I need a house

Dagens första inlägg, som vanligt ytterst sent på dagen, men det verkar ta ett tag för mig innan jag vaknar ordentligt med huvudet. Innan tolv brukar jag mest vara som en vandrande vålnad. Men jag har bestämt mig (nästan) för att ändra på det nu! Har tänkt att jag ska räta ut mitt liv lite nu innan jag drar västerut och för mig innebär det lite tidigare mornar, eventuellt mer träning nu när jag har ganska mycket extra tid, och att göra saker som jag annars inte skulle göra. Till exempel slå slag i alla mina syprojekt som jag vill göra och passa på att fixa till mitt rum ordentligt!

Steg 1: Städa rummet!

Det ser ut som ett bombnedslag igen och likt förbannat verkar jag aldrig lära mig att städa i tid. Men nu ska jag i alla fall göra ett ärligt försök till att jobba på min ordning! Herregud, hur svårt kan det vara, liksom?

Hjälp och stöd uppskattas! Hehe!

Ciao

Wishmaster

Hemkommen från en stärkande promenad med musik som bästa vän och dagdrömmar som ovän, haha!

Mardrömmar som dagdrömmar, så typiskt mig...denna gång blev jag våldtagen och misshandlad. Fan, jag har seriösa problem ibland, haha!

Men men, ska snart se en film till, denna gång Wild child med Emma Roberts och min heta älskling Alex Pettyfer!

Så jag antar att jag säger godnatt redan nu för jag har nog inget vettigare att skriva nu!

Ciao

PS. Jo, mina händer luktar fisk! xD DS.




Day after day

Jag har inget vettigt att skriva egentligen, vilket börjar bli en vana.

Igår kväll var en skön kväll med chips, dricka och filmer. Sen, innan jag visste ordet av, hade jag somnat! Vaknade en gång vid två, och sen sov jag som en stock ända till larmet ringde klockan nio. Otroligt, jag brukar alltid lyckas vakna några minuter innan. I alla fall, som vanligt stängde jag av larmet och försökte gå upp, misslyckades, och vaknade nästa gång vid halv elva. Great!

Har sett en film, ätit mat, och mest bara slöat. Det närmsta jag kommer att göra något vettigt var att vara ut med Mixa, haha! Nu har mamma och pappa kommit hem också, och jag tycker mig höra ngot om fika?

Oh well, see you soon, folks!

Ciao

 


Dragonfly

Ska se en av mina favoritfilmer nu: Eragon! :D

Kan inte få nog av snyggingen Garrett Hedlund! ^^

Trevlig kväll allihopa!

Ciao



Damn, he´s sexy! :D


Fuck the millenium

Summering av dagen:

Förmiddag: Frukost, packa, bränna skiva, byta om!
Eftermiddag: Bil ensam till Härnösand, match, hämta Lulu, åka hem!
Kväll: Lämna Lulu på stationen med Murkas, åka hem, lämna väska, åka till Coop och köpa lördagsgotta!

Sammanfattning: En helt okej dag!

Eller okej ,matchen var lite i värsta laget, en saftig förlust med många saker som inte stämde. Men å andra sidan så var det mycket som stämde också. Och jag fick spela!!! Hör och häpna, sista tio minuterna fick jag hoppa in och spela! Hallelujah vad glad jag blev! Gjorde faktiskt några räddningar! Stoltflikka_90 for sure! Fast inget slår Frejas sparkräddning på friläget! Typisk TV-räddning när alla jublar! Haha, shit vad den flickan är bra! Hon är nog min närmaste idol! Närmaste, i den benämning att hon inte är rikskändis och spelar i landslaget eller nåt sånt.

Hämtade Lulu hemma hos henne efter matchen och skjutsade henne till tågstationen där hon skulle träffa sin älskling. De skulle gå på restaurang. Avis? Om jag är! Haha, och inte nog med det, de firar ett år tillsammans i morgon! Grattis till er små turturduvor! :D

Nu ska det snart bli mat, sen ska jag krypa upp i sängen och kolla på en schysst film tror jag. Med mitt gotta!

 

Ha en bra kväll allihopa!

 

Ciao



Lulu ♥ Murkas

:D


Faster, harder, scooter

Damn, klockan är inte ens halv elva och jag har redan lyckats äta frukost, borstat tänderna och packat halva min väska! Sjukt vad en timme tidigare uppstigning kan göra.

Idag är det så dags. Första matchen för säsongen. Å andra sidan bara en träningsmatch, men det är väl minst lika viktigt? Det är nu man kan få chans att visa framfötterna inför säsongen. Eller ja...min säsong blir ju från december till typ april då rå, men det räknas ändå! Ska peppa ordentligt nu inför matchen och dessutom sno ihop några blandskivor att ha i bilen på väg upp. Äntligen har pappa satt i bilsterion igen!

Så ja...inget vettigare att skriva just nu. Ska börja fixa skivorna och sen packa klart, hoppas att jag hinner få i mig lite lunch också innan jag åker!

Ha det bra!

Ciao

 


Det här är en sång om ingenting

Älsklingslåten just nu! Dirty dance baby! :D



Ciao

En dag

Tillbaka efter en lång och jobbig promenad med hunden. Att hon saldrig kan sköta sig en hel promenad utan alltid på ett eller annat sätt göra en arg? Dumma hund! Sucka sucka tungt, men hon är ju söt, det är nog det enda som hindrar mig från att skrika på henne mer än vad jag gör ibland...

Vad göra nu då? Ja, mamma och pappa är och handlar och Acke är med kompis...

Jag parkerar aset vid TV:n ett tag.

Ses och hörs!

Ciao

Det gör ont

Det gör ont som satan i min mage! Damn, jag hatar när puppan spyr blod! x(

Haha, äcklig jag låter då, men så allvarligt är det inte. Men mensvärk är inte trevligt. HAr suttit med värmekudde på magen och tittat på film så nu har jag fått nog. Ska ta en tablett och hoppas på att det släpper, vilket det brukar göra. Turligt, för jag tänkte dra ut på en långpromenad med Mixa och orkar inte stanna var femte meter på grund av smärtattacker!

I övrigt då...well, jag känner mig lite ensam, nu när brorsan har blivit frisk och går i skolan igen så blir man liksom ensam hemma på dagarna. Johanna har nyss åkt till Stockholm igen till sin darling, Käs är i Skövde och tar hand om sin sjuka soldat, Emma Ström? Tja, hon är väl hos killen hon med. Haha, bara Emma kvar. Och hon svara inte, ehe...fasligt vad oönskad man känner sig.

Nåja, i morgon händer det grejer i alla fall. Första matchen! Eller ja, en träningsmatch, men ändå! Grymt peppad på att få spela åtminstonde EN match innan jag drar! Hoppas bara att jag kan göra bra ifrån mig! Då skulle det kännas bättre att åka. Men men...peppa och ladda nu så får vi se hur det går!

Kanske skulle åka ner på stan?

Först lunch i alla fall, sen får vi väl se!

Ciao



Älskade Mixa! ♥

Owner of a lonely heart

Ska bara tvätta mig lite så ska jag gå och sova.

Eller förresten, ska sätta på en film att somna in till. Något tragiskt, för jag känner mig tragisk just nu. Ensam, tragisk och bara allmänt blä!

Hade dock ett litet glädjemoln idag (förutom mina fina skor). Min väska kom idag! Och den här gången blev det RÄTT väska. Vi har fått ringa två gånger för att jag inte fått den. Första gången var det för att det gått en vecka efter beställningen och då visade det sig att de inte hade den på lager, de hade bara glömt att skicka ut ett infomail till oss. Great! När jag sen får väskan i en stor kartong, river upp den och finner...en SILVERfärgad väska...

