Trasselsudd

Uppkommen ur ett härligt varmt och mysigt bad och har smort in mig med diverse bodylotions och salvor och ska snart borsta igenom mitt trassel till hår och sen vankas middag. Fisk på något vis ska det visst bli. Sen ska jag ta och kolla in min DVD-box jag fick från min andra familj i USA, hela första säsongen av True Blood. Liksom aaaaah! Tyvärr tror jag inte att det finns någon subtitle på den eftersom den är från USA men det är väl tur att den är på engelska då och inte typ...kinesiska? Haha, snacka om problem för min del...

Nåväl, trasslet ska redas ut och sen ska jag äta. Är riktigt hungrig faktiskt...

Är det fler än jag som blir grymt hungriga efter att man badat?

Right, trasslet var det ja...

 

Ciao

 

Och nej, jag är inte sådär blek egentligen...hatar min lampa...


Satisfaction guaranteed

Hej allihopa och till att börja med

förlåt

för en taskig uppdatering. Jag berättade ju igår att jag skulle iväg och se en tidigt handbollsmatch, kruxet var bara att jag lyckades försova mig, hrm...och fick snällt be pappa att skjutsa mig. Det var grymt att kolla på matchen, ett riktigt prestigemöte mallan Sundsvall och Brännan (Härnösand) som även denna gång gick till Sundsvalls fördel. 27-24 slutade matchen och jag var nöjd! Efter det stannade jag faktiskt kvar och var lite snäll mot min kusin. Hon skulle spela match efter och jag tänkte: Vafan, lite snäll kan man väl vara? Hon spelar innebandy, och alla som känner mig någorlunda bra vet ju vad jag tycker om det. I alla fall, det blev slakt från min kusins lag och slutsiffrorna skrevs 20-1. Stannade kvar en stund och pratade med morbror och min andra kusin och sen satte jag på mig hörlurarna och promenerade hem i 20-gradig kyla. Kändes väldigt bra!

Nackdelen är att nu när jag är hemma igen så går jag omkring och småfryser så jag tänkte ta mig ett mysigt bad nu innan middagen och tina upp kroppen och göra en hårinpackning. Jävligt nice!

Så jag säger hej svejs tills vidare så hörs vi!

Ciao





I still know

God kväll bloggen!

Snart ska jag lägga mig tillrätta i min varma säng och slå på min lilla TV. Ikväll ska jag skrämam upp mig själv liksom förra lördagen, ikväll väntar nämligen uppföljaren till Jag vet vad du gjorde förra sommaren, som komiskt nog heter Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren. Hoppas på lite lagom skrämselfaktor, men eftersom det är jag så lär jag väl drömma mardrömmar om fiskefrokar och mord hela natten, haha!

I morgon blir det tidig morgon, hade nämligen tänkt hinna se herrarnas U21-match i Skönsberg, och den börjar 10.30. Gaaaaaanska tidigt tycker jag, såvida man inte är på cup eller nåt sånt. Har faktiskt verit med om att få spela match klockan 7 på morgonen, liiiite jobbigt att kliva upp då kan jag lova. Men men, vi får se, lär väl vara som ett levande lik, men det får man ta!

Men som sagt, jag önskar alla läsare god natt, alternativt en fortsatt trevlig kväll så hörs vi något i morgon igen!

Ciao




Cleanin' out my closet

Goddag bloggen och dess läsare!

Idag hade jag egentligen tänkt gå och kolla på handboll för herrarna skulle möta Nordmaling klockan ett. Meeeen nu blev det inte så då laget lämnat WO pga för få spelare. Nordmaling då, inte Sundsvall. Istället är hallen ledig i tre timmar och herrarna ska ha träning där första tiden, sen fick vi damer ha resten av tiden. Men det verkar som att ingen ville träna så jag antar att det inte blir nåt. Funderade ett tag skarpt på att fråga om jag fick vara med på herrarnas träning, men jag antar att jag är för feg (och dålig!) för att göra något sånt.

Därför ska jag ägna min dag åt något så roligt som...städning! Dam-da-daaa!

Rensa min garderob ska göras, plocka undan papper etc från skrivbord och sånt samt dammsuga och få allmän ordning på rummet mitt! Har jag tur hinner jag med en liten promenad också, men det är nästan 20 minus idag så vi får se om jag mäktar med det. Annars lägger jag mig väl i badet och tinar upp mig själv istället. Kvällen hade jag tänkt spendera med familjen, hoppas på god middag och lite allmänt mys framför TV:n efter veckan som varit!

Men nej, först ut är städningen, wish me luck!

Ciao



Mitt rum just nu...nästan! Bilden är några månader gammal, hehe...


Zorro

God natt säger jag för denna kväll!

Har precis sett klart Legenden om Zorro som gick på ettan, och damn, jag vill också leva där och då, jag vill leva farligt och vara lika vacker som Elena, och ha en karl som Zorro! Damn!

 

Nåja, man kan ju inte få allt, haha!

 

Tack och godnatt!

 

Ciao




Moving on

God kväll bloggen!

