Dag 07 - Min bästa vän

Egentligen borde jag plugga järnet nu, vilket jag också ska försöka, därför gör jag inlägget nu. HAr också varit och handlat lite studiemotivation så jag hoppas det funkar...

I alla fall, komiskt att den här punkten skulle hamna idag. Det är nämligen så att min bästa vän fyller år idag! That´s right, min fina Angel blir 20 bast idag, så STORT GRATTIS TILL DIG, RARING! ♥

Angel, eller Angelica som hon heter, har varit min allra bästa vän i snart 7 hela år, fast vi har känt varandra sedan ettan. Vårt förhållande är lika komplicerat som det är enkelt. Vi har bråkat, fast alltid blivit sams, även efter det där fruktansvärda grälet den där sommaren...

 

Det är lite speciellt det här, för trots att hon är min bästa vän, så umgås vi inte alltför mycket. Nu blir det ju ännu mindre för att jag bor i Umeå, men det har liksom blivit mindre och mindre på nåt vis. Men ändå så spelar det ingen roll när vi väl ses. Det har hänt flera gånger, vi har inte setts på flera veckor, men när vi väl ses så känns det nästan som att det bara gått några dagar. Och det, är för mig, en av sakerna som gör henne till min bästa vän! Jag älskar dig, min fina ängel, och kommer alltid att göra det! ♥

 

Nu blir det plugg hela natten, haha! Ha det bra!

 

Ciao

 


Fire on the horizon

Just ja, tänkte bjuda på en liten okänd del av mig, i form av ett musiktips! Kommer så väl ihåg när jag hörde denna första gången...pappa hade hämtat mig från träningen och denna låt spelades. Jag frågade lite ställt vad det var för något. Det var tydligen en bränd skiva som pappa hade fått av nån jobbarkompis. Kan allvarligt säga att jag inte gillade det i början, men eftersom jag åkte med pappa ofta vid den här tiden så var det det här som spelades, hela detta album. Efterhand lärde jag mig att tycka om de flesta låtarna på skivan, och flera av doim finns med på min awesome rockplaylist på Spotify. Men den här kommer fortfarande vara den första jag gillade! Så, läsare, jag ger er:

Primal Fear - Fire on the horizon

 

Ciao


Dag 06 - Min dag

Min dag har varit ganska händelselös känns det som. Trots det har jag gjort ganska mycket.

Hade tänkt kliva upp vid halv åtta och ge mig iväg och gymma lite, piggna till liksom, men det sket sig ordentligt av att jag snoozade för mycket och vaknade inte igen förrän klockan var nästan tio. Way to go! Pallrade mig upp i alla fall och tog mig i kragen och ställde mig för att diska. Det tog nästan en timme för mig att diska, torka och ställa tillbaka allt, fy fasen alltså! Men det var det värt. Gjorde ren spisplattorna lite också och gjorde ren diskbänken så nu ser det ganska bra ut. Gjorde sedan frukost och kände mig duktig, hehe!

Satte mig för att skriva klart vårt protokoll från basgruppsmötet samtidigt som jag såg på Top Model och la sedan ut det till dom andra i gruppen. Kom då på att jag hade en bok att lämna tillbaka på bibblan så jag gav mig iväg i kylan och gjorde det...tänkte fram och tillbaka in i det sista om jag skulle köpa biljett till sittningen på lördag eller inte, men efter lite sms med Fanny så bestämde jag mig för att strunta i det. Det blir "mini-sittning" med tjejerna istället och sen drar vi och röjer gärnet på Corona där sittningen är, mohahah!

Kom hem och försökte plugga lite, fikade gjorde jag också. Lite te och macka för att orken skulle återvända. Fastnade dock i fåtöljen och nördade lite framför både Top Model, Project Runway och The Big Bang theory. Isch! Lagom till efter det blev jag hungrig så jag gjorde middag: korvstroganoff och ris, blev riktigt smarrigt! Räckte till matlåda också, yey!

Så nu har jag precis ätit och försöker plugga (igen!) innan jag ska se dom program jag faktiskt alltid ställer in mig att se på måndagskvällar, nya avsnitt av Top Model och sen CSI. Så ja, mer kan jag inte säga om min dag just nu. Hoppas ni har haft en bra dag!

Ciao



PS. Glömde helt bort, fick prata i telefon med min bebismurvla Käs också! Nästan en hel timme!!! Åååh, jag saknar dig, bebis!!! ♥ DS.


Beslutsångest

Gomorron!

Måndag, ledig dag...pluggdag!!!

Seminarium i morgon, tenta på torsdag (ångest!) så den här dagen kommer handla om en enda sak och det är plugg. Inte det roligaste, men nädvändigt så in i bomben! Fast för det första ska jag verkligen ta tag i det berg av disk som hopar sig på bänken och jag tror faktiskt det har börjat lukta lite illa...inte okej!

Måste bort till campus också och lämna tillbaka en bok, och bestämma mig för om jag verkligen ska gå på Umpe-sittningen på lördag, då måste jag köpa biljett idag...ååååh, ångest, jag vet inte hur jag ska göra! Verkar som att ingen av tjejerna i klassen ska gå, dom ska ha en egen liten sittning hos Fanny, och jag vill gå på den...men samtidigt vill jag gå på Umpes för jag vill vara med grabbsen och träffa Julia. Usch och fy och tvi, varför ska det vara så svårt? Kan jag få klona mig så jag kan vara på båda?

