Baam and it´s done

Jepp, nu sitter jag här i stolen, nyduschad och med ett nästan skinande rent rum, nybäddad säng och lite ommöblering. Det tog längre tid än jag trodde men det beror till allra största del på att jag är så himla lat och verkligen inte gillar att städa, haha!
 
Men men, det blev klart till slut! Nu ska jag däcka i sängen och göra lite plugg, nämligen fortsätta läsa den första boken vi ska ha läst på litteratur-kursen. Den verkar ganska okej än så länge, lite extra kul att författaren skriver talspråk när de pratar...med typ irländsk dialekt! Väldigt intressant...handlar om en kvinna som blir gravid men vill inte avslöja vem pappan är. Har inte kommit så långt än men den verkar lovande.
 
Nåja, en ganska bra lill-lördag ändå för min del, hoppas ni andra haft det också!
 
Ciao
 
 
Tack och godnatt med en värdelös mobil-bild!
 

Halvtidsvila

Hepp, stora rummet dammsugit och plockat, kaffe intaget, nu blir det hallen + badrummet innan jag gör mig lite middag!


Städa, putsa, feja

Tjippens!
 
Onsdag och tillika lill-lördag idag och jag är ledig. Ledigheten går dock åt att städa min svinstia till rum, allvarligt, det är hemskt...har inte gjort många knop på förmiddagen tragiskt nog, men å andra sidan var jag på VC och på ICA istället så jag kanske får dispens. Har städat skrivbordet lite och slängt massa gamla tidningar och ska ta itu med alla mina kläder nu så allt är borta från golvet innan jag börjar dammsuga och skura. Eventuellt hinner jag möblera om också, får se hur det blir. Har en idé hur jag vill ha det men vi får se antar jag!
 
Annars då? Jo då, imorgon skola, fast först ännu ett besök på VC, sen plugg på campus fram till lunch och på eftermiddagen blir det Lingvistik. Ganska så slapp dag, tänkte försöka dra på studion och leka lite på kvällen, förhoppningsvis får jag med mig Beckis!
 
Nä, nu har jag lallat på tillräckligt, ha en bra onsdag!
 
Ciao
 
 

Nytt läsår - nya möjligheter?

Nä, nu får nån verkligen ta och sparka på mig, usch så sämst jag är på uppdatering...
 
Jaja, man får väl försöka! Idag började jag skolan igen, woop woop! Andra terminen engelska och det ser ut att bli en ganska så bra termin, förutsatt att några saker löser sig. Är nämligen skriven på en kurs jag inte vill gå men var inte behörig att söka den jag ville, trots att jag har kvalifikationer för den. Blir lite förbannad, men förhoppningsvis löser det sig till det bättre, och då väntar en härlig vår med en långresa!
 
På tal om resa så längtar jag till nästa torsdag då jag åker norrut igen, fast sen söderut, mehe! Kan inte skriva riktigt vad det handlar om då min pojkvän kikar in här och det handlar om honom, mohaha! Vi firar ju snart årsdag (jeez alltså!) och jag har slängt ihop en nice överraskning åt honom. Jaja, jag får ta del av den också, men det är mest för honom...liksom min årsdagspresent till honom. Hade aldrig i mitt liv trott att jag skulle fira ett helt år med någon och fortfarande älska personen så mycket! Jag känner mig grymt lyckligt lottad att jag hittat min älskling! ♥
 
Anyhow, ska väl som sagt försöka komma igång med bloggeriet lite igen, nu kan jag faktiskt göra det på annat ställe också via min lilla platta som jag fått. Liten och smidig är den så det passar mig! Ska bara fixa ett skydd till den då jag är väldigt klumpig av mig...har gett mig själv smeknamnet "Klumptass" av en anledning...
 
Nä, nu ska jag ordna lite här hemma i mitt lilla rum, sen blir det sängen! Imorgon väntar en förmiddag med Lingvistik I och sen får vi se hur det blir!
 
Ha det bra allesammans!
 
Ciao
 
Slänger in en bild från i somras på mig och mina älskade vänner! ♥