Paranoid

Jag dööööööör, seriöst! Vad är det med True blood? Jag är besatt! Och det slutar alltid när det är som bäst! Seriöst eller, han bet henne! Bill bet Sookie!!! Gaaaah, det är nästan så att jag övervöger samma som förra veckan, att kolla nästa avsnitt redan nu!

Nej, fy, jag ska vara duktig!

Nej, jag vill veta!

Nej, duktig!

Nej nej nej nej nej nej!!!



Kritisktknasigochförvirradflicka_90

Gah, hjälp, det här går inte!

 

Får tigga hjälp hos flicksen i morgon!

 

Nu: duscha!

Sen: Jordan!!!

 

Ciao


Perfect

Hallå där ute!

Hemma efter middagen. Mamma var lite less så vi åkte till Birsta och åt på Max. Smaskade i mig ett Frisco-mål och just nu känner jag mig bara fet och dryg, haha! Men ska ju snrt på träning och vi ska vara i gymet på Gärdehov till att börja med så jag får väl svettas av mig litegranna fett. Eller inte, men tanken är god!

Var ju som sagt iväg till Birsta idag och shoppade lite. Skulle handla löparsetet på Stadium men de hade inte min storlek på löpartightsen så fick åka in till Intersport i stan och köpa ett par som jag provade igår. Fick ju hanbollsrabatt på dom så det blev inte så farligt...plus att mamma betalade, hehe! Men innan jag åkte till stan strosade jag runt lite på Birsta City och köpte lite nödvändiga saker. Köpte två st BH:ar på Cubus, vilka hade 25%rabatt på alla underkläder, därför unnade jag mig två stycken. En svart balconette med avtagbara axelband (alltid bra att ha) samt en grafitgrå spets-BH som sitter väldigt snyggt på! Dessutom hittade jag det som jag letat efter i flera månader: Den perfekta koftan!

Jag kan ju inte ha stickade koftor då jag har atopiska eksem vilket gör att så fort jag har stickat på mig, som innehåller ull eller är allmänt hårig i materialet, så kliar det utav helvete! Men nu hittade jag en jättemysig bomull/akryl kofta på Lindex som jag köpte på stört! Min kamera är tyvärr död, men tog en bild från Lindex hemsida.

 



Supermysig och riktigt snygg!

Nu ska jag börja göra mig i ordning för träning. Ha det bäst allihopa!

Ciao

 


Amaranth

Nu har lunchen ätits upp (Subway-mackor ffs!) och jag håller på att göra mig i ordning för att åka till Birsta. Sorgligt nog kunde inte mamma följa med för hon mår inget vidare. Och sen har mina vänner övergivit mig (nja, kanske inte, men ingen kan!) så nu är det bara jag då...

Ska bara ut med pälsis en sväng, sen bär det av. Det ska kollas löparset, tröjor och kanske lite annat också. Hoppas på att hitta något i alla fall.

Ha en trevlig dag allihopa!

Ciao

 


Godmorgon godmorgon

Nu har jag verit vaken i snart två timmar, och ja, jag är bajstrött!

Just nu äter jag frukost framför TV:n, något som börjar bli en vana. Smallville på TV, te i koppen och en god köttbullsmacka. I´m set!

Ciao

 


Ice, ice, ice baby

Sitter i sängen nu, efter en dag av grubbel, shopping, träffande av underbara mormor och morfar samt fika. Jag och mamma var på Intersport idag och handlade lite med rabatt som hon får via sitt jobb + jag från handbollsklubben. Det blev ett nytt knäskydd och en vattenflaska till mig och mamma tror jag köpte lite kläder. Tänkte köpa ett par löpartights ockå, men de hade billigare som set på Stadium, så vi ska väl dit i morgon. Mamma har lovat bjuda mig på lunch, yey! Subway for the win säger jag bara!

Och på tal om for the win, jag äter Ben & Jerry´s just nu, och det är himmelskt gott! Har varit sugen på glass i snart tre dagar och idag orkade jag inte vara duktig flicka längre, utan köpte med mig hem. Tycker faktiskt det är tillåtet när man har mens och huvudvärk! Hehe!

  

 



Strawberry Cheesecake it is, det är typ den enda smaken jag riktigt kan äta, förutom vanlig vanilj, och det S-U-G-E-R! Även om den är god!

Nu ska jag borsta bort all glass ur tänderna, sen titta på Jordan (oväntat?) och sova!

Godnatt alla sötisar!

Ciao


Du och jag mot världen

Idag är en riktigt långsam dag för mig. Hela kroppen verkar strejka och huvudet molar på...till råga på allt är det fint väder ute, men jag orkar inte ens vinkla upp mina persienner. Illa, säger jag!

Så nu har jag ankrat i min sköna säng med min varma laptop i knät och mest bara funderar, tänker och drömmer.

Den senaste tiden har jag kännt mig otroligt ensam. Inte ensam, som utan folk omkring sig och prata och vara glad, nej...bara liksom...något saknas. Och jag vet gott och väl vad det är, och det stavas kärlek!

Jag måste erkänna det att jag är egentligen en riktig fegis när det kommer till kärlek. Jag har inte modet att satsa när det kommer till nya relationer. Och om jag är i en relation, så vågar jag ofta inte ställa krav på min partner eller berätta hela sanningen. Ja, jag erkänner, jag är en hemsk människa! Det enda jag vill egentligen är att ha den perfekte mannen vid min sida, en man/kille som älskar mig för den jag är, delar vissa av mina intressen, liksom tillräckligt¨många för att vi ska kunna göra saker tillsammans och vissa på skilda håll. Allt för att onte förlora sig själv, vilket jag är livrädd för. Jag vill kunna vara mig själv, med sjuka intressen och galen humor och sinnessjuk personlighet, och jag vill bli totalt älskad oavsett!

Jag vill ha dig!

Du, den perfekta, du, som jag ibland drömmer om på nätterna, du, som jag aldrig kan få...du existerar inte, och även om du gjorde det, skulle jag inte vara värd dig. Så enkelt är det, jag anser mig inte vara värd riktig kärlek. För hur jag än gör, så slutar alla mina kärlekshistorier i ett helvete! Jag är förstörd, ovärdig...och allmänt feg och ledsen för allt om händer. Jag vill bara känna riktig kärlek och kunna få behålla den.

Är det på tok för mycket begärt för en sån som mig?



Ciao


Laugh all you want

Ännu en dag är till ända, och inte mycket spännande har hänt idag. Det blev i alla fall ingen hemmalunch idag för mamma tyckte vi inte hade något hemma. Lite kräsen tycker jag, jag hade lätt kunna snott ihop nåt! MEn alternativet var bättre, jag blev hämtad och mamma bjöd mig på lunch på IKEA-restaurangen. Mums på det säger jag bara! Köttbullar med potatis, gräddsås och lingonsylt, en klassiker som alltid funkar! Och jävlar vad mätt man blev på det!

Hemkommen gick jag ut med Mixa för att sedan fastna i soffan ett tag framför Animal planet och MTV. Sen kom jag på att jag hade ju lovat att rensa kylen. Oops! Men det gick fort, tog en paus i ett program för att göra det, och hann tillbaka långt innan det började igen, haha! Bytte senare om, åt en macka, packade mammas väska och åkte för att hämta henne. Skjutsade henne ut på träningen, men det blev lite trassligt. Mamma slutar ju tidigare än jag på träningen, så hon behövde bilen. Vad gav det mig för val? Jo, bussen. Synd bara att mitt kort var tomt! Som tur är fick jag lite pengar av mamma så jag kunde åka in till Skönsberg och ja...jag kom dit knapt en och en halv timme för tidigt! Great! Fick alltså tillbringa en timme med att titta på herrlaget som svettades och stojade på...

Okej, jag medger det, det var värt det! Damn, dessa snygga kroppar! Haha!

