Gott nytt år!

Gott nytt år!

Ciao

 


God jul!

God jul, merry christmas, feliz navidad, joyeux noël, happy hanukkah och allt därtill!

Ha en riktigt bra jul, mina läsare!

Ciao

 


Home

Nu mina fina, nu är jag hemma i Sundsvall igen! Kom hem tiiiiiiiidigt imorse och har idag haft fullt upp! Har lyckats göra undan mina intervjuer inför rapporten, har shoppat de sista julklapparna, samt hunnit med att träffa mina fina flickor för en lunch/fika/skitsnack. Synd bara att jag blev tvungen att gå så snabbt, måste göras om snart!!!

Nu sitter jag och äter apelsin samt tragglar igenom lite litteratur inför basgruppsarbete 9 som ska göras om typ 40 min...på msn! Kommer bli ytterst intressant...har aldrig varit med om nåt dylikt förut haha! Telefonkonferens har jag varit med om, men inte msnkonferens...

Nåja, förhoppningsvis går det bara bra och vi får klart arbetet, då kan jag ta det piano hela julhelgen, sååååå skönt! Imorgon blir det chill hela dagen, ska ta hand om lilla pälsbollen och slå in alla julklappar. På kvällen bjuder det väl traditionsenligt på granpyntning och pappa gör skinkan. Åh, vad jag tycker om att vara hemma!

Men tilläggas bör att jag idag kläckte ur mig att "gud, jag saknar umeå lite..." vilket genast ledde till diskussion om jag inte ville vara hemma och träffa alla. Klart jag vill, men med tanke på den underbara höst jag haft med så underbara människor så är det svårt att inte sakna det. Men i januari blir det dags igen! Bus och lek och plugg och stoj!

Men nu ska jag ta tag i litteraturen, så jag är någorlunda förberedd!

Ha det bra läsare!

Ciao

 


Sista morgonen i Umeå

Jag vet, jag vet, jag ligger sjukt efter med listan, men jag har haft så mycket att göra att det har inte varit riktgit prio ett med bloggen, även om jag har haft mycket att kunna skriva om. Sen sist har det hänt...tja, damlandslaget har tagit ett historiskt EM-silver, jag har varit på julfika hos tanten jag bor hos (fick även en julklapp-hemstickade vantar, hon är för söt!!!), tvättat till midnatt, fixat inför dagens mini-lektion, pratat med lillebror lite och bara varit allmänt virrig...

Det snurrar i min skalle! - som familjen skulle ha sagt.

Idga har vi iaf sista seminariumet inför jul, det sista för året, och vi ska ha mini-lektion med resten av gruppen plus den andra gruppen som brukar vara med. Jag är lite nervös men jag tror på min och Elins lektion! Det kommer bli svårt att hålla sig för skratt tror jag.

I övrigt ska jag packa och städa på eftermiddagen så det ser hyffsat fräscht ut här innan jag åker hem, kommer bli lite vemodigt att lämna Umeå efter denna fabulöst fantastiska höst/vinter som varit! Helt sinnessjukt egentligen! Men man får tänka på vad som väntar hemma...familj, vänner och julstök! Har blivit lovad en mor-dotter shoppingtur också i mellandagarna, hehe!

Men nä, nu ska jag äta upp resten av min frukost, sen bär det av till campus en sista gång detta år!

Ciao

 


Happy Birthday!

 Ett stort grattis till min älskade vän Käs som blir 20 år idag!

Älskar dig, min murvla! ♥


Dag 25 - En första

Jag är inte helt säker på vad som menas med den här punkten, hur jag ska tolka den. Det finns mycket som skulle kunna vara min första...min första kyss, min första cykel, min första skoldag, min första gång jag var riktigt rädd, ja ni fattar poängen!

Så ska jag vara ärlig så vet jag inte vad jag ska välja för nåt...

Jag skulle kunna göra det enkelt för mig, vilket jag tror jag gör, och tar den första bilden jag lade upp på den här bloggen. Eller ja, vi tar den första bilden på mig. De kan vara kul att se hur jag har förändrats sen dess.

 

Den första bilden på mig som lades upp här...jag har nog inte förändrats så mycket. De förändringar som skett är mer inombords!