Tänkte slänga iväg ett litet inlägg innan jag ger mig av till veckans sista träning. Det blev lite sent men till mitt försvar så säger jag att jag åkte iväg till min kompis Viktoria direkt efter min intervju. Flickan ska flytta! I morgon! Fatta! Jag saknar henne redan! Har liksom kännt henne sen ettan! Och nu när vi väl fått bra kontakt igen så ska hon flytta. Buhu...det kommer ju liksom inte bli samma sak utan henne...inte på kören och inte i övrigt...

Och tro inte att hon flyttar bara några mil bort så man lät kan hälsa på, nej nej, till Gotland av alla ställen! Jag förbannar dig samtidigt som jag beundrar dig ohyggligt för att du gör det! Men att lämna mig och alla andra här ensamma? Inte okej!

Alla minnen...alla sångstunder...alla hundstunder! Jag kommer sakna dig älskade vän! ♥

Bara för att du lämnar mig så ska jag kura ner mig i ett bad efter träningen och mysa med minnen av dig!

Okej, det där lät fel, men you get the point...

Ciao



Vicky Hard! ♥


Pour myself a cup of ambition

Goddag allihopa och välkommen till en nervös liten tjejs inlägg!

Idag händer det nåt spännande ska jag be att få tala om. Jag ska på mitt livs första arbetsintervju! Att säga att jag är nervös vore en underdrift, men jag klarar mig från att bryta ihop i alla fall. Hoppas att jag gör bra ifrån mig och att jag får jobbet. Om inte, ja, då har jag i alla fall blivit en erfarenhet rikare! Icke att förakta.

Ska dricka upp mitt kaffe nu, sen ska jag ta på mig ett lättare ansikte och sen ut med hunden innan jag drar mig mot stället jag ska till. Kan berätta mer om hur det gick senare, om nån vill veta vill säga, haha!

Nä, nu pladdrar jag bara, men jag fick till ett litet inlägg i alla fall!

Ciao


Snöstorm och inställd kör

Hej allihopa!

Idag har inte varit en bra bloggdag, har haft en tråkig morgon, ett helvete att flytta bilen, sen traska en kilometer i djupsnö för att hämta mitt älskade paket från USA. Sen fick jag reda på att kören blev inställd...på grund av snön! Jävla snöoväder att komma nu! Det har snöat non-stop sen jag klev upp och inte blir det bättre av att det blåser som attan. Kom hem för en timme sedan från postkontoret och då skottade jag bort minst en decimeter snö från bron utanför dörren...nu är allt tillbaka igen!

Sååååå, jag är förbannat avundsjuk på grannarna till farmor och farfar då de åker till Egypten ikväll, om de nu kommer iväg för all snö. Jag vill också resa nånstans! Och helst gratis, hehe!

Nä, nu ska jag snart byta om och förbereda mig inför träning, måste nog åka X antal minuter tidigare än vanligt för att hinna ta mig dit i tid och ändå köra säkert och undvika att köra i diket. Tacka gudarna att våran bil har fyrhjulsdrift!

Ciao



Lappar i snöstorm av John Bauer (bild hittad på Google)


Tuesday

God kväll, eller ska jag säga godnatt, gloggen!

Har precis tvättat bort allt smink jag hade på mig idag och har nu parkerat rumpan i sängen under täcket och med värmen av datorn i knät. Min kväll har bestått av möte med några från projektet samt en kille från SISU, och nu hoppas jag verkligen att projektet ska komma på rull så det faktiskt blir nåt resultat av allt det här vi lagt ner.

För övrigt så blev det inte av att träffa Käs idag riktigt, hon hade aldrig tid att gå ifrån så jag gick en liten sväng på Birsta och kollade på skor och lite sånt. Önskade att jag hade mer pengar än vad jag faktiskt har för jag har totalt kärat ner mig i tonvis med kläder från Lindex och jag är såååååååååå sugen på ett par ballerinaskor jag hittade på Din Sko, svarta i mocka med nitar! Give me please!

Anyway, i morgon blir jag nog kvar i sängen hela dagen, det pratas om att det ska komma tre decimeter snö och blåsa kulingvind! Nej tack säger jag bara! Då stannar jag nog inne och städar rummet och min garderob i stället.

 

Nä, nu säger jag tack och godnatt och ses i morgon kära läsare!

 

Ciao


Does your mother know?

En enda sak innan jag ska göra mig i ordning för att dra till Birsta och hälsa på Käs.

Finns det någon som kan hålla med mig om att detta är en GRYM partylåt?

Ciao

 




Joyride

Oj oj, två dagar utan bloggning! Skäms på mig...igen, haha!