Ciao

Dag 05 - Vad är kärlek?

Jag vet att det redan har hunnit blivit måndag, men det bryr jag mig inte om just nu! Har precis kommit hem ifrån en helskön mysig glöggkväll hos Malin, och jag kan direkt säga: det är kärlek!

Kärlek är så stort. Jag tror nog alla har sin egen definition av det, och eftersom det här är jag så ska jag ge er min syn på det. Som jag sa, så har jag upplevt kärlek ikväll. Varm och härlig! Det är inte samma kärlek som jag känner för min familj, inte heller som jag skulle känna för min partner, men en kärlek som sprider värme inombords på ett sätt som är hur skönt som helst. Vänskap, mina vänner, är i mina ögon en form av kärlek. Jag upplever samma kärlek när jag är hemma i Sundsvall med mina girls, och den här kärleken är en av de finaste.

Den allra finaste kärleken i mina ögon är såklart den där underbara kärleken man bara kan känna för sin partner. Jag har tidigare sagt att jag inte så lätt blir kär har jag insett, men skulle jag bli kär på riktigt skulle det inte gå att hejda. För mig är sådan kärlek så stor att det känns som att världen inte räcker till. Inget ont finns, och jag kan inte sluta tänka på den speciella personen. Det skulle vara sådan kärlek för mig, att nästan inte kunna leva utan den personen, den finns alltid med i tankarna och överallt.

En annan sorts kärlek som också är bland de finaste, i alla fall för mig, är kärlek för familjen. Den kärleken går lite djupare än vänskapen, även om jag ser många av mina närmaste vänner som familj också. Jag skulle kunna göra nästintill allt för min familj, det är inget jag ljuger om och något jag verkligen står för. Oavsett våra dispyter och vad som händer är vi alltid familj...blod är tjockare än vatten som dom säger...

Men det här är mina högst personliga åsikter och jag ber inte er andra hålla med, jag tänker inte heller försöka få er att känna lika. Nu säger jag tack och godnatt!

Ciao


 

 


1:a advent

Härmed önskar jag mina läsare en riktigt härlig första advent!

 


 

 


Dag 04 - Det här åt jag idag

God kväll!

Jag hoppas att jag hinner göra klart detta innan det blir söndag, annar sblir det inte rätt dag vilket blir lite fel, hehe!

Anyhow, jag lovade dagens mat, och här är den:

 

 

Brunch: En omelett med skinka, örtkrydda och fetaost och ett glas mjölk. Efter det två rostade mackor med skinka och ost till en kopp med mandarin/apelsin-te med honung. En fin start på dagen!

 

 

Min underbara middag: Älgskavsgryta smaksatt med chili och rosmarin, till det couscous och en Falcon Bayerskt. Helt jävla fucking awesome middag, jag lovar!

 

Efter det så har jag druckit en liten kopp med glögg faktiskt och ätit saffranssnäckor. Tjuvstartat första advent lite...

 

Ber om ursäkt att bilderna är snéa, men dom är laddade direkt från mobilen och jag orkade inte vända dom.

 

Nu ska jag bädda rent i min säng och ta en sen dusch! Ha det gött!

 

Ciao


Hero of war

Dagens punkt på listan heter "vad jag åt idag", men jag tänkte inte ta upp den nu. Tänkte spara det till ikväll och lägga upp allt jag åt då. Har precis ätit klart en härlig brunch som jag även tog bilder på, så dom komemr upp ikväll, tillsammans med min middag och eventuellt fika, hehe!

Just nu ska jag börja göra mig i ordning lite, ska ge mig iväg till campus vid ett och göra ett tappert försök att knäcka killarna på snöbollskrig. Vi får väl se hur det går, just nu känns det som att jag mest komemr bli dyngsur och mörbultad, haha! Ute är det lite lätt snöstorm, så det ska bli intressant att se hur det går...

Efter det får jag väl ta tag i massa pluggande igen, eventuellt ska jag försöka städa och göra det lite adventsfint här, sätta upp mina lampor som jag fick av mamma sist jag var hem och kanske bädda rent i sängen.Ska jag vara ärlig så skulle jag nästan hellre göra det, även om jag hatar att städa, men att fixa inför advent är inte så illa...

Aja, vi får se hur det blir, ska överleva eftermiddagen först!

Ciao

 


Dag 03 - Mina föräldrar

Jahapp, dags att tillägna ett inlägg till mina kära päron, haha!

Nej, nu ska jag vara seriös. Jag älskar mina föräldrar, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Tillsammans med min lillebror utgör dom de personer som ligger mig varmast om hjärtat. Jag skämtar inte för fem öre när jag säger att jag skulle ta en kula för dom hellre än att någon av dom dog ifrån mig!

Min mamma heter Kristina, kallas Kicki, och pappa heter Lars, kallas oftast Lasse eller Laban (dock mest av riktigt gamla vänner eller av de på trialen). Dom är lika gamla (nästan, mamma är knappt två månader äldre) och båda från Sundsvall, även om mamma är från Alnö, men eftersom det tillhör Sundsvall så säger jag att båda är därifrån. Dom har varit tillsammans sedan...-87 tror jag, och gifta sedan -93.

