Inte okej

Just nu mår jag bajs.
 
Nej, jag är inte bakis. Och jag hade en makalöst rolig gårdag som blev en kanonavslutning på denna Gatufest-vecka! Mer om det senare.
 
Men nää, just nu mår jag inte bra. Har ingen aning om varför, men det känns lite som att jag trampar vatten på flera områden. Det är så mycket som ska göras, som jag vill göra och som förväntas av mig, det blir för mycket! Det känns som sagt lite som att trampa vatten och knappt klara av att hålla huvudet ovanför ytan, men man intalar sig själv och alla andra att det går jättebra och man klarar sig. Bullshit!
 
Nåja, jag ska inte dra upp alltför mycket negativitet. Plus att det känns som att jag låter jättenere och bara cravar uppmärksamhet och "tyck-synd-om-mig"-tankar. Men ibland måste man bara få skriva av sig lite...
 
Så ja, uppdateringen är väl inte den bästa just nu, och jag tror inte det komemr ändras på ett tag, tyvärr...
 
 

Utkast: Jul. 04, 2012

Tjipp!

Hinner inte med nåt längre inlägg just nu, ska ge mig iväg till spåret för lite träning. Får sällskap lite senare av Filip, är tänkt att vi ska pusha varandra runt spåret några varv! Vi hörs!

Epic night

Oh my god säger jag bara!
 
Gårdagen var så fantastisk att jag vet inte vart jag ska börja. En födelsedags/inflyttningsfest med många nya intressanta människor och fantastiska vänner som sedan ledde till en utgång på REX med dans, dans, dans och massa fantastiskt umgänge med mina fantastiska brudar Marja och Annette. Allvarligt så hade jag nog inte kunnat önska mig bättre sällskap igår!
 
Hela kvällen avslutades med att jag fick åka med på lite cruising med Tobbe och hans kompis och sen var dom rar nog att köra hem mig. Kom i säng runt klockan halv fem på morgonen för att sedan kliva upp halv nio och fortsätta packa.
 
Så jävla värt det! Så himla awesome kväll!
 
Just nu sitter jag mest och fördriver tiden lite, ska snart ge mig iväg till bussen och åka till stan med min gigantiska väska för att sätta mig på nästa buss, lite längre resa då dock. Ska nämligen äntligen få åka hem till föräldrarna och kära Sundsvall igen. Så sett så så kan man säga att jag fick en epic avslutning på min vistelse och jag hoppas att jag kommer få en lika bra vistelse i Sundsvall som jag haft här.
 
Nä, nu måste jag kila, måste ju packa ner datorn igen och baxa ner allt för trapporna...uffa!
 
Ciao
 
 
Såååå mycket kärlek på gårdagen! ♥