 

Men nu tackar jag för mig ikväll! Ha en bra fortsatt kväll mina läsare!

 

Ciao

 


Dag 24 - Det här får mig att gråta

* Dödsfall
* Mobbing
* När djur far illa
* När folk är elaka
* Gäspande
* Glädje och skratt
* Kärlek

That´s all folks, nu drar jag på party i min hemmagjorda utstyrsel. Jag kommer garanterat locka till skratt, men det skiter jag fullständigt i, jag ska ha skitkul ikväll och därmed basta!

 

Sitt inte uppe och vänta!

 

Ciao


Dagens...

Hej hopp mina solstrålar!

Frukost intaget så nu kan min minst sagt stressiga dag börja! Jag har tusen saker att göra känns det som, så jag tänkte göra en liten lista så kan jag checka av dom eftersom.

* Fixa till rapporten och lämna in till Pennan
* Sy klart min klänning
* Fixa accessoar till klänningen
* Fixa mig
* Plugga...?

Ett stort frågetecken på plugga-delen, men går det smidigt med resten så kanske jag hinner med litegrann. Men prio blir nog som listan står, eventuellt att jag klämmer in ett besök på Mariehem för att våldgästa människan som har mitt eventuellt framtida boende, jag är så jävla less på att inte få något svar!

Kvällen bjuder på fest, den sista klassammankomsten innan jul. Lite vemodigt, men vi ses ju igen efter nyår! Kommer längta ihjäl mig efter dom! ♥ Men som tur är så finns de bästa flickorna hemma som kan trösta mig, hehe!

 

Men nu ska jag sätta lite fart, annars kommer hela planeringen falera...Ha en bra dag!

 

Ciao

PS. Klarade godkänt på min tenta fick jag reda på igår, gissa om jag är lycklig?! DS.


Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Det finns mycket som får mig att må bättre, allt beroende på situation. Ibland mår jag allra bäst om jag får vara ifred och ligga i ett varmt bad eller helt nekelt bara vara själv med mina egna tankar. Andra gånger hjälper det att träffa mina vänner och bara prata eller göra något kul. Men alla gånger behöver vi inte göra något kul, det räcker med att bara prata, eller bara vara. Ibland är tystnaden och närheten tillräckligt.

Andra gånger hjälper ett roligt klipp eller en bra film, eller bra musik. Musik fungerar i princip alltid, det finns liksom alltid nån musik som passar sinnesstämningen på ett eller annat vis. Musik i kombo med nåt annat bra blir bara ännu bättre!

Eller så gör jag en aggretionstur till gymet och slår skiten ur en sandsäck eller plågar mig vid maskinerna...eller så tar jag till det mest basic jag kan komma på...jag hälsar på hos mina gamla vänenr som aldrig sviker:

Ben & Jerry!


Nu ska jag hoppa i duschen och sen läsa litegrann! Ha det bra!

Ciao


Dag 22 - Det här upprör mig

Det finns faktiskt ganska lite som gör mig riktigt, riktigt upprörd, men några saker vet jag kan göra mig vansinnig. Framförallt så tar jag alltid illa vid mig om någon pratar illa om min familj eller mina vänner. Jag har så många gånger fått höra hemska rykten om mina vänner som inte alls stämmer och det gör så ont i mig att veta att någon sagt så om dem, och framförallt att folk tror på det! Visst, jag blir vansinnig av att höra rykten om mig själv också men på nåt sätt så intar jag större försvarsposition när det är mina nära det handlar om.

I övrigt så stör jag mig mycket på folk som häver ur sig åsikter och kommentarer som inte har någon som helst grund. Ett strålande exempel är bloggvärlden och alla dessa bloggbråk och skit. Vissa gånger vill jag bara kräkas på hur idiotiska folk kan vara och hur lite folk kan om vissa saker. Visst, alla har ju rätt till en åsikt, men varför dra alla över en kam?

Jag kan säkert räkna upp flera andra småsaker som jag finner störande och irriterande, men det ligger lite mer utanför mig så jag lämnar det till senare diskussion.

Nu ska jag gotta mig i Sveriges semifinal-plats i EM och läsa lite litteratur inför morgondagen, sen komemr jag nog slockna snabbt som fan! Är så sjukt trött trots min lilla powernap tidigare idag.

