Party!!!

Hej svejs, nu drar jag iväg på party hos fina Annette!

Ha en awesome lördagskväll, alla fina!

Change of plans

Haha, så det kan gå! Slänger iväg ett litet inlägg, sen ska jag bort till bussen och möta Marja så drar vi till Anton på Teg för en filmkväll med en massa snask. Trycker en pizza till middag, nyttigheten själv, hehe!

Hoppas alla får en lika bra fredagskväll som jag tänker ha! Puss!


Dagens 5:a

Dagens 5:a blir 5 saker ni kanske inte visste om mig.
 
 
1. Jag har väldigt svårt att sitta still, till exempel så sitter jag och studsar med mitt ena ben som en galning medan jag skriver detta inlägg.
 
2. Jag går ofta utan underkläder flera timmar efter jag har duschat, bara för att jag tycker det är skönt.
 
3. Jag älskar linnen! Pösiga, tighta, färglada, svart-vita, långa, korta, you name it!
 
4. Jag har aldrig rökt och aldrig snusat i hela mitt liv och har inga planer på att göra det.
 
5. Några kroppsdelar som jag är riktigt nöjd med på mig själv är min rumpa, mina axlar och min rygg.
 
 
Så, det var dagens femma! Nu ska jag bege mig till köket och göra mig lite middag tror jag.
 
Ha det bäst!
 
Ciao
 
 
 
 

Domino

Godmorgon små filurer!
 
T.G.I.F säger jag. Väldigt skönt! Å andra sidan har jag typ helg varje dag så så speciellt är det kanske inte, men det känns som det. Det är nån speciell fredagskänsla, liksom...
 
Anyhow, har börjat plocka fram allt som ska packas inför Sundsvall, och det är en del. Tror inte ens jag har tagit mig igenom halva min lista, och listan är inte ens klar haha! Det är tur att jag har en stor väska. Det jobbiga är väl det att vissa saker som jag ska ha med söderut är saker jag kanske behöver dom här sista dagarna, så det blir lite trixigt att får ihop allt. Men det går nog, det brukar lösa sig för det mesta.
 
Ska provpacka väskan och se så det mesta får plats, om inte annat för att få bort alla saker från sängen haha!
 
Hoppas ni får en bra fredag!
 
Ciao

Press på IKSU

Damn, säger jag bara! Ont...
 
För dom som inte förstår, vilket jag gissar på är alla, haha, så har jag ont i kroppen. Med tanke på att jag städade klart allt igår så hade jag en väldigt ledig dag idag så jag bestämde mig för att tillbringa lite tid på IKSU, antagligen för sista gången innan jag åker hem. Lite vemodigt, men jag ordnade mitt Travel Pass, så nu kan jag träna i Sundsvall också medan jag är där, woop woop!
 
I alla fall, körde en rejäl genomgång av kroppen och ja, det märks att jag inte har varit på gymmet på ett bra tag...jag har väldigt ont i diverse kroppsdelar nu kan jag säga. Ser fram emot imorgon med skräckblandad förtjusning och eventuell träningsvärk. Men på samma gång var det skönt, ett ganska bra avslut. Plus att jag tror jag blev inspanad av två killar, hehe! Just ja, träffade på Ludwig också, från klassen. Kul att se ett bekant ansikte.
 
Oh well, ikväll blir lugnt, ska försöka börja packa så jag slipper stressa imorgon och på lördag. Har tvättid om ca tio minuter så ska väl se vad som behöver tvättas.
 
Men tills vidare, ha det bra!
 
Ciao
 
 

Rent hus

Ja men se på fan! Nu är det rent som bara den här hemma i mitt krypin. Dammsuget, undanplockat och till och med moppat golven! Och ja, jag har duschat också, så jag är lika ren som rummet, hehe! Det doftar väldigt behagligt må jag säga, liksom...rent. Lite såpa och lite citrus-rengöringsmedel, lovely!
 
Middag är på G för tillfället, lax med potatis och dressing samt en liten udda sallad. Ska avnjuta det i min stillhet med lite levande ljus och en film tror jag. Känner att jag har förtjänat det, hehe!
 
Jag får väl säga en god kväll till er alla, får se om jag hivar iväg ett till inlägg innan läggdags!
 
Ciao
 
 
 

Städdag

Precis hemkommen från en stärkande promenad i blåsten. Blev i princip genomsvettig trots att jag höll på att blåsa bort några gånger. Men det är som det är, Umeå är en väldigt blåsig stad haha!
 
Det gör inte så mycket egentligen att jag är svettig, ska nämligen bara städa hela dagen. Måste ju få rent så jag slipper massa äckliga flugor och småkryp när jag kommer tillbaka hit. Så förhoppnigsvis kan jag ta en lång varm dusch ikväll med gott samvete och njuta av en film och lite te i ett nystädat rum. Imorgon tror jag att jag får börja packa lite inför Sundsvall, har dock tvättid på kvällen så kommer inte kunna packa allt.
 
Men men, first thing first, ska göra lite kaffe, sen blir det åka av!
 
Hoppas alla har en bra onsdag!
 
Ciao
 

Fashion evening

God kväll i stugorna!
 
Har en liten fashion evening här hemma, som det brukar bli varje tisdag. Börjar klockan åtta med Americas Next Top Model, den dubbla avsnitt Project Runway All Stars. Love it!
 
