Hurt

Okej, jag kommer inte att blogga mer idag, och vi får se om det blir något i morgon. Anledningen till detta är en familjekris som jag inte vill ta upp här.

Önskar i alla fall alla läsare en bra dag och hoppas på det bästa!

Ciao




Baka kaka

Hej hopp alla glada!

Ber om ursäkt för en sen uppdatering, men jag har varit lite lat på morgonen, sedan åkte jag ner på stan och hade möte, så ja, det blev liksom bara inte, haha!

Sitter just nu och väntar på att min kaka ska bli klar, blev vansinnigt sugen på något sött när jag kom hem så jag ställde mig och bakade en kaka. En hallonkaka som smakar underbart gott! Hoppas att den här blir lika bra som dom tidigare, men det borde inte vara så svårt, hehe! I övrigt så socialiserar jag mig lite och lyssnar på bra musik, i väntan på kakan samt att jag ska börja med middagen innan jag åker iväg på kören. Efter det blir det träning som vanligt, denna gång dock utan gympass före eftersom vi har avsagt oss den tiden. Men träning som vanligt blir det i alla fall. Sen åker jag väl hem och duschar och sover som vanligt. Men mer om det kan jag väl skvallra om tidigare!

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag,, sötnosar!

Ciao




Everything I do, I do it for you

     

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo


(Everything I do) I do it for you - Bryan Adams

Look into my eyes you will see
What you mean to me
Search your heart, search your soul
When you find me there you'll search no more
Don't tell me it's not worth trying for
You can't tell me it's not worth dying for
You know it's true
Everything I do, I do it for you

Look into your heart you will find
There's nothing there to hide
Take me as I am, take my life
I would give it all, I would sacrifice
Don't tell me it's not worth fighting for
I can't help it, there's nothing I want more
You know it's true
Everything I do, I do it for you

There's no love like your love
And no other could give more love
There's nowhere unless you're there
All the time, all the way

(Look into your heart baby)

Oh, you can't tell me it's not worth trying for
I can't help it, there's nothing I want more
Yeah, I would fight for you, I'd lie for you
Walk the wire for you, Yeah I'd die for you
You know it's true
Everything I do, Ohhh, I do it for you




Jag älskar er, underbara änglar! ♥



Stone cold

God kväll alla godingar!

Jag skulle gärna tala om för er hur jobbigt det är för mig att skriva det här inlägget men jag tror jag sammanfattar det så här: 60 min intensiv latinozumba + ca 80 min pace! Mina armar har tillfälligt sagt upp sig. Hur som helst så har jag precis kommit ur duschen där jag värmt min frusna kropp efter att ha varit utanför dörren i 30 minusgrader. Och nej, jag skämtar inte, termometern visar faktiskt minus 30. I och för sig är det ju kväll och det är mörkt, men fasen, 30 minus! Det hade vi ju uppe i Gällivare! Jisses, vart är världen på väg egentligen?

Anyway, jag har lovat att skriva om helgen, men med tanke på hur mina armar beter sig så tror jag att jag skjuter upp det till i morgon och hoppas att de vill sammarbeta då.

Kvällen ska spenderas framför TV:n med en kopp te och mammas sällskap. CSI:NY är att vänta, sen tror jag att jag går i säng direkt, är fortfarande trött efter nattens äventyr!

Men tills vidare säger jag trevlig kväll så hörs vi!

Ciao




Honey I´m home

Hej hopp alla små sockertoppar!

Har precis ätit lunch denna måndag och sitter och slappar litegrann för jag är så grymt trött efter helgens bravader! Jag ska berätta allting senare, säkert i ett megalångt inlägg, men först tror jag att jag ska ta en promenad med Mixa innan solen försvinner. Ikväll väntar ett dubbelt träningspass med mamma då vi har ställt in våran handbollsträning. Tro mig när jag säger att jag kommer vara gristrött ikväll! Kommer säkert somna i soffan kollandes på CSI, haha!

Aja, vi hörs senare sötnosar, nu blir det promenad!

Ciao




Wish me luck!

Hej igen alla goa läsare!