Idag är jag glad, fortfarande sen i lördags, även om det mattats av litegrann. Men känslan finns kvar. Så underbart! Igår var också en bra dag, trott eller ej. Inte lika bra som lördagen, men ändå bra. Började med att försova mig lite, eller okej, en lite planerad översovning, det kändes skönt, och jag hann ju ändå! Skulle ner på Mittuniversitetet idag igen och stå med info om handbollsklubben. Kom dit, och var ensam...skickade iväg ett sms till killen som skulle hjälpa mig, han hade glömt bort det, hehe! Så jag fick stå där själv. Men det gick bra det med, det kom några stycken som var intresserade, ganska mycket också på vissa. Så jag var rätt nöjd när jag packade ihop och åkte hemöver. Kom hem och kraschade på mitt rum en stund, sen blev det matlagning till mig, mor och far. Enda gången det egentligen blev fel. Det blev lite sent med middagen så mamma hann inte äta innan hon skulle åka, så jag blev lite småputt. SEN kom infallet...jag hade lovat mamma att vara med på ett pace-pass redan förra måndagen, men det blev inte av, så jag tänkte ta det ikväll istället. Och jag fick en smått galen idé: Jag skulle springa till gymet där vi tränade. Tilläggas bör att det är typ...nästan en mil? Men den idén satt fast, så jag slängde i mig lite mat och hoppade i mina löparkläder och skickade på mamma min väska. Hon åkte före för hon skulle vara med på ett annat pass innan. Resten är historia!

Jag säger bara damn, jag är imponerad av mig själv! Jag har inte sprungit på riktigt sen i november, och att ge sig på att springa nästan en mil på kvällen och vid vägen låter kanske inte som världens bästa idé. Men det var det. Det gick jättebra, lite stumt i benen av att delvis springa i snö, men jag klarade mig fram i alla fall! Grymt stolt! Att sen träna pace var som en barnlek, även om det kändes litegrann. Fast det känns mer idag...

Jag har träningsvärk! Och jag älskar't! Haha!

Nä, nu ska jag få i mig lite frukost, sen blir det väl till att rasta pälsdjuret!

Trevlig dag alla sötnosar!

Ciao




We are happily happily singing

Ååååh, jag är så himla glad just nu! Haft en underbar eftermiddag med körtjejerna (några i alla fall) med massa sång, dans, flum och galenskap i överflöd! Okej, och lite pizza och godis oh Hairspray på liten macbook placerad på flygeln, haha! Åh, jag har varit glad sen jag kom hem, alltså i snart fyra timmar i sträck! Grymt längesen jag kände mig så uppskattad och glad! Suck on that!

Just nu tar jag det lugnt och tittar på TV på rummet. Dom visar Jag vet vad du gjorde förra sommaren på tv4 och jag har hört att den ska vara ganska bra. Det är dock en skräckis, så vi får väl se om jag lyckas somna sen, haha! I morgon väntar herrmatch där vi ska sälja fika så min morgon idag inkluderade bakning av blåbärsmuffins och kvällen spenderades med detsamma, men då blev det matbröd. Två limpor har jag redan packat ihop, sen ligger massa frallor på jäsning till i morgon bitti då de ska gräddas. Så i morgon blir det supergo frukost som väntar med nybakat bröd och smoothie. Känns bara bra!

Nä, nu börjar filmen igen...

Ååååååååååååååååååååh, vad jag är glad!!!!!

Trevlig fortsatt kväll allihopa!

Ciao




Sing for life, sing for joy

En smärtfullt goddag till alla läsare. Just nu önskar jag att jag skulle baka mer muffins så jag kunde stå kvar och trycka magen mot ugnen och känna värmen strömma i kroppen.

Ja, jag har fått mens...

Den där helvetesveckan man har som tjej har kommit än en gång och som vanligt är första dagen värst. Har redan tryckt i mig två Ipren och stått framför den varma ugnen med magen mot luckan när jag gjorde múffins, och sakteliga har det försvunnit lite, men jag litar inte en sekund på min lömska mensmage.

Så för min del blir det ingen utgång ikväll, känner mig ungefär lika attraktiv som en svullen valross med psoriasis, vilket är synd, jag hade mer än gärna visat upp min nya klänning ikväll. Men det får väl bli en annan gång. Istället ska dagen och kvällen spenderas med underbara människor från kören. Vi ska träffas i "vår" lokal om drygt en timme, sjunga några timmar, sen blir det pizza tillsammans till middag. Efter det är planen att titta på film och bara mysa, nåt som passar mig helt utmärkt idag!

Nu ska jag ta och byta om och polera mina små tuggstenar i munnen, sen bär det av till Coop för lite inhandling av godis, sen ner till stan och kören!

Detta betyder ju att det inte blir så mycket uppdatering resten av dagen, men jag ska ta med kameran så förhoppningsvis blir det lite bilder i morgon istället!

Ha en underbar dag alla läsare!

Ciao




Sweet dreams

 

Med den här otroligt söta bilden säger jag nu tack och godnatt! Hörs i morgon!

Ciao


Nu är det fredagsmyyyyyyys

Nu är det äntligen fredag kväll och helgen kan börja på riktigt. Själv ska jag börja med att slänga mig i duschen och skälja bort all gelé som verkar gömam sig i min kropp så man är pigg och fräsch till i morgon. Sen ska jag väl sätta mig inne på rummet med en film och bara mys-mys-myyyysa!

