Happy new year!

Gott nytt år alla underbara läsare!

Ses nästa år!

Ciao




The bells of freedom

Nyårsaftonsdagen har kommit!

Det vankas fest ikväll och mitt klädproblem verkar ganska löst, till och med utan shopping.

Jag är redo för en bra dag!

Ciao



En morgonmuppig Madde...


When the night has come

Klockan har passerat elva, middag har intagits, jag har badat och sett på Morden i Midsomer med mina söta föräldrar. Nu återstår inte så mycket mer än att säga tack och godnatt för min del.

.......


Nej, jag ska inte lägga mig än...tänkte stanna uppe någon timem till, bara för att kunan sova järnet i morgon och vara uppe länge på nyårsafton! Ska nog lägga mig och se på film och fundera ut en lösning på mitt problem om morgondagens kläder. Å andra sidan tror jag att det är klart redan, har bestämt mig för att köra på min grundidé, men använda mig av lite andra medel för det. Men likt förbannat ska jag ner en sväng på stan tänkte jag, även till Birsta och byta en tröja till min kusin. Men nu har jag i alla fall en säker plan B om allt annat skiter sig, och det känns bra!

Så jaa, jag säger nog godnatt nu och säger see ya 2-morrow!

Godnatt sötnosar!

Ciao



                                   
 





Bubbles

Nu har moster och morbror och kusin åkt hem så nu ska jag ta ett efterlängtat bad och tina upp min kropp som fortfarande är lite kall efter skridskoåkningen. Så jag lämnar er med bilder från detta så ses vi senare efter mitt bad!

Ciao




Det var ganska tomt på planen...

Okej, vårt Internet har typ sagt upp sig så mer bilder går inte att ladda upp just nu...typiskt min otur...


Sk8ergööörl

Goddag bloggare!

Dagen före nyår är här och jag har problem:

1. Det är störtfint väder och jag vill helst snöra på mig skridskorna och ge mig ut och åka.
2. Men eftersom jag inte har något att ha på mig i morgon (ve och fasa) så vill jag samtidigt åka och shoppa och se om jag hittar något.
3. Klockan fyra börjar Finding Neverland, som jag übergärna vill se!


Förstå dilemma! *Suckar tungt så det hörs över hela Sverige*

Men eftersom det ska bli snöfall i morgon så lutar det nog åt att jag satsar på skrillor idag och panikshoppar i morgon, måste bara kolla öppettider och sånt för butikerna, och hoppas på det bästa!

Vad tänkte ni hitta på idag, muppar?

Ciao




New love in town



Europe - New love in town


Taco

Blev inga makaroner för mig...

Det blir Taco Fiesta i stället!!! :D



Ciao


Kom hem

Mörka eftermiddagen har infallit. Jag är hemma igen från farmor med 42 segkakor, en burk gelé, en bit toscakaka och några skivor salami till pappa. Behöver jag säga att eftermiddagen varit lyckad, hehe?

Farmor var faktiskt imponerad över hur fort det gick för oss att bli klara, ändå gjorde vi dubbel sats av degen, hade en sämre stekpanna att grädda i och ändå hann vi med att baka, grädda och paketera ungefär 86 segkakor på två timmar. Egentligen blev jag kvar där i tre timmar, men då hann vi med att fika våra nygräddade kakor (en var i alla fall) samt att farmor prackade på mig allt det andra som jag hade med mig hem, haha. Så nu sitter jag hemma i godan ro och väntar på att vi ska börja med midagen snart. Tror jag ska gå och hjälpa till att finna upp något. Är grymt sugen på makaroner och köttbullar nu efter all julmat! Hoppas det kan få lite gehör!

Önskar alla en fortsatt trevlig eftermiddag så höres vi senare!

Ciao



Bulldeg får representera bakande...min kamera var ej med! ;)


Baka baka liten kaka

Goddag bloggen och läsarna!

Tisdag idag och om en timme ska jag ner till farmor. Vi ska baka idag, ett av mina favoritbröd, och jag ska få göra en egen sats med deg och sånt. Måste skriva ner receptet också så ska jag lägga in det i min kokbok som jag fick i julklapp. Kan vara  bra att ha när man flyttar hemifrån!