Jaha...VART FAN ÄR MIN RÖDA VÄSKA???

Haha, något sånt vart min reaktion...men mamma ringde på en gång och det löste sig så nu har jag fått den och allt stämmer! Fick till och med en egen rese-adapter som plåster på såren. Yey!

Ett annat plus idag var att Jonna, en av de andra målvakterna, var på träningen idag. Har inte träffat henne på år och dagar känns det som. Jävlar, den tjejen är så himla gullig och rolig! En av de få stockholmare jag känner som är trevliga!

(Ja, jag har fördomar mot stockholmare!)

Men som sagt, tvätta fejan lite, sen sätta på en film...får väl se vad som bjuds...

Ciao



Min nya väska!!! (den rätta!) :D


Black velvet

Jag är kär!!!

Materiellt kär! Och kär i TV-serien True blood!

Blev imponerad av True blood när jag såg det igår och tror att det kommer bli min onsdagsunderhållning ett bra tag framöver! Trots slående likheter med Twilight så är den superbra! Uäh, jag avlider av alla mystiskt snygga vampyrer man ser på TV. Jag säger bara Edward Cullen och Jasper Hale från Twilight, Bill från True blood och Angel och Spike från Buffy! Gah, jag vill också ha en vampyr till pojkvän, haha!

Vad gäller min materiella kärlek så är det mina skor som jag köpte idag. Och inte bara ett par, nej nej, Skopunktens erbjudande tag 3 betala för 2 nappar jag på direkt. Så jag fick med mig dessa godingar hem:

   

Jag kör stenhårt på svart i höst, hehe! Totalt underbara!

Enda som kan vara lite tråkigt är de svarta UGG-kopiorna, men whatever? Varma och bra, funkar finfint i vinter!

Nu ska det snart lagas mat, bara mamma kommer hem.

Ciao

Red dress

Det är precis vad Kenza har på sig på SOLO:s omslag. Och under min promenad smet jag in på City Gross och köpte denna tidning, samt en flaska cola. Detta ska göra mig sällskap ikväll, samt premiären av True blood, en serie som de säger ska likna Twilight lite. Och evtersom min fantasi behöver stimuleras så tackar inte jag nej till lite vampyr-action. Om det nu blir så mycket action, hehe! Nåja, jag ska ge det en chans i alla fall!

Ska ni se True blood? (SVT1 kl 22.00)

Ciao


Boulevard of broken dreams

Mat som jag lagat är klar, uppäten, och resterna blir väl matlåda till pappa i morgon. Super! Ett sjukt bra tips om man vill slippa punga ut med pengar och äta lunch ute varje dag. Gör lite extra mat till middag så kan man äta resterna dagen efter till lunch. Billigt och bra! Då blir maxutgiften att köpa något att dricka. Med fördel kan vatten drickas, så blir det hela gratis i princip. Bara ett litet miljötips sdär, hehe!

Nu ska jag ringa ett samtal, sen ta mig en promenad ute i regnet. Vet inte varför, men jag tycker det är mysigt på något sätt att vandra ute med paraply eller regnjacka medan regnet häller ner. Sen kan man ned gott samvete komma in och lägga sig under täcket och se på en bra film!

Fast kanske...jag tar nog promenaden först, kan ringa sen, hehe!

So long, långkalsong!

Ciao




Will I ever learn

Wow, läste igenom mitt tidigare inlägg och tänkte bara: Oj, vad deppigt det låter!

Haha, finns det fler som tycker det? Det var egentligen inte menat att det skulle bli så, men jag kände att jag behövde skriva ur mig lite. Och det var ju faktiskt sant det jag skrev. Hmm, skumt...

Men i alla fall, idag mår jag mycket bättre, så jag har varit i stan med Emma och kollat på höstkläder samt skor, dreglat över ett par supersnygga sandaletter och önskat mig mer pengar. Vi tog en liten "fika" på donken också, sen traskade vi till ungdomsmottagningen. Uträttade ärendet sen var det bara att åka hem igen för att göra middag. Så ska snart börja...

Jäklar vad tråkig jag har blivit...jag blir nog aldrig en riktig bloggare, haha!

Ciao

Nån slags verklighet

"Att vara, eller inte vara, det är frågan!"

Ja, personligen föredrar jag att vara, vilket jag tror de flesta gör. Men sen så finns det tillfällen då man helst inte vill vara kvar i denna värld, man vill vara någon annanstans. Anledning till detta kan vara olika, även olika beroende på vilken dag det är, eller vem man är med, humör, ja, allt möjligt kan ha en inverkan på hur stark längtan man har att leva. I början av sommaren levde jag, i mitten av sommaren levde jag. Fram emot slutet, då dog jag! Hela min värld rasade samman och en ånger lika djup som djuphavsgravarna i Atlanten har tagit över mig. Den försvinner mer och mer, men kommer ibland tillbaka. Men det finns en tröst, en tröst att ta till när varken vänner eller familj eller nån psycho TV-typ som Oprah eller Dr. Phil kan förstå.

Trösten kallas fantasi!

Var och en har sin egen definition av vad fantasi är. Det kan vara ett djur som inte är verkligt, en sexuell fantasi, en film, en bok, eller helt enkelt en dröm? För min del, lever jag i dessa dagligen, allt som jag räknat upp och så mycket mer. Fantasi för mig finns överallt! Det gäller bara att hitta den!

Vid de värsta tillfällena i livet, flyr man gärna, även om man inte menar det. Jag flyr ofta, mest för att jag är feg, men också för att få en paus från mina egna tankar. Att skapa mig en fantasi, en fiktiv värld, med hjälp av böcker, film, eller att bara sova och få drömma om allt möjligt, ger en inre frid! Jag vet inte om ni håller med, men det här är jag, och det är så jag känner!

Just nu ska jag fly, för att bli kvitt min huvudvärk, men också för att bedöva en liten ånger som gnager i bröstet, hur mycket jag än vill att den ska försvinna!

Allt som händer har en orsak, var något jag tragglade på Filosofi A-kursen sista terminen på gymnasiet, och ja...det finns säkert orsaker till allt, problemet är att hitta de rätta och försöka komma på varför de finns där. Gud vad jag hatar filosofi ibland, men jag antar att det också är en del av fantasi, att våga tänka utanför sitt eget sinne och sina egna åsikter! Var inte rädd, men samtidigt ska man vara på sin vakt, eller så kanske man inte hittar tillbaka till verkligheten!

Ha en trevlig natt allihopa!

Ciao


Back to the 70´s

Tjosan tjohej, dagen är snart slut! Shit...

Vad kan man säga om den här dagen? Sov till elva, åt frukost, låg i sängen och såg på film hela eftermiddagen. Ja du...intressant dag, jag vet, men jag känner mig fortfarande hängig, även om det är på bättringsvägen. Så i morgon kan man nog börja bete sig som människa igen, hehe!

Nu är det That 70´s show på TV, åratal sen jag såg det sist, så jag överger datorn och går på nostalgitur med min lilla TV.

Hörs senare!

Ciao

It´s raining men

CSI slut, och huvudvärken är på G. Inte riktigt som jag hade velat, men vad gör man?

Jo...

Heter man Madelene och driver bloggen fantasylife.blogg.se så lägger man sig i sin varma, sköna säng, stoppar i en bra film i sin TV som har inbyggd DVD (nej, jag är inte stolt ;D) och lägger sig och myser framför filmen! Vilken film undrar ni då kanske? Jo, ikväll ska jag sprätta plasten på en film som har stått i hyllan i säkert fyra månader och som jag ännu inte har sett, inte ens innan jag själv köpte den, nämligen...