Ciao

 


Proud Mary

Även om jag inte heter Mary så passar titeln in ganska bra. Jag är grymt stolt över min middag. Trodde jag skulle ta den enkla vägen och göra nåt lätt, typ makaroner och korv, men nej, jag tog mig i kragen och gjorde det jag tänkte på imorse, och jag tror att det blir gott!

Dagens middag:

Omelett med kalkon och fetaost, serverat med ruccola och paprika!

 

Så ja, nu blir det mat, sen är det handboll på fyran som gäller!

 

Ciao

 


Död...

Okej, nu är jag inne på min 29:e vakna timme...har inte sovit sedan måndags natt (natt till tisdag alltså) så nu tänker jag unna mig en liten powernap på en timme eller så innan jag fortsätter min dag!

Ciao

 


Morgonpigg

Gomorron allihopa!

Har precis klivit ur duschen och ska sätta mig med lite frukost framför TV:n. Fördelen med att vara uppe så tidigt: man har tid att göra vad fasen man vill...nästan!

Å andra sidan så ha jag inte klivit upp rent tekniskt...jag har ju inte ens gått och lagt mig. Har nog inte varit uppe såhär länge sen i somras, sista dagen på gatufesten, och då sov jag ändå en-en och en halv timme på en gräsmatta. Hualigen! Det här gör jag inte om i alla fall kan jag säga, inte än på ett tag...möjligen nyår...

Så ja, jag skulle inte bli förvånad om det här blir jag idag...(men jag hoppas inte)

 

Ciao

PS. Rapportjäveln är klar iaf! Nåt positivt! Fast jag måste nog kolla så det inte är bara massa flum... DS.

 


Nattuggla

Klockan har passerat halv två och jag sitter fortfarande uppe. Jag har gäspat litegranna men nu börjar tröttheten nästan övergå till speedadtjej_90...och jag börjar bli hungrig! Inte bra...får kanske göra mig en macka om jag ska orka fokusera.

Ja, jag sitter fortfarande med rapporten. Jag har gett mig fan på att den ska bli klar innan jag får vila, och den här gången ska jag fanimig hålla det! Som jag påpekade till Lorissa så är det typ bara 50% av alla gånger jag säger att jag pluggar som jag faktiskt gör det, men det låter så mycket bättre att säga det, man låter ambitiös, hehe! Jag kommer att göra en Pekkari känns det som och vara vaken hela natten med kaffe och macka. Död imorgon (senare idag) på föreläsningen, men då kan jag bli av med rapporten och kunna sova imorgon kväll!


 

I mina öron dundrar lite musik för att hålla mig vaken, myskläderna är på och snart ska jag väl göra mer kaffe. Funderar dock på att dra min filt om mig, det drar så dant från mina fönster. Nåväl, tillbaka till rapporten så får vi väl se om jag får en timmes sömn senare eller om jag är uppe nonstop...personligen tror jag mer på det sistnämnda, yippie!

 

Ciao


Dag 21 - Ett annat ögonblick

Dagens punkt sammanfattar jag med en bild:



Detta ögonblick är efter showcasen där alla har ägt totalt och jag har nog aldrig kännt mig så stolt över alla och så hemma som i denna bild. Alla dom bästa och underbaraste klasskamraterna samlade på ett och samma ställe! Detta var pure fucking love och ett ögonblick jag bör med mig för evigt...eller tills något bättre dyker upp och tar dess plats, vilket jag skarpt tvivlar på.

Nu ska jag sätta fart på min rapport, jag börjar få flow nu, så jag hoppas att...nej fel, jag SKA bli klar med den ikväll!

Ciao


Handbollsmatch

Hej hopp!

Nu blir det rapportskrivande så tangenterna blöder i ca en timme, sen är det handboll på tv4 som gäller!

Missa inte!

Ciao


Left

Gommorron.

Frukost intages i detta nu, sen blir det fix innan skolan. Eftermiddagen ska spenderas med rapportskrivande, nu jävlar ska den bli klar, det har jag bestämt mig för! I övrigt ska jag försöka få tag på tjejen/killen som har mitt eventuellt framtida studentrum så jag kan få komma och titta på det. Har ringt flera gånger men människan vill ju inte svara! Seeeeeeeeeeeeeegt.....