I morgon väntar ännu mera mys då vi ska ha kördag, jag och fina flickorna från kören i lokalen där vi övar. Vi ska sjunga och larva oss lite under eftermiddagen, sen äta pizza och mysa med film senare på kvällen. Åååh, jag längtar nåt ohyggligt! ♥

 

Beroende på när vi blir "klara" så blir det antingen att dra sig hemåt eller så bär det iväg till Käs och fixa sig lite så vankas utgång. Hon ville tydligen ut och skaka sina lurviga litegrann. Aperopå lurvig, jag måste raka mina ben! I alla fall om man ska känna sig någorlunda säker och snygg om vi nu går ut. Men aja, det är morgondagen...

 

Första punkt: DUSCH!!!

 

Ses och hörs!

 

Ciao




Early morning rush

Oh my god, jag tror jag aldrig har skrivit ett så tidigt inlägg förut! Men nu är jag uppe i alla fall och ska förbereda lite infö dagens uppdrag. Ska packa ihop lite grejor och ta på mig mitt ansikte, sen åker jag ner till mittuniversitetet och ska stå och informera om klubben, och förhoppningsvis locka några handbollsmänniskor till lagen. En kille från herrlaget ska också vara där så jag får lite hjälp. Herregud, jag vet ju knappt något om herrlaget, haha!

Anyhow, först blir det frukost, sen det nödvändiga...och kanske lite onödvändiga saker...

Ha en trevlig dag allihopa!

Ciao



Morgontrött och utan ansiktet, haha!


Relax, take it easy

Då har jag fått i mig lite lunch efter en timmeslång promenad med fröken pälsboll och ska bara byta om, sen åker jag ut och lämnar CV:et (hur säger man egentligen...?) sen blir det till att dra sig mot stan och träffa Joli. En fika är planerad och lite allmänt skitsnack som vanligt, sen måste jag väl hem och utfodra familjen, haha!

Ikväll väntar en lugn hemmakväll tror jag, tänkte ta mig ett bad och bara ta det lugnt inför helgen.

Vad ska ni hitta på idag, kära läsare?

Ciao



(Me and Joli i somras!)


Money money money...

Buenos dias amores!

Ännu en torsdag att genomleva, idag har jag inte så mycket planer, mer än att åka och lämna CV till ett företag och hoppas på det bästa, att jag får jobb, hehe! Sen ska jag väl försöka ta mig en lång promenad med hunden, knät ömmar lite fortfarande men det är ingen fara alls att gå. Men hoppade träningen igår för jag vet inte om det skulle hålla riktigt för påfrestningar. Nåväl, får kompensera med att göra 200% imorgon på träningen istället!

För övrigt så ska jag väl söka lite bland annonser och sånt på AF's hemsida, måste verkligen ta mig i kragen nu och söka flera jobb. Snart hamnar jag ju fasen på bidrag, haha! Och ska jag ha minsta chans att ge mig iväg på resa i juni så måste jag skrapa ihop lite money nu.

Aja, nu ska jag fixa mig lite, sen blir det promenad!

Trevlig dag alla läsare!

Ciao


Aqua

Hej allihopa!

Så sakteliga börjar jag bli normal igen, och det känns riktigt bra. Idag ska jag träffa min lilla ängel Angelica och spendera eftermiddagen med henne. Bland annat ska vi åka till Alnö och simma, inte i havet dock, fy bubblan vad kallt! Hon har fått för sig att hon behöver träna upp sig inför sommaren. Pff, med hennes kropp behövs det inte tycker jag, men men, det är hennes beslut. Jag ska i alla fall med så jag får väl shapa till mig lite jag med. Sen åker vi väl hem till henne igen och bara umgås, kanske tittar på film. Tyvärr måste jag hem sedan, för ikväll börjar ju handbolls-EM!!! Lycka!

Första matchen för Sverige går ikväll klockan 20.25 på tv4, försnacket börjar dock 20.00 för den som vill se det. Själv ska jag få hjälp av pappa att fixa min TV com har lackat ur litegrann och bara får in ettan och tvåan. Då ska jag burra upp mig i sängen, kanske med lite glass och njuta av matchen!

 

Nej, nu går det bara utför, nu måste jag fixa mig och packa, sen ut med vovven innan jag åker!

 

Ha en underbar dag allihopa!

 

Ciao


Who wants to be a top model?

God morgon, god dag, god natt och allt där emellan, ehe...

Måndag igen, lite mer normal än igår, men fortfarande lite lätt lealös. Sitter vid TV:n och tar det lugnt och ser på Top model, brukar aldrig riktigt se det, men det fanns inte så mycket annat att titta på. Det är lite intressant att se hur de beter sig, och att se alla coola photoshoots de gör. Inspiration for sure! Tyvärr är det repris från en tidigare säsong, så jag tror jag sett det här tidigare, med min Top model tokiga tremänning.

Nåja, hörs senare, ska kolla nu!

Ciao

Feeling empty

Idag är jag helt jävla...jag vet inte...lealös.

Efter matchen gick liksom luften ur mig, inget var bra längre...jag fattar verkligen inte! Förlåt människor, men just nu fattar jag inte varför alla verkar strunta i mig! VAD I HELVETE HAR JAG GJORT FÖR ONT???

