Mommy

God eftermiddag alla mina läsare!

Idag är jag ett uns bakis, lite ångestfylld, men ändå glad.

Igår var en fartfylld dag med massa sång, och sen var det tänkt att bli en lugn fest här hemma hos mig med gänget, men dom hade andra planer. Jag blev kidnappad, utklädd och fick utföra uppdrag på stan, allt ackompanjerat av skratt och kamerablixtar. Ja, vad säger man? Det är härligt med vänner...

Bilder från detta spexspektakel har Käs, så jag väntar fortfarande på dessa. Bilder från kvällen fick jag stå för, men jag orkar inte lägga upp dom här så det får bara bli en bild på gårdagens festoutfit.

 

Jag var en aning påverkad här, så ni får ursäkta fjortis-posen. Men det blev iaf den nya tunikan från Rut m.fl. samt svarta nylonisar som jag lyckades ha sönder ganska snabbt. Typiskt mig...

 

Fick jättefina presenter och hade en trevlig kväll, trots lite missöden.

 

Det känns som om jag är på väg att kravla mig ur min svacka, i alla fall lite. Nu ska jag ner till farmor och farfar och fira lite Mors dag för farmor!

 

Kan ju passa på att slänga iväg ett grattis på mors dag till min egen söta mamma! Älskar dig oavsett allt, mamsen! ♥

Ciao


Ångest

Är det normalt att ha ångest efter att ha shoppat?

Just nu är det så för mig, även om allt jag köpt är saker som jag kommer att ha nytta av och som jag vill ha. Varför har jag då ångest-känslor?

 

OH MY GOD, jag är en tragisk människa!

 

Nu ska jag bädda ner mig och be till nån där uppe om en bättre morgondag!

 

Ciao




Skuggor

Det här är ytterst skumt...

Dagen började ganska bra, dagen har flutit på bra, som vanligt liksom och ganska mycket kul saker, vilket är helt i min smak. Men nu när jag kom hem, slog på datorn, drog på lite musik, kikade runt...

Då plötsligt...POFF!

Jag fattar inte, plötsligt har jag ingen lust alls. Jag vill inte göra ett piss. Jag vill bara sitta i min säng och gosa ner mig i kudden med massa musik och inte vakna igen förrän i morgon. Det bådar verkligen inte gott, jag har nämligen X antal saker att göra inför i morgon, men jag har ingen lust att göra det alls. Måste städa mitt rum, dammsuga, fixa lite inför maten i morgon och fundera ut vad fasen jag ska ha på mig. Till råga på allt har vi köruppvisning i morgon, något som jag ser fram emot apamycket! Men just nu vill jag inte ens vakna i morgon. Vill inte ha fest i morgon kväll, vill inte sjunga, vill inte göra något alls!

Någon som kan muntra upp mig ur denna mindre depression?

I don´t feel good right now...

Ciao




Jag vill sitta vid din sida
under månens sken
och inte bry mig om morgondagen
!


Sing for me

Tjipp!

Onsdag kväll närmar sig, snart ska jag bege mig ner till farmor och farfar för att läna deras bil, sen bär det av på kör. Idag är sista körträningen inför vårt framträdande på lördag och jag är jättetaggad!

Idag var det skol-DM för mina fyror, ett litet äventyr i sig som tyvärr slutade ganska snabbt, men vi klarade oss i alla fall ifrån att komma sist i vår grupp. Första matchen blev en vinst med hela 6-0, men sedan följde två snöpliga förluster, och jag lider med klassen. Alla kämpade som bara den! Synd att sista matchen blev som den blev, men det är inte mycket att göra åt antar jag. Grymt synd var det i alla fall. Men pluset i det hela var väl att jag kom hem tidigt och kunde ta det lugnt några timmar. Så nu ska jag väl göra mig i ordning litegrann, upptäckte att jag är röd som en tomat i fejjan så jag ska väl måla på mig litegranna.

Så jag önskar mina läsare en trevlig kväll tills nästa gång!

Ciao

Bjussar på en av de mindre galna bilderna från förr-förra veckan!