Det här blir mitt sista inlägg innan jag drar iväg. Min skjuts kommer om en halvtimme men jag har lite småsaker kvar att fixa så jag passar på att blogga nu. För er som inte läst tidigare inlägg så åker jag om en timme iväg till Kiruna för att spela matcher under lördag pch söndag så det här blir väl det sista ni hör från mig förrän på måndag. Misstänker nämligen att vi kommer komma hem snuskigt sent på söndag, alternativt sjukt tidigt på måndag morgon, och jag har ingen större lust att blogga då, hehe!

Men jaja, har väl inte så mycket mer att säga utan att få det här att låta som ett farväl för alltid-inlägg så jag önskar alla läsare en underbar helg!

Pussar och kramar till er alla!

Ciao



Min mysiga gröna tunika är från Gina Tricot, perfekt för långa resor!

Önska mig lycka till nu, sötnosar!



The rose

Jag är med och tävlar hos Simone om valfritt pris från Victorian Dreams.

Vinner jag så vinner jag denna vackra ring, Crystal Rose ring, men vem vet, kanske just du vinner?


 

 




Mad men

God morgon fredag och avresedag!

Om drygt tre timmar bär det av iväg till Kiruna. Väskan är packad och "handbagaget" ska ordnas. Matsäck ska fixas och dricka ska ordnas (igen!). Någon hade nämligen stulit min dricka som låg i kylen, som jag uttryckligen sagt till om att jag skulle ha idag. Till alla utom en, och självklart tog han den! Att man inte kan få ha något ifred här omkring! Arg blir man! Så nu får jag väl nöja mig med lite hempyschad Soda Stream-dricka om jag inte hittar något annat, för att åka och handla ny är uteslutet!

Nåväl, hinner väl med ett inlägg till innan det bär iväg, tills dess säger jag bara ha en underbar morgon, sötnosar!

Ciao

Darkness crawls into your bones

God kväll!

Jag ska bara skriva ett litet miniinlägg innan jag ska hälsa på i drömmarnas land och tagga inför i morgon. Hela kvällen har varit en enda röra, började med packning och chattande, fortsatte med en promenad med fröken päls med bra musik i öronen, sedan hem och tog ett underbart bad och lyssnade på massa fin musik, sen har kvällen avslutats med en massa musikutbytande med peson Y, det vill säga Filip, samt ett sista samtal med mamma innan jag far.

I morgon gäller det, en nästan tolv timmars lång bussresa upp till Kiruna. Någon som har förslag på sysselsättning, haha?

Anyhow, nu tackar jag för mig och säger godnatt!

Puss alla finisar!

Ciao



Jag vet, jag är snygg...*host*


Relax

Hejsan alla glada människor!

Hemma sen någon timme efter en liten runda på Birsta med mamma. Själv köpte jag en förpackning nya strumpbyxor och nya hårsnoddar. Det behövs inför helgen, jag sliter ut mina hårsnoddar värre än mina kläder, haha! Sen lämnade jag mamma på jobbet och drog till ICA för att handla lite inför i morgon. Känner på mig astt jag kommer äta frukost rätt sent så jag ska göra i ordning lite kunch att ta med mig på bussen.

Just nu sitter jag bara och slappar lite, blir väl att starta med middagen snart, sen blir det packning hela kvällen så slipper jag hålla på med sånt i morgon, haha!

Men fram tills vidare säger jag trevlig eftermiddag så hörs vi!

Pussisar

Ciao




I´m sitting here in a boring room

God kväll bloggen.

Dags för ett litet godnattinlägg innan John Blund hälsar på. Dagen har förflutit som den bör egentligen, med kör och träning. Dock blev jag lite less för jag hann inte äta middag innan jag åkte på kören, det tog längre tid att göra än jag trodde. Som tur var, hrm, så hade en tjej på kören med sig semlor som vi skulle fika, så ja...vad säger man? Två semlor plus en kopp kaffe blev min "middag" innan jag drog iväg på träning. Träningen i sig gick väl hyffsad, kändes lite tungt i kroppen, men jag tror det beror på semlorna, haha! Efter det duschade jag där och gjorde Jonna sällskap, skjutsade sedan henne till tåget vid halv elva och åkte ut till Birsta för att hämta mamma efter jobbet.

Inte så märkvärdig kväll med andra ord!

Nu ska jag bara besöka badrummet en sista gång och sen nanna kudden, hehe!

Sov gott mina underbara läsare!

Ciao

   

 


Måndag, tisdag, onsdag

Godagens i bloggen och hej till ännu en onsdag!