Nu efter träningen så har jag ägnat mig åt att äta mackor och dricka te samt sett på CSI och Roast på Berns, som idag roastade Henrik Schyffert. Och å mycket kan jag säga, bästa roastaren idag var klart Martin Soneby! Vilken kille! Kommer inte glömma när han var med på studentbalen, så himla klockren alltså! Killen har grym talang!



Nu ska här se Jordan!

Godnatt allihopa!

Ciao

Cara mia

Konstigt, haha, bara sådär så kom jag att tänka på denna låt...



Idag kommer vara en "äckeldag". Har fått order av mamma att städa ur kylen, finns gamla rester som inte kan ätas längre, och lite halvsaggiga grönsaker. Usch, jag tycker illa om städning, men städa mat är något jag verkligen hatar!

I alla fall, först ska det ätas lunch, mamma ska komma hem från jobbet så vi ska äta lunch tillsammans. Sen får jag väl ta itu med jobbet, och gå ut med Mixa också. Träning ikväll i alla fall, kan ju hoppas att det blir kul!

Ciao

 


One night of passion

God kväll/natt ute i världen!

HAr sett klart på Världarnas krig nu, och den var...ja, okej. Inte den bästa film jag sett, inte på långa vägar, men ändå helt okej. Synd bara att jag missade första halvtimmen för pappa satt och såg en annan film på Showtime-kanalen. Handlade om ett flyg som var kapat av en galen våldtäktsman/mördare och en flygvärdinna som försökte stoppa honom. Piloten är död, typ alla passagerare är döda och ja...kommer inte ens ihåg namnet och har inte en aning om vad den handlade om i övrigt, såg ju bara slutet, haha!

Nu ska jag i alla fall lägga mig och kanske kolla på en film till, skulle vilja se en skräckis, men jag är rädd att jag inte kommer kunna sova då. Med tanke på hur jag mår (PMS och trötthet) och med tanke på att de enda skräckisar jag har är Strandvaskaren och Whisper så kanske det inte är en så bra idé. Okej, jag har en till, men den är mer som Scary Movie, och den har jag aldrig sett, haha! Filmen jag har alltså, Scary Movie har jag ett alla, ehe...

Nä, får väl bli någon klassiker, någon man sett några gånger så det inte gör något om man somnar...

Frågan är bara vilken...

Aja, sov sött alla söta där ute, ses i morgon!

Ciao

 


Come away with me

Kväll, mitt rum är mörkt, middagen avklarad, pratar med trevligt folk.

Ja, en mysig kväll med andra ord. Men det saknas glass, är så sjukt sugen på glass! Haha! Får se om vi kanske har något som jag kan snylta på tills filmen börjar. Tänkte se Världarnas krig ikväll, den går på TV, men jag vet inte. Är lite mosig i huvudet så en liten komedi eller en väldigt enkel film skulle passa bättre än en galen Tom Cruise som jagar rymdmonster, hehe!

Men men, ska gå och inspektera frysen nu tror jag, och hälsa på mamma som är hemma från jobbet nu. See ya later, cuties!

Ciao

 


Gone

Okej, bror var vaken...och borta...

Slutsats: Han måste försvunnit medan jag fortfarande sov...Great!

Nu: Ut på promenad!

Ciao

Shake your poom poom

Dagens första inlägg, efter en sovmorgon och en film, nämligen Step up 2: The streets. Hann inte riktigt se den igår för jag var alldeles död efter första filmen. Dessutom behövde jag lite sömn för jag klev upp sju i morse för att skjutsa mamma till jobbet. Surt, men mamma gör så mycket för mig så då kan ju jag göra något för henne också, menar jag. I alla fall, kom hem igen, gick ut med pälsis på morgonrunda och gav henne frukost, sen lade jag mig och sov igen och vaknade inte förrän halv tolv...

Oops, säger jag!

Gjorde i ordning lite mat och stängde in mig på rummet med filmen. Nu så tänkte jag byta om, sen ska jag gå ut på promenad igen. Fast å andra sidan...

Ska väcka lillebror först tror jag. Jag menar, klockan är faktiskt två...

Ciao

 


Pain deep inside of me

Hej punkt

Tyvärr inga inlägg (mer än detta) eller bilder idag. Har legat hela dagen med hemska plågor. Och det där lät värre än vad det var, även om det var fruktansvärt. Har legat dubbelvikt 50% av dagen med en värmekudde, ätit flertalet värktabletter, skällt på allt och alla och till och med övervägt att hälla ut mitt kaffe på magen istället för att dricka det.

Ett enda ord, mina vänner:

MENS!

Det värsta i mitt liv just nu...åtminstonde den här gången.

 

Där har ni förklaringen. Nu ska jag se "Step up" och "Step up 2: The streets" som plåster på såren!

 

Godnatt sötisar!

 

Ciao


Don´t stop the music

En hel dag har gått utan bloggande, skäms på mig!

Idag har jag varit hos mormor och morfar, och även våldgästat Käs för att se hennes mirakel till kisse, lilla Lily! Guuuud, så söt hon var! Bilder ska komma!

Just nu väntar jag på att pappa ska äta klart, sen ska vi åka iväg så jag kan träna, sen åker jag till Angelica för vi ska gå ut ikväll! Bara du och jag, min gullis! ♥

Så, nu måste jag nog gå, bilder kommer väl i morgon, om jag kommer ihåg att ta några, haha!

Ciao



(OBS! Gammal bild, sitter på gamla datorn!)

Sexyback

Hemma sen ungefär en halvtimme från Angelica, och kvällen har varit väldigt lugn och samtidigt MYCKET händelserik. Det har varit massa, massa prat, mest hemligt typ sexprat men också vanligt prat och plan-prat inför morgondagen. Sen såg vi massa avsnitt av Gilmore Girls också, och lekte indier med dålig engelska och bara bitchade mot varandra och hennes syster, som för övrigt också garvade och bitchade lite. En lyckad kväll helt enkelt!

Just nu sitter jag och pratar med folk på msn, ska snart stänga av datorn, kissa och sen krypa under täcket och se på...

Just det, Jordan!

Yes, I am a nerd!

Ciao




Cookies and cream

Kakan är klar och ska stå och svalna!

(Har dock tjuvsmakat och den är bajsgod! :D)



Vill ni ha receptet ockå?

Ciao


Everything changes

Ändrade planer, Angelica kommer inte hit. Sad face på mig, men å andra sidan så åker jag dit ikväll istället efter middagen.

Men det hindrar inte mig från att vara kreativ och baka lite. Jag har precis stoppat in min skapelse i ugnen och om ungefär tjugo minuter ska ni få se på mästerverket. Det hoppas jag i alla fall, annars är det något fel på receptet, haha! Vill ni så kan jag lägga ut receptet också, så får ni också möjligheten att baka dem! De är verkligen supergoda! Ohyggligt onyttiga, men ack så goda!

Jaja, fram tills kakorna är klara ska jag väl roa mig lite med datorn. Vad annars? Jag är en mini-nörd!

Ciao

 


Mina minnen kommer och går

Goddagens i bloggen och alla där ute!

Idag är det torsdag, och jag är hemma och gör inte så myckt just nu. Ska gå ut med pälsbollen så fort jag skrivit klart detta.

Men men, planer för dagen verkar bli umgänge i alla fall. Min älskade Angelica ska komma hit om någon timme och vi ska baka lite, sen ska jag göra hemgjord lasange till middag! Lite annorlunda dock, för vi har bara pastaplattor med spenatsmak hemma. Men tillsammans med resten så ska det nog bli riktigt gott ändå! Sist jag gjorde lasagne var fan i för ett år sedan, med Käs och Emma. På den tiden då jag fortfarande var tillsammans med min första pojkvän...Mmm, minnen...

Men sluta nu, inget gammalt sentimentalt skit nu! Nu är jag snygg, sexig och singel och ska träffa min bästa vän om någon timme! Can´t wait! ♥

 

Nu blir det lunch, och bestämma vad vi ska baka!

 

Ciao




Förra gången...Minnen!


No, no, no, never

Fan åt helvete alltså!

