Torn

Hmm, nu börjar mitt lilla krypin se lite mer städat ut, vilket gör mig glad i själen. Nu kan mamma lugnt få komma upp i helgen och se att jag klarar mig själv! Vad som stör min frid är att jag inte mår så bra...halsen gör fruktansvärt ont och det stör hela kroppen har jag märkt. Jag har inte fått i mig någon middag idag av den enkla anledningen att jag har ingen aptit. Det känns inte bra, men nu har jag tvingat i mig två mackor och en kopp te i alla fall, annars komemr jag nog inte kunna sova, har ruggigt svårt att sova när jag är hungrig eller har ätit dåligt.

För övrigt så grinar jag nästan en skvätt för min kamera är försvunnen! Jag lider, jag har ju minnen på det där lilla minneskortet! Massa roliga minnen som jag inte alls vill bli av med. Och inte kan jag ta några bra bilder heller på mina upptåg här norrut, web-camen fungerar ju bara om jag har datorn med mig och mobilkameran suger kattpiss...

Aja, jag har sms:at mamma och bett henne kolla hemma om jag glömde den där sist jag var hem. Jag håller alla tummar jag kan och ber till gud att den är där, annars kommer jag verkligen grina ögonen ur mig!

På tal om det så saknar jag min familj lite just nu, i alla fall mamma. Jag måste få en liten pratstund med henne om Umeå och allt därtill, sist jag var hem vart det mest hemma-prat om vad som hänt där. Kalla mig ego, men nu vill jag ha lite mamma-hjälp för min egen del! Punkt slut!

Nä, nu ska jag dricka en kopp te till, sen ska jag väl läsa lite plugg innan jag somnar på kudden. Börjar åtta i morgon på andra sidan stan...Yippie!

Ciao




Novell del 2

Efter mycket påtryckningar (Käs!) kommer här del två av min novell.

Enjoy, ni som läser!

Ciao

Del ett går att läsa här!

_________________________________________________________


När de började närma sig klubben hördes musiken dundra ut och kön var redan ganska lång. Gullberget öppnade inte förrän elva och de var lite tidiga än så länge. De parkerade sina cyklar och började gå mot entrén. Väl framme började Sam spana över kön. Vart var Lukas nu då? Som om han var tankeläsare sa Gustav:

- Lukas har precis åkt, han är snart här. Det var riktat till hela gruppen, men Sam tänkte ändå att det var riktat till henne.
   Kön började långsamt röra på sig. Gruppen tog sig in och hängde in sina kläder. Hemma hos Dennis hade Sam haft en kofta över sin party-topp men nu hängde hon in den tillsammans med allt utom sina pengar och telefon samt ID som hon stoppade i byxfickan. När hon sammanstrålade med killarna märkte hon hur de alla kollade in henne extra mycket nu. Hon var nöjd. Precis den reaktion hon velat ha. De tajta svarta jeansen visade varenda del av hennes vältränade ben och fylliga rumpa som framhävdes ännu med av hennes högklackade sandaletter. Men hennes topp var det som drog allas uppmärksamhet till sig, i alla fall var det vad hon trodde. Den hade legat oanvänd i hennes garderob det senaste året och hon hade bara använt den en gång tidigare. Inget trevligt minne, då hon tänkt överraska Mårten med att vara lite sexig när han kom hem från jobbet, men han hade blivit irriterad och sagt att hon såg ut som en hora. Ha, tänkte Sam, nu jä*lar skulle han få! Toppen var inte så mycket till topp egentligen. Ett healterneck linne i glansigt rött tyg som knöts med ett snöre bak och ett bakom nacken och sinnessjuk urringning. Som tur var hade hon lite hollywood fashion tape hemma som fick hjälpa till att hålla hennes bröst på plats. Hon tackade tyst gud att hon fått små bröst. Hon log mot killarna och drog dem sedan mot baren. Zacke stannade kvar vid entrén för att vänta på Lukas medan Sam och killarna beställde dricka. Gustav föreslog att de skulle köra tequila-race för att värma upp lite, och de andra hängde snabbt på. Sam Kände hur hon redan var ganska dragen, och när tequilan forsade nerför halsen grimaserade hon och skrattade sedan åt Filip som inte hängt med de andra och nu stod där ensam och tvekade.

- Vafan, drick nu, kom igen, sa Gustav över musiken.

- Ja, drick nu, stämde de andra in. Filip flackade lite med blicken, sedan drack han upp allt och fyrade av en hysterisk grimas.

