I´m all alone and I need you now

Hej hopp!

Fyra dagar och mer sen jag skrev sist...min förklaring stavas Filip. En kompis från Sundsvall som kom upp hit på fredag för att förgylla min helg, det var riktigt kul att få snacka av sig rejält nu när nästan alla andra har åkt hem due to våran långa långhelg. I alla fall så blev det en ytterst intressant helg som involverade som sagt mycket snack, kortspel, matlagning och en hel massa biljard. Så nu har jag lärt mig spela biljard också samt träffat mycket nya härliga människor. Och jag har tydligen en liten talang i biljard om man ska tro dem, haha!

I alla fall, idag åkte han hem och lämnade mig här i min ensamhet igen, men jag klagar inte, för på onsdag drar jag till fjällen med SMISK och massa annat folk. Skidor, sprit och dans kommer bli mina ledord deta veckoslut, iaf är det vad jag tror...

Men nu ska jag ner till min lilla tant och låna tvättmaskinen så jag kan få med mig rena kläder, sen ska jag nog göra mig lite middag!

Ha en bra måndagskväll, läsare!

Ciao





Gammal bild från i somras...


Laugh your ass off

Har haft en awesome kväll hemma hos Kicki och company, muffins fick vi (asgoa!) och det spelades typ förtielva (stavning, haha!) omgångar "med vilda gester" och fy fasen vad jag garvade! Önskade ett tag att jag skippat sminket. Det var alltifrån enkla saker som hand och höna till segelbåt och hängbuksvin(?)...

Hur kul som helst och nu har jag skrattmaterial för flera veckor framöver, alltifrån Fridas ständiga "ooh, ooh, ooh" till Sofias megablöja och Patriks försök att få till det där svinet!

Nu ska jag hoppa i säng, håller på att somna av allt spelande och allt garv!

Ha en fin kväll ni som ska va uppe!

Ciao

 

PS. Har helg nu ja, mohaha! DS.




Pain

Idag har verkligen inte varit min dag...

* Kollade fel på mitt schema så kom nästan en timme sent till lektionen.
* Vurpade ner för trappan på IKSU och har nu skrapsår på båda smalbenen och sjukt ont.
* Sverige förlorade mot Danmark i handbollen och får nu möta Frankrike i semin.
* Har jätteont i ryggen av någon konstig anledning and it´s killing me!
* Jag har supermycket att göra!!!


Ja, jag är lite deppig just nu, men får väl se ljust på det hela...i helgen får jag besök och nästa vecka drar jag till fjällen!

Men just nu ska jag bara gräva ner mig under täcket och tjura och tycka synd om mig själv!

Godnatt läsare!

Ciao


Lovekiller

Idag ska jag inte tråka er med vad jag gjort under dagen, jag tänkte berätta om något jag kommit på!


Jag är en lovekiller!


Okej, det krävs väl en förklaring på detta. Den är väl lite komplicerad, men i korta drag kan man väl säga att jag har kommit fram till att jag förstör kärleken för mig själv många gånger, beroende på olika faktorer. Oavsett om det är blyghet, pladdrande eller svartsjuka. Eller okej, jag är inte så himla svartsjuk egentligen, men ibland kan jag ge upp för att jag blir svartsjuk på andra tjejer som umgås med den jag gillar...


Whateva, lite tankar i kvällarna...


Ciao

 


Bildbomb

Det blev lite sent igår, fastnade framför TV:n och pratade med kompisar på msn...sorry...

Men i alla fall, här komemr lite bilder från gårdagen, alla fotade med min fina lilla digitalkamera som jag börjar älska mer och mer, hihi!

   




Det här gick vansinnigt segt så jag tror jag nöjer mig här, har lite kvar att göra här i min lilla vrå. Hann inte städa klart igår nämligen, men nu ska det fixas och sen ska jag diska och förbereda för min planerade middag som kommer bli jättegod! Sen njuta framför handbollen och kanske göra som Samuel och ta en virre-pinne!

Tills nästa gång, ha en fin söndag!

Ciao

PS. Btw, de flesta bilder är tagna på Öhn här i Umeå, jättefin omgivning! DS.

 


Desperate housestudent

Hej hopp, vi drar ett snabbt inlägg!

Idag sken solen, så jag spatserade ut på en promenad i snön, tog faktiskt lite bilder, så bildbomb kommer! Men just nu ska jag fortsätta städa så jag hinner bli någorlunda klar innan handbollen börjar. Till sällskap har jag massa rock på Spotify, men ska snart ändra om till sportradion tror jag och lyssna in matchen mellan Timrå och MoDo, derby vet ni!