Dramaqueen på hög nivå, I know, men just nu är ett sånt där tillfälle som jag mer än gärna tar min rakhyvel och använder den på andra ställen än jag borde. Jag orkar fan inte...

I morse var jag spänd och taggad på match, hade en så himla skön känsla i mig, den där pirrande nervositeten man kunde få som barn inför något spännande som skulle hända! Kände mig taggad och lika nervig men samma gång glad och ivrig som tusan ungefär...ja, ungefär fram till mitten på andra halvlek. Då gick något snett. Kan inte sätta fingret på vad det var, men något var det, och jag var död! Inte död på riktigt men det kändes inget längre. Inte ens min straffräddning på mina ynka 6 minuter som jag faktiskt fick spela kändes något...Varför?

Nej, jag har inget mer att säga, jag är en apatisk kropp med musik i öronen och ljus i fönstren och försöker hitta tillbaka till mig själv. Vi får se om det funkar! Until we meet again...

 

Ciao



(OBS! Bild hittad på Google!)


I gotta' feeling

Oops, har insett än en gång att jag försummat bloggen mer än jag borde. Men jag har haft saker att göra och tänka på, så enkelt är det.

Kan väl dra en snabb sammanfattning sen sist. Har haft True Blood maraton med Käs, vi sov inte mycket, och ändå hann vi inte se klart första säsongen. Den såg jag klar utan henne...idag tror jag...eller om det var sent igår kväll. Anyway, träning igår kväll, och den gick lite upp och ner. Inte lika bra som i måndags, men ändå klart godkänd. Så jag har en skön känsla inför helgen! Just det, kören började igår också! Snacka om glad jag var! Så kul att träffa alla igen, och at få sjunga på riktigt igen! Enda minuset var väl att jag träffade på mitt ex innan...han var där med sin tjej, hon sjunger i kören med mig. Aja...var på Birsta City också en sväng och shoppade lite, kändes nice.

Idag har jag varit hurig och promenerat ner till stan med hunden (ca 6 km) för at hämta bilen åt pappa för han skulle på after work så det skulle inte gå att få hem bilen på annat sätt, hehe! Åkte hem med bilen och bar alla 16 pelletssäckar ner i pannrummet. Kändes riktigt bra, tilläggas bör att dom väger 15 kg vardera. Nu på kvällen har jag och mamma varit på sjukhuset och hälsat på morfar som opererades i söndags. Han verkade pigg så han få kanske komma hem redan på lördag! Kändes bra!

Ligger här med datorn i sängen och latar nu, ska se på CSI:Miami med mamma vid nio och kanske dricka te och äta bullar! Kärlek på det!

Önskar alla en trevlig kväll!

Ciao




The stars are brightly shining

Nu är klockan snart halv elva och jag ska gå till sängs. Denna kväll med en skön känsla i magen, ovanligt men ack så härligt! Träningen idag var ett mindre mirakel, det gick...bra! Och det kändes så otroligt bra i magen efter slutmatchen på slutet av träningen när jag fick till många många räddningar. Så himla nöjd! Jag hoppas verkligen att den här känslan och det här flytet kan hålla i sig tills på söndag, då skulle jag vara...ja, snudd på lycklig!

Jonna var tillbaka idag! Välkommen hem till Norrland, honey!

I morgon ska jag kanske träffa Emma för lite umgänge, det beror lite på vädret, annars blir det väl en stila dag i min ensamhet igen med en kåt löptik och Spotify som bästa vän!

 

Nåväl, jag säger tack och godnatt och hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, alternativt en god natts sömn!

 

Ciao



Puss och godnatt från mig!


Simply the best

Har precis ätit supergod pasta som jag själv lagat! Jag kan ju laga mat...

 

Och ni får inte smaka, mohahahaha!

I´m best, fuck the rest!

Ciao




Here I am, this is me

Jag har tänkt.

Ja, det händer faktiskt! Jag tänker ganska ofta, om allt som faller mig in, och även sånt jag inte borde tänka på. Det är så jag är antar jag. En tänkande människa. Folk tycker jag tänker för mycket...kan stämma, men någon måste ju göra det också. Eller?

I alla fall, det jag har tänkt på denna gång, och många gånger tidigare, är mig själv. Inte egofixerat, men litegrann på vem jag är och vad jag är. Jag är tjej, ganska logiskt. Men vad är jag mer? Så jag tänkte lista mina främsta och sämsta egenskaper och sen får ni väl antingen hålla med, skrika på mig eller bara rycka på axlarna och stänga ner sidan eller något sånt. Inte mitt beslut...