Jag har allt som oftast fått höra att mina föräldrar är coola och härliga människor, och jag kan inte annat än hålla med. Visst, det finns tillfällen då jag mest bara vill sätta munkavle på dom för att slippa massa tjat, eller tycker att dom är sjukt pinsamma, men vem gör inte det?

Till slut så inser jag alltid på ett eller annat sätt hur coola dom faktiskt är. Bara det att jag kan prata (och gör det också) med mamma om i princip vad som helst utan att hon dömer mig är bara helt jävla awesome. Hon är nästan som min personliga psykolog och allvarligt så vet jag inte vad jag skulle ha gjort under mina svåraste år i skolan om hon inte funnits. Hon stöttar och tröstar jämnt, finns alltid där!

Vad gäller pappa så pratar jag inte lika mycket med honom, vill liksom inte riktigt snacka om mens och sånt med honom, och ska jag vara ärlig så tror jag han är ganska glad för det också, hehe! Men pappa är bra på sitt eget sätt, och det är riktigt kul att vara med honom, han är busig, men ändå lugn. Galen men inte överdriven! Det ska bli ytterst intressant när han inkasserar sin födelsedagspresent från i år. Har nämligen lovat honom en heldag bara vi två där jag står för allt men han får bestämma aktivitet!

Men allt sammantaget så vill jag väl bara säga att jag älskar mina föräldrar, nästan mer än mig själv!

Kärlek till er, mamma och pappa! ♥

(lägger inte in någon bild, vet inte om de skulle gilla det)

Ciao


Snowstorm

Godmorgon läsare!

(bara en parentes, hur fan börjar man ett inlägg egentligen? det låter så fånigt på nåt sätt att säga hej eller nåt hela tiden...nån som har förslag?)

Idag är det fredag, yippie yey, helg! Å andra sidan har jag haft helg sen i onsdags, har inge lektioner torsdag och fredag, bara den där röstlabben igår, som för övrigt gick väldigt bra. Blev dock förvånad över att jag låg så högt på Hertz-skalan när jag pratar, jag har ju så mörk röst tycker jag, haha!

 

Anyhow, idag är det väder som bäddar för en ordentlig pluggdag, snön far och yr överallt i vinden och det är kallt. Men icke, jag ska bylsa på mig massa kläder och sen ge mig iväg till skolan för lite basgruppsarbete, sen pulsa hem igen och plugga ännu mer. Isch, kan det bli tristare?

 

Oh well, ska fortsätta med min frukost nu så hörs vi senare!

 

Ciao

 


Julklapp???

Det känns som att jag gör allt annat än plugga, jag borde få stryk!

Anyhow, jag är en konstig människa, och jag har hittat en grej jag vill ha i julklapp, eller ja...två egentligen. Så mamma, om du ser detta, någon av dessa vill jag ha i julklapp, snälla???

Från H&M:s herravdelning (därav att jag är konstig...)

Från BikBok

Nä, nu måste jag verkligen plugga, undrar om en kopp kaffe till kan få fart på mig?

 