Shit vad jag längtar tills nästa vecka, nu är det kris!!!

Stackars Sookie! Och stackars farmodern...Gud, jag gråter nästan! Och gud, vad ledsen jag blev för Bills skull, för det som hänt med honom, det är elakt tycker jag. Samtidigt som jag tycker att det är bra för att om han inte blivit vampyr hade han aldrig träffat Sookie.

Isch, jag vill se Alexander Skarsgård igen! Han är fan snygg som vampyr!

Gaah, bite me!


Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det Jordan!

Ciao


Waiting for a star to fall

Hemma igen efter en långpromenad med håriga damen, hehe! Har gett henne lite godis och sen har jag förberett lite inför middagen, skalat morötter och ska börja skala potatis snart. Sen blir det till att vänta på att få hämta mor min som har resten av ingredienserna, bla falukorv och palsternacka, tror kålrot också. Det vankas korv- och rotsaksgryta ikväll, kanske inte låter som världens hit, men det är mycket nyttigt och faktiskt mycket gott ockå!

Haha, men gud, vilka minnen! Slog på TV:n nu lite slött och vad hamnar jag på? Barnkanalen! Okej, bara det är lite skumt, men de visade De tre vännerna och Jerry! Någon mer nittotalist än jag som kommer ihåg dem?



Gud vilka minnen man har i sådana här serier! Jag själv, som växte upp med endast ettan, tvåan och fyran, levde fan på sådana här serier när de gick på kvällarna. Och jag erkänner, jag tittade till och med på såna här lördagsmornar, typ Nicke och Nilla och ja, alla de andra! Men vad hade man för val? Nyheter eller...nyheter! Nä, leve barnprogram och tecknat!

Nu ska jag återgå till matlagandet för nu har jag fått reda på gömstället för den stora grytan!

Ciao

 


Colors in the wind

Hej allihopa!

Onsdag idag, mitt i veckan känns det som, och ute är det sol, men det blåser som utav helvete! Det är nästan stormvarning ute! Väldigt synd, för jag vill ut i solen, men inte ta på mig tusen klädesplagg bara för att slippa kylan från vinden. Att det aldrig kan vara "bra" väder här i Sverige, och här i Norrland verkar allt vara ännu värre.

Ska i alla fall gå ut på en långpromenad med Mixa efter lunch, trots vinden. Ska bara ladda på min Ipod litegrann och kanske fixa lite nya låtar. Faaaaast...jag har ju redan många jättebra låtar. Haha, aja, det får gå ändå.

Nu ska jag göra mig lite lunch, för bli nudlar och lite köttbullar, för jag är inte så hysteriskt hungrig.

Ha en trevlig dag allihopa!

Ciao




We can do it

Ligger i sängen just nu, med datorn i knät, som vanligt. Har kollat på Hell´s kitchen och innan det The mentalist. Jäkligt bra serie, ganska intressant att se hans metoder. I alla fall så ska jag bara skriva ett litet inlägg innan Jordan börjar.

Jäkla skicklig jag är egentligen, klarade av att lösa problemen med min vän tidifare, hoppas jag i alla fall. Det är ju upp till han/hon att ta till sig råden och göra något av det. Och just nu, ja, skriver blogginlägg och har en mobil fasttryckt mellan kinden och axeln, samtidigt som jag funderar ut något att skriva, haha!

Men nu har jag tappat tråden helt så det blir mest bara babbel, haha!

Godnatt alla söta så hörs vi i morgon!

Ciao

PS. Käs har fått en ny katt!!! Den är typ apsöt!!! DS.


Tell me

Nu ska jag bara byta om, sen hoppa på cykeln och åka på mitt hemliga möte! Hoppas att jag kan göra någon nytta! Hoppas allt kan sluta bra och att det jag gör kan ge hjälp och tröst!

See ya'll later!

Ciao

 


Psycho

Har upptäckt att många av mina inlägg brjar eller innehåller något om mat, vilket är mycket fascinerande, för när jag läser igenom inläggen så låter det som att jag bara äter och gör inget anant. Ja, så är inte fallet i alla fall, ville bara ha det sagt.

Men komiskt nog så sitter jag och har snart ätit upp min lunch just nu när jag skiver detta inlägg. Gjorde en liten fejkgratinerad bearnaiselåda. Vi hade lite överblivet ris i kylen så jag tog litegrann, blandade med lite kalkon och kokade bearnaisesås och hällde på. Blandade allt, täckte med lite ost och mikrade allt till osten smält. Ja, fejkgratinerat var det, hehe! Men gott är det!

Min morgon har jag spenderat framför TV:n och kollat på Smallville, Xena: krigarprinsessan och två avsnitt av Våra värsta år. Haha, Al och Peg har verkligen ingen bra relation, och Kelly, deras dotter, hon är mer osmart än en nyvaken bebis. Och bebisen är mycket sötare också, hehe! Jag vet att jag låter lat, men det är inget vidare bra väder idag, så jag unnar mig själv en dag inomhus. Och för den delen så ska jag gå ut ikväll för att träffa någon. Ett hemligt möte, kan man säga, ganska känsligt, därför vill jag inte berätta. Men går det bra, så kan jag berätta när jag kommer hem. Kan i alla fall avslöja att jag ska få leka psykolog! Vilket jag brukar vara ganska bra på. Jag har hopp!

Nåja, nu är maten uppäten. Jag tror jag ska läsa lite och sen gå ut en sväng med pälsbollen igen. Nog för att hon är en riktig elaking ibland så måste hon ändå rastas...

Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

Ciao



En liten bebis-Mixa, endast 9 veckor gammal!


frukost! Te, yoghurt med flingor,

0-7175efd62be5f3b198236fa879b24e81.png

frukost! Te, yoghurt med flingor, smothie och macka. ^^ mums!


Twist and turn

Har precis avslutat middagen, har gjort hemmagjorda hamburgare, mycket godare än köpta! Med undantag från Sibylla i Haga, damn, dom kan göra goda hamburgare!

I alla fall så har jag lite bråttom nu, så jag ska bara skriva lite snabbt innan jag byter kläder och cyklar till träningen. Hoppas bara kroppen orkar med nu efter helgen, det var rätt tufft...

Men jaja, nu ska jag inte pladdra mer, berättar mer efter träningen!

Ciao

 


It´s gonna be a long walk home

Hej allihopa!

Nu är jag hemma igen efter en helg i "Bollan". Det hade väl kunnat gått bättre för oss, men det gick ändå ganska bra! Av sju lag i våran "serie" så kom vi fyra. Inte helt fy skam i alla fall. Och jag är ganska glad för att under lördagen fick jag spela ganska mycket, vilket inte är så vanligt. Och det gick bra också! Så ja, jag har varit glad i helgen. Å andra sidan har jag varit ledsen också pga förluster och annan skit, men det har i alla fall kännts som plus minus noll, kanske till och med på plussidan för hela helgen!

Just nu så kollar jag igenom lite kommentarer och läser bloggar, har ju varit utan dator nästan en hel helg! Haha, gud vad...nördigt det låter på nåt sätt...Aja, ska ringa några samtal, sen ska jag nog sova, är dyngtrött och har lite huvudvärk. Så ha en trevlig kväl allihopa!

Ciao

 


The tide

Nu drar vi till farmor och farfar på middag, sen med laget till Bollnäs!

Wish me luck! :)

Ciao


Wipeout

Hemma sen ungeför en timme efter en ganska jobbig träning. Först Pace i en halvtimme, hyfsat trött i armarna man var efter det, Carina hade lagt mycket armstationer på det passet. Förståeligt, för efter det blev det direkt en halvtimme Core. Satan, så ont jag fick i magen, och ryggen ska vi inte tala om! Men å andra sidan, satan vad duktig jag känner mig som har orkat. Har ju känt mig lite seg hela veckan, men nu jävlar tände jag till, och det hoppas jag att jag kan ta med mig till Bollnäs i helgen. Vi åker klockan sju ikväll, sen har jag ingen aning riktigt när vi kommer hem. Det beror på hur långt vi tar oss. Men på söndag återfinns jag hemma igen!