Krisse, jag och Amelie




I´m gonna run run run away

Vårruset avklarat för detta år och jag är ytterst nöjd med min insats! Tycker dock att jag kunnat springa lit fortare än vad jag gjorde, men what the heck, jag sprang hela vägen, hela de 5,11 kilometrarna, haha!

Har även haft lite picknick (snyltade åt mig av mammas lags picknickmat) och hunnit duscha samt sett på The mentalist. Träffade på Käs, Johanna och Jonna under vårruset samt en massa annat folk man kände. Like it!

Så nu ska jag lägga mig på kudden och sova, i morgon väntar skol-DM i fotboll för mina små fyror, första matchen går kl 9 så det är samling halv nio. Sen får vi se hur det går, jag hoppas på storslam och final! Men det återstår att se i morgon.

Tack och godnatt alla finisar!

Ciao




Promise

Hej hopp!

Träning: CHECK
Dusch: CHECK
Te: På gång...

Jag är redo för en skön avslutning på måndagen. Plus att jag ska göra det jag lovade er alla igår, jag ska visa er helgens inköp. Tyvärr la kameran av efter fyra saker men sånt är livet...

 

Chinos-liknande byxor - 299:- Gina Tricot

Vanlig enkel T-shirt, mörkblå (bilden gör inte färgen rättvisa) - 99:- Gina Tricot

Mysig grå tunika/tröja - 149:- Lindex

Supersöt ljusblå/turkos tunika - 149:- Seriuos Sally by Rut m.fl

Vad som inte finns på bild är ett par ljusrosa trosor med dödskalle på från Gina Tricot samt ett riktigt snyggt flätat armband med berlocker från Rut m.fl. Kanske kan få med det när mina batterier har laddat.

 

Nu ska jag ta mitt te och sätta mig i soffan! Trevlig kväll alla söta!

 

Ciao

 


Work out

Hej hej hallå!

Nu är det en timme kvar till jag ska på träning, lite löpning står på schemat, peppad kan jag lova! I morgon väntar nämligen Vårruset. Så först ska jag gå ut en vända med lilla pålsbollen, sen tar jag cykeln igen bort till Ryggis. Hoppas inte benen domnar alltför mycket inför i morgon.

Så ja, trevlig kväll så höres vi nåt!

Ciao




Sov gott!

God kväll i bloggandets värld!

Ett sista inlägg ska göras innan jag nannar kudden. dagen har spenderats på Birsta City med Käs och det blev ett antal inköp, varav inget jag egentligen skulle ha, haha! Men vad gör man?

Hade tänkt att jag skulle vara lika duktig som Käs och fota allting som jag köpte men jag tror att det får bli i morgon, jag har ingen ork till att göra det nu, nu ska jag sova och återhämta mig inför veckan som kommer. Jag är extra peppad inför fotbolls-DM på onsdag! Av det jag sett hur "mina" fyror spelar så kan resten känna sig ganska knäckta redan nu, mohaha!

Men det är onsdag, nu säger jag tack och godnatt så höres vi i morgon!

Ciao




Singin in the rain

God morgon allihopa!

Visserligen är det inte morgon längre, men jag har endast varit uppe en timme så för mig räknas det fortfarande som morgon, haha! Har ätit frukost och uträttat mina mindre trevliga toalettbehov, så nu ska jag ta på mig lite kläder och fixa mig lite. Eftersom det inte blev någe Birsta igår så blir det idag istället, med eller utan Käs. Men jag tror nog hon kan följa med.

Ikväll blir det nog en lugn kväll för att ladda batterierna inför den kommande veckan, som inefattar alltifrån tjejsnack och matte till skol-DM i fotboll. Spännande må jag säga!

Men nu måste jag röra på mig, bjuder på lite morgon(mongo)bilder!

Ciao

PS. Btw, det regnar ute...not cool! DS.


   

 


27 dresses

Nu har jag svept in mig i min sidenmorgonrock och parkerar mig i soffan och ser på 27 dresses!

See ya, cuties!

