgen bjuder på är också lite av ett mysterium just nu, har lite beslutsångest faktiskt. Antingen blir jag hemma och är med på innebandyturnering på lördag och en eventuell bio imorgon, eller så åker jag bort imorgon och kommer hem på lördag kväll. Har inte helt bestämt mig, måste få prata igenom det med mig själv lite, tänkte ta Malin till hjälp också, så får vi se. I vilket fall så är det lite därför jag ska in med rapporterna idag, på fall att jag åker imorgon så slipper jag bekymra mig för det.

Men nu ska jag ta nya tag och bli klar med skiten, sen kanske jag hinner diska lite innan jag drar bort till campus och sen vidare till IKSU. Stay tuned, folks!

Ciao

Random bild, för att det blåser som fasen ute idag...

 


Söndagstankar

Jag är bara människa, och ibland gör jag misstag. Ingen är perfekt, även om man ofta önskar att man kunde vara det. Mitt liv just nu är...ruggigt bra! Jag går den utbildning jag vill, jag har underbara klasskamrater, jag har en familj som är grymmare än grymmast, släkt som man längtar efter att träffa och riktiga vänner som inte bryr sig om att man ibland är ett rent helvetiskt PMS-monster, om man konstant tjatar om den där snygga skådespelaren eller om man kommer försent till en fika X antal gånger...

Ja, mitt liv är fantastiskt egentligen. Jag vill inte byta. Ändå känns det ibland som att min verklighet faller sönder, det mörka inom mig väller upp till ytan och jag får svårt att andas, får paranoida tankar och oroar mig för allt och alla. Jag hatar mina mörka stunder, men det är oundvikligt att ha dom from time to time, men de har blivit klart färre och jag tackar min omvärld och alla underbara människor och händelser som gjort mig till den jag är! Jag ser på framtiden med ljus, men är medveten om mina mörka sidor!

Nu ska jag lägga mig och sova och fly in i mina drömmar! Imorgon blir det sista lektionen för denna flum-kurs, sen en ledig restrerande vecka! Lovely!

Ciao

 


Food

Jag börjar allvarligt fundera på att göra en ny kategori här på bloggen gällande mat...jag äter så mycket konstigt, eller bara allmänt mycket och ofta fotar jag maten, bara för att liksom...men ja, det tål att funderas på.

Vad tycker ni, läsare?

Här är i alla fall dagens middag, det blev en ToTo...en Tomatsoppa med Toast!



Ser det gott ut? Haha!

Ciao

 


Shopping

Jag vet att det kanske inte är det bästa att shoppa en massa, men till mitt försvar så har jag handlat saker jag har nytta av och saker som jag funderat på att köpa ganska länge. Så here you go, min shopping från min kära hemstad! Jag och mamma hade ju en heldag tillsammans och oj så kul det var, trots att jag var tvärförkyld. Med mamma har jag fan i mig alltid underbart! ♥

 

 

 

Två linnen från BikBok, har alltför lite färg i min garderob...

 



Vit stickad tröja från H&M, har haft ögonen på sen i höstas när vårkatalogen kom!

 

Urgullig pyjamas från Cubus, perfekt för dom gånger man har nattgäster, iaf för mig som vanligtvis sover naken... Lite kul är att tröjan är strl L och shortsen strl S...

 

Friluftsbyxa från Pinewood (köpta på Brandworld) och väska/bag från Accent. Väskan fick jag faktiskt av mamma som sportlovspresent, dock har jag ju inte sportlov utan bara dagar utan föreläsningar, haha!



Två par kilklackar från Skopunkten. Dom till höger kommer bli mina favvoskor i sommar skulle jag tro! Dom vänstra tror jag kommer invigas i helgen på Frida och Nickos inflyttningsfest.

Ja gott folk, det var min Sundsvallsshopping, plus lite småsaker som hårsnoddar, deo och hårsprej, but who cares? Nu ska jag ta tag i lite städning tror jag, sen blir det middag och eventuellt träning ikväll, annars tar vi igen det imorgon!

Ciao


Undskyld!

Shoppingen är fotad och klar, men jag orkar inte trilskas med alla bilder just nu, för det tar 100 år att ladda upp och jag har inte tid! Snart Top Model och efter det CSI:NY. Kanske slänger upp det efteråt, annars får det bli imöra!

Ha en bra kväll!

Ciao

 


14/3-2011

Hej bloggen!

Min Sundsvallsvistelse är slut och jag är tillbaka i Umeå, dagen till ära med sooooool! Ska slänga i mig lite lätt lunch sen bger jag mig på praktiken med Kicki. Kvällen ska ägnas åt uppackning och städning, tänkte även passa på att fota lite som jag shoppat när jag var hemma i södra delarna. Sen ska jag väl också skriva lite om vad jag haft för mig under veckan då jag inte bloggade nåt under veckan, trots att jag sa det...hehe, my bad!

Men nu ska det bli lunch som sagt, tror jag ska göra mig en macka och lite fil, orkar inte riktigt göra nån riktig mat just nu!

Ha en strålande dag kära läsare!

Ciao


 

Random gammal bild

 


Sundsvall calling

Goddag läsare!

Det blev inget inlägg från bussen, och helgen har ägnats åt massa annat så det har inte riktigt blivit av. Nu är jag i alla fall hemma i Sundsvall hos föräldrarna och njuter av lite Sundsvallsluft och umgänge. Tyvärr har väl inte min vistelse börjat överbrivet bra då jag tror jag håller på att bli sjuk, inte okej! Hur kommer det sig att jag alltid lyckas bli sjuk när jag kommer hem hit? Kan nån förklara det?