Igår blev det inte mycket bloggande efter mitt mastodontinlägg om helgen, men jag skyller på att jag fastnade framfrö OS, samt en god semelfika med mamma och pappa. Konstigt nog hade jag jättesvårt att somna när jag väl gott och lagt mig, trots att jag var jättetrött. Men jag antar att det är sånt som händer...Måste skärpa mig nu och vända tillbaka dygnet innan helgen, haha!

Problemet med det är väl att det är sen träning ikväll vilket equals sen "gå och lägga mig"-tid vilket equals...ja, ni fattar! Men å andra sidan, till helgen är det matchhelg, och för att klara matcher måste man träna! Aperopå träning också, ikväll får jag äntligen sjunga igen med kören! Missade ju förra gången tack vare våran match mot Sollefteå, men ikväll, då jävlar!

Inann dess ska jag göra lite nytta och städa på mitt rum samt börja spåna lite på vad jag ska packa till i helgen, det blir en riktig långhelg då vi åker redan tolv på fredag och ja, gud vet när vi kommer hem, haha! Helgens matcher går nämligen i Kiruna samt i Gällivare, och att åka buss dit tar sin lilla tid. Har hört skrämmande rykten om att det tar typ tolv timmar. Tolv timmar i en buss! Jisses alltså, iPod och en bra bok låter som ett måste! Sen tror jag att jag ska ta med mig några filmer också som vi kan se i bussen, fast det lär väl många andra göra också, haha!

Nä, nu ska jag sätta fart. Ha en trevlig onsdag alla goa läsare!

Ciao



What a wonderful world

Ett stort förlåt till er läsare, men samtidigt ett stort tack för alla fina kommentarer jag har fått under helgen. Otroligt vad människor är söta!

Anyway, tänkte att jag skulle summera helgen litegranna för er, utan att avslöja för mycket, för ja...det är lite av "What happens in Torpshammar, stays in Torpshammar!" Hehe!

Kan börja med att berätta att helgen inte blev riktigt som jag tänkt mig, men den blev så mycket bättre. Det var så himla roligt! Jag vill mer än gärna göra om det, och det snart! Den braiga helgen började på fredag kväll, träningen vår blev inställd så jag hade hela kvällen på mig att packa, sedan tog jag bilen och drog iväg för att handla lite innan den långa resan till T-hammar började. En påse chips och lite dricka hängde med. Det var faktiskt lite läskigt att åka för på många ställen fanns det ingen gatubelysning så det blev nästan som att köra in i en stor svart vägg, i alla fall tills helljuset åkte på, haha! Kom fram till Jonna och fick en rundtur i hennes fina lägenhet. Den var sjukt mycket större än jag trodde! Vad vi gjorde på kvällen är lite blurrigt, men det vart mycket dator och massa TV, haha! Dessutom drygade vi lite med en gemensam kompis, tills vi kom på en briljant idé. Vi frågade personen (som jag tyvärr tror vill vara lite anonym så jag kallar peronen Y, bara för att X är så vanligt, haha!) om den ville komma till oss och umgås med oss under helgen. Förvånandsvärt svarade Y ja, så nästa dag kom Y med tåget. Vi gick allihopa och handlade lite, sen bakade vi bullar och kolakakor hemma i lägenheten. Kan tillägga att de blev väldigt goda, och väldigt stora, i alla fall Y's bullar. Efter det fastnade vi framför TV:n tills vi blev för hungriga så vi gjorde middag, en supergod köttgryta med ris till. Helt sjukt asså vad god den blev! Och lite cola till det!

Efter maten blev det TV-tittande igen, massa OS...Vi blev rejält trötta, men samtidigt ville vi inte sova. Fast vi tänkte sova där ett tag, så vi drog ut Jonnas bäddsoffa där det var tänkt att Y skulle sova. Istället blev det vi allihopa som kurade ihop oss ett tag framför OS. Till slut fick vi nog av att vara trötta så vad gjorde vi? Jo, vi klädde på oss och gick ut i snön och brottades. Fy fan vad kul det var! Okej, det gjorde ont några gånger, men vafan, man är väl inte klen? Haha!