Bridget Jones´ dagbok!

Jag hoppas att den är så bra som folk säger, för jag har höga förväntningar och dessutom ett stort behov av enkel underhållning som sängfösare!

Ha en trevlig kväll och godnatt allihopa!

Ciao


You´re beautiful

Dags för en kopp te och CSI:NY på TV!

Kurering var det ja, hehe!

Nyss uppkommen ur badet! xD



Snyggast.com eller? NOT! xD

Ciao

Soap is in the air

Klockan är sju, middagen är avklarad och lugnet har sänkt sig...

Borde göra mig i ordning för träning, för det är vad måndagar brukar handla om. Inte idag! Mår inge vidare, och jag tror jag har åkt på en mindre förkylning. Därför har jag valt att inte träna ikväll, då kan jag kanske kurera mig ordentligt inför torsdag istället! Så planerna för kvällen är att nu gå och göra i ordning ett bad, tänkte använda min lilla bubbelbit som mamma köpte åt mig på Lush när vi var i Stockholm. Tänkte ligga där och njuta ett tag och sen sätta mig framför TV:n med en kopp te och se på CSI. DET är vad jag kallar kurering!

I morgon hoppas jag att jag är på bättringsvägen för då hade jag planer på att ta en tur till Birsta, alternativt stan och kolla in lite höstkläder samt några skor ute på Skopunkten som jag gärna vill ha. Sen måste jag köpa en dragkedja till min påtänkta klänning som jag ska försöka sy. Hoppas bara att den blir bättre än kjolen! Hehe!

Nä, nu ska jag ta och tappa upp vatten och lägga mig i badet! Riktigt ta hand om mig själv och njuta! Kanske ska tända lite doftljus och sånt till och med...?

Tihi, nu är jag lite gladare!

Ha en bra kväll allihopa!

Ciao



Trial

Bilder från gårdagen! Enjoy!

  

             


Ciao


Sunny day

Godnatt alla glada! Bilderna som jag lovade komme i morgon!

Snabb genomgång av dagen:

1. Väckning
2. Frukost, kläder, tandborste, köra ut till Timrå
3. Vara funktionär hela dagen, SOLA!!!
4. Spana på söta Trial-pojkar, iiiih!
5. Prisutdelning, packa ihop, åka hem
6. Däcka i sängen i en timme! (supertrött!)
7. Åka till stugan på middag, åka hem
8. Fastna framför Mythbusters i drygt en timme!
9. Blogga ett godnattinlägg, "duktig" som jag är!
10. Sova, sova, SOVA!!!

Ciao

på plats, solen skiner och tävling

0-2c00b1f9219d34cababa42215a1b7b4c.png

på plats, solen skiner och tävlingen har precis börjat. Topp!


The winner takes it all

Hemma efter en rolig kräftfest med min morbror och moster och en massa kompisar till dom. Mycket mat och kräftor och en massa snapsvisor, haha! Och by the way, tror att bara jag var nykter! xD eller ja, om man inte räknar "små"-barnen! Jag fick ju vara chaufför som vanligt...

En kul grej dock som hände var att vi hade frågesport, eller nåt liknande. Massa uppgifter i ett häfte. Gissa rätt fågel, lös omkastade bokstäver till mat och dryck samt hitta instrument dolda i meningar. Klurigt var det, till och med för mig som var nykter! Men se på fan, jag kom tvåa! Och lycklig var jag, ett tag...tills det visade sig att pappa vann. Med bara 4,5 poäng mer än mig! Surt!

Dock kom vi på i bilen hem att vi var supersmarta hela familjen (vi som var med iaf, jag, mamma och pappa) för vi kom alla med i topp 4, av cirka 15 tävlande! Familjen Einstein eller? Pappa etta, jag tvåa och mamma tror jag blev fyra, kanske till och med trea, ingen av oss minns riktigt, hehe! Vi var glada ändå!

I morgon väntar tidig morgon och dra ut i skogen på tävlingen igen! Hoppas verkligen vädret blir bättre så jag kan ta lite bilder!

Men nu måste jag nog sova, misstänker väckning runt sju i morgon...

Godnatt allihopa!

Ciao


Let it rain

Ingen bloggning på nästan två hela dagar, skandal!

Men idag har jag haft anledning! Idag och imorgon jobbar jag nämligen som funktionär ute i Timrå på deltävling i Norrlandscupen, som är en tävling iTrial. Min brorsa skulle egentligen köra tävlingen också, men han hade nästan 39 graders feber i morse så det blev till att stanna hemma för honom. Men jag och mor och far åkte ut för att jobba. Och jobbigt var det (ordvits, hehe!). Regn, regn, regn hela dagen och vi stod ju mitt ute i skogen! Jättebra! Lera och blöta och gegga och barr så långt ögat når! Fattades bara åskan!

Men ändå, hade ju regnställ och grovkängor så det gick hyffsat bra ändå. Och det är sååå himla värt det när man får kolla när de kör! Ni anar inte hur coolt det ser ut! Det ser så enkelt ut...Om det är finare väder i morgon så lovar jag att ta lite bilder! Men för tillfället förni nöja er med en gammal bild på lillebror från en uppvisning tidigare i år.



Gud så söt han är, min lillebror! Haha!

Vill ni veta vart jag håller till och kanske få lite resultat, gå in på klubbens hemsida och läs mer! Där finns mer bilder och lite förklaring på vad Trial är för den som inte vet. Jag drar till med den mest kortfattade och mest använda förklaringen i min mun.

Trial = Bergsklättring med motorcykel!

Mer eller mindre. Collt som satan att titta på är det i alla fall!

Nä. nu ska jag tydligen hämta en pizza till sjuklingen...själv ska jag på kr'ftskiva med mor och far!

Ciao


Stockholm i mitt hjärta - del 2

Ja, middag avklarad och nu ska jag fortsätta. I alla fall, efter jag hade surat lite och suktat som en liten unge efter godis på kläderna på Beyond Retro (och tragiskt nog insett att jag inte kunde köpa något, buhu!) så började vi röra oss mot centralstationen igen. På vägen tillbaka såg jag någon som liknade Tobias, tror det var han men är inte säker. Coolt om det var han! :D

Anyway, vi kom till stationen och köpte med oss varsin latte med kanelbulle för vi var lite sugna och satte oss sedan på Arlanda Express och begav oss till flygplatsen. Checkade in, klev på flyget och vips, hemma igen! Kommer inte ihåg så mycket av flygresan, eller vägen hem i bilen sen, för jag typ sov hela tiden! Är så sjukt trött efter att ha varit uppe sedan halv fyra i morse! Så nu är dagen till ända och jag ska dra mig mot sängen och ta igen lite sömn. Sätter nog på en film eller ser lite Buffy, så sussar jag nog sött sen!

Stort tack till älskade mamma för en superdag! Älskar dig, mamsen! ♥

Ciao




Stockholm i mitt hjärta

Utlovade mobilbloggning idag och ja...vi ser ju hur det gick, haha! Och jag har lovat bilder...jag tog EN bild på hela dagen, haha! Jag är för bra ibland! xD

I alla fall, kom fram till Stockholm med tåget tjugo minuter för tidigt och fick spendera en hel timme ute i den nattliga kylan innan jag kunde slå mig ner på Centralstationen och äta min medhavda frukost + en kaffe köpt på 7eleven. Det var välbehövligt. Sen låste jag in mig på en toalett och bytte om för solen började titta fram och jag frösökte leta mig fram till ambassaden. Det tog typ 45 minuter! För att sedan upptäcka att man inte fick gå in och vänta tills intervjun för de öppnade 8. Och jag var där klockan tio i sju! Och det var kallt ute! Mer än en timmes väntan i kylan, sen ytterligare väntan och ytterligare problem när man väl kom in. Jag hade glömt ett formulär!