Ciao


Poetry

Tänkte bjuda er på en liten dikt som jag plitade ner på en av veckans föreläsningar...och ja, jag lyssnade faktiskt också! Enjoy!

~~~~~~~~~~~~~

Fri från ont

Solen bryter genom molnen,

sakta värmer mitt ansikte,

bränner bort minnet av dig och vår historia,

jag är redo att börja leva,

att älska igen,

långt bort från smärtan, utan sorg, utan rädsla,

jag lämnar den person jag var,

mitt fega, usla jag,

jag har insett mitt värde, nu har jag blivit stark,

du kommer aldrig förstöra mig igen,

jag är fri...


 

 


Fear of the dark

Hej hopp!

Fy fasen alltså, hur svart är det inte ute nu? Jo, becksvart...

Jag är glad att jag gick och handlade direkt när jag kom hem från röstlabben, hade nog inte pallat att gå ut nu i mörkret. Fick ju mitt studiemedel idag (något jag längtat efter) så jag promenerade till ICA och storhandlade. Så nu har jag stuvat om i både kyl och frys för att få plats med allt, och jo, jag lyckades! Har även snott ihop en enligt mig asgrym spellista på Spotify med bara massa rock! Pure love! ♥

Anyhow, ska ta tag i mitt pluggande om ett tag, men först ska jag slänga mig i duschen, blev sen till gymet så jag hann inte duscha efter. Ja, jag vet, lite äckligt, men vad gör man? Lite deo och en skvätt parfym täcker väl det värsta, hehe...NOT!

Aja, jag hoppas att ni har det bra där ute, jag uppdaterar väl närmare kvällen om jag inte somnar över mina böcker mohaha!

Ciao


Dag 02 - Min första kärlek

Jaha, självklart skulle en sån här komma. Jag är lite förvånad att den kom så tidigt, men what the heck, det ska göras det med.


Såhär i efterhand har jag nog ganska svårt att avgöra vem som var min första riktiga kärlek. Jag sa ganska ofta när jag var yngre att jag var kär, men jag tror inte att jag var kär på riktigt egentligen, inte förrän den här gången.

Jag skäms inte alls över att jag blev kär i den här personen, även om nästan alla tyckte att jag var konstig som gillade honom på det sättet. Men han var, och är, en fin människa, och det var nog det som jag drogs till. I alla fall så gick vi i samma klass under år 7-9, men det var inte förrän på våren i sjuan som jag faktiskt förstod att jag var kär. Tyvärr så var jag olyckligt kär, för han var inte ett dugg intresserad av mig. Jag minns att jag flera gånger grät och hoppades att han skulle märka mig och inse att jag var där och att han tyckte om mig som jag tyckte om honom. Det hände dock aldrig...

I slutet av nian tror jag att jag började tappa intresse för honom, jag var liksom inte kär längre, men jag var ganska intresserad. Fast i den här vevan hade jag börjat blivit intresserad av en annan kille, men det är en helt annan historia. I alla fall så rann det väl ut i sanden under sommaren efter nian, även om jag träffade honom flera gånger under gymnasiet av olika anledningar. Idag är han glömd, men liksom alla som gör ett intryck på mig, så finns det en del av mitt hjärta och mitt minne som är vigt åt honom, haha!



Wow, det låter så klichéeigt att skriva det, det låter inte så illa. Vad fånigt, för då tyckte jag att det var det värsta som hände, haha! Nåväl, saker händer och man går vidare. Jag ska läsa lite Dysthe, sen väntar Mallan på gymet och sen blir det en röstlabb på skolan. Efter det?

Plugg, plugg, plugg, plugg och plugg...

Ciao


Dag 01 - Om mig

Väldigt lämpligt att detta var första punkten på listan, och ska jag vara ärlig så skulle jag kunna skriva en hel uppsats om mig själv känns det som, haha! Men för er skull ska jag hålla mig ganska kort.

Here we go!

Madelene är mitt namn, ett namn som mina föräldrar bestämde tillsammans, och ett namn som jag trivs med ganska bra. Madde är det givna smeknamnet och det har jag haft sen jag var liten, vid sidan av har jag kallats bland annat Larsson, Svea, murra, puppsi, lilla gumman etc.

Jag föddes i Sundsvall den 16 maj 1990 och är således inne på mitt 20:e levnadsår. Har bott i Sundsvall under hela mitt liv fram till den 26 augusti 2010 då jag flyttade upp till Umeå för att studera till lärare, vilket jag nu gör för fulla muggar. Ångrar inte alls att jag flyttade hit, jag älskar staden och folket mer och mer för varje dag tycker jag, även om jag såklart saknar hemmet och familjen.

Jag är en otroligt familjär människa och älskar att spendera tid med släkten och familjen. Bästa tiden för min del är på sommaren när vi brukar anordna släktträff, när (nästan) hela släkten på pappas sida samlas. Jag är också en sådan person som gör allt för dom jag älskar, både familj och vänner. Det har hänt fler än en gång att jag givit upp mig själv en smula för att vara ett stöd för nån jag älskar.

Jag gillar idrott, egentligen all sådan, men favoriterna är handboll, dans och trial. Är också svag för brännboll, även om jag är usel på det, hehe! I övrigt tokälskar jag att dansa, sjunga och spela teater och vara allmänt galen. Är komiskt nog ganska blyg, framförallt inför nya människor, och ibland kan det vara svårt att komma mig nära, men gör man det så stannar man där oftast hela livet.