 ----------------------------------------------------------

+

 

Personlighet:

Den här punkten kan bli hur jävla lång som helst, men ska försöka håla den kort och saklig. Min personlighet är något som jag trivs med till ungefär 99% av tiden. Jag är en gladskit, så är det bara. Om inget ont har hänt så är jag ofta glad och ganska nöjd bara av att få vara själv eller med familjen framför TV:n eller med en god bok och massa musik. Men det främsta tror jag är att jag är väldigt omtänksam. Jag bryr mig otroligt mycket om att mina närmaste ska må bra, även om det inte alltid lyckas. Det är långt ifrån alla som är ärliga mot mig när jag försöker visa att jag bryr mig, och många gör det för de vill inte veta av mig. De känner mig inte kan man väl säga. För frågar man många av mina nära så är jag väldigt bra på att lyssna och trösta, även om det är på bekostnad av min egen psykiska hälsa. Det rör mig inte i ryggen!

Fantasi:
Ganska underlig punkt att ha med kanske, men likväl viktig. Jag har värre fantasi än ett barn ibland! Och jag älskar det! Vad vore livet utan lite fantasi? Vart skulle vi vara i teknisk och värdslig framgång om inte någon idiot (?) hade använt fantasin för att komma på lösningar till problem. Och hur rolig skulle typ Twilight vara om det handlade om vanliga människor? Nä, precis! Att det sedan kan bidra till att jag kan bete mig som en barnrumpa ibland för jag blir så full i fan och tar fantasin till verkligheten, det bjuder jag på!


-

Personlighet:
Tyvärr måste denna punkt finnas med här också. Föör jag har brister i personligheten, men vem har inte det? Jag är otroligt känslig, blir lätt ledsen. Har ganska dåligt självförtroende fortfarande efter år av mobbing, men jag är påväg uppåt. Är tyvärr inte där än och det har gett mig svårigheter att fokusera på det positiva om mig. Om jag så får fem komplimanger och en förolämpning, så är det förolämpningen som lämnar spår i mina tankar. Det är inte bra, därför hamnar det på minussidan!

Utseende:
Det här hör lite till min tidigare punkt, men jag lägger det som en egen. På grund av mitt dåliga självförtroende har jag inte mycket gott att säga om mitt utseende. Jag ahr alltid varit mullig, ända sedan jag var lill-liten, och jag är fortfarande lite halvrund. Dock har jag gått ner mycket i vikt nu och börjar trivas mer och mer med mig själv, men det är fortfarande fler dagar då jag vill lägga mig och gråta för att jag är ful än dagar då jag kan känna att jag faktiskt är vacker, oavsett vad människor säger.

----------------------------------------------------


Ja, vad ska man säga...? Ett väldigt öppenhjärtligt inlägg blev det här, men det är det värt. kände att jag var tvungen att få ur mig lite tankar och annan skit. Nu ska jag njuta av resten av söndagskvällen och bara göra ingenting, lyssna på musik och sociala på msn möjligen, haha!

Önskar mina läsare en fortsatt trevlig kväll!

Ciao




Love game

Okej, tillbaka från min promenad och upptäckte just att det inte blir ett långt stopp hemma alls! Herrarna spelar ju sin första match idag! GÅR INTE ATT MISSA!!!

Avkast om en halvtimme i Skönsbergshallen!

Ni läsare som är i Sundsvallstrakten kan ju komma och heja. Ni andra...ja, ni får väl hålla tummarna ändå, hehe! Nä, nu pladdrar jag bort masa tid, måste byta om och sen drar jag, wii!

Ciao



(OBS! Gammal bild!)


Just stop

Goddagens alla människor där ute i Sverige som lyckats hoppa in på denna halvtaskiga blogg, haha! Längsta inledning på ett inlägg som jag gjort tror jag. Anyhow, idag är det söndag, men jag tycker snarare att det känns som en dag mitt i veckan, vet inte varför, men å andra sidan kändes det som att det var måndag i fredags. Herregud, jag börjar tappa tidsbegreppet, inte okej!

I alla fall, SÖNDAG idag, vilket i mitt fall betyder vila...som vanligt. Ska mysa hela dagen och lyssna på musik och kanske ta ett varmt bad ikväll och ta hand om mig själv, nu när alla evinnerliga högtider och sånt är över så man kan någorlunda återgå till vardagen. Inget ont emot jul och nyår och allt som hör till, jag älskar't, men man blir rätt less efter en viss tid, hehe! Till att börja med ska jag i alla fall byta om och sen gå ut på en lång och härlig promenad i vinterlandskapet. Nu när det har blivit varmare igen (runt -10) så är det mer behagligt att vara ute och gå. Tar med mig min älskade iPod och vandrar, kanske nåt varv runt spåret eller området.

Nåväl, jag önskar alla en trevlig dag så hörs vi senare!

Ciao




O holy night

Väntar på Käs nu, har precis fått sms och fått reda på att hon är på gång till mig. Vi ska ha myskväll hemma hos mig med glass, skitsnack och lite film. Känner en enorm lust efter en riktig tjejkväll. Synd bara att vi bara blir två, haha, men det är sånt som händer antar jag! Kul ska vi ha i alla fall!

Önskar alla en trevlig kväll, det tänker jag ha!

Ciao




Changes in a flash

Ingen riktigt bra bloggdag för mig idag, men man kan inte vara bäst jämnt, haha! Har i alla fall spenderat dagen med kära tremänning Johanna i Granloholm för foto samt en tur till hennes farmor och fika lite. Kom hem och sunkade till mig ordentligt med myskofta och raggsockar, men det tycker jag att det är värt. Det är verkligen kallt ute nu!