Resten av...ja, av natten egentligen låg vi i en hög i bäddsoffan med täcken och kuddar och kollade på OS medan jag masserade både Jonna och Y i kalufsen, haha! Tror att de gillade det skarpt! Fram emot halv sju tror jag att vi fick nog och Jonna gick till dubbelsängen för att sova. Av ren lathet följde jag inte med utan jag sov i bäddsoffan med Y den natten. Jag tyckte det gick helt okej, men tydligen hade jag tagit upp hela sängen när jag sov så Y fick inte plats. Hmm, undrar hur jag sover egentligen?

På söndagen blev det mest packande och städande, sen åkte Y hem med mig, eller ja, jag skjutsade hem Y och sen åkte jag hem till farmor och farfar för en god middag!

Resten, det vill säga detaljer etc, behåller jag mellan oss tre!

Jag säger bara såhär:

Stort tack för den här helgen, kära vänner! Kärlek till er! ♥



Oj, det här blev ett grymt långt inläg, men det var det värt. Nu ska jag lata mig lite med Spotify och trevligt sällskap!

Ciao


Weekend off

God kväll alla läsare och min lilla bloggisch!

Det här kan bli mitt sista inlägg den här helgen, för nu har jag packat klart och ska bara byta om och sen drar jag iväg till Torpshammar och lilla bebis Jonna! Ska bli en underbar helg, det har jag bestämt mig för, vare sig det blir bakning hela helgen, eller om det vankas party. Hur som haver så önskar jag alla mina läsare en underbart trevlig helg och till alla kärlekspar där ute...

Ha en underbar alla hjärtans dag med era älskade, vare sig ni firar eller inte!

Kärleken är en gåva, så passa på att vårda den just denna speciella dag. Själv får jag väl hoppas på en mysig dag med Jonna, kanske lite godis...eller en baksmälla och en seg dag under täcket, haha!

 

Nä, nu måste jag röra på mig, ska på ICA en sväng innan jag åker!

 

Pussar på er alla, sötingar!

 

Ciao


Sunny day, aha!

Hej till en underbar fredag! Solen skiner idag med, så underbart!

För att fira dett sitter jag inne, haha, och ser på asroliga The Big Bang Theory. Och innan nån börjar predika vad jag borde göra så kan jag be att få tala om att jag ska gå ut på promenad sedan med fröken päls! Så ja, jag ska nog tillgodose mitt behov av solljus! Sedan ska jag hem igen och packa litegrann så jag slipper göra det innan jag ska åka på träningen. Måste få med mig alla saker som behövs för en helg i bushen, haha! Eller ja, ska till Torpshammar och vara hos Jonna hela helgen, men det är nästan samma sak.

Nä, nu ska jag titta vidare, sen blir det promenad i solskenet!

Ha en underbar dag, kära läsare!

Ciao




Short stop

Min torsdag ska fortsätta med dammsugning av huset, sedan ska jag underhålla mig med lite Lost innan middagen. Det var egentligen inget annat jag har att berätta nu så...

Ciao




We will be champions

Okej, den här rubriken har absolut ingenting med inlägget eller mitt liv att göra just nu, men en önskan finns där inom mig.

Vadfan hände?

Vi hade matchen hela tiden, inga konstigheter alls, sen plötsligt försvann allt. Varför? Den här förlusten var otroligt bitter, och inte blev det ett uns bättre av att jag var bänkad hela matchen. Ibland kan jag tycka att tränaren gärna kan säga till innan, i alla fall i vårt fall när han tog med alla tre målvakter och bara EN fick spela. Eller okej, Jonna fick ta två straffar, inget mer. Jag älskar handboll, det gör jag, men just sådana här gånger önskar jag att jag visste nåt så kunde jag ha hittat på något annat den här kvällen. Typ gått på kören, där människorna uppskattar det man gör, även om det kan bli fel, och sprider glädje runt omkring. I slutet av dagens match fanns ingen glädje kvar. Varför, undrar jag? Och ja, jag är bitter, jag är arg, och kanske jag är en aning för mycket egoistisk just nu när jag skriver det här, men vafan? Får man inte vara det ibland? Är det bara vissa som får det?

Nä, nu ska jag sluta skriva innan jag börjar grina åt mig själv!

Sängen kallar på mig, i morgon väntar infomöte på AF. Great!