Ja, det var väl det man kunde säga om mig, utan att bli för långrandig...

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, själv ska jag ta tag i plugg och läsa Dysthe!

Ciao


Allt för er

Godmorgon världen!

Först vill jag säga att missförstå rubriken rätt nu, jag gör inte allt för er läsare, haha! Men jag var in på en väns blogg och hittade en liten lista som jag tyckte verkade sjukt intressant och kul, så jag tänkte faktiskt vara så fräck att sno den av honom. Jag hoppas det är okej för dig, Johan, men eftersom du antagligen tagit den av någon annan så spelar det väl egentligen ingen roll. Det var mest för sakens skull!

Anyhow, har inte riktigt tid att logga första saken just nu, har nämligen skola om en timme och jag är långt ifrån klar. Men när jag kommer hem så ska jag sätta mig och plita ner det litegrann.

Tills dess, ha en bra onsdag, läsare!

Ciao


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Get this party started

Hej hopp i lingonskogen!

Sitter och taggar i min ensamhet för fest ikväll, väntar på lite sms om när vi drar, men jag tror jag snart ska röra mig, måste förbi affären och skaffa lite groggvirke, mohaha!

Okej, jag låter nästan lite alkis-aktig, men tro mig, jag är inte den som dricker mig stupfull, jag vill gärna komma ihåg vad jag gjort. Och ha kontroll att stoppa innan jag gör något dumt.

Men i alla fall, taggad? Njaa, lite lagom, men det kommer, det kan jag lova. Har varit sjukt sugen på fest i några veckor nu, har bara varit lite lat/feg för att festa. Men men, får ta igen det ikväll lite då.

Hoppas alla läsare får en bra lördagskväll, oavsett aktivitet!

Ciao

Bjuder på en facelook!

 


WOHO!!!

WO-FUCKING-HOOOO!!!

KLARADE TENTAN!!!




Firar med en spelkväll hos bästa Mallan! Ha det bra!

Ciao

 


Shop 'til you drop

Okej, lyckan är kvar, me like very much!

Har tagit på mig ansiktet och bytt om, nu ska jag rasta lilla pälsbollen och sen hämta mamma på jobbet. Hon har lovat att ta med mig på shopping på Birsta City, nåt jag absolut inte säger nej till (även om jag hellre borde plugga...) och jag hoppas på en trevlig mor-dotter eftermiddag. Det är alldeles vitt ute, både på himlen och marken, så jag är riktigt glad att jag köpt nya vinterskor. Har dock inte gått in dom helt så det gör fortfarande lite ont när jag har dom, men dom är så awesome i övrigt så det gör inget!

Nåja, hoppas alla läsare får en lika trevlig eftermiddag som jag tänker ha!

Kram och puss!

Ciao


Happiness is a drug

Ber om ursäkt, men detta inlägg riskerar att bli ett sliskigt och sockersött babbelinlägg, så gillar ni inte sånt, passa på det! Hehe!

Pratade lite med mamma igår, pappa också, men jag pratade med mamma först och berättade lite om Umeå och vad som händer där nu, sen av nån anledning så kom jag på hur jag pratade. Och blev tyst. Mamma frågade vad det var, och ja...jag kunde bara nöjt konstatera och berätta att jag var lycklig! Har haft denna känsla inom mig och den har kommit fram vid olika tillfällen, fått en konstig känsla i magen liksom. Först trodde jag att det var oro, men jag hade ju inget att oroa mig för direkt. Till slut insåg jag ju att det var en lycklig känsla. Gissa om jag blev paff!

Har nog aldrig kännt såhär förr! Visst, jag har haft mycket bra tider och underbara ögonblick, men det har alltid varit något som funnits där för att störa, eller så har det gått utför dagen efter. Inte nu...

Jag vet inte vad det är, men jag skyller ca 99% på min nya klass, eller Umeå i allmänhet. Jag vet att jag har sagt det förut, och jag vet att det låter så klichéeigt och sliskigt, men jag kan inte hjälpa det...

NI GÖR MIG LYCKLIG! ♥

Jag kommer nog aldrig kunna beskriva riktigt bra med ord hur det känns, men det här är en bit på vägen, och jag kan väl bara hoppas att jag kanske bidrar till någon annans lycka likt dom har gjort för mig!

 

Kärlek...

 

Ciao


Bild tagen från Fanny Hjelm!


Merry monday

Dags för en ny vecka. En vecka full med överaskningar och en satans massa läsande. Som jag sagt förut så har jag nästan ett ton litteratur att läsa, det suger...men det är bara att bita ihop, det är väl värt det i slutändan. Den här veckan ska börja med ett besök hos Elin med några andra ur klassen, vi ska kolal in en inspelad föreläsning på Cambro och sen fika lite. Sen blir det ännu en föreläsning på campus sen blir det hem och plugga och packa lite.

Har gjort mig klar så fördriver tiden lite innan jag ska bort och möta Kicki och bege mig mot Ålidhem. Så jag har inte en aning om vad jag ska skriva egentligen...kan ju bjuda på en låt som alltid gör mig glad, tänker på sommaren när jag hör den, grymt!



Jag blir alltid glad av denna låt, älskar den!!!

Hoppas ni får en bra måndag, kära läsare!

 

Ciao

 


Bowling

Hej hopp denna söndagseftermiddag/kväll!

Ska bar skriva lite kort, sen ska jag sätta mig på cykeln och dra till Ersboda för bowling med klassen. Taggad! Allt som görs med klassen kan bara beskrivas som wunderbart!

Annars har jag inte så mycket att säga, har varit en lat helg...

Men vi hörs senare!

Ciao


Nu är det slut på veckan

