12.10.12

Today it´s friday, I´m in love! ♥
 
Kan man ha det bättre på en fredag? Sitter i Piteå hos min fina pojkvän och tja, jag gör väl inte så mycket, dricker kaffe och försöker planera upp dagen lite. Har lite plugg att göra så det blir prio ett, sen tänkte jag ta en liten promenad i närområdet, hoppas bara jag inte går vilse, haha!
 
Ikväll blir det grillat till middag. Japp, grillat i oktober! Sen ska vi ha en myskväll med film och bara rå om varandra. Jag funderar på att slänga ihop en paj eller nåt till filmen, men vi får se. Om du läste detta, C, glöm att du gjorde det, haha! Det ska ju vara en överraskning...
 
Tja, vad kan man mer säga? Jag är fantastiskt lycklig! ♥
 
Ciao
 
 
 

Bland tyger och packning

Hej hopp, underbara onsdag!
 
Skulle egentligen ha slängt upp ett ganska roligt inlägg igår kväll men det glömdes helt bort. Det är nämligen så att jag och Annette var på lite Fri Träning igår kväll och ägnade oss åt att hänga och klänga i tygerna och ringarna i "ägget". Sjukt kul men sjukt jobbigt! Vi var mest ute efter att sätta några trick som vi haft svårt med, och ja, det gjorde vi! Fick mycket snygga bilder, bland annat dessa:
 
 
 
 
Man ser lite ansträngd ut, men ja, det är jobbigt, som sagt, haha! Riktigt kul hade vi i alla fall, definitivt något jag kommer göra om i framtiden!
 
Idag då, underbar onsdag som sagt, idag åker jag nämligen till mannen igen. Stannar till på söndag så vi har fleraa dagar med mys och kul framför oss! Väldigt glad måste jag säga! Så nu håller jag på att packa och fixa det sista, sen ska jag ner på ett ärende i stan innan jag åker. Bussen går nästan direkt efter, därför packar jag nu så jag kan ta med allt direkt. Förhoppningsvis går det bra och mycket löser sig till det bättre. Nån som kan gissa vart jag ska?
 
Nåja, ska gå iväg med mina sopor och ta en tur till ICA, sen är det nog dags attt börja dra sig till stan. Ha en bra onsdag allihopa!
 
Ciao
 
 

När saker händer

Ibland händer det saker man inte kan rå över men som fortfarande beror en otroligt illa. Man borde inte bry sig men det gör man.
 
Har väldigt blandade känslor just nu, arg och ledsen men samtidigt bara besviken och på ett sätt förstående.
 
Det är tur det finns folk som kan prata vett i en och som verkligen bryr sig...det uppskattas till 100%! ♥
 
Nu ska här förberedas inför morgondagens basgruppsmöte! Pluggeli-plugg!
 
Ciao
 
 
 

Höstens hälsolista

Hakar på trenden att fylla i hälsolistan för denna höst, gör det du med!
 
____________________________________________

Min idrottsbakgrund: När jag var yngre prövade jag på diverse olika sporter, bland annat gymnastik, balett, bågskytte, fotboll och brottning...har dock varit mest aktiv inom jujutsu och handboll för att sedan mest hängt på gymmet och gått på gruppass. Tills nu när jag hittat min passion, nämligen Polefit! Blandar dock gärna upp det med gym och gruppass, gärna med dansinriktning!

 

I mina öron när jag tränar: Jag lyssnar på allt som har lite fart


I min träningsväska: På gymmet: Vattenflaska, skor, lås, iPod, plånbok

På studion: Block + penna, vattenflaska, handduk och Dry Hands

 

Favoritmuskel: Mage och rygg, även om jag inte gillar att träna dem, haha


Mål med träningen: Att må bra och känna att jag klarar av det jag vill

 

Favoritövning: Inte en aning faktiskt

 

Favoritmat: Tacos, big time!

 

Mina inspirationskällor: Forumet för studion, diverse träningsbloggar, Reasonstobefit!

 

Favoritkonditionsträning: Dans

 

Favoritmellis: Fil med hallon och flingor

 

Då tränar jag allra helst: På eftermiddagen

 

Mitt bästa kosttips: Ha en varierad kost och försök undvika skadliga livsmedel

 

Favoritlivsmedel: Kyckling

 

Mitt motto: Carpe Diem

 

En fredagskväll unnar jag mig gärna: En halvliter Ben & Jerry's haha

 

Hälsa för mig: Att må bra både fysiskt och psykiskt!

 

Det här åt jag idag: Sen frukost, yoghurt med flingor, hallon och lite russin, en kopp kaffe + några digestive-kex, ska snart ge mig på middag


Därför tränar jag: För att jag mår bättre och jag vill utvecklas inom Polefitness

 

Min favoritfrukost: Hotellfrukost!


Detta skulle jag vilja utöva: Skulle gärna vilja vara bra på klättring, men jag är höjdrädd


Så sover jag: Väldigt olika, men mellan 6-8 timmar...är en riktig sjusovare på morgonen dock...

 

Detta klarar jag mig inte utan: En bra sport-BH till mina meloner

 

Detta tränar jag allra helst i: Sport-BH och hotpants, hehe! Annars ett snyggt träningslinne, gärna färgglatt, och knäkorta tights

 

Glöm inte att.. Träna för din egen skull, aldrig för någon annan!

 

 
 
 
 

Söndag 7.10

Ännu en vecka går mot sitt slut. Denna vecka har varit en himla berg- och dalbana måste jag säga, med allt ifrån kärlek och party till allergichock och tentaångest. Men det är väl dom veckorna som är värda att levas.
 