Great, kan det bli bättre?

Men det var lugnt, de tog alla andra papper och bad mig skicka ner det andra så fort jag kunde så det ska jag göra! Nu jävlar ska jag ha mitt visum!

Fick i alla fall en trevlig överraskning när jag såg att min lön hade kommit! Drygt 8 000 har jag tjänat i sommar! Wee-hey! Happytime for sure! Så jag spenderade lite pengar senare under dagen när mamma anslutit sig till mig. Först gick vi på Waynes och fikade. Jag åt en bagel med creme cheese och skinka och drack en Cafe Frappe Creamy Caramel medan mamma nöjde sig med en ost/skinkmacka och en latte. Sen delade vi på en morotskaka!

Mätta och belåtna strosade vi runt i staden, besökte lite småbutiker, tog oss till Gamla stan och shoppade lite och äntligen! Äntligen fick jag gå på Beyond Retro, något som jag velat göra länge. Alla säger att den är så bra! Men då vart jag lite snål, allt som passade mig som jag ville ha tyckte jag var för dyrt, och det som hade bra pris, det var för litet, haha!

Nåja, berättar mer sen, nu ska det bli sen middag!

Ciao


Fly away

Om en och en halv timme åker jag. Tar tåget till Stockholm, häver i mig lite frukost, tar mig till ambassaden, löser förhoppningsvis visum-frågan, sen jävlar! Då blir det mor/dotter dag hela dagen! Wonderful!

Kjolen jag sydde blev inte riktigt som jag tänkte mig, men en bild ska ni få, tyvärr inte nu, för jag måste packa och sen ta mig till tåget!

Bloggar igen i morgon kväll när jag kommer hem! Kanske mobilbloggar lite från hufvudstaden också!

Ciao

Blue suede shoes

Fart och stress här hemma just nu, alla ska iväg på Trial-träningen. Pappa och Acke ska träna, Julia och mamma ska vara där och titta/umgås. Själv ska jag slå slag i nåt jag velat göra såååå länge nu, nämligen sy en kjol! Fick ju hem en massa tyger från farmor och har planer för alla! Men till att börja med ska jag göra kjolen då, av ett gråblått tyg med rosor och blad på, så himla sött! Ska göra en lite längre kjol med resårband i midjan så jag kan ha den både i midjan och på höfterna! Hoppas bara att min sykunskap inte gör att allt går åt fanders...

Men först ska jag röja bordet och plocka fram symaskinen! Dokumentation kommer att göras!

Och senare, förhoppningsvis, resultat visas!

Ciao

Inspiration:




Complicated

Först telefonkö som man inte orkade, sen upptaget i tre hela samtal, sen poff! Det är stängt! Fan, fan, fan rent ut sagt! Vilka idioter! Ibland hatar jag verkligen myndigheter värre än skoskav!

Men jag ger mig inte, jag åker ikväll ändå och jag får väl helt enkelt ta det med dem när jag kommer dit. Enligt hemsidan så kan jag ju faktiskt komma dit och vänta tills det där formuläret har kommit, bara jag inte jobbar. Men så lång tid ska det väl inte behöva ta? Åååh, blir så arg!

Hoppas det går ändå, annars ligger jag pyrt till...

Åh, underbara dag, vart tog du vägen?

Ciao

Sunshine of mine

Onsdag. Nu är vi mitt i veckan, ungefär! I alla fall en möjlig skolvecka. Fast här uppe i norr så har de flesta fortfarande en halv vecka kvar innan det ska återvändas till bänkar och böcker. Men inte för mig! Skolan är slut för min del, och det känns jävligt gött! Nu ska det bara ordnas det sista inför min resa till ambassaden så ska snart mitt första riktiga jobb vara klart. Ni anar inte hur mycket jag längtar! Att få komma tillbaka till min älskade familj, till alla söta barnen och till omgivningarna i Vermont! Lycka, kallas det! ♥

Idag så skiner solen ute, och härligare ska det bli! Förhoppningsvis så ordnar allt sig med ambassadtjaffset så redan ikväll kan jag vara på väg till Stockholm för en intervju så jag kan få visumet. Inte nog med det, mamma har lovat mig en heldag där nere så hon flyger ner i morgon bitti och sen ska vi umgås hela dagen tillsammans i huvudstaden! Bara vi tjejer, det är så himla längesen vi kunde göra något sånt! Jag kommer sakna det grymt mycket när jag åker! Så det är bäst att ta vara på tiden nu. För den kommer inte åter. Gud vad deppig jag låter nu, men trots att jag är så glad att få återvända kan jag fortfarande inte riktigt fly från känslan av att jag kommer sakna så många här hemma. Men jag kommer ju tillbaka! Och då jävlar blir stan osäker igen, haha!

Nä, nu ska jag ringa ett samtal och sen kanske det blir en promenad i solen med Mixa!

Ha en bra dag allihopa, oavsett skola eller jobb eller ledighet!

Ciao


Into the blue

Middag avklarad, och ikväll blev det tacos! Gott som stryk. Tror jag åt två mjuka och ett hårt + en massa chips så nu är man mätt. Men fan, snart blir det glasstårta också! Jävla tjockisfasoner, haha! Får se till att träna i morgon eller så för att kompensera.

Aperopå det, hittade min kamera igen i söndags! Har letat som fasen efter den och nu äntligen är den hittad. Men av alla ställen så var den...hos Angelica! Kommer inte ihåg att jag haft en hos henne på senaste, men sen kollade jag på bilderna och fick en förklaring. Hade med mig den när jag var där på middag med Angelica och Joyce, så då var det mysteriet avklarat.

Nu ska jag lägga över alla bilder till datorn och sen blir det visning och glass! Och sen en tur med bilen till hemligt ställe! Nyfikna?

Ciao

13.13

Mycket att göra idag och stressen börjar kännas av. Tänk om jag inte hinner klart med allt inför intervjun?

Panik!!!

Ciao

Don´t you forget about me

Just det, glömde en sak!

Idag vill jag gratta Alexander D, mitt ex, för ja, han fyller faktiskt 20, och även om vi inte är ett par längre, så bryr jag mig ändå litegrann! Så grattis på "gubbdagen", Alex!



Gubbig bild, det tycker till och med han, haha! :D

Grattis igen, pojken!

1, 2, 3 o´clock, 4 o´clock rock!

Trött som satan är jag nu, båda fysiskt och psykiskt. Hämtade upp bror och Julia för en timme sen och har nästan precis pratat med Gail och nästan fått klart allt som behövs för mitt Visa nu! Jag kan inte fatta att det snart är dags! Om nu min lön kunde komma någon gång...

Egentligen, vad gör jag uppe nu? Klockan är fan tio över två på natten och jag har tonvis att göra i morgon! Eller ja, senare idag...måset ta en heldag på stan för att få ordning på allt. Yeez, tänk om allt bara kunde fixa sig själv, eller som jag sa tidigare idag, bara fylla i ETT papper på internet och skicka in och vips, klart! Men så enkelt är inte livet! Och inte blir det enklare. Fast...att vara med barnen på dagiset...det mina vänner, är enkelt! Eller enkelt och enkelt, det är simpelt. Man lär sig om deras olika egenskaper och man vet hur man ska ta hand om dem. Gail berättade att Alexis, en av flickorna, har sagt hela året "Can we go see Maddie?". Hur jävla gulligt är inte det? Blir alldeles varm i kroppen men samtidigt mår jag dåligt över att de inte förstår. Men det tänker jag glömma just nu och bara längta efter "mina" små älskade barn igen!