Nu är skolveckan slut, har haft en riktigt bra dag. Ska snart slänga mig i duschen, sen slaska i mig middag och sen bär det av till Mallan för en helkväll mys och galenskap! I love it!

Hoppas ni alla får en bra fredagkväll!

Ciao


Snow equals silence

Gomorron alla!

Jag har funderat lite, big surprise, och ja, jag har kommit fram till en liten grej. Jag kan ju ha fel, men det är såhär jag tycker...jag tycker att när det kommer snö, så blir liksom världen underligt...tyst. Det är som att snön suger upp allt ljud som annars skulle studsa omkring. I kinda like it! Det är mysigt på nåt sätt!

All snö får mig verkligen att längta efter julen. Å andra sidan brukar jag längta till julen hela tiden, hehe, men i år känns det lite speciellt eftersom jag flyttat. Det blir verkligen som i den där låten, I´m coming home for Christmas! Mmm, undrar hur julen kommer bli i år...

Men det är ju mer än en månad fram i tiden så det är väl bäst att fokusera på idag till att börja med. Ska göra mig i ordning och ta mig till skolan för föreläsning, sen skriva ut lite papper, hem och äta lite lunch, sen pumpa på gymet med bästa Malin. Ikväll ska vi ha lite te/mys-kväll i hennes "nya lya" och dricka te och se film hela kvällen. Ett skönt avbrott från det ton av litteratur jag har att läsa till nästa arbete. Ska åka förbi affären också och köpa lite kusselatter, haha! För er som inte hört det förut är det en av mina egna benämningar på lussekatter/lussebullar!

Ha en trevlig fredag alla fina!

Ciao


Day'n'nite

Godkväll!

Det här inlägget blir riktigt kort då jag har lite att göra. Seminariumet gick bra, men av någon konstig anldning var jag hypernervös...ibland förvånar jag mig själv, vad har jag att vara nervös över liksom? Det är ju fan folk jag känenr och jag tycker om, where´s the problem liksom?

Aja, har avslutat middagen och ska städa lite till innan jag sätter mig och börjar läsa lite. Har typ ett ton läsning till nästa basgruppsarbete och det suger lite balle! Måste gå på bibblo imorgon och skriva ut lita skit och kopiera, inte det roligaste. Orkar verkligen inte läsa på datorskärmen, då kan jag ju inte stryka under och sånt. Oh well, det löser sig väl.

I övrigt väntar en föreläsning imorgon, sen blir det lite muskelpumpande med Mallan och sen ska jag köpa lite bullar att bjuda på under kvällen. Te och bullar...m-m-mmm, jag längtar!

Ciao


Gomorron världen

"Gomorron världen, vilken underbar dag!"

En strof ur en av Jimmy Janssons låtar får inviga denna dag. Det är inte snöstorm ute idag som tur är, men likväl så är det snö överallt, I kinda like it...problemet är att jag inte har masat mig iväg och köpt vinterskor än, haha! Tror jag ska åka ner till stan efter skola och göra det faktiskt. Lika bra att få det gjort innan jag drattar på ändan och bryter något, hehe!

Idag har vi vårt första seminarium på nya kursen, känns ganska bra för vi blev väldigt klar igår, ska bara läsa igenom det lite så jag är förberedd. I övrigt så ska jag städa när jag kommer hem, annars kommer det inte att bli gjort, och som det ser ut nu så skulle jag inte vilja att någon kom och hälsade på, haha! Får slå igång Spotify så det inte blir så tråkigt, för städa ingår i min lista över tråkigaste sakerna att göra. Ganska komiskt, med tanke på att jag gillar att pyssla och fixa i ordning. Men att plocka kläder och prylar och sortera tvätt och dammsuga? Nej tack!

Anyhow, nu är toan ledig, så jag ska masa mig dit! Ha en trevlig dag alla läsare!

Ciao


Let it snow, let it snow, let it snow

Gomorron tisdag, bring it on!

Idag är en sån här dag jag helst skulle vilja sitta inne och inte göra något, eller i alla fall sitta inne. Ute yr och far snön som om någon slagit på en gigantisk fläkt! Det är ju rena snöstormen! Och så vitt (haha, vitt...snö!) jag kan se så kommer jag ha motvind till skolan...vilket kommer innebära en rejäl snöansamling i min luva...om jag inte tar rocken, men dunjackan är varmare...

Aja, får snöra på mig en halsduk för att hålla värmen ordentligt och kanske rentav en mössa. Smink tror jag att jag skippar idag, annars kommer jag se ut som en tvättbjörn när jag kommer fram till skolan, huhu!

Ska äta klart min frukost nu och sen ge mig av. Egentligen börjar ja inte förrän halv elva, men jag har lite saker att fixa innan skolan startar, bättre att få det gjort nu liksom. Efter skolan blir det lite förberedelse inför morgondagens seminarium, sen ska jag städa! Får besök på fredag så jag vill röja upp lite...även om hon vet om att det är stökigt och inte direkt bryr sig...men det gör jag!

Anyhow, hoppas alla får en bra måndag, även om det blåser snöstorm, regnar slask eller är strålande sol!

Ciao




Darkness

Huga alltså, det är nästan läskigt hur mörkt det är ute nu...och jag som hade tänkt ge mig iväg och springa eftersom det inte blev nåt gymande igår. Men nu vågar jag knappt gå ner till ICA och handla, haha!