Ciao




SHK vs SHK

Hinner inte skriva nåt längre inlägg just nu, för snart ska jag åka iväg för att plocka upp Jonna och sen bär det till Skönsberg för match. Motståndet är som sagt Sollefteå HK och jag ljuger nog inte när jag säger att nu jävlar ska dom få!

Sundsvall HK - Sollefteå HK

Skönsbergs idrottshall
19.30



Bloggar igen när jag kommer hem!

 

Wish me luck, babes!

 

Ciao




Sunshine and snow

Idag skiner solen över Sundsvall vilket är så härligt att jag inte vet vad man ska göra, haha! Har varit ute och gått en promenad med lilla fröken päls och det kändes så bra att känna solen i ryggen! Vart riktigt varm nästan...trots 6 minusgrader. Men det är så det ska vara! En dag som den här skulle jag helst spendera i skidbacken eller på skridskobanan med mina vänner eller familj. Synd bara att min plånbok gapar tomt, sånär som på en ensam 100-lapp, men den ska räcka ett tag!



Men istället sitter jag inne och skriver blogginlägg just nu och funderar allvarlig på att ta en powernap och ladda inför ikväll. Kom i säng på tok för sent igår kväll och klev upp vid sju för att åka ner på stan. Gick på ett möte med min jobbcoach som bjöd på kaffe på ett mysigt café (STORT tack till dig för det!) och gick sen till AFM och lämnade ett papper. Så jag är lite trött nu...tror jag ska sova nån timme, sen måste jag väl börja förbereda middagen om jag ska få i mig någon mat innan jag drar. Ikväll blir det ingen kör och ingen träning, istället väntas en tuff hemmamatch mot forna(?) ärkerivalerna Sollefteå HK. Det kommer bli en stentuff match, och jag vill verkligen att det ska gå vägen ikväll. Men då måste jag vara pigg och rask, så ja...jag säger godnatt, haha, mitt på blanka dagen!

Hörs senare, sötnosar!

Ciao


Winning streak

God kväll alla där ute!

Har precis duschat och ska smörja in min lilla torrboll till kropp och vårda mina eksem. Själv använder jag en kräm från apoteket, men den luktar väl inte så himla gott.

Därför (och av ett dussin andra goa anledningar) är jag med och tävlar om en bodylotion från Delon, Delon Cocoa Butter, hos bästaste Simone! Tjejen med världens goaste attityd och coolaste bloggen (utom mig då, hrm, eller inte, haha) och ja...hoppas på en liten vinst!

Och här var det meningen att det skulle finnas lite bilder, men eftersom blogg.se verkar vara lite knas just nu så får man väl improvisera lite...

 

     OOOOOOO     OOOOOOO

     O                 O     O                 O

     O                 O     O                 O

     O                 O     O                 O

     O                 O     O                 O

     OOOOOOO     OOOOOOO

                           OOO

O                                                        O

O                                                        O

O                                                        O

O                                                        O

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

 

Ett gott skratt förlänger livet, hehe!

 

Godnatt alla läsare, hörs i morgon!

 

Ciao


Alone in the night

Hej bloggen och läsare!

Helgen är slut för den här gången och den har varit både rolig och bitter som jag vet inte vad...två förluster har det blivit i alla fall, och en vinst samt en förlust för herrarna. Både kul och inte kul att de förlorade sin ena match. Inte så kul för att det är liksom i allmänhet är kul när dom vinner, men kul på ett sätt för att då har dom också fått känna på en förlust igen. Jag vet, jag är lite elak, men det står jag för.

Just nu laddar jag lite inför i morgon då ett besök hos tandläkaren hägrar samt lyssnar på musik och pratar med en kompis på ansiktsbokens chat, haha!

Nä, jag har inget vettigt att skriva utan att det blir gröt av altihopa, så jag säger tack för ikväll!

Ciao

 


Ready to rock

God kväll bloggen, mår alla bra där ute?

Själv mår jag prima vagina, sitter i sängen och ser på film med Jonna liggandes i andra änden av sängen. Vi har precis gjort klart vårt bidrag till fikat på herrmatchen på söndag. Det blev apelsinrutor i långpanna...med grön glasyr, haha! När vi följde receptet blev förgen så himla ful, det såg oaptitligt ut, så vi drog i lite grön karamellfärg för att sätta lite stuns på det. Undrar om någon kommer vilja köpa den? Haha, återstår att se!