I övrigt:

Jag är invalid, haha! Har sådan fruktansvärd träningsvärk sen i söndags och det blev inte ett dugg bättre av att träna igår. Trodde att jag skulla avlida i morse när jag skulle sätta mig på toa. Smärta säger jag bara! Och det verkar hålla i sig, sorgligt nog...hoppas bara att det kan försvinna tills på torsdag, då blir det nyårsfirande hos Johanna med hennes pojkvän samt Emma och hennes kille. Bara jag som inte får någon dejt, buhu! Hehe, men det ger sig, jag har ju gott sällskap! Pratade med Jo igår och planerade lite, och vi ska vara uppklädda! Både Emma och Jo ska ha sina balklänningar, men jag kan inte ha min, eller ja, jag vill inte ha min för den är hellång...


Oh well, jag har lite annat som jag kan ha, två klänningar har jag som reserver, men jag har stora planer för min nyårsklädsel, hehe! Mer säger jag inte, för jag vet att mina vänner läser min blogg och jag vill att det ska bli en överraskning! So feel the pain, som vissa bloggare säger!

Nu ska jag göra mig iordning, borsta tänderna och byta om, sen blir det bakstuga hela eftermiddagen. Jag önskar mina läsare en trevlig dag så hörs vi senare!

Ciao



Dirty little secret




Jag bryt mig mer om att folk i min närhet ska må bra än mig själv, vilket ibland

leder till mindre depression för mig för jag glömmer ta hand

om mig själv. But I´m getting better!

Ciao


Juldagsmorgon glimmar

Okej, det är inte morgon längre, men det är juldagen idag, och jag är glad! Julafton spenderades hos mina kusiner på Alnö med deras familj + mormor och morfar. Mycket mat blev det, som det brukar, men jag klarade mig från en kanonkula till mage i alla fall. Jag åt väldigt mycket fisk faktiskt...

Anyhow, efter middagen så tittade vi på Karl-Bertil Jonssons julafton, mest på mosters order, sen såg vi halva julspecialen med Jeff Dunham, ni vet, han med Achmed-the dead terrorist! Älskar honom! ♥

Sedan blev det paketöppning, och jag är nöjd med mina klappar, även fast jag inte fick dom där skorna jag ville ha...eftersom min kamera är på rymmen så gör jag en liten lista:

* Biopresentkort x 2
* Bäddset + underlakan
* Rutiga kokboken
* Smycken
* Presentkort på Akademibokhandeln samt Birsta City
* Kläder
* Prydnadsängel (sååååå underbar!)
* Julduk


Jag har säkert glömt något, trots att jag har mina klappar i en hög bredvid mig, hehe! Men i alla fall så var julafton en lugn och fin tillställning som vi lämnade vid halv tolv på natten, vilket är ganska tidigt för att vara oss. MEn alla var ganska trötta så jag ska inte klaga. Tog mig en sovmorgon idag och så fort pappa kommer hem ska jag följa med och lämna julklapp till några släktingar och ikväll väntar juldagsmiddag hos farmor och farfar tillsammans med kusinerna från Östersund.

Så jag säger trevlig juldag till alla läsare!

Ciao




Feliz Navidad




God Jul på er alla läsare!

♥♥♥♥♥♥



Last Christmas

Idag är det dan före dopparedan, och julstämningen har börjat komma fram så smått här hemma i vårt rosa lilla (?) hus i ett snötäckt Sundsvall! Började denna dag med att packetera julgodis som jag och Julia, brors änglalika flickvän, gjorde igår. Mozartkulor, knäck med mandel i, strykande åtgång samt müslisnacks snickrade vi ihop. För mig innebar det en jävla massa suktande blickar, men jag fick nöja mig med knäck tack vare min allergi. Ibland suger det att vara kakaoallergiker! Särskilt till jul...

 

Oh well, jag överlever!

 

Ska ta tag i städning nu har jag tänkt, en sista julröjning på mitt rum så jag kan få plats med lite tomtar. Hoppas jag blir klar fort för då kan jag springa ut och fota lite i snön, sen blir det matlagning och min favorittradition. Det är så att vi alltid väntar till kvällen före julafton innan vi pyntar huset. Då tar vi in granen och klär den, sätter upp tomtar överallt, pappa fixar julskinkan och mamma kokar gröt. Sen blir det alltid jättesent innan vi lägger oss (såklart) för att sedan ligga vaken i nån timme innan man faktiskt kan somna. Vad brukar ni göra kvällen innan jul?

Åter till städning nu, annars kommer jag ligga rejält efter!

 

Trevlig 23:e december allihopa!

 

Ciao



Julafton 2008, hemma hos oss! ♥


Hej mitt vinterland

God kväll alla där ute och välkommen till ännu ett menigslöst inlägg, mohahahaha!

Eller ja...ett inlägg i alla fall.