Men det var inte därför jag tänkte skriva faktiskt. Jag tänkte bara säga att jag känenr mig lite sviken...det gör lika ont varje gång man märker att man inte betyder så mycket för en person som man tror. Dock så hopppas jag att det bara är ett misförstånd elelr nåt liknande, men det skapar lite olust i mitt bröst. På plussidan dock så hade jag en fin konversation med Amelie igår, från min gamla kör. Hon sa så fint om mig så jag blev alldeles varm! ♥ Jag saknar Sundsvall en aning, men snart får jag komma hem.

Men det är en bit bort än så länge. Fokus på nuet, Madde, fokus!

Ciao

PS.
Det är -20 ute idag, hallelujah! NOT! DS.

 


Dag 20 - Den här månaden

Hej hopp!

Luciatåget hos grabbarna blev en succé  som följdes av gofika (med alldeles för mycket knäck, haha) och musiklek med jullåtar som tema! Tilläggas bör att mitt lag vann...såklart, hehe!

Anyhow, nu över till dagens punkt på listan: den här månaden.

December har nästan nått alvvägs och än så länge så har jag haft tenta med tillhörande fest, som bjöd på både ett och annat. Jag har fått dåliga nyheter i form av två dödsbesked och båda gångerna så blev jag riktigt chockad och insåg hur fort det kan gå elelr hur lite man vet...Vidare så har jag varit ledig alltför mycket, men ändå pluggat en massa. Jag har haft massa mys hos Malin och även här hemma själv. Har tragglat med min sabla rapport och jag har börjat få ångest inför kommande plugg. Har jag glömt något? Jooo, jag har varit på julfest också, med en urspårad utgång efteråt. No comments på den!

Vad har då resten av december att bjuda på? Ja, en massa, massa plugg, lite seminarium, lite föreläsningar, en slutgiltig fest med klassen innan jul. Sen är det ju såklart jul, vilken jag hoppas blir underbar och mysig! På juldagen ryktas det om en utgång med tjejerna och på nyår har jag inte en aning om vad som ska hända, men det löser sig väl. Eventuellt komemr det bli här i Umeå då jag kanske flyttar sista december, men det får vi se. Sen ska jag hinna med en handboillsmatch också i mellandagarna. Det vankas hemvändar/veteranmatch och vi får väl se hur det går...har ju knappt lirat nåt sen i somras...

Ja, det var väl allt för den här punkten...ha en bra kväll!

Ciao

 


Lucia!

Tänkte bara önska glad lucia till mina läsare!

Dagens punkt kommer senare!

Ciao

Jag på lucia 2008 när klassen lussade på City Gross!


Dag 19 - Det här ångrar jag

Oh lord, den här punkten kan bli lång. Det finns säkert tusen saker som jag ångrar i mitt liv, men jag försöker att inte tänka på dom så mycket och acceptera att det hänt. Men visst...det händer att jag tänker tillbaka på situationer då jag önskar att jag gjort annorlunda. Jag kan rada upp många, men jag tror jag har några som jag absolut kommer ångra mycket längre än andra:

* Att jag inte åkte till Åhus med laget 2007

* Att jag inte hälsade på min gammo mer innan hon dog

* Att jag vid så många tillfällen varit alltför feg

* Att jag inte vid fler tillfällen sagt vad jag verkligen tycker och känner

* Att jag inte var med på rocksittningen (!)
* Att jag blev född som jag blev

Det sista kan man väl ta med en nypa salt, självklart är jag glad för att vara född, men ibland önskar jag att jag var född annorlunda, med andra egenskaper, då kanskej ag hade kunnat göra annorlunda de här sakerna jag ångrar.

 

Nåja, jag lär nog sitta uppe ett tag till, för jag är inte alls trött, men jag borde sova för att jag har föreläsningar i morgon, två stycken, men jag pallar helt enkelt inte. Jag komemr bara ligga och vända mig, så jag är uppe tills jag bokstavligen trillar av stolen av trötthet!

 

Ha en bra kväll/natt kära läsare!

 

Ciao


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Födelsedagar...alltid lika kul! Nästan...