I morgon väntar den första av helgens matcher, denna gång mot Boden BK, sen på söndag blir det match emot Lillpite IF. Känns ganska bra inför matchen, invigde mina nya skor idag på träningen och det kändes bara bra, så länga man snör åt dom ordentligt, hehe!

Nä, nu ska jag lägga mig och se på filmen jag med, men tror jag kommer somna för den verkar ganska trist...plus att jag har en känsla av att det kommer dyka upp hajar i den och det tycker jag inte om...men vi får väl se!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla ni som kan göra nåt roligt, hehe!

Ciao




Movie star

Hemma från min bio-dejt med farmor, hehe! Filmen var helt okej, långt ifrån den bästa jag har sett, men ändå sevärd. Dock är jag glad att jag inte behövde betala biljetten själv för jag tror, med facit i hand, att jag i så fall skulle känna lite att jag lagt ut pengar i onödan. Men men, gullig på nåt sätt var den i alla fall! Passade även på att bli medlem i bioklubben, för nu jävlar kommer det många filmer framöver som jag vill se! Prinsessan och grodan, Alice in wonderland, Percy och jakten på åskviggen, Valentine´s day...ja, listan kan göras oändlig! Filmer är nog något av det bästa jag vet! Underbart!

Anyhow, ska tillbringa kvällen framför TV:n, först blir det CSI:Miami med familjen, sen lägger jag mig nog i sängen och ser nåt avsnitt av Lost innan John Blund hälsar på!

Men just nu önskar jag alla mina läsare en fortsatt trevlig kväll och ja...hinner jag inte med ett till inlägg innan jag lägger mig så säger jag tack och godnatt!

Ciao



Sawyer och Kate, ett av favoritparen i Lost, hehe!


Where the wild things are

Hinner med ett yttepyttekort inlägg bara sådär!

Har precis bytt om och blir när som helst hämtad. Ska ner på stan och gå på bio med farmor. Vi ska se denna film och jag har hört att den ska vara ganska bra. Får hoppas det!

Ses när jag kommer hem!

Ciao




Amore

Börjar med en liten dikt...


Slutna ögon, vinden mot min kind

Dina armar runt min midja, värmen sprider sig ut

Ett ögonblick av kärlek, så lätt förlorat

Som snön som virvlar runt min kropp, när du inte är där


Kort och konsist. I like it!

 

Undrar varför det är så lätt att skriva saker om kärlek egentligen? Kanske för att kärlek finns i så många olika former. Sen finns det dom som är som jag, skriver och tänker och lever för kärlek, men aldrig får det riktigt rätta. Men jag lever ändå, jag har kärlek runt omkring mig, och jag är lycklig för deras skull och för min egen, att jag kan få se deras kärlek och mellan varven glida med. Men inte själv...det har liksom inte kommit till mig än. Undrar varför...?

 

Ska nu ta och sätta mig i min säng med en kopp te och titta på film för att få lite ro i mina tankar, annars kommer jag bli ett vrak, som alltid!

 

Ha en underbar fortsatt dag kära läsare!

 

Ciao


Sirapsseghet

Goddag blogg + läsare och välkommen till torsdag.

Dagen har börjat med en olidligt seg morgon, snoozade säkert en timme och ville verkligen inte masa mig ur sängen. Sen så ringde telefonen så det blev bara till att hoppa ur sängen och svara. Pappa! Grinig av trötthet blev jag tillfrågad att väcka min lillebror, så jag drog på mig morgonrocken och klampade upp för trappen. Försökte förgäves väcka honom, mne när han är på det humöret är han värre än ett levande lik, hehe! Gav upp och gick ner för att göra frukost. Ingen aptit...

Satt i säkert en halvtimme och funderade på vad jag skulle äta, för äta bör man annars dör man! Fick ett litet fint infall och gjorde pancakes som avnjöts med lönnsirap och ett glas kall mjölk! Mums och mumma på det! Har pratat lite med mamma nu innan hon ska åka till jobbet och jag själv ska ta och byta om för att gå ut på promenad med fröken pälsboll, måste ju göra någon nytta, hehe! Synd bara att det är en mindre snöstorm ute idag, att det inte kan sluta snöa snart? Lägg till lite blåst och ni har dagens väder här i lilla Sundsvall.