Ciao




Badsalt

Det blev ingen Birsta-vända för min del, jag fastnade vid datorn hela dagen istället och skrev på min berättelse. Blir den som jag vill kommer det kanske rent av bli nästan en hel roman. Hoppas bara att jag har ork att göra klart den, jag brukar ge upp för fort tyvärr. Peppning tack!

Middagen är intagen och nu ska jag tappa upp ett varmt bad till mig själv med lite av badsaltet jag fick av Lulu i present. Ska dra i en hårinpackning också och eventuellt en ansiktsmask. Har faktiskt inte provat det så mycket, men nån gång ska man väl göra sånt också. Senare hade jag tänkt parkera mig i soffan och se på 27 dresses med Katherine Heigl, en film som jag velat se ett bra tag men aldrig kommit till skott att göra det, hehe!

Oh well, badvatten måste fixas.

See you, sweet-cakes!

Ciao




Helg igen

Goddagens alla glada, vackra människor!

Idag är det lördag, helg helg helg alltså! Jag har längtat efter det, det var ett tag sen det faktiskt hände. Men för bara en månad sen så hade jag ju helg i princip konstant, så nu när jag har praktiken på veckorna känns det bara skönt att få helg precis som alla "normala" människor.

Gårdagen spenderades med bästa Angel, ett kärt återseende med skitsnack, nagelmåleri, planering och en och annan bugg, haha! Oavsett vad som händer så har jag nog alltid kul med dig, min baby! ♥ Vare sig man sitter inne eller är ute på äventyr. Efter det var det tänkt att jag skulle möta upp gänget i stan och mysa lite, men när jag väl gett mig av från Angelica så hade dom redan åkt hem. Lite trist, men då åkte jag hem och umgicks lite med pappa, plus att jag läste ut min bok, Vargtimme. Inte lika bra som Majmåne, men helt klart godkänd.

Idag tror jag att jag ska dra en lov på stan och se om jag hittar något tjusigt, eventuellt åker jag ut till Birsta. SKa se om någon vill hänga på, annars blir det väl en dag hemma i ensamhet, hehe!

Nä, nu måste jag nog röra på mig, vi hörs alla finisar!

Ciao




Inspiration

Hej hopp sockertopp!

Aj aj aj, nu har det blivit ett sånt där gap igen mellan inläggen, icke bra icke bra! Men jag har haft så mycket att göra så det känns som att jag knappt hinner med mig själv nu i veckan. Träning måndag, träffa bästaste Viktoria på tisdag, kör på onsdag och träning idag...i hällregn, haha! Det började i alla fall så, sen sprack det upp lite och då kändes det som att man höll på att smälta bort istället. Aldrig kan det vara bra! Men värme är väl välkommet efter den här j**liga vintern!

HAr iaf varit hemma i drygt en timme och pratat lite med farmor, och ett långt samtal med min Angel, båda på telefon. Tänkte dra uiväg ett inlägg nu sen ska jag sätta mig och skriva av mig en liten idé jag fick tidigare idag så jag inte glömmer den. Blir det som jag önskar så blir det nog en liten fin berättelse. Kanske något att lägga upp här...Vad tycker ni läsare om det? Det var ju ett tag sen det var en novell här på bloggen...

 

Nåväl, nu säger jag tack för idag och ha det bäst sötnosar!

 

Själv ska jag göra mig en kopp te tror jag att ha medan jag skriver.

 

Ciao


Amazing

Då börjar min födelsedag så sakteliga gå mot natt. Min födelsedag, och framförallt hela min helg, har varit så bra som den kan tänkas. Gårdagen var bara underbar, all släkt som kom för min skull, alla mina presenter och allt runt omkring var helt enkelt AMAZING!

Jag älskar er alla, hela släkten och familjen! ♥

Just idag har jag träffat min Lulu för en fika och en fotosession, som reswulterade i underbara bilder! Hon har hittat min skönhet, men också mina brister. Lulu är en underbar kompis och en riktigt bra fotograf. Pussar på dig, Lulfisa!


