Brännbollscupen

Godmorgon läsare!

Idag startar brännbollscupen här i Umeå och det ska jag delta i med hull och hår. Vårt lag kallar sig själv Tammpere Tampongs och ska ha beachtema...trots att väderleksrapporten lovar regn hela helgen, yippie! Har packat allt som behövs för innan vår första match har jag lektion, friidrott på arenan, sen en timme på mig att trycka i mig mat, byta om och ta mig bort till spelplatsen. Tur att man har folk som hittar, men tydligen skulle det inte vara så svårt...

Anyhow, tveksamt om jag kommer kunna blogga nåt under helgen, möjligen att det kommer nåt inlägg på söndag, eventuellt med bilder, eftersom kameran är med! Ska ta med en plastpåse tror jag för skydd, haha!

Aja, ha en bra fredag och en bra helg läsare!

Ciao

 

 


Tisdag 24:e maj

Blåsiga hej från Umeå. Det blåser storm ute och det tar bort känslan av att det är sommar snart...lägg sedan till att det regnat på förmiddagen och man får en lite klen sommartro. Plus dock är att nu skiner solen! Men det blåser in i he**ete ändå...

Kvällen ska spenderas hos Sofia med flickorna i klassen, grill och chill står på schemat och jag är ganska så pepp! Har fått tillbaka lite energi nu så jag är lite mer på G än tidigare. Vette tusan vad som hände med mig i helgen, men jag antar att det är avslappning efter tentan kombinerat med dåligt med träning som gör det. Anyhow, ska dricka upp mitt kaffe och sen ska jag faktiskt dra fram symaskinen för jag måste fixa till min klänning som jag tänkte ha ikväll. Det är en långklänning som är...ja, lång! Den är lite för lång, därför tänkte jag korta av den nu när jag har lite tid över, så slipper jag göra det i sen in på sommarlovet. Funderar på att köra lite hippie-stuk ikväll men vi får se, jag är inte riktigt ett stort fan av det...

Men på återseende!

Ciao

 

Bjuder på en "fin" bild från i fredags: här hade jag precis fått bekräftat att jag skulle delta i "Irländsk julafton", något jag är riktigt usel på till och med i nyktert tillstånd...(PS. jag vann inte...DS.)


I´m alive!

Sista tentan gjord, handlat för kvällen och ätit glass med goa grabbar ur klassen. Min dag har börjat riktigt bra och den kommer fortsätta i samma stil om jag får som jag vill! SKa ner till stan och se om jag hittar nåt nice att ha på mig ikväll, sen kanske EPP på NH med folk och sen blir det grillning och tentafest hos Patrik. Jag är supertaggad för en helgrym kväll!!!

Nu börjar livet igen, och snart är det sommar! Solne skiner utanför fönstret så jag tror jag är nyttig och går ner till stan, måste fylla på D-vitamin!

Ha en underbar dag mina läsare!

Ciao

 


Kläder för alla väder

Godmorgon läsare!

Solen skiner från himlen idag, vad är då bättre än lite fotboll med världens bästa klass?

Fast först ska jag masa mig iväg till IKSU ett tag för att plugga, eller jag kanske sätter mig på baksidan...? Baksidan är lockande....solig. Jag tror dom klarar sig utan mig, hehe! Det får bli fotboll sen istället. Ska se till att ta tag i plugget ordentligt nu så jag kan klara tentan.

För övrigt så har jag lite kli i fingrarna...efter Avanna-plagg. Såg att mitt favorit-linne var i lager på outlet, kollade det typ i måndags, och nu är det slut! Buuhuuuuu!!! Grin-olle 2000 säger jag bara...det hade varit min självförtroendekick i sommar...lätt, nu när jag insett mitt värde. Istället har jag funderingar på de andra två, men jag måste spara inför sommaren nu på fall att jag inte får något jobb, och det suger! Men kanske jag kan unna mig ett...vilket tycker ni, läsare?

Och nu fungerar inte bilderna att ladda upp...typiskt...

Men antingen det här eller det här!

Nu ska jag ut i solen och plugga!

Ciao



21

Nu är jag officiellt 21 år och 20 minuter gammal. Herregud, det här året mellan 20 och 21 har gått så helvetes jävla fort! Det känns som att det var igår jag bestämde mig för att flytta till Umeå och plugga, samtidigt som det känns som att jag bott här i 5 år redan, helt sinnes!