Lite trist idag att våran föreläsning blev inställd, men den blev flyttad till imorgon istället. Dock stördes min grupps planering lite av det, men det ska nog lösa sig ganska bra ändå. Jag hoppas att vi kan bli klara på eftermiddagen så man slipper sitta hela kvällen med det. Håller på att göra undan gansla mycket nu så vi mest bara behöver gå igenom allt imorgon. Förhoppningsvis...

Aja, ska fortsätta, sen tar jag en prommis och efter det middag. Måste duscha ikväll också, håret känns som ett stelt margarinpaket, haha!

Ciao

PS. Btw, jag mår lite konstigt, och kan inte alls begripa varför...det känns konstigt i magen, men jag mår inte illa och mår inte dåligt heller. Mår helt okej...Nån som har förslag, haha? DS.




I want buns!!!

Godkväll!

Hör och häpna, jag har varit toksugen på nåt hela eftermiddagen/kvällen, gjorde en god middag och hoppades att det skulle släppa, men icke! Lite Mentos smög ner i min mage också i hopp om att det skulle lätta, men nej nej! Och nu har jag kommit på exakt vad det är! Och det är något jag hittade på ICA tidigare idag, men stod emot frestelsen och undvek att köpa...nämligen lussebullar!

Är sjukt sugen på en stor, saftig och saffranssmakande lussebulle och ett glas mjölk! Gaaah, tror jag måste iväg och köpa lite i morgon, ska ju ändå plugga hela kvällen så det må jag väl kunna unna mig, eller? Haha!

I övrigt så har jag snackat och skvallrat lite med Lulu under kvällen, välbehövligt, henne kan jag nog alltid räkna med att hon är tillgänglig, till skillnad från vissa andra (tjejer, ge mig livstecken, speciellt du, Käs!!!), haha, okej, där var jag elak...men jag saknar att ha er nära, älsklingar! ♥

 

Just nu skulle jag vilja ha någon här att krama, men jag får nöja mig med kudden antar jag. Imorgon ska jag krambomba klassen tror jag...om dom är på humör, mohaha! Annars får jag väl sitta där och längta i min ensamhet. Ska träffa en kille på lunchen också och köpa lite billiga kursböcker, 250 kr för tre böcker som kommer behövas mycket = ja tack!

Aja, nu ska jag fortsätta titta på CSI och sen krama kudden min!

 

Ciao

 


Ny kurs

Gomorron, gomorron!

Måndag morgon och idag börjar min nya kurs på utbildningen. Den första av två av AOU 1, ska bli spännande, men samtidigt sjukt jobbigt, för den här kursen verkar vara ganska tung...men det är väl bara att göra sitt bästa antar jag. Det brukar lösa sig då.

Har precis klämt i mig lite frukost, men det var lite konstigt för det smakade mögel om min skål med flingor...inte okej! Så nu vet jag inte om jag vågar ta en till skål eller om jag ska ta en macka istället. Tror jag tar en macka, annars komemr min mage sitta och vråla under föreläsningen. Måste komma iväg och köpa lite frukt idag så jag klarar dagarna.

Anyhow, ska börja göra mig i ordning lite också och sen bär det av mot campus!

Trevlig måndag på er läsare!

Ciao


Lycklig

Godkväll världen!

Komiskt nog är jag på gott humör. Har inte en aning om varför, men jag känner mig liksom...ja, glad helt enkelt. Trots att jag nästan har ångest inför vår nästa kurs som börjar imorgon. Den verkar sjukt jobbig och det finns nåt i magen som säger att jag inte kommer palla det här. Jag hoppas verkligen att det inte stämmer, då kommer jag krascha...

Men det glömemr jag nu, jag njuter av känslan jag har i kroppen just nu. Ibland blir det bara såhär, man är bara glad, av en oförklarlig anledning, och det är så underbart! Shit alltså, jag tror jag kommer börja gråta snart, haha! Otroligt...

Sitter just nu och ser på Amazing Race och njuter av min känsla, sen ska jag nog ta itu med min diskning innan jag lägger mig och sussar så jag är pigg imorgon!

Lyckliga hälsningar från mig!

Ciao


End of the week

Söndagsmorgon glimmar...

Som vanligt är jag seg att ge er dagens första inlägg, men det kommer i alla fall. Idag är det som alla vet söndag, och för mig innebär den en fika på Skogis med lite klasskompisar, väldigt mys! Sen får vi se vad jag hitar på, tror jag ska ta en promenad och njuta lite av musik. Sen får vi se vad som händer, har inte direkt planerat något alls idag, det är ju söndag...

Men i alla fall, jag ska göra mig i ordning och sen drar jag. Ha en trevlig söndag finaste!

Ciao

 


Skisseliskiss

Hej hopp sockertoppar!

Lördag kväll är det nu, eller det är väl natt, och snart är det söndag. Jag sitter uppe och lyssnar på massa go musik och gör nåt jag gillar, nämligen skissar/ritar. Har inte gjort det på ett tag nu, men tidigare när jag var hos Malin och såg på film blev jag så inspirerad att jag nu suttit en timme och skissat upp kläder och annat skrot. Det är askul! Synd att jag är lite pank, annars hade jag fan åkt ner till stan i morgon och köpt tyger och satt igång att sy lite. Kanske nästa månad...

Imorgon ska jag iväg till Skogis och fika med några av tjejerna, sen blir det väl att ta det lugnt och ladda inför nästa kurs som börjar på måndag. Blir intressant att se om man hittar på campus, vi har ju bara varit ute eller på IKSU hela hösten. Haha, kanske får skriva ut en karta eller nåt i biblioteket. Eller så följer jag med strömmen så löser det sig...

Aja, nu ska jag återvända till mitt skissande! Ha en bra lördagsnatt alla läsare!