Jepp, kort inlägg, like I said!

Åter till städning!

Ciao

 


Dance like this

MY GOD, JAG VILL DANSA!!!

Kollar på Let´s dance just nu och ja...dansmusklerna börjar rycka, fy fasen! Måste pallra mig iväg på zumba en gång till i helgen så jag får skaka lite hehe! I övrigt så komemr jag typ låsa in mig hemma denna helg för massa städning, tvättning och diskning. Men är jag effektiv imorgon kör vi nog lite zumba på söndag, wo to the hooo!

Btw, handboll blir det också, den heliga tiden vet ni!

Lördag 18.00
Sverige - Serbien

Söndag 18.00
Sverige - Kroatien

Jag är heltaggad, det kan nog bli en bra helg trots massa städning!

Nu ska jag fortsätta njuta!

Ciao


 

 


Kursstart

Goddagens läsare!

Det har varit klent med uppdatering senaste tiden, men förhoppningsvis så blir det bättre nu. Jag kan göra en liten deal med er, börjar ni kommentera mer så börjar jag uppdatera mer. Såg nämligen att jag hade 18 unika besökare igår (wii) men ZERO kommentarer. Behöver inte vara något stort, bara ett litet hej eller nåt så blir jag glad!

Anyhow, idag börjar del 2 i min AUO1-kurs och jag är ganska taggad. Denna kurs börjar våran VFU och personligen är jag riktigt nervös men riktigt taggad, tycker det ska bli spännande! Men VFU:n börjar inte förrän om tre veckor, första ska vi ha massa föreläsningar och några labbar tydligen, får se hur det går.

Så nu ska jag börja rlra mig mot campus, har lektioner hela dagen fram till typ halv fem, så vi får väl se när jag tittar in igen. Tills dess, ha en bra tisdag!

Ciao

 


Haircut

Fick ett infall idag och försökte klippa min lugg...inte en bra idé! Eller jo, det blev hyffsat, men lite spretigt. Så min tur till stan resulterade i en klippning. Känner mig hur fräsch och snygg som helst och är tvär-redo för en kväll fylld med umgänge och party!



Ska fixa lite middag nu och sen piffa mig det sista, sen blir det en förare hos Kicki och sen till Dan, det ökända placet! Var kvälen slutar får vi se, men sitt inte uppe och vänta på mig, hehe!

Ciao

 


Pump up the jam

Ny dag, nya bravader.

Idag blir det Body Pump med Malla igen, sen ska jag hem och städa och börja min opponering på Elin. Måste kolla om hon skickat sin rapport till mig så jag kan skriva ut den, blir lättare att kolla igenom då tycker jag. Städning är jag illa tvungen att göra, har fortfarande inte packat upp allt från Sundsvalls-vistelsen. Ska faktiskt bli kul, har så mycket nya saker att plocka upp, tihi!

Men men, ska poa på lite mer här och sen drar jag iväg till IKSU! Hörs, läsare!

Ciao




Gröngöling

Jag upptäckte en kul grej...jag ser fan ut som en gröngöling just nu, haha!



Nu ska jag göra middag och sen skriva det sista på min rapport, jag tror jag kan komma i säng i vettig tid ikväll, yippie! Imorgon väntar nämligen lite mer träning med balla Mallan!

Men from now, ha det bra så ska jag glida ut i köket och fixa en smarrig kycklinggryta!

Ciao

Osminkad, som vanligt!


Home again

Nu är jag tillbaka hemma i Umeå bland alla underbara folk. Åh, jag har längtat, det förnekar jag inte! Kom hem natten mot igår efter en trög och jobbig resa, men hem kom jag, så nu ser rummet mitt ut som ett bombnedslag med all packning överallt, haha! Gårdagen ägnades åt rapportskrivande samt inhandlande av föda eftersom kylskåpet gapade tomt. På kvällen blev det massa slapp framför TV:n med både Top Model, CSI och Medium.

Idag har jag varit upp på IKSU för första gången i år och äntligen kirrat mig ett kort, så nu blir det åka av, ska bli så jävla fit till sommaren, mohaha! började redan idag med ett pass Body Pump med Mallan, sen hem och skrev lite till och sen i väg till campus och gick på en liten handledning inför rapporten + opponering. Välbehövligt!


 

Det kommer användas flitigt, iaf efter den här sabla rapporten är klar. Så jag lämnar er nu och återgår till skrivandet, hinner nog med en sida till innan middag ska göras.