För tillfället ska jag ägna mig åt att dammsuga huset, sen kanske jag drar en repa på Birsta med mamsen. Ikväll innan vi åker blir det middag hos farmor och farfar. Det vankas köttgryta, m-m-mmm...

Nä, nu måste jag börja dammsuga!

Ciao

 


Work it

Redo för träning!

Ska bara ordna lite saker här hemma först, sen bär det av till B-åker och hämta Kässi och hennes koppkakor, sen ut till Etic och köra järnet!

Tyvärr väntar tråk hemma sen...

Dammsugning! *suck*

Oh well, det ska nog gå!

See ya everyone, ha en bra dag!

Ciao


det här är vad jag kallar frukost!

0-738e92f3b65313256bb81f57b932c16f.png

det här är vad jag kallar frukost! Mmm... ^^


What a beautiful morning

God morgon!

Wow, det är tillräckligt tidigt att kunna säga det! Det är inte ofta det händer.

Klev upp kvart över sju i morse, hysteriskt tidigt för att vara jag, för att skjutsa mamma till jobbet. Så ja, på en och en halv timme har jag nu skjutsat mamma, packat väskan inför helgen, samt packat inför träningen senare idag. Ska dra med Käs ut till Timrå så ska vi köra ett Pace-pass och sen ett Core-pass. Då kan vi med gott samvete sedan smaska cupcakes som hon gjorde igår. Jag fick till och med välja min egen, yey!

Men jaja, slutsnackat för den här gången, nu blir det frukost!

Ciao

PS. By the way, ärligt, vad tyckte ni om novellen? Åsikter, tack! :) DS.


Mitt hjärtas musik - Del 2

Det tog längre tid än planerat, men här är fortsättningen på novellen!

Enjoy! ;)

----------------------------------------



Lördagen kom alldeles för långsamt, och inte blev det bättre av att dagen började med ett bråk mellan Jennifer och hennes mamma Karin om kvällens aktiviteter.
- Nej, lilla vän, inte ikväll!
- Men varför inte? Vad är det som är så viktigt med att vara hemma ikväll då?
- Vi ska ha en hemmakväll idag, det bestämde vi ju redan förra veckan!
- Men åh, det kommer ju inte bli något ändå!
- Säger vem?
- Säger jag, för jag vet hur det blir! Ni säger att det ska bli mysigt och så, men det slutar alltid med att Peter drar iväg ut med sina kompisar, pappa blir inkallad på jobbet och du och jag fastnar i soffan med någon dålig film!
- Det är inte sant…Men Karins röst dog ut. Med ens fick Jennifer dåligt samvete.
- Åh, mamma, förlåt, sa hon och kramade om Karin. Karin klappade henne på axeln.
- Nej, du har rätt, älskling, men ikväll ska det bli annorlunda!
- Men mamma…
- Snälla du…vad är det som är så viktigt att du måste åka ikväll?
- The Donners spelar på dansbanan ikväll…,började hon.
- Men de spelar ju säkert andra gånger också. Eller?
- Jaa…men det är så att…
- Vadå? Ut med språket nu!
- Jo, det är en kille, som jag gillar typ, som har bjudit mig dit…,viskade hon.
- En kille?! Varför sa du inget? Karin började skratta.
- Men jag visste inte…
- Åh, min lilla Jennifer-skatt! Tycker du om den här pojken?
- Ja, det gör jag! Faktiskt…
- Men då är det klart att du ska få träffa honom! Men är du säker på att det går bra? Hur ska ni ta er dit och så?
- Mickels styvpappa ska skjutsa oss, och han och hans mamma ska med också. Så det blir ganska städat i alla fall…
- Jaha, ja men då var det ju inga problem med det då.
- Är du säker på att det går bra då? Jag menar, myskväll och allt?
- Äsch, jag kan nog behöva en lugn kväll. Om inte annat kanske pojkarna kan få roa mig lite, haha!
- Åh, mamma, tack! Jennifer kramade om Karin hårt. Jag har bara ett problem…
- Vad kan det vara?
- Vad ska jag ha på mig?

Det blev inget handlande för Jennifer. Istället tillbringades dagen med hennes mamma bland kläder och skor för att hitta en bra outfit för kvällen. Det var mycket som skulle stämma. Den skulle vara snygg, men ändå enkel. Dansvänlig, men ändå uppklädd. Det var ett stort dilemma! Vid kvart över tre plingade Jennifers telefon till och det var ett meddelande från Mickel.

Hej!
Blir det bra om vi hämtar dig vid sju? Det tar ju ett tag att åka.
Kram M

Hon blev helt till sig men svarade att det blev bra, för då hann hon äta middag också innan. Hon skrev sin adress och sedan återgick hon till sitt klädletande. Till slut blev det en ganska enkel, men söt, outfit. En röd, ganska vid klänning med knytning bak och en luftig kjol, som gärna fladdrade när man snurrade (en av anledningarna till att hon köpt den), vanliga beiga nylonstrumpbyxor, mes för att inte frysa, och de ganska nya dansskorna med spännen på. De var svarta och hade lagom hög klack, precis lagom för att kunna dansa i. Hennes mörkbruna hår lät hon vara utsläppt, men hon satte upp luggen med en svart rosett. Sminket struntade hon näsan i, hon hade aldrig varit mycket för smink, men lite mascara och kajal tog hon på sig, och smorde in läpparna med vaselin och ett genomskinligt läppglans, mest för syns skull. Hon visste att det skulle försvinna nästan direkt. Hon ropade in Karin för att höra vad hon tyckte, men hon bara gapade, och det var svar nog. Hon var redo.

Fem i sju hördes tutningar utanför Jennifers hus. Strax därpå ringde dörrklockan och Jennifer sprang exalterat till dörren. Utanför stod Mickel, snyggare än någonsin. Han hade svarta, raka jeans och en vit pikétröja. Till det dansskor och en svart huvtröja med mönster på hängandes över armen. Hans ljusbruna hår var tillrufsat och lite stylat, men knappt märkbart. När han såg henne så bara gapade han. Han fann sig dock snabbt och ledde henne ut i bilen. Hon vinkade hej då till Karin och satte sig i baksätet med Mickel. Han presenterade henne för sin mamma, Anette, och sin styvpappa, Ruben. Anette var rödhårig och kortklippt, lite kraftig men var väldigt lättsam och pratglad. Ruben pratade lite mindre, han var svarthårig och hade pipskägg och glasögon. Dock så började han också prata lite mer allt eftersom de närmade sig sitt mål.
   När de kom fram och kommit in i lokalen så skildes de åt, för Anette och Ruben skulle träffa några vänner. Mickel drog med Jennifer ut på dansgolvet och de började dansa. The Donners var verkligen jätteduktiga och de tappade helt koll på tiden. När bandet till slut tog en paus för att få lite vatten och för att dansarna skulle få vila lite, så upptäckte de att klockan var nästan tio. De smet ut från lokalen för att ta lite frisk luft och gick ner till en sjö som låg ett tiotal meter bort. De satte sig på en klipphäll och såg ut över vattnet. Det var ganska varmt för att vara maj, men det kändes ändå lite kyligt och Jennifer rös till.
- Fryser du? frågade Mickel oroligt.
- Nja, lite…det är lite rått, sa hon. Mickel flyttade sig närmare och lade armen om hennes axlar.
- Bättre? Jennifer såg på honom. Hon hade helt glömt bort att det var kallt. Han såg in i hennes ögon och plötsligt gjorde han det otänkbara. Han böjde sig fram och kysste henne, mitt på munnen. Jennifer skälvde till och sedan lutade hon sig närmare honom. De kysstes mer och mer passionerat och Mickel började smeka henne över hennes nästan bara rygg. Hon skälvde till ännu mer och han drog henne ifrån sig lite.
- Jag…jag…Jennifer, jag vill ha dig, nu! Hon såg i hans ögon att det betydde så mycket mer än bara sex, så hon sa:
- Jag vill ha dig med, här och nu!
- Inte här…följ mig! Han tog hennes hand och de fortsatte längs vattnet ungefär hundra meter tills de kom till en stuga. Det var en gammal värmestuga, med grillplats i mitten och skorsten, men också breda bänkar och bord med fällar för att hålla värmen. Han drog henne bort till en bänk som låg undanskymd från fönstren och dörren. De föll ihop på bänken och tog vid där de hade slutat på klipphällen. Han tog av henne skorna och drog av strumpbyxorna medan hon fumligt drog av honom tröjan och knäppte upp hans byxor. Deras kläder täckte mer och mer av golvet och hon smekte hans nakna, välformade rygg. De andades tungt och kysstes hungrigt medan de älskade tillsammans. När de till slut klädde på sig igen och började gå tillbaka mot dansbanan så visste de båda, att det här var något alldeles speciellt.