Nu hade jag tänkt gå på toa och ta av mig ansiktet, sen bäddar jag ner mig i sängen och ser på Avatar, som jag fick på DVD i present, samt tuggar på lite bilar!

Godnatt alla människor!

Ciao




20 år

Idag är ingen vanlig dag, för det är Fantasylifes födelsedag!

Så ja, nu är jag 20 år och får göra vad fasen jag vill, haha!

Måste göra mig i ordning nu, ska ner på stan och träffa Lulu senare för presentbytning, hon fyllde nämligen 16 i fredags. Pussar och grattis i efterskott till henne!

Så jag säger hej så hörs vi!

Ciao




Read between the lines

Jag har en så pass händelselös dag idag så egentligen är det ingen mening att skriva ett inlägg, men känner lite måstetankar så jaja...

Har nästan läst ut den första boken jag skrev om igår, Majmåne. Ganska bra faktiskt, författaren skriver riktigt bra, man kan nästan känna den heta och kvava luften i staden i Florida där det utspelar sig. Man kan känna åtrån mellan Julian och Lucy bara genom att läsa textraderna. Det är såna böcker som är klart värda att läsas. Jag hoppas grymt på att den andra ska vara lika bra eftersom det är samma författare. Och hon verkar ha en förkärlek till frånskilda kvinnor och konstiga människor.

Så ja, jag har inte så mycket mer att skriva om just nu, i morgon väntar städning och fixande inför lördagen när släkten kommer. Sen på kvällen ska jag träffa Angel! Jag skäms över hur lång tid det gått sedan vi senast sågs...men vad gör man? Uschligt är det i alla fall!

Nä, nu lämnar jag er för tillfället!

Ciao




Bomalarna anfaller

Hemma igen i hemmets lugna vrå.

Har ungefär två timmar att slå ihjäl innan True Blood börjar, så jag tänkte ankra i sängen och läsa litegranna. Lånade två böcker nu i veckan som verkade ganska bra, så jag har lite att göra nu under långhelgen. Samma författare till båda böckerna och båda är lite deckare men samtidigt familje- och kärleksdrama. Återstår att se om de är bra. Har tyvärr inte hittat någon bild på dem men de heter i alla fall Majmåne och Vargtimme, skrivna av Alice Hoffman.

Vi får väl se om jag orkar med att ge nån recension efter jag läst klart dom, annars får ni väl låna dom själva.

 

Så ja, tack för mig!

 

Ciao




Onsdagsblues

Tjipp tjopp hej!

Onsdag kväll, det brukar betyda kör, men inte ikväll eftersom det var igår. Så jag sitter hemma vid datorn och gör mest ingenting, hade en idé om att jag skulle ge mig ut och springa, men jag tror jag skjuter upp det till morgondagen istället. Har ingen riktig ork för det...

Istället så ska jag nog ta med mig hunden ut på en långprommis innan jag lägger mig på rummet och kollar på True Blood. Onsdagskväll for sure!

Imorgon är jag ledig, samma på fredag, en av de fina saker med att ha praktik på en skola. Inte för att det är tråkigt, långt långt långt ifrån det! Men ibland är det skönt med extra ledigt, och det här är en sån gång. Misstaget jag gjorde idag var dock att berätta att jag fyllde år på söndag, så jag är lite orolig för måndagen. Några av flickorna i klassen isslade lite oroande. Men min mentor har lovat mig att det är snälla saker, så jag antar att jag borde längta lite. Dom är så söta!

 

Nåväl, nu drar jag en prommis sen får vi se.

 

Ciao


Kör-ös och galenskap

Jag drar iväg ett litet kvällsinlägg nu innan jag går och lägger mig i sköna sängen och faller in i drömmarnas värld. Kvällen har för ovanlighetens skull spenderats på Mariedalsskolan med kören, istället för på onsdag. Vi övade med orkestern inför våran konsert i juni och det gick väl...hyffsat. Tycker dock att dom kan försöka spela lite lägre, för det var ganska svårt att höra oss sjunga. Fast å andra sidan så kommer vi ju ha mickar på konserten så vi får väl hoppas då. Vi övade även på We are the world med endst piano, bas och trummor, och fy fan säger jag bara: rysningar!!!