Roar mig med Spotify (min nya bästis?) medan Johanna ordnar en ny header till mig med lite bilder från dagens utflykt, men det kommer ändå gå lite i min egen fantasy-stil, annars blir det ju inte jag. Jag tror det kommer bli bra! Så det kommer vara rörig ommöblering ett tag nu innan det blir bra, hehe!

Nä, nu ska jag sluta för tillfället, ha det bra!

Ciao




All over again

Ett kort inlägg hinner jag med nu.

Fikat hemma hos Johanna hela eftermiddagen, självklart glömde jag, min idiot, hennes present hemma, nice work! I alla fall så åt vi lite rester till middag, sen har jag roat mig med Spotify och nya numret av Solo och ska snart fixa mig lite och sen hämta upp min bebis Angelica och hennes systrar för vi ska på bio. Angelicas systrar skulle se nån annan film men jag ska se Avatar (igen!) med Angelica, inte mig emot. Den var så himla bra!

I morgon väntar en dag med lilla tremänningen, det vankas photoshoot...och vanligt skitsnack förstås, haha! Det blir nog en bra dag, hoppas jag på, hehe!

Men nej, nu måste jag dra mig, vi hörs kanske senare efter bion!

Ciao


Hurry up

Goddagens alla för ett litet kort inlägg. Jag har bråttom iväg för om en timme ska jag vara västeröver i Bergsåker och jag har precis ätit "frukost". Cred till mig! Jag skyller på trötthet efter att jag fick hämta bror inatt.

Nåja, ses och hörs senare!

Ciao


I´m gonna start a fight

Jaha, tyvärr en förlust för Sverige i sista matchen i fyrnationsturneringen mot Norge. Surt, men samtidigt så var Norge snäppet lite bättre. Varför är jag bitter då?

Jo, för det var banne mig inte så roligt att sitta framför den spännande matchen tillsammans med en innebandyspelare, innebandypappa och senare också innebandymamma och ännu en innebandyspelare! Fy tusan säger jag bara! Det värsta är att jag suger åt mig av alla retsamma kommentarer dom fyrar av, men till mitt försvar så kan jag väl få säga då att de kanske kan vara snälla och lämna mig ifred om de nu vet att jag blir hetsig! Inte då...

 

Så en förlust som kunde ha varit lite sådär smådeppig blev nu nästan jävligt bitter. Det är nästan så att jag hoppas att Sverige förlorar brons-matchen ikväll bara för att få skratta åt dom och håna. Jag vet, jag är en elak människa...ibland!

 

Anyhow, har nu stängt in mig på rummet med Spotify och msn som sällskap och funderar allvarligt på att stanna här hela resten av kvällen, tills mormor och morfar ska bli hemkörda. Sen ska jag väl försöka få någon timmes sömn innan jag ska hämta lillebror från tåget klockan fyra i morgon bitti. Tröttsamt som fan, men jag är ju snäll med mamma och pappa då i alla fall.

 

Jaja, nu ska jag vara bitter i min ensamhet, nån som vill göra mig sällskap?

 

Trevlig kväll alla läsare!

 

Ciao



Sötnosen Oscar Carlén i landslaget.


Stonecold

Idag är det jävligt kallt här uppe, nästan 20 minusgrader! Glad som fan att jag inte ska ut nånting, mer än att hämta mormor och morfar senare. Själv ska jag vara inne och städa inför kvällen samt baka. Jag ska baka Banankaka på våra bananer som börjar bli lite trötta. Receptet kan ni hitta här, i alla fall på den som jag brukar göra!

Men först ska det borstas tänder och bytas om, sen tar jag en tango med dammsugaren runt hela huset och sen baka!

Trevlig dag alla läsare!

Ciao




Lucky?

Utkommen från en varm och skön dusch efter en jobbig träning, både fysiskt och psykiskt. Camilla körde ur oss ganska bra, vilket kändes efter i princip en vecka utan träning, men med mycket mat. Varför det var psykiskt jobbigt var för att nästan allt gick åt skogen, trots det hade jag en rolig träning. Kändes som att bollarna sköt iväg åt totalt andra håll så fort jag nuddade dom, tyvärr var det hållet i målet bakom/bredvid mig. Men men, man kan inte vara bra jämnt. Jag hoppas bara att formen kan hitta tillbaka lagom till matchen! Jag vet att jag kan!

Anyhow, ska smörja in mig ordentligt nu och sen däcka i sängen, i morgon blir det tidig väckning för städning inför kvällen då mormor och morfar samt kusinerna + familj kommer på en lite rest-julmat-middag. Mest för att de skule få äta lutfisk...not really my kind of fish!

Så jag säger godnatt nu och dröm sött mina söta läsare!

 

Ciao



PS. Danny och Lindsay fick barn i dagens episod av CSI:NY!!! En liten tös!♥ Happy me! DS.