Här i lilla (?) Sundsvall har det snöat non-stop i ett dygn nu typ och det är både bu och bä. Det är obeskrivligt vackert ute just nu med all snö, och jag ser verkligen fram emot att få en riktigt vit och mysig jul. Å andra sian gör snön att baken är svåråtkomlig och hal, vilket har resulterat i diverse olyckligheter, inte bara för mig, men bara det att bussen knappt kom upp för backen igår var ju inte så bra, hehe!

I övrigt så har jag struttat på stan idag med Emma och Käs och kollat efter klänningar, hittade en snygg på HM men har inte riktigt bestämt mig än för om jag ska ha den. Käs tyckte den satt jättesnyggt på mig och det tackar jag för. Känns bra att man ser snygg ut i snygga kläder nu! Köpte ändå med mig ett par koboltblå strumpisar hem samt en till julklapp till lillebror! Har precis slagit in den och jag är mycket nöjd med alla mina klappar!

Oh well, nu ska jag sluta, måste prata lite med pappa och mamma!

Trevlig kväll alla läsare!

Ciao



Sundsvall in wintertime!
(Fotograf: Alexander Degermo)


Happy Birthday

Fredag den 18 december är dagens datum och dag, och till att börja med säger jag:

Grattis på födelsedagen min älskade Käs-äs! :D



För övrigt så är det en lätt händelserik dag som ligger framför mig. Ska göra mig i ordning nu och sen ta en promenad ute i solen och det snöiga landskapet, kanske ta lite bilder och bara ta det lugnt. Sen ska jag till min vän Viktoria och vi ska åka ner på stan för att se på när vår körledare får en utmärkelse och kanske sjunga lite också. Ikväll kommer sedan Julia upp hit frän Götet, och jag har lovat att vara förste skjutsare! Ja, det är väl det jag har att vänta av denna dag.

Vad tänkte mina läsare hitta på idag?

Ciao


Livin on a prayer

Jag har ingen bra början på detta inlägg så jag börjar såhär. Dagarna har sprungit förbi mig och om bara en vecka så är det julafton (8 dagar om man är noga). Alla mina julklappar är inhandlade och nästan alla är inslagna så jag ligger ytterst bra till för att vara mig. Jag är fortfarande arbetslös, equals att jag inte har något som helst vettigt att göra på dagarna, ändå har bloggen ignorerats. Orken har liksom inte funnits där, trots att det har hänt mycket olika saker som skulle kunna fylla ut mycket, roliga bilder och intressanta händelser, men varför har det blivit som det blivit då?

Bra fråga, och jag vet inte ens om jag har svaret själv. Det har liksom...ja, liksom inte velat sig med mina tankar och mina fingrar. Det är en underlig känsla faktiskt, jag brukar tycka att jag är en datanörd för det mesta, men nuförtiden ägnar jag bara i genomsnitt kanske en timme om dagen till datorn, jämfört med tidigare runt fyra timmar. Ytterst underligt!

I alla fall så fortsätter mitt liv ticka på som vanligt, och just nu är jag ganska glad att det snart är jul så jag kan få ta det lugnt. Ja, jag har ingen julstress! Julen för mig är nästan en fristad, då jag kan få träffa alla nära och kära i familjen, äta god mat, ta det lugnt och bara njuta. Sen att man får julklappar är inte heller så illa, det måste jag erkänna, hehe! Men men, innan dess så ska lite fler händelser bli av, mina två Cassandror ska fylla år, jag ska ha ännu en liten uppvisning med kören samt hinna med en långfika med vännerna innan jul är det tänkt.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att syftet med det här inlägget är väl att säga att ja, jag lever, men min överföring från livet till cybervärlden är lite hackig. Men jag ska försöka bättra mig!

Ha det bra alla där ute, lev väl!

Ciao




Time goes by

Har inget direkt att säga men kände att det nu gått för mycket tid sedan sista inlägget. Tror jag har drabbats av det kända, men mindre roliga, fenomenet bloggtorka! Snart är det jul, om 22 dagar närmare bestämt, och jag har redan handlat alla mina julklappar. Känns jävligt bra för någon som brukar köpa sista julklappaen vid stängningsdags dan före dopparedan! Återstår bara att slå in alla i gulligt julpapper och kanske komma på eventuella rim och skit till paketen!

 

Oh well, idag ska jag gå ut med Mixa på lång promenad samt gå förbi farmor och hämta grejor. Ikväll vankas körsång och träning, om min rygg pallar med det!

 

Trevlig onsdag allihopa!

 

Ciao