 

Ciao


Say no more...

 

Mitt gästspel blev ikväll istället och det resulterade i klisterblåsor på sex av tio fingrar. Här är den värsta, nämligen den högra (kasthanden) där blåsorna är inringade med rött...den gröna ringen är också en blåsa, men den hann inte spricka innan jag tejpade över alla fingrar, samt att jag har en på vänster lillfinger som jag inte orkar fota...

 

Men trots detta, samt en väldigt ur-form-Madde, så var det ytterst roligt att få lira lite igen och att få träffa tjejerna, även om mina favoritflickor inte var där, men ack, så fina andra! Kvällens bästa måste ju ha varit efteråt när en av brudarna körde fast i snön tre(?) gånger innan jag och Viktoria hjälpte till och sköt på. Ingen nämnd, ingen glömd, höhö!

 

Nu ska jag smörja mina fingrar lite med aloe vera och sen krama kudden, imorgon är det mycket som ska hinnas med.

 

Ciao


Supersugen

Mörkret har tagit över Sundsvall ännu en gång och jag har parkerat ändan vid datorn. Ledsen att jag inte har varit så flitig de senaste dagarna, men jag får väl bara inse att jag är fruktansvärt lat, haha! Idag har det snöat en massa och det gör det fortfarande så plogbilen har varit ute och kört vilket resulterade i en massiv plogvall utanför huset. Snäll som jag är (host) så gick jag ut och skottade undan lite så iaf bilen får plats och man kan ta sig in och ut ur huset. Jag misstänker dock att det har blivit en ny liten vall då det är säkert fyra timmar sen jag skottade...

Men men, det är smällar man får ta, jag får väl gå ut en runda igen senare. Eller så åker jag och våldgästar lite på handbollsträningen med gamla laget. Underligt att benämna dem som "gamla" laget...men vad gör man? Jag tillhör ju inte laget längre. Eller?

Nåja, jag är iaf sjukt sugen på att få lira lite, men eftersom de har match i helgen så vet jag inte om jag riktigt är välkommen eftersoom jagf inte lirat på så länge, men jag tror jag ska slå en pling till Camilla och se om jag kan få göra ett gästspel. Det vore kul att få träffa tjejerna igen innan jag återvänder norrut igen.

Men ja, jag ska väl hitta på någe att göra tills vidare, måste språka med mamma om det är okej att jag tränar ikväll, samt såklart kontakta Camilla. Vi får se hur det går kära läsare! Stay tuned!

Ciao

Det finns iaf nån som älskar snön...lilla pälspyret Mixa, hehe!


Årsresumé 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oj, jag gjorde nog ganska mycket av detta...det största är väl att jag flyttade hemifrån, höhö!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag gav inga tror jag...

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inga av mina vänner men några i släkten.

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte som stod mig riktigt nära, men det har varit några dödsfall, ja.

5. Vilka länder besökte du?
Jag höll mig hemma i goa Svedala hela året.

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Lite bättre disciplin på mig själv

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Oj, ingen aning...kommer minnas många datum!

8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag faktiskt klarade att flytta ifrån det gamla och välkända och inte bryta ihop.

9. Vad var det största misstaget 2010?
Mitt personliga eller...? I så fall vet jag inte.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara lite jobbiga förfylningar och halsinfektioner.

11. Vad är det bästa köpet?
3-dagars på Gatufesten, lätt!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat skulle jag tro...

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket gjorde mig riktigt glad detta år!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
"Ju mer vi är tillsammans..."

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare, helt klart!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat och sparat pengar

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tvekat

18. Hur tillbringar du nyår?
Nyår var awesome men slutade lite illa, spenderades med fina flickorna och massa annat folk på Laserhallen

19. Blev du kär i år?
Jepp

20. Favoritprogram på TV?
CSI:NY

21. Bästa boken du läste?
Inte den blekaste...

22. Största musikaliska upptäckten?
Nickelback, på sätt och vis...

23. Något du önskade dig och fick?
Ny kamera och pengar

24. Något du önskade dig men inte fick?
Jo, ganska mycket

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Fikade och fick presenter

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ett lite bättre boende, men jag ska inte klaga på mitt nuvarande

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Svårt...en blandning av det mesta...sportig kanske...?

28. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj, träning, min klass och all vår tid tillsammans

29. Vem saknade du?
Min gammo och Nima...och min familj i USA

30. De bästa nya människorna du träffade år 2010?
Mina klasskamrater och faddrar, helt jävla fucking underbara människor! ♥

 



Ciao