Jag tror inte jag har någon speciell favoritfödelsedag, alla har sin egen charm. Men dom senaste jag haft har varit ganska bra, trots att man vuxit ifrån den värsta hetsen med presenter och sånt. Jag tror att dom senaste har varit så bra för att jag har haft mina riktiga vänner närvarande, och det betyder mycket för en fest, även om man bara tar det lugnt och sitter och pratar så blir allt mycket bättre med rätt sällskap.

Så ja, jag kan nog inte riktigt välja någon för denna punkt, jag säger som Lulu gjorde om sitt minne, "jag väntar fortfarande på det bästa..."

Och med det tackar jag för mig denna kväll, nu ska jag dansa runt och se flummig ut på mitt rum i min ensamhet, och fortsätta dryga med folk, mohaha!

Ciao

Min senaste födelsedag, kidnappad och utklädd...folk trodde vi hade möhippa...


Dagens musiktips



Hammerfall - Blood bound

Ciao

 


Dag 17 - Mitt favoritminne

Oj, jag har inget favoritminne...jag har alldeles för många positiva minnen för att kunna välja ett, så jag bjuder på en kavalkad av bilder från några av mina lyckligaste stunder!

Enjoy!

Jag skulle kunan sitta hela natten och fylla på, men här är några av de finaste minnen jag har. Det finns en historia bakom varje bild, och den ligger kvar i hjärtat förevigt! ♥

Ciao

 


Dag 16 - Min första kyss

Okej, om sanningen ska fram så har jag väl kysst någon innan detta hände, men jag räknar det här som min första kyss eftersom det var med någon jag verkligen tyckte om, och båda ville det utan några bakomliggande motiv (typ hångla för att få sex eller nåt...)

Det är ganska romantiskt faktiskt, det är därför det känns ganska så bra att berätta om det.

Det hände en sommarkväll, jag var hemma hos killen jag dejtade då och vi hade sett på film och låg mest och pratade och tittade på varandra lite sådär lagom cheesy. Då kände jag att jag började må lite dåligt och det började klia...självklart liksom! Jag hade lyckas fått ett av mina fina utbrott då det börjar klia förskräckligt och det kan dyka upp små bulor överallt (det är inte kul alls, ser ut som gigantiska myggbett!) och jag var allmänt less. Så jag bad snällt om han kunde skjutsa mig hem, vilket han kunde.

Jag klev upp och ställde mig vid kylen och väntade på att han skulle ta sina saker så vi kunde åka, sen ställde han sig framför mig en bit bort och vi liksom bara stod där. Pratade lite runtom det som hände, om filmen och så. Då fick jag ett infall och klev in i hans famn och kramade honom, han kramade mig tillbaka. Det kändes så bra så jag mest bara lutade upp huvudet och lät mina läppar vidröra hans, som en fråga. Så det slutade med att vi stod där och kysstes lite innan han skjutsade mig hem. Jag vet, det låter som nåt ur en kärleksfilm eller nåt, men det är sant! Det var jättefint och hade jag varit Mia i En prinsessas dagbok hade mitt ben lätt lyft från marken!



Nu ska jag äta middag, sen hämta ett paket på posten och dra till Malin!

Trevlig kväll mina läsare!

Ciao


Dag 15 - Mina drömmar

Jag är nu halvvägs in på listan och dagens punkt handlar om mina drömmar. Jag skulle lätt kunna fylla flera sidor med mina knäppa drömamr som jag har, det är nästan alltid olika med olika knäppa inslag och väldigt ofta drömmer jag sanndrömmar, eller halvsanna med bara korn av sanning. Det värsta jag varit med om måste ha varit nån gång nu i oktober på en av lektionerna i första kursen när vi satt i ring och lyssnade på läraren och jag fick en hysteriskt stark känsla av deja vú...

Förklaring: Jag hade drömt om samma plats, samma människor och situation...för tio år sen! Fattar ni, tio fucking år sen?! Helt sinnessjukt...

 

Anyhow, jag tänkte lämna mina såna drömmar och faktiskt ägna lite tid åt mina framtidsdrömmar. Ganska simpla är dom, så jag har gott hopp om att få dom infriade.