Ciao



En klänningsskiss...dålig kvalla, men men...

Kvällsblogg

Isch, sent vart det idag igen, och inte kommer det bli bättre i morgon, då blir det P-A-R-T-Y!!!

Anyhow, Malin kom på besök ikväll och det var supermys! Vi drack te, surrade och kollade på Sweet home Alabama, dregglade lite över Josh Lucas faktiskt, hehe! He´s damn fine...

Nu har hon i alla fall åkt, och nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter. Håll-igång i all ära, men sömn är skönt det med. Efter idag skulle jag nog kunna sova en hel jävla dag, haha! Men men, imorgon är det kursavslutning som enda lektion, lite vemodigt faktiskt, men man får väl försöka se det positivt antar jag. Dom flesta kommer man ju träffa på måndag när nästa kurs inleds.

Men nu ska jag i alla fall få lite efterlängtad sömn, ses i morgon allihopa!

Ciao

 

 


It´s over

Tjohopp, kort galopp, lingonsnopp!

Ja...hrm, jag är inte alls galen...

Aja, godkväll världen. Tentan är äntligen över och en supertrött liten jag skriver nu, eller knappt, armarna brinner efter gymet. Hängde på Malin som skulle bli lite coahcad av miss Patrik, så jag frågade snällt om jag fick hänga med. Något jag kanske ångrar lite, grisjobbigt och trött som satan i armarna, och magen är inte att leka med heller...tror nästan jag börjar komma i form lite nu...å andra sidan ska jag förstöra det lite med att unna mig glass och mys ikväll. Har stressat sönder över tentan och nu känner jag bara att jag är så trött...så en myskväll med film och glass låter underbart!

Just det fan, när jag kom hem från gymet så var jag ute och sprang också! Pluspoäng!!! Jag vet inte alls vad det är med mig, ibland får jag bara såna galna infall och gör nåt helt crazy...men som sagt, är ju sjukt trött nu så jag får väl skylla mig själv lite...

Först ska jag i alla fall fixa mig lite middag, och jag funderar faktiskt på att våga mig på att göra pannkakor. Jättelängesen jag åt det nu...

Ciao


Tenta

Hej läsare!

Nu sitter jag och svettas och våndas i tentasalen, sen drar jag på gymet och släpper lös frustration!

Detta är alltså tidsinställt, för dom som inte begriper, hehe!

Ciao


Princess of the night

Snart är det torsdag, och jag sitter uppe och dricker kaffe och pluggar. Examinationen gick ganska bra idag, så nu hoppas jag på ett godkänt på tentan. Har bara motorik-delen kvar att plöja igenom, sen ska jag läsa igenom allt och se vad jag kan. Och läsa den där sabla artikeln...*suck*

Aja, inte mycket att göra åt, men trist är det!

Imorgon är jag ledig som tur är, så då blir det en intensiv pluggdag med kanske lite träning som belöning. Annars kommer min hjärna garanterat koka över...

Godnatt läsare! Jag lär nog sitta uppe ett bra tag till, haha!

Ciao

Min plugghörna...


Sleepy

Svara mig: hur kan man försova sig när man har en ledig förmiddag?

Jo, det ska jag svara på! Jag tänkte kliva upp tidigt, få i mig frukost och sen sätta mig och plugga järnet så jag får lite gjort innan skolan. Tror ni jag lyckas? Nope, helt rätt...snoozade när jag vaknade och sen måste jag ha slagit av larmet i sömnen för när jag sen vaknade hade det gått ca 1 1/2 timme sen larmet gick...så himla typiskt. Men å andra sidan så var det ganska skönt med lite sovmorgon med tanke på att jag satt uppe till tolv igår och pluggade. Men jag har pluggat lite nu på morgonen ändå och nu tror jag att jag har ganska bra koll på gruppsykologin, vilket känns skönt!

Idag har vi bollexamination på schemat, och min grupp är sist! Nackdelen I guess med att vara i sista gruppen...men ändå. Jag tror och hoppas att det kommer gå bra, är riktigt nöjd med vårt arbete. Sen om de andra gillar det, det återstår väl att se antar jag.

Oh well, nu ska jag nog byta om och packa lite, prkar inte ta itu med mer plugg just nu...kanske ska sortera tvätten tills ikväll, haha!

Trevlig tisdag läsare!

Ciao

 


Tentaplugg

Pjuh, en paus!

Pluggar som en tok just nu, okej, det kanske var en lögn, men pluggar gör jag i alla fall. Ska ha mitt livs första tenta på torsdag och nu börjar paniken komma krypande. Det känsn som att jag har lite koll, men jag vet inte om det är tillräckligt och det skrämmer skiten ur mig!

Jag är en sån som alltid har haft bra betyg i skolan, så jag har byggt upp en liten akilleshäl på det sättet. Jag får lite småpanik om jag inte har koll, eller ännu värre, om ett prov eller nåt går åt skogen. Herregud, jag grinade ju nästan när jag fick G- på ett matteprov i trean på gymnasiet. Så ja, jag har lite panik...men jag härdar!

Har precis gjort mig en kopp kaffe så jag klarar mig några timmar till. Tänkte få till alla mina anteckningar på Gruppsykologin innan jag går och lägger mig. Imorgon börjar jag inte förrän 12 så jag kan plugga lite innan dess. Får bli motorik då, och kanske lite genomkörande på idrottshistoria och friluftsliv...ja, ni ser ju, plugg is the shit!

Anuhow, får glädja mig med att jag inte är ensam, plus att efter tentan väntar en lugn myskväll och sen en feeeeeet tentafest på fredagen!

Aja, nu är det dags att återvända till bokträsket, so long!

Ciao