Slut

-------------------------

Nu ska jag se Jordan och sen sova!

 

Ciao


Une heur

Endast en timme kvar!

Och bara en enda kommentar om novellen!

Come on, people! :D

Ciao


Une heur

Endast en timme kvar!

Och bara en enda kommentar om novellen!

Come on, people! :D

Ciao


Mitt hjärtas musik - Del 1


Ja, jag lovade er en novell idag, så här kommer första delen av novellen "Mitt hjärtas musik".

Säg vad ni tycker så kanske ni får nästa del redan senare ikväll, om inte så får ni inte veta alls hur det går!

------------------------------------------------

Rytmen i musiken ökades successivt i takt med att passet gick mot sitt slut. Snart kom det som Jennifer hade väntat på under hela veckan. Sista passet i veckan, de sista danserna. Marika ropade ut en minuts vattenpaus och Jennifer stegade bort till sin väska och tog några klunkar vatten. Hon lyckades inte dricka mycket, hon var för uppspelt. Hon skannade av rummet och hittade honom till slut. Han hade sina saker i andra änden av rummet, och innan hon hann tänka efter så var hon på väg.
   Mickel och Jennifer hade dansat på samma kurs i snart fyra månader, och hon hade märkt att han älskade det lika mycket som hon gjorde. Han lade, liksom henne, ner hela sin själ i dansen och ja, hon hade en liten crush på honom. Flera gånger hade de dansat tillsammans och han hade flera gånger valt henne framför alla andra till sista dansen. Men den här gången var det hennes tur. I alla fall var det vad hon trodde.
   När hon inte var mer än max fem meter ifrån honom så var det plötsligt någon som knuffade till henne och gick fram till Mickel. Det var Olivia. Vem annars? tänkte Jennifer. Det var allmän vetskap att Olivia var bitchig, och de flesta visste också att hon hade känslor för Mickel. Jennifer hann inte tänka så mycket mer på det för Marika ropade ut att alla skulle hitta en partner, så skulle de sista låtarna spelas. Hon såg sig om och såg Linus komma gående. Han log mot henne och hon log tillbaka. Han kanske inte var Mickel, men han var i alla fall en bättre partner än merparten av de andra på kursen. Och hon behövde inte oroa sig över att känna sig obekväm, Linus var sambo och hade en liten dotter och han älskade dem mer än allt. Det hade han ofta berättat om för de som ville lyssna. Musiken startade och det var intensivt och svettigt tills det slutligen var bara två låtar kvar. Då var det partnerbyte och tanken var att tjejerna skulle flytta till höger, men för att det var sista dansen så var det tillåtet att välja fritt. Linus ursäktade sig och gick mot en av de äldre tjejerna, Annika, trodde Jennifer att hon hette. Hon skulle precis titta efter en ny partner när Mickel stod framför henne.
- Kan man få sista dansen kanske? sa han och flinade.
- Det kan du väl få, flinade Jennifer tillbaka. De tog varandras händer och körde järnet de sista låtarna. Efteråt var Jennifer så andfådd att hon nästan hostade fram ett artigt tack för dansen innan hon gick till sina saker. Där fick hon sätta sig ner och vila innan hon kunde förmå sig att ens knyta upp skorna. Jävlar, Mickel kan dansa, tänkte hon och såg på honom. Han slängde just upp sin väska på axeln och vände sig om. Men istället för att gå mot utgången så gick han rakt emot henne. Jennifer blev alldeles paff och hjärtat började slå fortare. Att dansa var en sak, men att prata med Mickel öga mot öga? Hur tusan skulle det gå?
- Du, Jen, kan jag få prata med dig? Jennifer hoppade till och tappade nästan ena skon i backen när hon såg upp på honom.
- Ja, visst få du det, sa hon. Gör det något om jag byter om medan du pratar?
- Nej, det tror jag inte.
- Okej, vad bra. Hon började snöra på sig sina Converse och väntade. Ja, vad var det du ville då? Otroligt, var hon verkligen så bra på att prata?
- Ja, just det. Ehm, jag vet inte riktigt hur jag ska säga det, det är lite pinsamt.
- Vad kan vara så pinsamt att du inte kan säga det till mig?
- Ja, jo…okej. Han tog ett djupt andetag. Har du lust att följa med mig och min familj till dansbanan i helgen? The Donners ska spela och min syster är sjuk så vi har en fribiljett över. Vill du komma? Eller är du upptagen?
- Lugna ner dig lite nu! Jennifer skrattade. Dansbanan? Hon hade faktiskt tänkt gå, men hade ingen partner.
- Okej, men vill du? Du behöver inte bestämma på stört…
- Det är ingen fara, jag följer gärna med. Jag har inget bättre för mig ändå, sa hon och log.
- Oj, okej, vad kul! Han log med hela ansiktet. Men när ska vi hämta dig på lördag då? Min mammas kille kör så jag behöver veta så jag kan guida honom.
- Vi kan väl höras i morgon om tiden. Jag ska handla med mamma så jag vet inte riktigt när vi kommer hem.
- Okej, det går bra. Kan jag ta ditt nummer så ringer jag i morgon vid två?
- Det går fint. Jennifer log. De bytte nummer och han sade artigt ”hej då” och ”vi ses i morgon” sen gick han iväg. Kvar satt Jennifer som fastfrusen, men ändå verkade hennes kropp flyga runt i hela rummet, totalt kokande. Hade hon just tackat ja till en hel kväll med dans med killen hon var totalt nerkärad i? Ja, det verkade inte bättre.


Nå, säg nu ärligt vad ni tycker! ^^

Ni får två timmar!

Ciao


Tea for two

En varm kopp te, myskläder och mjukissockar på, novell på G!

Kan det bli bättre?

  

Ciao


Dream, dream the dream

Goddag bloggen!

Jag hade en dröm inatt. En dröm som är både möjlig och omöjlig. En dröm om något större och vackrare. En dröm som man inte vill vakna ur. En dröm som jag inte vill avslöja för mycket av. Men jag kan göra såhär:

En novell kommer senare idag, med delar av min dröm!

Hur låter det?

Nu ska jag göra mig lite lunch, sen ska jag städa, på order av mamma.

Ha en trevlig dag, allihopa!

 

Ciao


Pop 'til you drop

Goddag bloggen och alla(?) läsare!

Idag är det gråmulet väder ute, vilket i sig är urtrist, men å andra sidan är det då en perfekt dag för att åka och shoppa lite! Målet är Birsta City och jag hade tänkt försöka köpa:

Nya hörlurar!

Presenter till min värdfamilj (eventuellt)

Koftor

Jeans

Underkläder

Ja, sen lär jag väl säkert hitta en hel massa annat också, men det här är planen i alla fall! Så nu ska jag bara ut med pälsbollen en sväng och sen gå till bussen. Eller ska jag vara hurtig och cykla? Nja, jag kan cykla till träningen sen!

 

Hade tagit en bild på dagens outfit, men ingen blev bra, så jag kan ge en fin beskrivning istället, inte fullt lika roligt, men vad gör man? Haha!