 

1. Gifta mig med en underbar karl

2. Bosätta mig i ett vackert hus vid havet (alltid varit en dröm!)

3. Få barn

4. Ha ett roligt jobb som jag trivs med (är på god väg med denna utbildning!)

5. Ha ett allmänt bra liv...

 

Inte nödvändigtvis i denna ordning, men you get the point! Sen har jag en undantryckt dröm om att få dö innan alla mina kära gör det, helt enkelt för att jag är rädd för den dag då mina älskade börjar lämna mig. Jag vet att det nästan är omöjligt att detta ska hända, och det är inget jag strävar efter, men det är en dröm...men jag tror jag kanske får räkna den som en dröm/mardröm.

 

Jaja, nu ska jag återgå till min rapport ett tag till, sen blir det sängen!

 

Puss på er, läsare!

 

Ciao

 


Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Ööööh, okej, ännu en outfit-punkt. Denna blir inte rolig.

Har varit hemma hela dagen och lufsat runt i grått linne och mina Åhus-byxor samt tofflor. På kvällen kom Mallan hit på middag så då snyggade jag till mig lite och bytte till mina beiga chinos och ett bar strumpor. Så...inte så himla intressant.

Ska vi dra det ännu längre så har jag en vit enkel BH från Lindex och ett par svart-vita trosor från KappAhl, så, nu vet ni det. Mina strumpor är vita med gula, röda och orangea prickar och är från Newbody. Ja, nu har jag nog täckt in allt jag haft på mig idag...nä just det, i morse hade jag min cerisa morgonrock från Hemtex när jag åt frukost! Så, nu är jag klar...

Ciao



Mina chinos...


Dag 13 - Den här veckan

Jag tolkar denna rubrik som jag vill och jag tänker då tillbaka på veckan som varit. Den här veckan har varit väldigt intensiv, den började lite halvstressigt och konstigt med en liten chock, en massa tentaplugg och ett seminarium. När tentan var klar släppte nästan allt och det var så himla skönt att det var över. Var dock lite uppstressad över sista frågan, men det var jag inte ensam om.

Helgen har varit en av de värsta känslomässiga berg- och dalbanorna jag varit med om! Jag har varit uppe ovan molnen men bara timmar senare nere på botten. Jag har varit glad, nervös, obekväm, uppskattad, älskad, ledsen, arg, besviken, förvånad och alldeles tom, allt på en och samma gång känns det som!

Alla som har varit inblandade denna vecka, på ett eller annat sätt, ska veta att allt ni gjort betyder något, även om det kanske inte verkar så, även om det känns jobbigt, även om det är positivt eller negativt, oavsett...

Det här blev ett ganska flummigt inlägg märker jag nu, men det är så det blir när hjärnan inte rikitgt vill samarbeta. Men jag vet att nu kan det bara bli bättre, jag ska reda ut allt och komma tillbaka till mitt gamla jag, då blir det nog bättre här i bloggen också!

Ciao

 


Dag 12 - I min handväska

Jag har olika saker i min handväska beroende på vad jag ska göra och vart jag ska, men det finns några saker som alltid finns med:

Plånbok
Nycklar
Mobil
Lypsyl/Vaselin
En penna
iPod + hörlurar

Tyvärr har jag inte ork att ta någon bild till detta inlägg, jag går igenom en lite jobbig period just nu. Förhoppningsvis blir det bättre...

Hoppas alla får en fortsatt bra söndagskväll!

Ciao


Dag 11 - Det här hade jag på mig idag

Imorse när jag intervjuade tanten så hade jag ett vitt linne, mina Åhus-byxor, en vit kofta och myssockar, inte så intressant...

Nu till kvällen så har jag svidat om till följande:

 

 

Sidenblus från Rut m.fl, jeanstights från Cubus, armband från Glitter, ring med röd sten från Six(tror jag) och min älskade Carpe Diem-ring jag fick i studentpresent!

Nu packar jag ihop och drar till Mallan! Hoppas mina fina läsare får en härlig lördagskväll!

 

Ciao


Fix you

Intervjun är avklarad, hur kul som helst, jag behövde knappt fråga mina frågor, hon berättade allt och lite till. Sen blev jag kvar och fick kaffe och hembakta kakor och pratade massa med henne och hennes barnbarn som var där, hur jävla mysigt som helst! Hade gärna suttit där längre, men har nu börjat fixa mig inför kvällen och det går  väl hyffsat. Naglarna har fått färg och håret ser okej ut, bara smink och kläder kvar. Sen går jag bort till Malin så åker vi till Fanny.