Eller okej, först ska jag sova, hehe!

Ciao



I´ll be back soon!
:D


Peace and love


Kom hem efter promenad med hunden och möts av ett kuvert...

Öppnar gör jag då på ett litet kick, och vad kan det vara? Jo...


Ett jättegulligt brev och armbandet som jag berättade om tidigare! Det har kommit!!!

Yey, vad glad jag är, det är sååå himla fint! Måste skicka tusen kramar till Julia som gjort det till mig! Du är guld och jätteduktig, sötnos! Tusen tack! ♥

Nu är jag ensam hemma så jag ska underhålla mig lite med Buffy och kanske en film. Anledning? Vädret ute är trist!!!

Ciao

Hungry eyes

Ingen bloggning på hela dagen, shame on me! Men till mitt försvar så sov jag till tolv hemma hos Angelica och sen såg vi på film innan jag åkte hem där det blev mer film och middag. Så ja, det är egentligen nu som jag har lyckats kommit lös och kan blogga.

Gårdagen blev smått kaotisk. Middagen blev supersen, men som tur är så kunde pappa skjutsa både mig och Angelica till Selånger. Där träffade vi lite folk och åkte en karusell...just det, EN karusell. Men vi fick stor valuta för pengarna. Det var två utländska killar som jobbade på karusellen och de var väldigt intresserade av A. Hon hade en urringad klänning och de var runt oss och glodde hela tiden och ville att hon skulle dra ner klänningen och visa sina behag. Ganska äckligt! Men ändå, tror säkert vi fick åka minst dubbelt så länge som en vanlig tur! Och nej, hon visade inget!

Efter denna fina rundtur så åkte vi in till stan och gick på krogen istället! Jag, i mina jeans, linne och Converse kände mig totalt malplacead jämfört med alla andra i klänning och högklackat, inklusive min kära medhjälpare A. Men men, vi röjde ganska ordentligt på dansgolvet ändå och lyckades till och med få lite ragg och långa blickar. Mer säger jag inte! Det tråkiga var dock att Angelica blev av med sin väska...nån idiot hade hällt ut allt innehåll på dansgolvet men tagit väskan...hur weird är inte det? Så det blev lite tråkigt slut på kvällen. Och värre blev det av att vi gjorde misstaget att gå på en jätte (och jag menar JÄTTE) tråkig "efterfest" hos en gammal klasskompis. Så det slutade med att pappa hämtade oss och jag somnade i en varm säng hemma hos Angel och sov som en stock hela natten. End of story!

Nu ska jag bulla upp med kuddar i sängen och slå på Dirty Dancing, för kanske fyrtioelfte gången, haha! Allt dansande igår har gett mig sug efter bra dans! Jag till och med drömde om dans inatt! Yeez, jag är besatt, haha!

Anyway, ha en trevlig kväll allihopa, det tänker i alla fall jag ha! :D

Ciao




Juggernaut

Hemma igen från badet. Det var ISKALLT i vattnet så både jag och Angelica var lite badkrukor, men vi doppade oss i alla fall och plaskade runt lite, sen ville vi båda åka hem. Lämnade av henne hemma och hämtade turturduvorna på Coop och åkte hem. Nu ska jag börja packa lite och duscha!!! Vattnet där vi badade var inte riktigt det renaste...sen äta middag och åka till Angelica. Vi ska ta oss till marknaden igen och se om vi kan ha lite roligt! Fast å andra sidan, det brukar alltid vara roligt med Angel min! <3

Nu ska det som sagt duschas, så vi hörs!

Ciao


Man, I feel like a woman

Lördag igen. Och jag har extremt tråkigt! Angelica är spårlöst försvunnen så jag kan inte vara med henne, tydligen. Och ingen vill följa med mig att bada heller...knappt ens turturduvorna en våning upp (alltså Acke och Julia). De sover, typ...

Äsch, vad tusan, jag kan ju åka själv i värsta fall! Men det är roligare med sällskap. Det kommer väl sluta med att jag går på marknaden igen och bara latar mig, kanske träffar folk också. Inget bättre att göra direkt. Jaja, vi får se vad som händer.

Känner mig sugen på att träffa folk i alla fall! Nå grymt! :D

Ciao

PS. Snart kommer mitt armband från Julia! :D DS.

I know you want me

Hemma från Selånger nu, och gissa om jag haft kul! Fick i och för sig gå runt med mamma och pappa i början, träffade mitt ex och mådde dåligt av en karusell, men annars var det askul ikväll! Träffade många kända personer, några nya bekantskaper, några söta killar och allmänt trevligt folk. Roligaste ikväll var helt klart att jag kände mig uppskattad igen! Fick komlimanger hit och dit och kunde prata bekvämt med de flesta killar. Tre, egentligen fyra, killar har etsat sig fast i minnet ordentligt.

Kille 1: Mattias, kompis till min kompis lillebror. I och för sig bara 15, haha, men jättegullig och rolig!
Kille 2: Han i ståndet där jag köpte chips. Flirtade så att hans cheef blev sur och prutade ner 5 kronor till mig. När jag gick förbi igen fick jag en blinkning!
Kille 3 (som egentligen inte räknas): Jon, eller rättare sagt, hans kompisar försökte tussa ihop honom med typ vilken tjej som helst, bland annat mig. Ja du, Jon är söt och trevlig, men han hittade en annan tje som tur är!
Kille 4: Satt framför mig på bussen, pussade mig och frågade om han fick ta på mina bröst. Trevlig, men lite för på...

Inte en helt hemsk kväll, men inte den bästa heller! Men det kommer en dag i morgon också, och då ska jag försöka dra med Angel dit. För i morgon är det bara du och jag, raring! ♥

Ciao


Market square

Nu drar jag mot Selånger med familjen + Ackes tjej Julia! Ses i vimlet! :D

Ciao





Wonderland

Hej hej hallå!

Idag är det fredag och helgen är här, i alla fall tycker jag det. Idag så står mycket på agendan att göra. Först ska det handlas mat och panta med mamsen ute i Birsta. Sen åker vi till stan och äter lunch, går bankärenden samt hämtar brorsan och hans tjej på tågstationen. Ska bli kul att träffa brorsan igen, även om det varit väldigt lugnt och skönt utan honom, hehe! Men mamma har skvallrat och sagt att han saknat mig...Sötnöten min! ♥ Inte för att han skulle erkänna det själv, men det är väl alltid nåt!

Ikväll väntar umgänge med vänner på Selånger marknad, men eftersom jag fortfarande sparar till resan så får det bli tittande för mig. Kanske kan få tigga lite godispengar av mamma, om jag har tur. Eller en karusell-biljett! Selånger marknad är liksom en av sommarens höjdpunkter här hemma så det vill jag inte gärna missa, speciellt nte eftersom jag inte kunde gå på Gatufesten på grund av pengabrist. Gratis är gott, lltså är Selånger bra! Så länge man inte handlar något, haha!

Nä, nu ska tänder borstas och kläder påtagas. See ya!