 

Jag har på mig:

 

Svart långärmad tröja - H&M

Ljusblå jeans - Acente (butik i Spanien)

Röd/svart rutig sjal - H&M

Svarta låga Converse - Intersport

Ja, kanske inte det roligaste, men i alla fall något! Nu drar jag mig ut med pälsis!

Ha en bra dag allihopa!

Ciao

 


Dead things

Patrick Swayze är död!

Min älskling från Dirty dancing och Dirty dancing 2:havanna nights!

Gud, jag saknar honom trots att jag aldrig kände honom, konstig värld det är!



♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Love game

God kväll alla söta!

Träningen idag gick...sådär, haha! Kroppen verkade inte lyda, kändes som en brinnande vil vill vill kärna i en kropp som mest var seg som en flaska sirap. Inte kul! Har varit så senaste träningarna nu, börjar bli lite orolig...

(Liten notis, det flög just en mygga över min skärm, den är just nu på flykt i mitt mörka rum!)

I alla fall, efter träningen cyklade jag hem i mörkret, ännu en gång utan lampa och ännu en gång utan att bli överfallen och våldtagen! Jag och gamla Berit klarar allt! Kom hem och hann precis sätta mig i soffan när CSI startade. Ett väldigt bra avsnitt tycker jag, och Danny och Lindsay gifte sig!!! Kan inte beskriva hur glad jag blev! Vet att det bara är en serie, men dom har liksom varit mitt favoritpar! Dom är så söta!

 



Just nu bloggar/slötittar jag på Heroes i väntan på att Jordan ska börja, där ett av mina nästa favoritseriepar finns med, nämligen Jordan och Woody. I och för sig är det bara repriser, men jag gillar att titta ändå, plus att då blir jag tillräckligt trött för att somna efteråt, haha!



Nåja, ni får ha söta drömmar inatt så hös vi imorgon, sjäv ska jag återgå till TV:n!

Ciao


Bicycle

Jaha, telefon är CP, iTunes har lagt av, ingen mp3...

Fuck, fuck, fuck vad livet är orättvist ibland!!!!!!

En träning utan musik? Det är ingen kul träning!

Näja, får hoppas på att det finns några bra låtar, och att batteriet på iPoden räcker i alla fall runt spåret! Wish me luck, bitches! Nu snörar jag på mig skorna och tar cyklen till hallen!

Ciao

Kitchen fever

Ska laga mat nu, pasta carbonara står på menyn!

 

Vi hörs om ett tag igen!

 

Ciao


Photograph

Hej allihopa! Dagens första inlägg blir lite bilder från helgen, fre-sön. Alltså bilder från picknicken, myskvällen och fram till gårdagens promenad.

Enjoy!

Fre:



Picknick-maten: Hallonmuffins, american pancakes, kex och mackor samt saft och kaffe

Lör:

  

En lyckad filmkväll med älskat sällskap! Lovely!

Sön:



  

 

Tilläggas bör att jag är totalt ofixad. Har bara duschat, så ja, det är mitt naturliga hår!

Ja, det var den fotoupplevelsen. Hoppas jag inte skrämt er för mycket, hehe!

 

Ciao


The forgotten

Återkommer senare, det är film på TV6.

The forgotten!




Ciao

 


Working girl

Okej, punkt ett: Nej, jag har inte dött eller nåt liknande!

Punkt två: Kass uppdatering beror på städning + sysslor och umgänge med finaste flicksen på jorden!

Punkt tre: Jag har inget direkt vettigt att skriva om!

Ja, nu när det var avklarat så kan jag lugna mig lite, hehe! Igår så blev det ingen uppdatering enkom för att när jag hade ätit frukost så blev det marsch in på rummet och städa för fulla muggar innan Käs och Emma skulle komma på kvällen. Rörde vid datorn två gånger under dagen: När jag flyttade den från golvet till sängen för att städa resten av golvet, och när jag sedan ställde den på skjutskivan under mitt skrivbord där den ska vara. Att den sedan for fram under kvällen är en helt annan historia. Jag hade sagt åt flickorna att komma vid sju, men likt förbannat dök Käs upp vid klockan sex, när jag fortfarande hade morgonrock och i full färd med att bädda sängen! Damn it! Men som tur är så fann hon sällskap vid TV:n av min lilla bror tills jag hade bytt om och sen dröjde det inte länge innan Emma traskade in i rummet. Ingen av oss hade hört att hon kommit, haha! Kvällen blev mysig, med massa prat, lite gitarr-plinkande och sång, två filmer (Strandvaskaren och Wild child) och lite genomgång av gamla bilder. As usual, vi garvade gott åt alla galna partybilder och mongominer! Vid ett-tiden följde vi Emma till bussen och traskade sedan hem och pratade lite mer, samt letade snygga kroppar på Google (Vin Diesel, Taylor Lautner, Jesse Spencer, Mathew McConaghue (stavning?) samt en massa andra!!! Slurp!). Vid halv tre skjutsade jag hem flickan i dimman och sen var det bara hem och sova i min nybäddade säng med en satans massa kuddar som jag inte orkade flytta!

 

Idag har jag varit mycket produktiv tycker jag! Jag har:

 

Skribit en lista på saker "att-göra" innan USA.

Klippt samt "svirrat" gräset (fick 150 spänn för det, wiiho!)

Plockat ur och i diskmaskinen TVÅ gånger.

Duschat

Pratat med sysslingx2

Fått reda på kul skvaller

Läst x antal bloggar

Ja, produktiv var ordet! Tilläggas bör att vår gräsmatta är g-a-n-s-k-a stor, vi bor ju fan i villa! Men det var det värt! Nu ska jag gå ut på en skön promenad innan solen går ner helt, och sen hoppas jag att jag kan stänga in mig på rummet med en film och kanske lite glass! Ska också ta lite naturbilder ute tror jag så att ni kan få något att titta på efter detta långa och otroligt (NOT) spännande inlägg med bara text!

 

Nåja, have fun så hörs vi snart igen!

 

Ciao


Another day goes by

Hej hej hallå alla!

Hemkommen från vår picknick/fönstershopparrunda och har packat upp resterna. För er som är nyfikna så kan jag berätta att allt uppskattades och ehm...ja...jag gjorde ALLT! Okej, Käs hade med sig en flaska vatten hehe, cred! Men i princip så gjorde jag allt. Kände mig jävligt husmoderlig i morse där jag stod. Bakade hallonmuffins och gjorde amerikanska pancakes och mackor att ta med. Med åkte även en termos kaffe och en flaska mjölk, en flaska soda-streamad Wild Berries saft, ett paket kakor med jordgubbsfyllning och en liten flaska sirap till pannkakorna. Gott värre! Favoriten var nog muffinsarna, men pancakesen var goda också. Skulle egentligen vara äpple i dom också men vi hade inga så det blev typ kanelpancakes istället, haha! Men som sagt, gott blev det!

Till att börja med fick vi vänta på Emma som kom med en sen buss (den flickan måste lära sig bussarna!) och sen när vi var tillsammans allihopa så gick vi till gräsplätten vid Vängåvan och bredde ut oss. Käs svor och skrek och berättade att hon inte hittat gitarrväskan, så det blev ingen allsång, höhö! Vi åt och pratade och blev attackerade av både grymma duvor, håriga larver och ettriga myror, haha! När vi var mätta så pratade vi lite till och sen gick vi en runda på stan och dreglade efter kläder och SKOR SKOR SKOR!!!

Tyvärr skildes vi åt för Käs skulle iväg på nåt ärende till sin mamma och jag och Emma satte oss på bussen och åkte hem. Jag till mig och hon ut till sin kille. Så nu sitter jag här och ska byta om inför träningen, som börjar om 40 minuter, yey! Hoppas bara min mage blir bättre, känner mig som en svullen ballong!

Ha det bra alla så hörs vi efter träningen!

Ciao

 


Picknick, vi ska på picknick idag!