- Åh fy vale vad vidrigt! Alla andra skrattade. Det blev tyst ett ögonblick och sen fylldes rummet av Shakiras stora hit Waka-waka och Sam nästan skrek:

- Kom, nu dansar vi! Killarna skrattade och drog sedan med sig henne mitt ut på dansgolvet och bildade en liten ring runt henne medan hon dansade med alla i tur och ordning. Hon var full, det visste hon väl, men det var så härligt att bara släppa loss och dansa som om det inte fanns någon morgondag. Ju längre musiken spelade, desto mer vågad blev hennes dans och hon njöt av att ha allas blickar på sig. Mårten fanns inte ens i hennes tankar längre.
   Efter några låtar gick Sam till baren igen för att be om ett glas vatten, eftersom hon inte heller hade så mycket pengar kvar så här sent på månaden, men när hon kom fram till baren ryckte någon i hennes arm. Det var Zacke som räckte henne en öl.

- Tack, men jag vet inte om jag ska ha något mer…, sa hon tvekande.

- Äsch, kom igen nu, en öl gör ju inget. Dessutom måste du skåla med mig och Lukas nu, han har äntligen hittat hit, den skiten, skrattade Zacke. Sam strålade.

- Jaså, jamen då var det ju en helt annan sak! Och mycket riktigt, alldeles bakom Zacke stod Lukas och flinade. Hur hade hon kunnat missa honom. Han var om möjligt ännu snyggare än hon kom ihåg honom. Han hade på sig halvtajta mörka jeans, skateskor och en kortärmad T-shirt. Håret var stylat lite lagom rufsigt och runt halsen hängde en rutig scarf. Han var sjukt snygg. Sam log mot honom och blinkade när inte Zacke såg. Lukas såg lite förvånat på henne, sedan blinkade han tillbaka. De skålade alla tre och drack upp ölen, sen återförenades de med de andra på dansgolvet. Sam njöt så mycket hon bara kunde och knappt hade de kommit ut på dansgolvet igen förrän hon började dansa med Lukas, en aning mer sensuellt än hon gjort med de andra. Lukas verkade inte ha något emot det, tvärtom så tryckte han henne närmare sig ju längre tiden gick, och efter ett tag började han till och med smeka henne över ryggslutet och ner över rumpan.
   Hon hade ingen aning om hur länge de dansat, men tillräckligt länge för att hon började bli nästan lite kåt. Hon tog ögonkontakt med Lukas och såg något i hans bruna ögon som inte funnits där förut. Hon lutade sig prövande mot hans ansikte och pussade honom lätt på kinden. Det var en fråga, och han besvarade den. Han lade handen runt hennes nacke och kysste henne hårt. Hela klubben tycktes snurra och Sams nedre delar började kännas tunga, något hon inte känt på ett bra tag nu. De kysstes ett tag och när de sedan såg på varandra visste hon att hon inte skulle gå hem ensam den kvällen.

   Det var gårdagen, och den tidiga natten. Sam stod återigen vid fönstret och tänkte tillbaka på natten. Hon ångrade ingenting. Den här natten med Lukas slog hennes hela förhållande med Mårten. De hade haft glödhett sex hela natten, flera gånger och överallt och hon ville inget hellre än att återvända till sängen och Lukas varma kropp. Det vibrerade någonstans i närheten och hon letade fram källan, som var hennes mobil. Det var Mårten som ringde. Hon suckade och tryckte bort samtalet. När hon kollat igenom telefonen fann hon flera meddelanden från honom samt tre missade samtal. En till suck kom från hennes läppar, sedan stängde hon av telefonen och gick in i sovrummet igen. Där inne hade Lukas vaknat till och lyfte på huvudet när hon kom in. Hon släppte filten till golvet och han log.

- Kom, sa han bestämt. Hon log och kröp sedan ner ovanpå honom. Hon må ha förlorat sin pojkvän, men allvarligt talat så var detta bättre.

 

 

 

Slut!


Brazil

Forza Brazil!

Ja, för er som inte förstod varför, så ska jag berätta. Är hemma sedan ca en timme tillbaka efter en liten fotbollsturnering med resten av nollorna och faddrarna. Jag tillhörde Brasiliens lag och vi vann hela skiten, mohahaha! Jag är noll fotbollstalang så jag var ganska nöjd med att känna stämningen och att någon gång få röra i bollen. Lyckades dock med lite trix, hehe!

 

Nu ska duschen intagas så jag kan få bort färgen jag har kletad i ansiktet, sen blir det nog en mysig TV-kväll för mig, eventuellt lite läsning!

 

Trevlig kväll alla läsare!

 

Ciao

 

 


Skate

Good morning sunshine!