Ciao


New kids on the block

Dagen börjar gå mot sitt slut och snart är det dags för middag och träning. Kvällens träning är speciell för jag har hört att våra nya spelare ska ansluta ikväll. Spännande till tusen! Jag hoppas verkligen att vi får en kanonsäsong i år med alla nya spelare samt "gamla" spelare! Jag har hopp om oss! Men konkurrensen kommer att hårdna, speciellt mellan oss målvakter, såvida vi inte får ihop ett U21-lag också. Då vet jag ganska säkert hur det kommer se ut. Damlagets målvakter kommer vara Freja och Ramona (med Jonna som stand-by) och jag kommer få vara med U21 tillsammans med Jonna eller Ramona, ändå kommer jag inte vara så spelbar. Det är i alla fall vad som jag tror kommer hända. Vad jag hoppas kommer hända är att tränarna verkligen tar hand om alla spelare och ser allas potential och ger alla plats att visa vad de går för och inte lägger ansvar på en liten grupp spelare. Då kommer det till slut falla samman. Men det är som sagt min åsikt. Jag är inte tränare eller assisterande tränare eller har egentligen något med det att göra. Men jag är en tjej med näsa för rättvisa och en alldeles för stor pratande mun, haha!

Nu ska det lagas ma och byta om, sen iväg på träning, och då ska negativa tankar bort!

(Eller så kommer jag komma hem som ett åskmoln för att allt gått åt helvete! xD)

Ciao




Temptation

Hej hej hallå! :D

Idag har jag äntligen fått vara med min Angel! Åkte dit vid lunch och vi tog bilen till Timrå och badade i en sjö där, kommer inte riktigt ihåg vad den hette, hehe! Skönt som attan var det i alla fall. Men vi hade inga handdukar med oss så det blev till att åka näck i den varma bilen så sätena inte skulle bli blöta av badkläderna. Haha, kändes lite underligt att köra bil i ENDAST en tunika som knappt täcker arslet...

Vi kom i alla fall hem till Angelica och snackade lite innan jag åkte hem för att laga mat. Fiskpaket och potatis. Så nu håller jag på att göra en banankaka innan jag ska tillbaka till A. Den ska snart vara klar så jag slänger upp ett inlägg lite snabbt nu!

Hoppas den snart är klar...

Ciao

PS. Receptet kan ni få om ni vill! ^^ DS.

Banankaka (1 st)
175 grader

100 g smör eller margarin
3 dl socker
2 ägg
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk ingefära
2 tsk kanel
2 bananer
1/2 dl kallt kaffe

1. Smörj och bröa en hålform, alternativt en långsmal form.
2. Rör matfett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget.
3. Blanda mjölet och kryddorna och blanda i smeten.
4. Mosa bananerna, tillsätt dem och kaffet.
5. Grädda kakan i nedre delen av ugnen, ca 1 timme.
6. Låt kakan svalna.

Enjoy! :)

Underneath your clothes

Hej igen på er alla!

Ursäkta en dålig uppdatering men dagen har till 90 % ägnats åt att ligga i sängen och sova/försöka sova. Det var som jag trodde, jag har haft migrän idag, eller ja...ett släng av migrän. Har inte spytt något men legat med hejdundrande huvudvärk och lätt illamående. Fick knappt i mig min lunch och sen sov jag hela eftermiddagen fram till sju. Få blev det pannkakor med drottningsylt som slank ner med lätthet, kanske med tanke på att jag var utsvulten! Lade mig i sängen igen och läste och mår nu bättre, men huvudvärken hänger kvar lite. Men men, jag mår avsevärt bättre! :)

Ska nu sova så det sista går över och i morgon ringa Angel direkt när jag vaknar!

Godnatt på er alla!

Ciao


Creep

Vaknade idag med vansinnig huvudvärk, och den verkar inte vilja släppa. Illa! Inte nog med det, jag tror jag har fått en släng av migrän för nu börjar min mage uppföra sig konstigt. Vilket gör att jag knappt kan äta min lunch...

Så jag väntar fortfarande på att Angel ska ringa men måste nog tyvärr skjuta upp det IGEN! Jag mår dåligt över att beöva säga nej, men jag mår banne mig inte bra...

Nu ska jag försöka äta upp min mat och se på lite Buffy, så kanske jag tar en lur sen så jag kan bli "frisk"!

Ha en bra dag, alla fina!

Ciao

The call

Har precis pratat med Mary, min älskade extra-mamma Mary! Fick också tillfälle att be Katie om ursäkt för att jag inte ringde på hennes födelsedag. Men jag var tydligen inte den enda som glömt det, vilket fick mig att känna mig liiiite bättre. Pure love till mina älskade amerikaner! ♥

Träningen idag gick ungefär som vanligt, bortsett från det som kan vara mitt livs första blåsa orsakad av klister och att det kändes som att mina händer hade felaktiga magneter som stötte bort bollarna, vilket resulterade i dåligt fångade pass och en hejans massa mål på mig. Ett ord: Skit! Men man kan ju inte alltid vara på topp. Cyklade hem och hade hysteriskt ont i benen när jag kom hem, det märks att jag tagit bilen för ofta sen jag fick körkort. Men men, får cykla mer nu! När däcken är pumpade vill säga. Nu är det som att köra en spark på knölig isbana. Jobbigt och...ja, knöligt!

Kom under träningen plötsligt, helt utan anledning, att tänka på framtiden. Inte liksom villa, volvo, vovve, utan bara...ja, som att flytta hemifrån. Vilket borde bli nästa sommar eller så, eftersom jag dras till Umeå för att plugga. Föreställde mig världens bild om hela processen och hur min lägenhet skulle se ut (ja, det blir klart lägenhet som första bostad!) och en massa annat helt ointressant och oviktigt egentligen. Typ drömde om att Alexander Skarsgård blev kär i mig och att jag köpte en vit katt med gråa fläckar. Lustigt vad mycket underligt man tänker på bara av att få träna.

 

Men ja, det är iju nte helt utan en anledning den här bloggen kallas Fantasylife!

Nu ska det duschas, sen sovas!

Ciao



Avundsjuk

Hej allihopa! Dagens första inlägg kommer att handla om avundsjuka.

Jag är en ytterst avundsjuk, men tacksam person. Avundsjuka är som en del av mig, tillika som andra personer. Avundsjukan i mitt fall yttrar sig genom tyst lidande eller skämtsamma plågade kommentarer om ämnet jag är avundsjuk om. Jag gillar det inte, men det är så det är. Jag känner mig som en dålig person när jag vet att det är så mycket jag ahr som andra inte har. Jag har en underbar, underbar familj och världens bästa vänner, en fantastisk extra familj i USA och jag har haft turen att få göra så mycket under mina 19 år på jorden. Varför är jag inte lycklig? Enkelt, jag är människa! Människan är byggd så, man vill alltid ha mer. Avundsjukan bottnar rent lrasst i en längtan av att ha det man inte har, att vilja ha det, bara för att andra ska kunna vara avundsjuka på en själv. Avundsjuka är en hemsk sak, men det är en del av människans natur, mer eller mindre.

Här listar jag de saker som jag är mest avundsjuk på bland mina vänner och familj:

Social kompetens
Stil
Personlighet
Förmåga att alltid få vänner
Tålamod
Kropp
Utseende
Förmåga att alltid se bra ut
Utstrålning

Och, nuförtiden, det viktigaste:

Kärlek!

Alla har någon känns det som, allt jag gör däremot går åt fanders. Avundsjuka är hemskt!

Ciao



I natt är jag din

Hemkommen från Johanna efter en tröst/skvaller kväll med henne och Käs. Hårligt att kunna göra sådana saker, åh vad jag älskar mina vänner! Ni är guld, tjejer!