För övrigt älskar jag nya säsongen av ANTM, Brittish Invasion! Hilarious! Sen är jag en sucker för brittisk engelska, tycker det är så jävla sexigt! Tycker dock att dom brittiska brudarna är lite torra...
 
Nu ska jag återvända till kvällens andra avsnitt av Project Runway!
 
Ciao
 
 
 

She wraps thoose hands around that pole

Less tjej.
 
Typ så känner jag just nu. Har åkt på nåt skit så jag är helt matt. Ont i halsen, snorig och allmänt orkeslös. Vill inte!!! Jag känner verkligen att jag varken har tid eller ork att bli sjuk nu.
 
För övrigt så är jag lite vemodig över huvud taget just nu, idag hade jag nämligen min sista lektion i Pole...eller ja, i alla fall på steg 1. Det jobbiga är väl att jag inte har råd att fortsätta på steg 2 förrän till hösten och det suger lite...
 
8 veckor utan Pole-söndag liksom??!!
 
Men jag har lovat mig själv (och mina kurskompisar) att jag ska göra mitt bästa för att underhålla det nu i juli hemma i Sundsvall på nån bra stolpe så ska vi ha en riktig Pole-kväll i augusti och sen kommer det inte bli alltför jobbigt att börja steg 2 till hösten. Det är i alla fall min förhoppning. Ska se till att gymma lite också och stärka upp axlar och core + massa, massa stretching! Tror jag ska sätta ett stretch-mål innan jag återvänder hit, haha!
 
Men men, har gjort mig lite te så nu ska jag väl sätta mig framför TV:n lite innan jag lägger mig och sover. Jag behöver verkligen vilan för att bli bättre. Att träna idag var nog inte den smartaste idén egentligen, men det var såååååå värt det!
 
Ha en bra söndagskväll, läsare!
 
Ciao
 
 
 

Dagens låt



DAVID GUETTA feat. USHER - WITHOUT YOU


I can't win, I can't reign
I will never win this game without you, without you
I am lost, I am vain,
I will never be the same without you, without you
I Won't run, I won't Fly,
I will never make it by without you, without you
I can't rest, I can't fight
All i need is you and I, without you

Without,.

You! You! You! You!
You! You! You! You!

Can't erase, so I'll take blame
But I can't accept that we were estranged without you, without you
I can't quit now, this can't be right
I can't take one more sleepless night without you, without you
I won't soar, I won't climb
If you're not here I'm paralized, without you, without you
I can't look, I'm so blind
I Lost my heart, I lost my mind without you,

Without,.

You! You! You! You!
You! You! You! You!

I am lost, I am vain
I will never be the same, without you, without you

Without you



Empty rooms

Till att börja med vill jag bara lufta en liten kul, lite sorglig och lite konstig grej. Jag har märkt en sak. Jag är ensam kvar i min korridor! Allvarligt, varenda människa i de andra rummen är borta, poff! Trodde två av de utländska tjejerna var kvar men jag har inte sett till någon av dom, inte hört ett pip eller upptäckt nån ny disk etc. Det är lite konstigt faktiskt, känns väldigt underligt att vandra runt i korridoren och inte höra ett pip från något av rummen.

Å andra sidan är det skönt på ett sätt också. Kan spela musik och utan problem ha dörren öppen medan jag stäkar i köket. Ingen bryr sig om jag lämnar disk i köket (okej, kanske ser lite äckligt ut...) och ingen skulle bry sig om jag hade världens jävla ösparty här! Kanske ska göra det? Bara för att jag kan liksom...

Oh well, man får väl njuta medan man kan, när jag åker söderut igen kommer det nog inte vara så mycket ensamhet och lugna stunder hehe!

Dagens aktiviteter...någon intresserad? Naae, tänkte väl det...

Får väl önska alla en trevlans torsdagskväll istället!

Ciao



Såhär skönt hade jag det igår. Låg i solen ett bra tag vilket resulterade i dunkande solbränna...aouch! Idag är det dock på väg åt det bruna hållet istället, yippie!


Summer feelings

Hej hopp i lingonskogen!

Solen skiner ute, fatta lyckan! Nu jävlar är sommaren här! Man kan ju i alla fall hoppas, temperaturen är fortfarande inte riktigt vad man önskar för sommaren, men det är på god väg. Enligt YR så ska det bli 18 grader på onsdag, wo-ho!!!

Anyhow, efter ett litet gästbesök hemma hos föräldrarna är jag tillbaka i Umeå för en månad, sen flyttar jag hem till Sundsvall för resten av sommaren. Så är i alla fall planen.

Min vistelse här kunde inte ha börjat bättre. Igår fick jagh träna, och trots bakfylla så gick det helt okej, känns bra! Idag var tanken att städa, men vädret var så häsligt att jag bjöd med mig finaste Julia ut på en prommis runt Hälsans stig, sol och skitsnack i sin bästa form! Men nu är jag tillbaka inne på rummet igen och nu är väl planen att diska lite så jag har nåt att äta på, haha! Sen tror jag nog att jag får göra lite mat, magen kurrar lite...

Hoppas ni har en bra måndag, läsare! Hur många har sommarlov, btw?

Ciao