Idag häller regnet ner utanför fönstret, ytterst trist måste jag säga, hade ju tänkt gå ut på en promenad inför träningen men det känns som om det får vänta. Ikväll är det näst sista passet för denna kursomgång, lite vemodigt att det snart är slut. Positivt är dock att jag har anmält mig till nästa kursomgång redan, så det blir inte så himla långt uppehåll. Ååh, blir så glad av pole!
 
Vad jag ska göra fram tills träningen är oklart, kanske ser lite mer Sailor Moon (ja, jag är en nörd...) eller jag vette tusan, kanske ska ta tag i att vika tvätten som har stått här i typ...en veckas tid? Helt ovikt...Låter som om jag bör göra det, host, så jag får undan det. Sen kanske jag kan se SM!
 
Ha en bra söndag allihopa!
 
Ciao

Lugn i tillvaron

Äntligen, äntligen, äntligen har jag funnit lite lugn i tillvaron! Tentan är gjord och jag börjar så smått läka ihop, både fysiskt och psykiskt. Känns väldigt bra måste jag säga!
 
Har än en gång bytt tema till denna blogg, det kändes inte riktigt som jag den som jag hade...lite för söt för mig! Den här passar lite bättre ihop med mig, även om jag helst av allt skulle vilja ha en personlig design som verkligen speglar alla mina sidor. Måste prata med nån smart människa om hjälp med detta...
 
För övrigt hade jag en awesome gårdagskväll för att fira att tentan var gjord! Började kvällen med en god middag och lite vin för att sedan åka bort på studion och leka, busa och umgås med världens bästa pole-gäng! Helt fantastiskt vilka människor som finns där. Och att ha dom i sin närhet, oslagbart! Runt elva-tiden åkte jag in till stan med mina brudar Marja, Annette och Jessica där vi spenderade kvällen på Allstar till stängning. Jessicas kille var snäll nog att skjutsa hem typ alla, jag fick gå från Marja, men det var inte så farligt, bor ganska nära. Träffade mycket roligt folk, kompisar till tjejerna samt lite nya bekantskaper. Mycket dans och kanske en aning för mycket dricka. Tur jag hade mat hemma som kunde förtäras när jag kom hem, annars hade jag nog inte varit i närheten så pigg idag som jag är.
 
Idag då? Har inte gjort så mycket, mest njutit av att vara ledig...har varit och handlat, det är väl det mest ansträngande jag gjort idag. Ikväll kanske jag ska ut igen dock, har hört rykten om hockey på Lokal, sen kanske jag stanar och umgås med några vänner som har sittning där ikväll. Men vi får se I guess. Annars blir det nog en lugn hemmakväll med film och ladda inför kommande vecka.
 
Veckans höjdpunkt blir helt klart onsdag när jag får återse min älskade karl igen! ♥
 
Ha en bra lördag allihopa!
 
Ciao
 
 
Mina fina flickor!
 
 

Plus och minus

På plussidan idag:
 
+ Solen skiner idag
+ Mindre svullnad i ögonen idag
+ Jag är hos mitt hjärta ♥
+ Ikväll väntar en överraskning från mitt hjärta (jättenyfiken!)
+ Två dagar kvar till helg
 
 
På minussidan då:
 
- Jag är fortfarande lite sullen i ögonen
- Det kliar överallt
- Jag kan inte njuta av solen för jag måste plugga
- Tenta på fredag
 
 
Vad kan man säga? Jag är lycklig som fan över att få vara här med min man, men att ha det såhär jobbigt med allergi är inte kul alls...ser ut som en vidbränd salami med svullna ögon, röd överallt och det kliar som bara den...trots att jag både duschat och ätit Clarityn.
 
F*ck this shit, do not want!!!
 
Oh well, dags att fortsätta plugga. Kaffe nästa!
 
Ciao
 
 
Jag idag?

Kärlek!

Ordet kärlek klingar väldigt fint i mitt huvud just nu. Kärlek, kärlek, kärlek!
 
Befinner mig sen igår kväll mer norrut i landet än vanligt, har nämligen tagit min tillflykt till Piteå stad för tentaplugg och massa pussar. Sitter nu inkvarterad i min lilla plugghörna i vardagsrummet hos en av världens finaste människor! Tror inte nån har missat att jag är kär och galen men för dom som ändå kanske inte förstått det: jag är kär! Så kär att jag blir tokig! ♥
 
Som sagt är jag fast med tentaplugg, har nämligen kursens första tenta på fredag och jag har för avsikt att klara mig galant på den. Så det är tur att karln jobbar på dagarna, annars hade jag inte fått något gjort alls, haha! Så jag ska läsa på det som jag inte läst på alltför mycket tidigare, sen blir det fett med repetition och tragglande för att kunna ägna kvällen åt massa mys.
 
Återvänder till Umeå och hemmet på torsdag för att få gott med sömn innan tentan + vara med på fotograferingen. Måste komma på vad jag ska köra för trick, vill ju gärna att det ska se lite spektakulärt ut, mohaha, men vi får väl se. Med min klumpiga, kurviga kropp lär jag nog se ut som en köttbulle på en pinne oavsett vad jag gör, haha! Oj, så positivt det där lät. Oh well, det är med glimten i ögat, jag har lärt mig att tycka om min kropp och accepterat den, så ja, jag kan säga sådär utan att mena det!
 
Nä, nog med tjatter, nu blir det plugg i fulla drag!
 
Ciao