Gårdagen var även den guld! Förfest hos Julias kompis och sen skjuts in till stan för att gå på krogen. Fast det blev inte så mycket "krogande" för alla skulle hem med bussen, förutom Emma Ström som redan gåttt hem och jag fick gå till drakbåtsfestivalens öltält på Fisktorget och leta reda på mor och far. Sen GICK vi hem! Seriöst, jag gick 6 kilometer i shorts och allt annat än nykter! Enligt mamma var jag full men om jag får bestämma var jag bara otroligt lullig, för jag visste fortfarande vad jag gjorde, även om tankarna ibland kom efter handlingarna. Kul som stryk var det i alla fall och dagen ägnades åt solning i flera timmar och läsande av bok. Sen pizza till middag (bakismat nummer ett) och sen målade jag naglarna med mamma. Då pratade jag även med Jo och hon var lite nere så jag ringde Käs och vi bestämde oss att fara till undsättning. Jag hämtade henne och vi drog dit och som sagt, kom typ nyss hem efter ungefär 6 timmar av tröst/skvaller. Underbara kväll! :D

Nu ska jag sova och i morgon väntar umgänge med Angel och sen träning!

Ciao

PS. Det är en fluga fången i mitt rum... DS.

PS2. ...och jag är för lat för att "rädda" den... DS2.

PS3. ...och varför säger jag det egentligen, som att ni bryr er, haha! xD DS3.



förfest för fan. :-d snart stan. :

0-4cf3c394b1be9d73e987968365ddcfa6.png

förfest för fan. :-d snart stan. :-d vad gör ni sötisar?


Let´s party!

Nu drar jag på party!

Ha en bra kväll allihopa! :D


Ciao




We can dance

Lördag = PARTY!!!

Vaknade upp i morse av att Jo ringde och kollade vad som ska hända ikväll. Och vad händer ikväll? Ja du, det vankas krogrunda med mina älskade babes + Jo´s "kille". Ska bli jävligt intressant att träffa pojken. Se vad det är för filur som snärjt vår lilla Jo. Nåja, dagen verkar bestå av lite städning för mig och sen grooming innan det bär av till staden och lägenheten, vårt ökända festtillhåll! Haha, jag tycker synd om Sara, hon som äger den. Vi använder den mer än henne och då mest som tillhåll för vilda förfester! Men men, ingen klagar så...

Tror jag ska börja med att lägga mig i solen och läsa lite först, bättra på brännan ytterligare, sen dusch och grooming. Sen måste jag väl äta något också, så jag inte däckar direkt, hehe!

Nä, bikinin väntar! See ya!

Ciao




Mystic

Hemma igen!

Åkte en sväng till Sidsjön och parkerade rumpan på en ledig brygga och läste tre kapitel i boken jag tagit med mig. Sen blev det lite kallt att bara sitta så jag tog bilen och åkte vidare. Kolalde lite på stan vad som försigick men no money = no parkering!



     

Åkte dock sen och tog ut pengar för att köpa lite snask till kvällen, för mitt sockersug var uppe i tusen! Det blev en cola och ett paket Texas Pecan-glass. Bara sådär. Men jag skyller på sockersug och att det faktiskt är fredag! Så nu blir det Buffy och en skål med ljuvlig glass! :D

Ha en fortsatt bra kväll! :D

Ciao


No party

Dansen blev inställd, mest av mig själv, jag har helt enkelt inte ork att ta mig ner till Jättendal just nu. Men å andra sidan så ska jag åka en sväng ändå tror jag. Kanske tar med mig någon vän och åker någonstans. Vad som helst än att sitta hemma och uggla. Vill bort ett tag och bara vara! Känslan av ensamhet är lite efterlängtad just nu, kan inte svara på varför.

Nä, nu byter jag om och tar med en bok och åker iväg, eller nåt!

Ciao




Sunblock

Hallon plockade, kycklingen marinerad och bikinin på. Solen är fortfarande uppe så jag tror jag lägger mig ute och jäser ett tag till!

Kvällen verkar bli tråkig, trist nog. Tydligen så är det Christians sista kväll här så Jo ville inte gå ut ikväll. Men i och för sig, jag klagar inte. Kanske åker på dans istället! :D

Vi får se, vi får se...nu väntar sol!

Ciao

Blackout

I alla fall vad gäller rubrik! xD

Ny dag, fredag! Helgen är här för min del och idag ska dagen spenderas med nöjet at plocka av alla hallon från våran buske på gården. De är ganska mogna nu. Men jobbigt är det att sitta där och plocka, jag lyckas alltid få ont i en eller annan muskel. Och inte blir det bättre av att det kryllar av småkryp och spindlar i busken! Jag hatar det!

Men innan denna jobbiga uppgift så ska jag äta litegrann och hoppa i bikinin. Eftersom solen tittat fram idag igen så kan man ju utnyttja det och få lite färg såhär i sista minuten. Eller vad säger ni?

Nåja, ses och hörs senare!

Ciao




Keep on movin'




Kalla mig fånig, men den här låten får mig på bra humör! :D

Ciao

Go go go

Mat i magen. Lagom pigg. Snart ombytt. Okey folks, jag är redo för träning! :D

Dock är det en timme kvar tills den börjar, haha!

Men aldrig dåligt att vara ute i god tid, eller hur? Måste komma ihåg att ta med knäskydden idag så jag inte krossar knäna mina. Det gjorde lite ont att "slajda" förra träningen! Men det kom automatiskt, fatta stolt jag känner mig! Har alltid haft, och har säkert lite fortfarande, problem med det där. Men det är så mycket bättre nu! Iih, lycka!

Nåja, nu ska jag sätta på mig tröja och shorts också, sen slappa lite och peppa inför avfärd!

See ya when I get home, babes!

Ciao




Ready or not?

* Solning - Check!
* Fixa visa papperen - Halv check!
* Laga middag - På gång!
* Slöa - Big fat check! :D

Har nu legat ute i nån timme och solat samt lyssnat på musik och snart får jag väl börja laga mat om jag ska hinna äta innan träningen. Andra inneträningen nu och jag är så peppad! :D

Jag tror på mig själv denna säsong! Jag väntar bara på det lilla förtroendet!

Jaja, nu ska jag gotta mig igenom en massa gamla brev som jag hittat! Nostalgi for sure! :D

Ciao

Summer son

Det är sol ute! SOL SOL SOL SOL SOL!!! :D

Blir kort det här, för jag ska svida om till bikini och lägga mig ute på altanen och sola! :D

Ses och hörs!

Ciao

A little to late

Hej hallå!

Nu har middagen avklarats, köttbullar och råstekt potatis med grönfoder till, och  jag är mätt och glad och nybadad. Tömde min lilla bubbelbadflaska som inköptes på Mique för x antal veckor sedan, tyvärr. Kladdade ner hela badkaret med den blå sörjan och sen började vattnet spola. Det blev skumt! Bokstavligt talat! Så ja, jag fick mitt fina skumbad och jag filade och tog hand om fossingarna, men någon hårinpackning orkade jag inte med. Men ren och fräsch blev jag!

Nu har pappa precis åkt och tränat så jag är ensam hemma med hunden...igen! Någon som har lust att hitta på något? Bara att ringa eller messa. Det vill säga om du känner mig så pass bra att du har mitt nummer, hehe!

Usch, fick ont i magen idag av att lyssna på radion. De spelade massa ballader och bland annat Aerosmith´s I don´t wanna miss a thing, vilket gav mig orolig mage då det var min och Alex egna låt. Fy fan för kärlek asså! Men ack så underbar!

Förstår du hur mycket jag saknar dig??? </3

Eller det kanske bara är närheten som saknas...