Jag kommer lägga upp dag 11 lite senare innan jag går, så får ni se hur jag kommer se ut ikväll. Jag är ganska  nöjd med mitt val av kläder och jag hoppas att min blus sammarbetar...hehe! Köpte en ny sidenblus igår när jag var på stan med Kicki och Malin och den är lite lätt elektrisk trist nog. Men fick tips av expediten att gnugga lite schampoo på den, hoppas att det funkar! Är det någon som har nåt annat tips så är jag öppen för förslag!

Anyhow, nu har naglarna snart torkat så jag ska ge mig på sminket. Det blir en lite lätt vintrig sminkning, tror det blir vitt med lite silverstänk i...

 

Ciao


Dag 10 - Mina syskon

Okej, jag har bytt plats på dag 10 och dag 11, för jag tog aldrig något kort på hur jag såg ut igår så jag gör det senare idag istället. Och ja, dag 10-inlägget skulle ju ha kommit upp igår, men vi tar det nu istället. Den här gången handlar det om mina syskon.

Jag har bara ett syskon. En liten sketen lillebror som jag älskar av hela mitt hjärta men samtidigt helst vill vrida nacken av vid väl valda tillfällen. Alexander heter den lille mannen och är drygt två år yngre än mig, men ack så är han två decimeter längre än mig (minst!). Så ja, åldersmässigt är han lillebror, men storleksmässigt så är jag lillasyster, vilket han inte är sen att påpeka, hehe!

Jag kan säga att sedan jag flyttade upp hit har jag fått ett lite nytt perspektiv på min bror. Förut var han bara en liten pain in the ass, men nu kan jag faktiskt säga att jag är stolt över min bror. Han har lyckats blivit en riktigt duktig Trial-åkare och han har lyckats extremt bra med sitt band, Bloodthumb. Eller hans och hans, han är trummis i bandet, så jag säger att det är hans, hehe! Det här är inget jag brukar säga ofta, så jag hoppas du njuter nu, lillebror, för det lär inte komma fler tillfällen!

 

Lillebror överst på pallen, totalsegrare i Norrlandscupen MCC!

Nu blir det frukost och sen tar vi oss nerför trappen till min lilla tant för en intervju!

 

Ciao

 


We like to party

Bye cuties!

Nu drar jag på party, sitt inte uppe och vänta, hehe!

Ciao

 


Rythm of the night

Hej hopp mina glada sockerpullor!

Idag är jag pepp! Har ätit en smarrig brunch sen skulle jag egentligen ha intervjuat den söta tanten jag bor hos inför min rapport, men hon var inte riktigt kry så vi tar det imorgon istället. Mer tid för mig att fixa mig innan jag går bort till campus och möter mina girls Mallan och Kicki. Staden ska göras idag och jag hoppas på att hitta lite nya partykläder. Dock känns det väl mindre kul att shoppa nu när mensen slagit till. Känner mig som en flodhäst med urinproblem...

Anyways, ikväll taggar vi upp ordentligt och kör en hejdundrande tentafest/födelsedagsfest! Jag hoppas bara att jag kan bli någorlunda nöjd med mig själv att jag kan visa mig där, haha! Men vafan, det är det som är det bästa, klassen har ju redan sett en dyngsvettig och skitig, så jämfört med det är väl allt en klar förbättring, hehe! Men är det party så är det. Måste slå en runda förbi glasbanken också, lite dricka behövs nog...

Men som sagt, ska försöka få lite fason på mig så är jag redo för en eftermiddag på stan!

Ciao

 

Random bild: USA 2008


Dag 09 - Min tro

Min tro...ja, vad ska man säga om den...

Jag är döpt och konfirmerad, så jag är väl medlem i kyrkan. Jag tror att det finns en högre makt, men om det är gud vet jag inte. Jag tror väl på det som passar bäst för mig vis olika tillfällen. Ibland tror jag på turen, ibland på gud, ibland tror jag att jag har en skyddsängel som vakar över mig. Eller okej, skyddsängeln tror jag alltid finns där...den är bara mer elelr mindre aktiv i mitt liv, haha!