Min helg i Sundsvall har varit helt jävla underbar, jag kunde nog inte begära mer, har fått träffa nästan alla som jag dagligen längtar efter där hemma och jag har mått allmänt gott, trots lite stress och ett uns bakfylla. Idag, som då är dagen D, har spenderats med dans och ett seminarium, och nu ska jag bege mig och handla lite smått så ska jag laga mig själv en riktigt fin middag och sen mysa framför CSI.

Har ett antal bilder från festen i fredags, men jag bjuder bara på en, en fin en på mig och min fina Jonna, som jag inte träffat på 3 månader tror jag...

Puss läsare, ha en fortsatt fin dag!

Ciao


No date for me

Jehapp...jag fick inget besök ikväll...oh well, hon hade giltliga orsaker. Istälelt ska jag njuta av lugnet och mysa framför Grey´s anatomy och Off the map med lite jordgubbar och cider. Känns som att det är fredag redan...aperopå fredag så är det spikat nu och jag är så grymt taggad!!!

En sak som blev lite bra med att jag inte fick besök var´att jag ändå städade hela eftermiddagen för att hon skulle komma, haha! Så nu är rummet mitt renare än på länge, har bara litegrann som inte är undanplockat, plus en massa disk. Kanske lika bra att ta itu med det nu så kan jag njuta ordentligt sen...

Tror på det!

Ciao

 

 


En lättnadens suck...

...är precis vad jag drar nu. Är hemma sen ett tag efter en tenta som positivt nog kändes ganska lätt, trots att jag inte fattat knappt något medan jag suttit hemma och pluggat. Jag vågar inte hoppas på ett VG, men ett G känns ganska spikat! Wo-to-the-hoo!

Nu ska jag ta det lilla lugna och städa litegrann inför kvällen samt äta lunch. Ikväll kommer goa Julia på besök och då kan man väl inte ha en svinstia på rummet? Höhö! Sen tillbaka till campus för en föreläsning om barn & ungdomars matvanor...känns lite drygt med föreläsning efter tenta, men men...

En rolig sak är också att jag taggar järnet inför helgen, kommer bli en helt fabulös helg känns det som! Party på fredag med mina finaste Sundsvalls-flickor (iaf ursprungligen), sedan lunch hos farmor på lördag och kalas hos moster på kvällen. Söndagen ska användas till att fira mig själv eftersom jag inte är hemma på måndagen. Sen är det väl bara att börja plugga och tagga inför nästa tenta som äger rum nåsta fredag.

Men men, en sak i taget, vi börjar med lunch, annars hungrar jag sönder!

Ciao

 


Helg-att-göra-lista

* Tvätta
* Diska
* Städa
* Storhandla
* Hämta kusin
* Betala räkningar
* Plugga, plugga, plugga...


Sådär ser min helg ut, ungefär i samma ordning. Ska slänga igång en maskin nu innan jag åker iväg och handlar, sen ta tag i disken och plocka lite på rummet innan jag ska hämta min kusin på NUS. Ska bli kul att få lite sällskap ett tag, även om jag borde ägna dagarna åt att plugga som fasen inför kommande tenta. Men men, ett break är väl alltid bra...

Fast ärligt så fick jag ett break redan igår kväll då jag var på bio med några killar ur klassen. Vi kollade nya Fast & Furious-filmen Fast Five och jag säger bara: värt pengarna! Okej, det kanske är lite mer våld än i de andra filmerna, men gud så kul det var att få återse gamla karaktärer...aja, jag ska inte avslöja för mycket, men bra var den i alla fall. Och lite kul kändes det att sitta där med killarna i salongen för det kändes som att jag var som ett litet barn på julafton, satt med asstora ögon och bara njöt, haha!

Aja, nu ska jag fixa mig och gå ner med tvätten!

Ha en trevlig lördag kära läsare!

Ciao

 


Tänkvärt

Jag är dränkt i plugg ett bra tag framöver och kommer därför ägna ganska lite tid åt bloggen, hoppas ni har överseende. Det blir ju såhär när allt kommer samtidigt, det är straffet för att man hade lite lite att göra i början av kursen, höhö!

Jag lämnar er med ett tänkvärt citat ur min kalender:

 

Ciao