Jag är ett vrak! Dagen som började så fint blev nu sentimental. Men men, än finns det hopp! Måste komma ut och göra något i helgen, någon som är på en festrunda? :D

Ciao




A little bit more

Onsdagsblues på gång!

Nej då, men det är i alla fall onsdag. Onsdag brukar betyda träning, men det är torsdagar som gäller nu förtiden. Torsdagar och måndagar. Och jag älskar det! Har inte varit såhär peppad på handboll på ett bra tag! Synd bara att jag snart åker. Men det ska bli kul det också. Måste lägga upp en träningsplan så jag inte säckar ihop totalt innan jag kommer hem. Jag vet ju hur det gick förra gången. 5 kilos övervikt och klart sämre kondis/styrka! Detta ska inte upprepas! Punkt!

Snart ska mamma åka och jobba och då tänkte jag lägga mig i badet ett tag och bara njuta. Musklerna mina ömmar efter träningen (fortfarande) och jag är i behov av avslappning. Måste se om jag har något bubbelbad-grejs i min "badlåda" annars blir det väl en vanlig hederlig badbomb! Fotvård och hårinpackning står också högt på listan! Äh, vad tusan, jag gör ett eget litet spa, hehe! :D

Nåja, ska sluta nu, måste inventera mina badsaker och förbereda!

Ciao



(Bild lånad från denna blogg!)


Happy Birthday

Idag är ingen vanlig dag, för det är Kristers födelsedag! :D

Grattis morbror! ♥



(Morbror med slipsen)


Real sugar, I don´t wanna cry no more

Återkommen från första inneträningen den här säsongen, nyduschad och kollar på Beck på TV. Har inget bättre att göra men ska se ett till avsnitt Buffy sen, sen sova antar jag. Har lite att göra i morgon. Ska plocka ur diskmaskinen och dammsuga, sen ska vi se om jag kan få till mina Visa-handlingar. Sen får vi se vad som händer. En lång promenad med pälsis kanske?

Träning idag alltså. Jag har ett ord för det: Wow!
Började med att springa ett varv i spåret vilket gjordes ganska lätt med lite musik, men det kändes lite tungt efter igår. Springandet satt kvar lite i kroppen. Sen fick vi göra elefantsteg uppför en kulle och ner igen, det hade nog gått lättare om man inte halkat i gräset hela tiden! Sen kom höjdpunkten! In i hallen! Började med passningar för att få igång bollsinnet igen, vilket gick förvånandsvärt bra för mig tycker jag. Sen blev det lite teknik och efter det började manglingen av målvakterna! Det hade skett en dubbelbokning så vi fick dela träningen med herrlaget...eller ja, dela och dela! Vi slog ihop träningen så jag fick mangling av starka karlar också. Yeez, dom kan skjuta! Men å andra sidan, det kan tjejer också! Men det var, och ÄR, grymt bra träning att få träna med killar. De skjuter hårdare, det kan inte förnekas, och är lite mindre rädda än tjejer. Jag hoppas jag inte får några hemska kommentarer nu för jag menar absolut inte på att tjejer är fega, jag säger bara vad jag kände idag. Nåja, efter det så spelade vi matcher med tre lag, alla mot varandra en gång. Fick mycket speltid och en massa beröm, mest av killarna! Gissa om jag blev förvånad, men samtidigt jävligt glad! Trots att mitt självförtroende har stärkts senaste åren så ligger fortfarande handbollen lite utanför det. Men det är på väg uppåt! Och sådana här träningar ger energi och hopp för mig! Inte en skitträning, men inte heller en toppträning, så jag kan förbättra mig! Som sagt: Wow!

Nu ska jag sluta, ska titta på TV.

Hörs i morgon, sötnosar!

Ciao




Shake that

3:e augusti och mitt liv är inte mycket att hurra för. Mamma och pappa har i alla fall börjat jobba nu så jag är hundvakt och hemma hela dagarna och gör inget vettigt. Som vanligt för mig med andra ord. Idag har jag spenderat tiden med att kolla på några avsnitt Buffy, varit ute med Mixa samt solat mig lite. Nu ska jag byta om och sen bär det iväg till säsongens första inneträning. Peppad? Njää, inte så mycket som jag hoppats, men det ska bli kul att få träffa alla igen. Speciellt eftersom jag inte sett de flesta av dem sen lagfesten. I´m not part of the gang, you know!

Nåja, det ska bli kul att få bli manglad av bollar igen ändå och får väl hoppas på att det inte går alltför dåligt! :)

Ses och hörs senare!

Ciao


Lemon tree

Har precis druckit klart ett glas juice och ätit två rostade mackor. Damn, vad hungrig man blir av träning. Sprang tre varv i spåret, vilket blev knappt 7 kilometer. Hehe, sprang förbi ett fotbollslag med killar ett antal gånger vilket var lite skojigt. De såg imponerade ut...okej, kanske inte, men man kan ju få drömma lite!

Kom hem och duschade, sen åkte jag till Alex och hämtade min cykelnyckel. Det blev ett konstigt möte...vilket ledde till tårar när jag gick därifrån. Damn, jag saknar honom! Jävla skit! Bajs! Puppa! Nåja, jag lever ju i alla fall...

Nä, nu ska jag slockna i sängen tror jag. I morgon börjar mamma och pappa jobba så jag är hundvakt åt lilla pälsbollen hela veckan eftersom brorsan är i GBG fortfarande. Surt, men vad gör man? Hon är underbar! :)

Ciao

What a feeling



(Jag har fått klagomål att jag har för lite bilder, så vi börjar med en här!)


Gårdagen spenderades med Angelica och hennes på G kille Emil samt Johan. Vi träffades i stan (jag, Angel och Emil) och tog bussen till Njurunda där Johan stod och väntade på oss. Vi gick hem till honom och satt fast däe i X antal timmar. Drack vin och öl, lyssnade på musik, dansade och spelade Wii. Provade att spela både beachvolley, basket och åka konståkning med Wii-remoten. Det var faktiskt svårt! Efter några timamr åkte vi tillbaka till stan allihopa och sen hem till Angelica. Dä blev det groggande och mer prat, samt lite hångel, hrm, dock inte för min del. Men hade jag velat hade det nog säkert gått. Tror Johan har en minor crush på mig, och jag vet inte vad jag tycker om det. Jag gillar honom för han är snäll och ganska söt, men det är något som känns fel. Usch, varför kan inte kärlek vara enkelt någon gång...

Idag så vaknade jag sent och såg film med alla + åt en pirog till frukost. Tog bussen hem vid två och kom hem lagom till "två-fikat". Haha! Drack kaffe och åt kaka precis som en liten tant och sen fick jag hjälpa mamma sträcka lakan. Så nu sitter jag här och funderar på hur jag ska spendera kvällen och vad jag ska laga till middag. Lövbiff står på menyn, men jag får bestämma vad som ska göras med den. Tror jag wokar den med lita grönsaker och kokar nudlar till. Det brukar funka. Sen tror jag att jag tar spåret några varv och sen slappar i sängen. Okej, jag har planer tydligen, haha!

Nåja, snart dags att laga mat då, ses och hörs, sötnosar!

Ciao

Stone cold

Yeeeez, vad kallt det var att jobab idag! Max 10 grader i liuften, jobbig blåst och regn! Kan det bli värre?

Har precis satt på potatisen så snart är det mat, sen pker jag till stan och träffar Angelica så vi kan ta oss ut till Johan. Jag hoppas på en rolig kväll!

Jaaa, det var min dag, haha!

Bilder från igår har Käselikäs så jag måste vänta på dem. Hang in there!

Åter till matlagning!

Ciao