 

Men nej, nu blir det ombytning och promenad, för nu har bror vaknat och dunkar sönder övervåningen, haha!

 

Trevlig torsdag allihopa!

 

Ciao




Maybe I didn´t show you

Duschad och klar och redo för sängen. En liten klump i magen av en ny upptäckt, men den kommer nog försvinna snart igen. Känns bara synd att jag inte gjorde något när jag hade chansen. Jag är en fegis ut i fingerspetsarna!

Snart fredag, då kommer Jonna-ponna hit!

Nu säger jag tack och godnatt!

Ciao




Needles and pins

Ett kort inlägg hinner jag nog med innan jag ska ge mig iväg för att hämta mamma. Vi ska dra ner på stan tillsammans och botanisera lite, skulle kolla på ett par skor till brorsan också. Sen ikväll blir det kör och träning, men det lär jag nog kunna skriva mer om när jag kommer hem.

Bara för att så får ni en liten outfitbild av mig...

Okej, jag fastnade inte på helkroppsbild så ni får nöja er med en ansiktslook!



Sjal - Present
Armband - Guldfynd
Örhängen - Julklapp

På mig har jag ett linne med dödskallar och rosor (som jag tidigare bloggat om) från Gina tricot samt svarta jeansleggings från Cubus. Till det blir det väl mina bikerstövlar från Din Sko. Lite kul faktiskt, för nu är det ju jätteinne med såna stövlar, och jag köpte mina för säkert två år sedan. Woo-hoo, jag var före modet för en gångs skull, hehe!

Nä, nu ska jag röra på mig, see ya later, sötnosar!

Trevlig dag allihopa!

Ciao


Summer nights

Ett mycket sent inlägg och trist nog blir det dagens enda. Känner inte för att blogga just nu...

I alla fall, jag klarade mig inatt från att kräkas så jag har nog inte åkt på hjärnskakning, dock känns det som jag har jordens baksmälla! Har konstant ont i knoppen, men hellre det än att ligga och spy som en gris. Är det något jag verkligen inte gillar så är det just att kräkas, tror jag har lite lätt fobi för det...

Dagen har varit trist...har varit ute på promenad med Mixa och dagdrömt så jag höll på att bli överkörd x antal gånger. Det är något med mig och dagdrömma. Jag gör det jämnt...jämnt, jämnt, jämnt! Okej, kanske inte, men åtminstonde en gång i halvtimmen. Kan vara bara små flashes till längre scener som spelas i huvudet. Ibland samma sak fast med annorlunda händelser, ibland minnen och ångrade beslut. Jag är en drömmare ut i fingerspetsarna, och en tänkare ner i tårna, haha!

Anyhow, just nu tänker jag på hur mycket jag längtar till sommaren och på allt jag vill/ska göra då! Jag har en STOR lust att klä mig i sommarkläder och ge mig iväg genom en ljummen sommarnatt med vänner eller kille och en massa musik. Bara leva och göra det man känner för! Har jag inte jobb i sommar så ska jag banne mig ge mig iväg på en roadtrip tror jag...med mina vänner...eller kanske själv?

Ni ser, jag är en drömmare!

Nu slutar jag, annars blir det här bara en massa blajja!

Ciao




Veckans alla dagar

Måndag igen. En trasslig måndag med samtal hit och dig, möte med myndigehter (AF, haha) och ovissa beslut. Men fortsättningen på dagen hoppas jag ska bli bra. Ska "styrketräna" litegrann för vi måste handla pellets och dåblir det jag som åker på att packa in allt och ner i källaren. Jobbigt är det men det är skönt att få jobba lite! Kvällen spenderas som vanligt i Skönsbergshallen med träning och sen blir det väl ännu en kväll vid TV:n.

Måste bara få berätta en kul grej. Tog bussen hem från stan för kanske en och en halv timme sen och på bussen satt typ världens sötaste kille! Så underbara ögon och så fint ansikte! Så du pojke i beige jacka med röda hörlurar som åkte 2:an till Ljustadalen idag vid elvatiden, jag satt mitt emot dig och tycker du är asgullig!

Låter som ett desperat försök till något...men jag är ärlig, han var verkligen jättesöt!

Nä, nu ska det ordnas lunch till mor och mig själv. Ha det bra allihopa!

Ciao