Det här med tro är en känslig grej för många, och jag skulle gissa på att oavsett vad man skriver så kommer man få reaktioner. Men det här är väl vad jag tror på.

Jag tror på spöken, andar, övernaturliga väsen, jag tror på en högre makt som spelar in, men jag skulle inte säga att jag är troende kristen.

Det är väl vad man kan säga om det. Nu ska jag äta en macka innan jag somnar!

Ciao

 


Tenta

Hej allihopa!

Nu sitter jag och svettas på ytterligare en tenta och är skitnervös! I alla fall är jag det när jag skriver detta! Efter tentapärsen drar jag på stan med lovely Malou och myser!

Ciao


Finaste ni! <3

Åååååh, jag kan inte låta bli att tillägna ett litet extrainlägg om min bästa vän. Angelica är och förblir min bästa vän, men jag vill att ni också ska veta hur mycket ni betyder för mig!

Blev helt tårögd när jag läste Käs inlägg på denna punkt, och jag tänker inte ens försöka komma i närheten av att uttrycka min kärlek till henne, eller för Emma och Johanna för den delen, på samma fina sätt som hon gjort! Allt jag kan säga är att jag älskar er, från det djupaste djup av mitt hjärta, och det kommer inte förändras!

 

Alltid vi! ♥

(och jag skämtar inte när jag sa att jag blev tårögd, var fan tacksam att jag inte hade nån mascara, haha!)

Nu ska jag råplugga i ca 40 minuter, sen ska jag rensa skallen och se på filmen som Emma tipsade mig om, Vicky Christina Barcelona. Annars kommer min hjärna vara helt toastad när jag går och sover.

Ciao


Dag 08 - Ett ögonblick

Det finns miljoner ögonblick som jag anser som speciella i mitt liv och som jag önskar jag kunde uppleva om och om igen, sen finns det ögonblick som jag helst vill glömma, men dom liksom biter sig fast. Ögonblicket jag ska ta upp idag är ett sorgligt ögonblick, men ändå oförglömligt.

Detta utspelar sig dagen innan jag skulle flytta upp till Umeå. Jag var hemma och packade och fixade och hade övertalat min dåvarande kille, Peter, att komma dit. Eller övertalat och övertalat, jag frågade om han ville och han kom. Tyvärr så var jag helt uppe i varv och alldeles virrig så jag vet inte om jag var så himla social och vettig, haha!

I alla fall, jag tror att det gick en timme eller så, sen kläcker mamma ur sig att hon ska till mormor och morfar på kvällen och frågar om jag vill följa med. Panik! Min sista kväll, jag vill vara med Peter, men å andra sidan hade jag inte träffat mormor och morfar på flera veckor, och det skulle bli ännu mindre efter flytten. Jag frågade faktiskt om han ville följa med, men jag tror inte att han var redo för det, vilket jag absolut förstår. Så istället satte vi oss i bilen, han och jag, och jag körde honom hem.

Väl hos honom satt vi kvar i bilen och bara höll varandra i handen. Vi pratade lite, men det var som att ingen ville säga något. Jag hade inte tänkt gråta, men helt plötsligt så började tårarna rinna och vi bara kramade om varandra. Det slog mig att vi inte skulle ses igen på vem visste hur länge? (nu blev det ju inte så men det är en annan historia)

Jag har inte en aning om hur länge vi satt där, jag grät och kände mig jättemesig, men jag tror faktiskt han nästan grät också, hehe! I alla fall, jag gjorde ett misstag här. Helt utan förvarning så sa jag: "Du, jag tror jag älskar dig..."

Vilken idiot gör så? Haha! Jag kunde se att han var lite chockad, och nej, han sa det inte tillbaka, men jag fick ett underbart varmt leende och han sa att han tyckte om mig väldigt mycket han med. Tror vi satt där ett tag till och höll handen, växlade leenden och försökte ta oss samman. Till slut kände jag att jag var tvungen att åka, men efter han gått ur bilen fick jag sitta där i säkert fem minuter för att gråta ut tillräckligt för att kunna köra hem utan att vara blind.

Ett väldigt sorgligt, men kärleksfullt ögonblick, som ligger kvar i minnet!

 

Nu blir det mer tentaplugg!

 

Ciao