Sedan gick vi ner i musiksalen för att öva vidare på våra vårsånger och då blev jag ihopflätad med Amelie, och senare även med Krisse. Bilder är att vänta! Vi lyckades faktiskt sjunga igenom nästan alla låtar trots att vi mest garvade sönder hela tiden. Jag trivs så bra med dessa människor!

Nåväl, i morgon är det sista dagen inför långhelg, och om fem dagar fyler jag år!

Happyface!

Ciao






Wet

Nu ska jag duscha...tjing pling!

______________________

Update:

Ute ur duschen, det gick ganska fort. Gjorde mig lite fika efter träningen, en macka och lite gott te med houng i, sen parkerade jag min trötta kropp i soffan med mamma för lite CSI. En jävligt go kväll med andra ord.

Var för övrigt med Käs på Birsta en stund idag, vi "fikade" på dinkeli-donken, något som verkligen tillhör ovanligheterna för mig, men jag var nyfiken på den här nya CBO chicken som kommit. Den var väl okej, men jag vart lite besviken, hade väntat mig mer. Oh well, man kan inte få allt...Vi gick upp på Change för att jag skulle kolla efter en ny bikini, tror seriöst att jag är den enda männsikan på jorden som INTE köper ny bikini varje säsong. MEn ja, nu är det dags iaf, och jag hittade en väldigt fin en, sitter som en smäck! Ska dra med mamma i morgon så ska hon få ha lite åsikt om den också, men jag tror det kommer bli den jag struttar runt med i sommar!

Ja, dubbelt träningspass nu på kvällen på Etic, lyckades få med Käs också och både hon och jag var lite döda efteråt. Mest hon tror jag, hehe!

Så nu hoppar jag med gott samvete i säng så hörs vi i morgon!

Gonatt alla sötisar!

Ciao




Geeks

Hej hopp, nu är det fullt med nördar här hemma. Både jag, pappa och mamma sitter med varsin laptop och knappar och klickar som bara den. Känner mig vansinnigt nördig...

För övrigt så väntar jag på att min stinkande lillebror ska duscha så jag kan få göra det jag med innan jag sover, men det verkar som att jag får invadera den först. Inte mig emot, är ganska trött. I morgon väntar praktik igen, mera målning med fyrorna, sen efter det så ska jag och Käs dra en vända på stan eller Birsta. Och stolt och duktig som jag är har jag övertalat flickan att följa med på träning med mig och mamma, så vi får väl se om hon kan gå på tisdag, hehe! I´m evil...

Och jag har upptäckt något...eller ja, whatever...jag fyller år om en vecka.

 

Förstå, om en vecka precis lämnar jag för evigt tonåren bakom mig och träder in i den vuxna världen. Jag har ångest! Haha, jag vet, jag blir inte så gammal, och jag kommer nog fortfarande bete mig som en tonåring, men likt förbannat känns det som att jag blir vuxen. Nu har jag liksom inga gränser kvar, jag kan göra va fan jag vill. Usch, hemska tanke...

 

Nåja, nu invaderar jag duschen för bror är fast i soffan, mohahaha!

 

Ciao




Sommarnatt

Friday I´m in love!

Åh, jag är helglad efter den här dagen! Det var ett bra tag sen sist! Började dagen med att hjälpa "mina" små fyror att förvandlas till små sommar/raggar-brudar och sen ner till idrottssalen för Körslaget. Dom var så duktiga, man blir så glad! Och alla småbarn, ettor och förskoleklass, man kan inte sluta le för dom är så söta! Fick höra mycket gammalt och gott, men också nya låtar. Helnöjd var man när man traskade tillbaka till klassrummet. Fyrorna hade engelska och vi såg klart på en film fram till lunch och efter det så blev det en smått kaotisk klassens timme. Men all cred till hela klassen, alla tyckte det var kul tror jag.