No surprise

Som ett brev på posten kommer det. Som så många gånger tidigare!

Första träningen efter uppehåll!

Jag förväntar mig nästan att jag kommer ha träningsvärk eller ha ont på något ställe i morgon och att jag kommer vara ungefär lika smidig och rapp som ett kylskåp ikväll. Men nog fasen ska det bli skönt att komma igång med bollar och spel igen. Och nu är det träning och pepp till max inför första matchen nästa söndag, mot Boden. Jag har fått löfte om att spela och jag hoppas att det hålls såvida jag inte blir sjuk, men det tänker jag verkligen hålla mig ifrån.

 

Middagen är avklarad, så nu ska jag byta om och sen ska jag nog vara hurtig och promenera till Skönsberg. Men först...pepp till Spotify och ombyte!

 

Ha det bra, kära läsare!

 

Ciao




Greased lightning

Gooooo morron, go morron, go morron! *Robert Gustavsson-röst*

Första "riktiga" veckan på det nya året har inletts, för mig i vilket fall. Finns kanske ni där ute som redan har haft några arbetsdagar, men inte jag! Jag har inget arbete, hehe...

Anyhow, nog tramsat om det. Om sisådär en och en halv timme ska jag vara nere på stan för att träffa min jobbcoach Ida, så nu tar jag det lite piano med en kopp kaffe innan jag ska stressa iväg. Dock ska lite saker hinnas med innan det. Mitt flottiga kaos till hår ska tvättas och jag ska byta om och ta på mig fejset, eller ja, lite foundation till de värsta områdena kanske räcker. Sedan packa väskan och ner till bussen! Orkar inte ta bilen och ävlas med parkering idag.

Så jag skickar en mysig morgonhälsning med kaffe i hand och margarin på huvudet!

Ciao




My opinion

Nyligt hemkommen från bio med farmor och jag säger bara wow!

Avatar var väldigt bra, en riktigt välgjord och vacker film! Det enda som var lite halvtaskigt var väl att det är en så klassisk story med ett amerikanskt slut, alltså ett lyckligt sådant. Mer säger jag inte utan låter er själva abgöra vad ni tycker om ni ser den. Jag tycker i alla fall att den var bra och säkerligen en film jag kommer köpa när den kommer på DVD, eventuellt önska mig den till min födelsedag, tillsammans med New Moon på DVD.

Avatar får 4 av 5 i betyg av mig!

Nu ska jag sociala mig lite med mina föräldrar sen blir det tidig kväll. Ska upp och gå på möte med min jobbcoach igen i morgon, och ska jag vara ärlig så tror jag inte hon kommer vara alltför glad...har försummat mina "läxor" litegrann under jul och nyår. Skäms på mig!

 

Nåja, mitt fel och jag får ta konsekvenserna av det. Trevlig kväll allihopa!

 

Ciao



    


Avatar

Denna dag är en biodag, jag ska se på Avatar ikväll.

Mer vet jag inte om det är värt att skriva idag, haha!

Inte just nu i alla fall...

Ses senare istället!

Ciao


Sick and tired

Uppdateringsfarten ligger på minimum och jag har ont i magen...

Så...nu vet ni det! Mohaha!

Tyck synd om mig, tack!

Jag tror jag avtackar denna dag redan nu och överger min dator till förmån för min sköna säng och ser på en film. Det brukar lindra mina allra värsta åkommor såsom mensvärk, hjärtsorg och total lycka. I morgon väntar städning av huset med mina föräldrar och sedan på kvällen har jag en date...

...med min farmor, haha!

Vi ska bänka oss på filmstaden och titta på Avatar tillsammans, eventuellt blir det en dubbeldejt med mina föräldrar också, om de kan bestämma sig för om de vill gå eller inte, JAG MÅSTE BESTÄLLA BILJETTER JU!!!

Anyhow, jag säger godnatt till er läsare och hoppas att ni har en bättre lördagskväll än mig!

 

Ciao

PS. Jag saknar min lilla puppa Hjördis! Kom heeeeeeeem!!! ♥ DS.




Det är hon

HEj alla läsare och än en gång, gott nytt år till alla!

Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton, det hade i alla fall jag. Bilder kommer senare under kvällen, för nu ska jag snart iväg till farmor och farfar så jag hinner inte riktigt just nu. Kan säga så mycket i alla fall, det var ganska lugnt...men samtidigt ganska vilt, ska förklara senare, hehe!

Nåja, nytt år, nya möjligheter! Gav ni några nyårslöften inför det nya året? Man kan säga att jag gjorde det, men det var mer som en liten begäran till mig själv, men man kanske kan se det som ett nyårslöfte. Det jag lovade mig själv var:

 

* Att våga mer och ta för mig

* Ta bättre hand om mig själv och inse mitt värde

 

Detta tror jag att jag ska kunna hålla och därför valde jag det. Sen finns det tusen andra saker jag skulle vilja lova, men det skulle jag kanske inte kunna hålla så det struntade jag i.

 

Nu måste jag dock röra på mig, ska ge mig iväg!

 

Trevlig eftermiddag mina läsare!

Ciao