Ja, som titeln antyder så ska jag på pickninck idag med mina flicks! Emma och Käs och jag ska sätta oss på nåt mysigt ställe och äta mat, spela gitarr och sjunga, och bara snacka och vara galna, precis som vi brukar.

Just nu har jag precis packat klart det sista av matsäcken och ska nu klä på mig och gå med lurviga fröken en sväng innan jag åker ner på stan för att möta dem.

Hoppas alla få en trevlig dag, för det tänker jag banne mig ha!

Ciao


Home again

Upddatering har inte varit min starka sida de senaste dagarna. Men å andra sidan så har jag inte haft så mycket att säga heller. Igår fyllde mamma år och jag gjorde mest ingenting, sen på kvällen åt vi middag med mormor och morfar, kycklingwok med nudlar som jag lagat. Men det blev bara hastigt, för sen åkte pappa och jag och hämtade farmor och farfar på flygplatsen, samt lämnade av bilen till min farbror och faster som skulle åka hemöver på en gång. Åkte hem med "gamlingarna" och sen åkte jag på träning. Det gick väl hyffsat, men det kunde gått bättre. Störtade hem i 740:n och slängde mig på sängen i mitt rum och såg på True Blood. My god, Bill är sexig! Mystiskt sexig på nåt sätt...men aja, efter det så blev det en dusch och sen tittade jag på Jordan, rättsläkare och pratade med Käs på msn.

Idag så jobbade mamma kväll, så vi tog en långfrukost och sen åkte vi till Birsta för lite shopping och lunch. Mamma bjöd och jag åt en bakad potatis med en sjukt god kycklingröra, med sallad och bröd till. Sen kaffe och en liten kolakaka på det, precis som en liten tant, hehe! Släppte av mamma på jobbet och åkte hem. Tittade på Simpsons och lagade stuvad pytt-i-panna med stekt ägg. Mums på det! Åkte ut med litegrann till mamma och lämnade av Acke hos hans kompis flickvän för de skulle åka och repa. Efter det så har jag mest degat vid datorn och ska snart åka och hämta mamma på jobbet. Sen blir det nog Jordan igen och sen sova!

I morgon blir det picknick med Käs! ♥

 

Ciao


Happy Birthday!

Idag skickar jag ett SUPERMEGAULTRAJÄTTESTORT grattis till min älskade mamma som fyller 45 år idag, och är fortfarande supersnygg och världens absolut bästa mamma!

Älskar dig, mamsen! ♥



Ciao


Hello mr. Simpson

Simpsons på TV6 nu, haha!

Dagen har varit ganska bra, hittade jättebra presenter till mamma så i morgon ska jag sätta mig och göra ett lite snyggt paket av det hela. Hoppas bara att mamma gillar det!

I övrigt, ja, jag tog en fika på Wayne´s och funderade lite på livets mysterier, haha! Nja, men i alla fall funderade lite på om jag behöver köpa något mer innan resan, hur jag ska klara mig utan familjen, ja, och litegrann på hur konstigt livet ibland kan vara. Inga nyheter med andra ord. Mötte upp Emma senare och kikade runt lite på kläder, men hittade inte riktigt det jag ville ha. Men men, man kan ju inte ha tur alltid. Får väl vänta tills jag kommer utomlands och handla lite där.

Jaja, nu ska jag återgå till Simpsons på TV, sen får vi se vad som händer.

Ciao


I´m coming out

Jehapp, nu drar jag iväg och ska göra lite ärenden, bland annat hitta en present till mamma. Ska väl titta på lite grejer till mig själv också, men prio ett är mamma. Hon fyller nämligen år i morgon så jag ska försöka klura ut en present till henne idag. Hoppas det går vägen.

Ja, mer än så har ja väl inte att säga just nu.

Ha en bra dag allihopa!

Ciao

Mr Memory

Minnen, minnen. Ibland roliga, ibland mindre roliga. Nu på kvällen har jag fått nys på en grej som gav mig lite dåliga minnen, men det ska nog re sig det med. Sluta tänka på det bara! Om det går...

I alla fall, träningen idag kändes ovanligt seg, vette tusan vad det var. Att de andra var trötta efter helgen kan jag förstå, men jag som knappt gjort något kände mig som en gelegodis. What is the damn problem with me? Haha, kanske har nåon tillfällig svacka, hoppas den försvinner snabbt! Efter träningen blev det hemåkning och middag framför CSI, sedan ble vjag fast och kollade på Roast på Berns där massa komiker gjorde narr av Björn Gustafsson. Och ja, jag tycker han är söt, liksom många små 13-åriga flickor som skriker i kör med ljusa flickröster bara man säger hans namn, haha! Nej då, men jag tycker han är lite söt med sina lockar och valpögon. Liksom, vem kan låta bli att tycka att det här är åtminstonde liiiite sött?



Så nu har jag precis duschat och smort in mig lite och ska väl lägga mig med en film som sällskap...eller nej förresten, jag sover nog direkt, har sovit lite dåligt sen i söndags. Så jag säger tack och godnatt!

Ciao

 


Echo chamber

Tillbaka till min så kallade verklighet efter ännu en helg ute i skogen. Denna gång hamnade jag i en liten by/samhälle vid namn Lit som ligger några kilometer från Östersund. Lördagen började sådär med en brutal väckning halv sju(!!!) och sen blev det till att packa det sista, byta om och sätta sig i bilen. Jag halvsov hela vägen upp och när vi kom fram så snörde jag på mig mammas kängor och traskade ut i skogen med pappa för att stå vid sista sektionen på hela banan, vilken låg långt utav helvete uti skogen, långt ifrån alla andra sektioner. Åtminstonde kändes det som det. I alla fall, dagen flöt på bra och fick som vanligt se mycket häftigt och roligt. Dagens klart roligaste måste ha varit lilla Linus vurpa. Han körde in i sektionen och plopp! Borta! Hann precis fundera på om det gick bra för honom när han dök upp igen, tittade på mig, log, slog ut med armarna och sa lite käckt: "Ta-daa!" Skrattade något otroligt! Man önskade att man hade en filmkamera vid sådana tillfällen!

 

På kvällen skulle vi övernatta i en gammal skola, så det blev luftmadrass och sovsäck som gällde. Vilket i sig var väldigt mysigt, på något sätt så älskar jag att sova på luftmadrass, även om jag föredrar min egen säng. Det blev middag där, tacobuffé som de så fint ordnat, mumsigt! Sen efterrätt och massa dösnack. Själv drog jag mig ner till min madrass och vilade lite, för jag hade väl inte så mycket att säga när alla pratade Trial och motorer hela tiden. Istället fick jag sitta "barnvakt" åt några mindre barn och några av de yngre förarna som höll på att ta död på varandra. Senare lugnade de dock ner sig och lite av folket åkte iväg för att sova på andra ställen och jag fick "hjälp"/sällskap av några andra förare, av äldre sort. Dock var jag äldst av alla som inte var typ 30+, vilket var lite komiskt. Och jag var ensam tjej hela natten!!! Och på något sätt så tyckte jag mycket om det. Det är nåt särskilt med att bara vara med killar. Personligen släpper jag loss mer, men det känns på samma gång konstigt, speciellt det där med att byta om inför tio par karlaögon...Men det största problemet var nog att jag tycker en av förarna är söt, så man blev lite tafatt. Men vafan, allt går!

 

Söndagen var ganska tråkig om man jämför med lördagen, men det var fortfarande kul att få vara där och ta del av det hela. Efter dagens tävling var det prisutdelning för den totala cupen också, som alla dessa tävlingar är del i. Det var lite kul, för pappa kom tvåa i motionsklassen! Mäkta stolt man var! För brorsan blev det en hedrande fjärdeplats tror jag, kanske femteplats, men jag var ganska nöjd ändå. Pakcade in oss i bilen och åkte hem. Enda stoppet blev i Brunflo för att äta middag, i övrigt en händelselös resa hem. Väl hemma blev det en kopp te och lite glass, sen sängen!