I alla fall, idag ska jag inte göra alltför mycket, ska ut med hunden på en promenad och sen gå ut till mamma på jobbet för en arbetsintervju. Ikväll så ska jag och mamma iväg och träna och jag hoppas att jag orkar med det, skulle behöva en genomkörare. Har jag tur kanske jag kan få ta ett härligt bad efteråt, hehe!

Jag hoppas att jag kan ta mig i kragen och blogga bättre när jag är här, men jag kan inte lova nåt, känns som att jag är totalt fullbokad hela veckan med saker att göra...

Nåväl, ha en trevlig måndag läsare!

Ciao



 

 


Early one morning

Godmorgon finisar!

Disken är äntligen diskad! Tog nästan en timme, jag skäms...Men nu är det gjort i alla fall. Frukost håller på att intagas, sen blir det buss ner till stan och praktik! Efter det blir det snabbt hem och packa det sista coh ta en snabbdusch sen bär det av mot älskade Sundsvall! Kommer nog inte bli något mer inlägg förrän jag sitter på bussen, hoppas det är okej.

Nä, nu ska jag göra mig klar, ha en bra fredag kära läsare!

Ciao

 


Packat och klart

Gokväll läsare!

Nu har jag packat klart allt inför Sundsvallsresan, sånär som på handbagage och necessär. Fixar det imorgon när jag kommer hem, kommmer bli jävligt tajt om tid men jag tror jag grejar det! Åh, ska bli så skönt att få komma hem och krama om familjen och vännerna igen! Men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för att diska undan det sista och kolla packningen en sista gång. Kommer bli en stressig dag men det bjuder vi på!

Godnatt alla söta!

Ciao

 


Bokmärkt

Hej hopp!

Sitter på bibblan och göra klart det sista på tentafråga 1, refererar från boken jag inte har och ber till gudarna att mitt batteri inte dör!

Senare blir det Body Pump och Zumba, sen hem och packa inför hemresan till Sundsvall!

Ciao

 


Nu och då

Godkväll folket!

Sitter här och gör i princip ingenting...duktig tjej! Tentafråga ett är dock ganska på G men jag har en bit kvar. HAr dessutom tvättat två maskiner och den tredje är på gång nu och klar om typ en timme. Kommer dock ha verkliga problem med denna, för jag har ingenstans att hänga skiten!!! Tvättstugan är full med underkläder och min tvättställning på rummet är full med vita kläder...skit skit skit! Får väl spänna upp en tvättlina tvärs över rummet och hänga allt där haha!

Och nu ska jag klaga lite! Eller klaga och klaga, jag ska klaga och äcklas av mig själv. Kalla mig ytlig, men jag kollade igenom gamla bilder från sista året i gymnasiet och jag säger bara: fy...fasen!

Usch och blä, vad tjock jag var då! Ja, jag är en smula ytlig, iaf vad gäller min vikt...har fått höra så många gånger att jag är tjock och äcklig så det biter sig kvar! Sista året på gymnasiet var ett av mina bästa år på så många sätt, men inte tusan var det mitt bästa skönhetsår...men ja, efterföljande höst tog jag det beslutet: Jag ska aldrig mer väga över 80 kg, såvida jag inte är gravid! Jag vågar inte svära på att jag har hållit det, för jag har inte vägt mig sen jul...jag har ingen våg, och det är medvetet. Jag vill inte veta vad jag väger egentligen, jag vill se förändringen i spegeln och på mina kläder. Och det går åt rätt håll! Just precis nu gör det inte det, men det beror på naturliga orsaker, men i överlag så mår jag så mycket bättre nu än jag gjorde då, känner mig snygg och trivs med mitt utseende! Vill fortsätta såhär och hoppas jag kommer göra det!

 

Tack för ordet!

 

Ciao

 


Bild 1: Salamanca, april 2009
Bild 2: Umeå, januari 2011



Skillnaden på hur jag mår inuti och ser ut utanpå är slående...sjukt egentligen hur mycket som kan förändras på knappt två år!




Mars

Hej läsare!

Mars månad är inne på sin andra dag och jag sitter och kollar lite skidor på ettan och försöker göra klar det sista på tentan. Senare väntar lite städning och disk och kvällen ska ägnas åt lite tvätt så jag har några kläder att ha med mig hem till Sundsvall. Ska tvätta lite vitt, lite svart och underkläder. Hinner jag så blir det även träningskläder, men det tror jag inte jag hinner, det tar så pass lång tid för varje maskin. Morgondagen ska spenderas med ett studiebesök på VFU:n och sen ska jag packa hela kvällen i princip, göra undan det jag inte hinner få gjort idag samt åka och lämna in fråga 1 och två på tentan. Orkar inte ävlas med att skicka det via post, litar inte riktigt på dom, hehe!

Aperopå mitt "fina" inlägg i måndags, kan glädja med att det känns lite bättre nu, har kravlat mig upp lite ur svackan, men ligger mest i ett dödläge och bara längtar tills jag får krama om min familj igen! Bara två dagar kvar!!!

Nä, nu ska jag ta tag i tenta-fanskapet så det blir gjort, samt senare heja fram Sverige i sprint-staffetterna. Ha det gött, kära läsare!

Ciao