Just nu ska jag språka lite med mor min, sen måste jag komma igång att städa litegranna innan jag drar mig till stan och hämtar upp Jonna och Alexandra, sen ut till Njurunda och grilla och bara mysa. Ännu gladare blir man av att solen lyser och värmen har kommit. Lite blåsigt dock, men det överlever man nog.

Nä, nu ska jag dra mig, återkommer kanske med ett inlägg innan jag åker!

Ciao




Greased lightning

Torsdag idag, intressant dag och i morgon är det fredag! För mig blir det en fredag full med sång, skolan ska nämligen ha körslaget och mina små fyror ska framföra Sommarnatt och vara utklädda till små raggare! Tyvärr har jag lyckats lova att jag också ska klä ut mig så nu sitter jag i vild förtvivlan och söker inspiration. Hade jag fått bestämma hade jag kört på en liknande outfit som Olivia Newton-John har i slutet av Grease, med skinnbyxor, klackar, poff-hår och en urringad svart tröja...och knallröda läppar!

 

Men ja, nu ska det ju vara lite städat eftersom det är småbarn med i bilden, så är det någon som har nåt tips? Raggare goes städad? Haha!

I alla fall, sen ska jag hem och städa klart rummet, sen åka och hämta Jonna och hennes kompis på tågstationen, sen drar vi ut till Njurunda för grillning med Filip och några av hans kompisar. Är bara vädret bra så tror jag att det blir en riktigt härlig kväll!

Nä, nu ska jag sluta, måste titta klart på handbollsmatchen och sen städa!

Ciao


Dragonrider

Nu ska jag vara väldigt osocial med mina familj och krypa ner i min säng med mig själv och mina kvalster i lakanen och se på favoriten Eragon.

Bara så att alla vet!

Ciao




2 veckor

Känner mig skyldig att skriva på bloggen igen. Känner mig otroligt hemsk för att inte låtit er läsare ta del av mitt småtrista liv. Hemsk männsika jag är!

Skämt åsido, det är lite skrämmande att jag nästan inte har bloggat på en månad. Vad har ni då missat?

Jaa, jag har faktiskt börjat på min ungdomspraktik nu, vilket kan räknas som en av anledningarna till ett mindre aktivt bloggande. Praktiken i sig går ut på att jag är typ lärarassistent i en fjärdeklass full av underbara ungar. På gott och ont. Varje dag lär man sig något nytt om dom små liven. Eller ja, små och små, tio-elva år är väl kanske inte överdrivet smått. Men jämfört med mig, som fyller 20 om exakt två veckor, så är dom som små parvlar fortfarande, även om man kan tycka att de är nästan i samma stil som en själv. Bara det faktum att varenda unge i klassen har en egen mobiltelefon tycker jag är lite skrämmande nästan. Själv fick jag min första mobil i sjuan...

Men oh well, det är kul så in i bomben i alla fall, min mentor är riktigt schysst och barnen respekterar mig, än så länge, haha! Och jag tror att jag får ut mer ersättning från AF nu när jag gö praktik, och lite extra klirr i kassan säger jag inte nej till.

 

Något mer? Ja, nåt som ligger nära i tiden: AS-KALAS-ROLIG kväll igår med pinglorna samt två av pojkvännerna. Förfest i den ökända lägenheten med musik, alkohol, dans, strip-tease (!) och till och med lap dance. Vad säger man? Och vi var inte ens fulla! Vi är bara allmänt galna. Självklart hade jag glömt kameran, så bilder därifrån existerar inte mer än i minnet på oss inblandade. Mötte upp Käs strax före tolv, tog lite bilder på väg till Allstar och där blev vi kvar fram till...kanske två nånstans. Då drog vi oss iväg till SubWay och fyllekäkade, fast utan fyllan, haha! Träffade på nästan halva gamla klassen också så det blev lite minnen...

Men jaja, nu har jag meddelat världen att jag lever i alla fall. See ya!

Ciao



Tröja från BikBok.

BTW, jag måste klippa mig...typ nu, haha!