 

Idag då? Ja, jag har precis ätit lunch och ska bara byta om, sen gå iväg till mamma på jobbet och lämna lite körsbär samt ta med vovven på en promenad. Ikväll blir det träning och sen är det CSI på TV. En ganska vanlig måndag med andra ord.

 

Shit, längsta inlägget på länge tror jag! Undra om någon orkar läsa, haha?

 

Ciao



(OBS! Bild från tävlingen i Timrå!)


Out in the fields

Nu drar jag till Östersund över helgen! Finns på mobilen!

Trevlig helg allihopa! :)

Ciao

 

 


Friday night lights

Goddagens alla människor.

Dåligt med uppdatering igår, men när jag kom hem efter Fixarmässan så var jag så trött att jag inte orkade skriva ett inlägg. Att jag sen gick på promenad i två timmar låtsas vi att jag inte sa, för det skulle betyda att jag inte var trött! Men det var jag, och ännu värre var det efter promenaden. Så jag slocknade i sängen och tittade på film. Bend it like Beckham for sure! Längesen jag såg den. Och Jonathan Rhys Myers är so damn sexy!

Jag menar mmm, that face!



Nåja, idag ska dagen ägnas åt att packa inför helgen, sen ska jag grooma lite och sen över till Jo för middag och sen utgång med Emma, Julia och eventuellt Angelica. Me likey!

Så jag antar att jag inte har så mycket mer att säga just nu mer än att jag ska packa, vilket i sig är dötrist, för jag vet inte vad jag ska ha med mig, haha!

Men vi höres senare! Kanske en bild på kvällens outfit? We´ll see...

Ciao


Hearts on fire

Hej hopp sockertoppar!

Torsdag morgon och jag har sjukt ont i mina vader (fortfarande) samt min ena axel, tror jag har fått muskelkramp för mitt fönster var öppet inatt, som vanligt! Snart kan jag inte ha det längre för det blir för kallt. Men å andra sidan blir det för varmt att ha det stängt och samtiigt ligga under täcket. Det är ju liksom den största orsaken att jag har fönstret öppet, så jag kan få det riktigt svalt på rummet när jag gr och sover så man kan borra ner sig under täcket och mysa! So lovely!

Och ännu mysigare, om inte annat så är det roligare, är att få krypa ner i en nybäddad säng efter ett varmt bad med snygga sängkläder som bara frasar runt omkring en! Här är några som står på min önskelista:

  

 

Jag älskar verekligen att ha mönster, alternativt starka färger när det kommer till sängkläder. Jag menar, typ alla mina sängkläder är röda, rosa, gröna, blå och svarta. Tror jag bara har ett enda vitt påslakanset och det är med hjärtan på. Så ja, jag föredrar att mysa runt med mönster eller färg i sängen! Men nu ska jag inta prata säng hela tiden, herregud, måste ju göra lunch!

 

Nudlar och korvstroganoff, here I come!

(Och jag lovar, det är godare än vad det låter! ;)

 

Ciao


Hey, check it out

Jaha, det gick fortare än jag trodde att lämna av människorna så jag hinner med ett litet till inlägg innan jag ska börna iväg på träning. Frågan är om det är bra eller dåligt med tanke på att jag inte har så mycket att säga, haha!

Men jaja, någe ska man väl kunna hitta på!

...........................................
..........................
.....................
...............
...........
......................................
.......................

Nä, huvudet står still för en gångs skull...

Förhoppningsvis kan jag komma på något bättre till efter träningen.

Tjing pling!

Ciao

  



Jag är bedårande vacker när jag leker med min webcam!

NOT! Hej dubbelhaka! xD

 


Calling

Jehapp, klockan närmar sig halv sex och då ska jag vandra ner till farmor och farfar och hämta dom, sen skjutsa dem till Midlanda. Inna dess ska jag nog byta om så slipper jag stressa sen innan träningen. Efter träningen blir det duschning och lite lätt grooming, sen blir det True blood igen! :D



Damn, jag har kärat ner mig i serien! Jag har vampyrfeber tror jag!

Jaha, nu ropar mamma...

Ciao

Jag ljuger så bra

Att säga att jag mår bra vore en lögn, men jag säger det ändå.

Det är onsdag och jag mår bara bra! Idag så är solen framme så det blir nog en pomenad senare med hunden. I övrigt så ska jag försöka städa mitt rum som jag inte hann med igår, av olika anledningar. Sen blir det till att laga mat och senare skjutsa iväg farföräldrarna till flygplatsen. De ska iväg till Turkiet med min faster och farbror samt mina småkusiner. Gissa om jag är avundsjuk?

Efter det vankas träning, vi får se om mina vader dör den här gången också, fick typ kramp efter träningen i måndags! I alla fall, träning, och sen en härlig dusch och lite grooming på det tror jag. Om jag orkar, med tanke på att träningen slutar kvart i tio. Men vafan, jag har inget bättre för mig! Jag är arbetslös! Haha!

Nä, nu ska jag sätta fart på fläsket mitt och byta om, sen blir det promenix. Det blåser storm ute typ så måste nog ha kofta på mig trots solen! Usch, hösten är verkligen på ingång nu...

Nåja, off I go, see ya!

Ciao

 


Poison

Bästa sättet att beskriva mina känslor just nu!

(okej, kanske lite mindre elakt och blodigt!)



Ciao

 


Numb

Livet är ett mysterium, som inte går att lösa!

För tillfället är jag inte riktigt mig själv, för det gör ont inuti. Ont på ett sätt som jag trodde jag inte skulle få uppleva på ett jävla bra tag. Men det gör jag, och det svider och värker och jag vet inte vad jag ska göra. Kroppen är tung, orkeslös...tankarna är orealistiska och likt en stormvind helt katastrofala och virriga!

För första gången på länge så vill jag bort! Långt långt långt bort och aldrig vända om tills jag läkt! Men vart? Jag har ingenstans att åka! Ingenstans där jag kan få tröst, men ändå få vara ensam. Varför?

Varför är jag så dum? Varför gjorde jag som jag gjorde? Vad har jag gjort? Kan inte hitta svar på något! Vet inte om jag någonsin kommer få svar.

Usch, mår så jävla kasst! Jag tror jag går i idé tills jag mår bättre!

Ciao

 


Empty room

Nu ska jag ut på promenad, för mitt huvud håller på att sprängas av överarbetning och allmänt krossat hjärta!

Förhoppningsvis kan jag återvända som en mer samlad människa!

See you soon!

Ciao

 


Calcutta, I am a taxi driver in...

Oj oj oj, händeslerik kväll må jag säga!

Började med att jag blev uppringd när jag gjorde mat av en smått förtvivlad Jo så jag lekte terapeut ett tag och lovade att prata mer efter träningen. Åt mat, fick ont i magen och katastrof! Cykelnyckeln fortfarande borta! Inget mer att göra än att skjutsa mamma iväg till Timrå på träning och sen burna motorvägen till Skönsberg och min träning. Skulle hämta mamma direkt efter träningen, som jag trodde slutade 8, men icke! Halv nio kom jag iväg och då jag äntligen kom fram till mamma hade hon hunnit gått mer än halva vägen hem! I tofflor!

Åkte hem och blev uppringd av pappa som ville ha hämtning senare under kvällen, samt några kamrater till honom, bland annat en som bodde i Härnösand! Panik! Skickade ett snabbt meddelande till Jo, satte rekord i snabb duschning och sen on the road igen! Sen, efter att jag varit hos Jo och fikat samt tröstat henne lite så drog jag in till stan och hämtade pappa och hans kompisar. Första stopp blev i övre Bosvedjan, sen upp på motorvägen och mot Härnösand! Stereon gich för fulla muggar och vi skrålade till Hammerfall och Scooter, även en gnutta Metallica. Efter avsläppning där uppe var det bara att åka hem med en trött pappa och en hysteriskt kissnödig jag!

Så ja, har varit hemme i typ tjugo minuter och nu ska jag banne mig sova! Godnatt!

Ciao