Årets sista Umeå-inlägg

God kväll läsare!

Just nu sitter jag i mitt lilla studentrum och skriver mitt sista unlägg från Umeå för detta år. Sedan jag sist skrev har jag varit hemma i Sundsvall hos mina nära och kära och firat en helmysig jul och bara tagit det allmänt lugnt. Har varit hur skönt som helst! Enda minuset är väl att vädret inte riktigt varit på min, eller någon snöälskares, sida då det mest har varit...ja, allt annat än snö. Väldigt tragiskt! Men jag tror att det är påväg snö sa dom på vädret, yippie!!!

I alla fall, åkte tillbaka hit till Umeå på annandagen för att träffa en vän som jag inte träffat på hur jävla länge som helst och det var guld! Hade en kväll på Lottas krog med honom och hans kompis och det var supertrevligt, drack några öl och snackade bara. Skulle ha gymat med honom idag men det blev inte av så jag gav mig iväg själv och plågade mina ben och mina mage lite. Det var skönt efter julens snask och god mat! Träffade även på en klasskompis på IKSU vilket inte gjorde saken direkt sämre.

Men men, imorgon bär det alltså hem till föräldrarna i Sundsvall igen för en lite längre vistelse, vet inte än just hur länge but we'll see I guess! En vecka minst blir det i alla fall. Jag börjar ju faktiskt inte förrän slutet på januari igen men eftersom förädrarna jobbar brorsan börjar skolan igen och kompisarna återvänder till skolan så får vi se om jag vill vara kvar då eller om jag återvänder till norr. Men just nu tänker jag inte så långt fram, nu räcker det med att veta att jag kommer hem igen imorgon och på fredag väntar Himlabadet + spa med mina bästa flickor och en och annan respektive! Sen eventuellt bio med farmor på kvällen, ska bli mysigt! Hon har lovat att ta med mig på nya Sherlock Holmes, kanon!

Aja, nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, sen blir det nog sängen, blir hämtad vid 5 imorgon bitti!

Ha det bra finisar!

Ciao




Ge mig snö!!!

I feel good, da-ba-da-ba-da-ba-daaa!

Sitter nere i England på IKSU där vi ska ha nästa lektion om...typ 45 min och kollar på Simon och Jonte som lirar lite bordtennis (har fått lära mig att det är så det benäms nu, inte pingis!). Dagen började med en examination som gick...riktigt bra faktiskt! Känner mig väldigt nöjd, trots att jag glömde bort mig i en av låtarna, men jag tror ingen märkte, hehe!

I alla fall, så sjukt härligt att ha det gjort! Nu har jag inga fler måsten från skolan innan jul och nyår, fy fan vad jag ska chilla och ta det lugnt resten av veckan! Ska bara fixa lite sista klappar och julstäda, sen så...ja, och packa en liten väska till hemresan! På torsdag bär det söderut mot föräldrar, släkt, vänner och ett helmysigt julfirande! Jag längtar sönder!

Men men, mitt batteri börjar bli kort på kräm, så det blir inget längre inlägg denna gång! Skriver nog ihop något när jag kommer hem istället!

Puss och kram på er läsare!

Ciao


Lucia

Hej hopp!

Musiken strömmar ur mina sketna datorhögtalare och reggaeton är genren. Håller på att ta det lite chill innan jag ska ge mig iväg och träna. Core control står först på schemat, sen blir det ett pass Cardio training, har aldrig provat det förut, men av beskrivningen att döma är det cirkelträning som gäller. Plus att jag känner hon som har passet, ska bli kul att få se hur hon sköter det, haha!

Ska läsa igenom en liten artikel också till morgondagens seminarium, men det får nog bli efter träningen. Ska svänga förbi ICA också och roffa åt mig en lussebulle, det är ju faktiskt Lucia idag...åh, jag saknar att vara med i Luciatåg...förra året hade vi ju ett eget för kilalrna i klassen, hur kul som helst, men idag har jag varken sett eller hört eller deltagit i något tåg...lite vemodigt, men det är sånt som händer...vill ändå skänka en tanke till min fina vän Christine som är Medelpads Lucia 2011! Hon är bara bäst! ♥

Nä, nu ska jag stänga ner, ha det bra läsare!

Ciao




Min fina Chrisse!


Dagens 5:a

God kväll!

Tänkte slänga in en dagens 5:a innan jag signar ut för kvällen.

Eftersom det bara är två veckor till jul så tänkte jag att dagens ämne kommer att vara 5 julklappar som jag vill ha, utan inbördes ordning...så mamma, om du läser min blogg, titta och anteckna, hehe!


1. En akustisk gitarr, vill så gärna lära mig spela!!!



2. En illgrön skaljacka, typ som denna



3. Pengar!



4. Slalomutrustning, komplett med skidor, pjäxor och stavar



5. Någon utav dessa linnen/t-shirts från Avanna...helst alla hehe

     





Så, 5 av mina cravings inför denna jul, materiellt värre men så är det...

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen med en film och lite te!

Ha en fin lördagskväll, läsare!

Ciao


X-mas shopping

God eftermiddag bloggen!

Lördag idag och jag har hunnit med en hel del trots att klockan bara är typ tre...

Började morgonen med att hjälpa en stackars bil iväg, stackaren satt helt jävla fast, sen någon timme på IKSU och jobbat på mitt och Jontes gympapass till vår redovisning, musiken är nu klar, känns bra. Sen ilade jag ner på stan och fick med mig en massa julklappar hem + en deodorant till mig själv. Det behövs, min gamla håller på att ta slut.

Så nu är jag hemma igen, sitter med en kopp kaffe och chillar lite. Ska bege mig mot ICA sen och handla litegrann inför morgondagen, hade tänkt baka lite plus att dom har en fyndlåda där med massa julpapper och sånt, kanon för en fattig student! Så imorgon blir det lite plugg, musikanalyser och AFA-inträning, sen blir det bara mys, bak och lite julklappsinslagning. Kan fortfarande inte riktigt greppa dock att det är två veckor till jul, helt sinnes!

Oh well, ha en bra lördag, fina läsare!

Ciao



Dagens 5:a

Hej hopp alla läsare!

Nu kör vi en till dagens 5:a som första inlägg på ett bra tag.

Dagens 5:a blir återigen dagens höjdpunkter!



1. Rapporten Skapa hälsa är klar och inskickad - CHECK!

2. AFA-arbetet är klart, ska bara tränas in - CHECK!

3. Lektionsplanering till morgondagen och fredagen är klara - CHECK!

4. Jag bakade banankaka igår så ikväll blir det gofika - CHECK!

5. Har spenderat tre timmar med att dansa pardans med bästa klassen - grymt CHECK!


Ja ni kära läsare, idag är jag riktigt nöjd, känns väldigt bra inför resten av veckan!

Ha en underbar kväll!

Ciao