Solen  är på väg upp över taken på grannarnas hus och jag sitter inne med en kopp te och en macka. Frukost it is! Har tryckt i mig lite fil och flingor också så jag ska orka hela dagen. Tyvärr bär det lite emot att äta nu, vaknade nämligen upp med ont i halsen, känns som att jag har en stor slemboll i svalget som inte vill försvinna. Inte kul, särskilt inte när finsittningen närmar sig. Vill inte vara sjuk då ju!

Men peppar peppar, har druckit lite C-vitamin med enchinaforce i, så jag hoppas det hjälper. Får se till att ha mycket kläder på mig idag så jag inte blir sjukare. Idag ska vi faktiskt åka skridskor! Hyfsat pepp jag är på det! Har lånat mammas hockeyrör så nu ska det nog gå undan minsann, hehe!

Efter det blir det dans igen, sen åker jag väl hem och pluggar lite antar jag. Eller nej vänta, det är fotboll ikväll! Ska knäcka smalbenen på klasskompisar och faddrar i lite nollningsfotboll. Det är väl det enda jag duger till, haha! Elelr jag kanske ska vara måövakt ikväll...we´ll see.

Nä, nu måste jag äta upp och fixa allt. Väskan ska packas, kläder ska bytas och lunchen ska fixas. Ha en revlig dag alla läsare!

Ciao



Sist jag åkte skridskor, förra vintern hemma i Sundsvall!


The way you make me feel

Oh my god!

Har precis upptäckt att det har trillat in lite extra läsare + en till följare på bloglovin. Herregud, det trodde jag aldrig! Gissa om jag blir glad! Välkomna! ♥

Själv har jag precis kommit hem från en liiiite för lång powerwalk. Men musik i öronen och solljus gjorde det hela mycket roligare. I alla fall tills solen försvann. Men då var jag nästan hemma ändå så...svängde förbi ICA också och köpte nytt schampoo och balsam, har tänkt på det länge nu men inte gjort det så jag konstaterade att antingen måste jag köpa det nu, eller så får jag duscha utan att tvätta håret...hrm, lätt val.

För övrigt fick jag ett paket idag, det var också en grej som gjorde mig riktigt glad. Jag hade dock hoppats att det var paketet från Adlibris med mina kursböcker, men ett paket med kläder från Nelly sitter inte fel det heller. Ett par sammetstajts och en stor väst med huva, ursnyggt, och västen är hur mysig som helst. Fick även ett par jeanstights, men de var för små...lite ledsen på ögat blev jag, då jag velat ha ett par riktigt ljusa ett tag nu...så om någon är intresserad av ett par ljusblå tights från Rut m.fl i storlek medium, skicka en kommentar eller nåt, annars åker dom tillbaka inom några dagar.

 

Nu ska jag ta mig en värmande dusch, sen göra mig lite middag, är så hungrig så jag köpte kakor på ICA, men sen ångrade jag mig, så nu får paketet snällt ligga och vänta tills i helgen när mamma kommer. Då kan vi fika lite och mysa!

 

Oh well, ha en bra kväll alla, nya som gamla, läsare! ♥

 

Ciao





Såhär glad är jag för er nya läsare!


PS. Btw, glöm inte att berätta vad ni tycker om min novell, än så länge har bara en kommenterat, blir det inga fler skickar jag slutet bara till henne! DS.


Novell del 1

Hej hopp!

Novellen är nu klar, den blev mycket längre än vad jag tänkt, så jag lägger upp första delen nu ikväll så får ni tycka till om den, och blir det populärt lägger jag upp del 2 i morgon innan skolan.

Så go on, kommentera mera! ♥

Ciao

___________________________________________

Regnet smattrade mot fönsterrutan. Ute var himlen färgad blygrå och knappt någon var ute. Inte ens bilarna verkade vistas på vägarna denna dag. Hon rös till när hon tänkte på kylan som väntade utanför, snart skulle hon bli tvungen att gå. Hon svepte filten tätare om sig och gick tillbaka in i sovrummet. Där i sängen låg han, vackra Lukas, naken och ogenerad, med den muskulösa ryggen blottad mot dörröppningen där hon stod. En tår trillade nerför hennes kind. Hur hade hon hamnat här egentligen?

   Klockan ute i hallen plingade till. Halv åtta…Gick hon nu skulle hon hinna hem innan Mårten kom tillbaka från kursen. Men ville hon verkligen det? Det var hon inte säker på. Natten hade gett henne en upplevelse som vänt upp och ner på hela hennes verklighet. Hon var inte säker på något längre.

   Gårdagen hade varit fredagen den 13:e, otur hade nog många sagt, men hon var inte säker på om det var otur det som hände. Hon hade vaknat alldeles för tidigt efter på tok för lite sömn under natten. Dagens enda lektion hade varit den jobbigaste. Kursens sista, och största, tenta. Alla i klassen hade varit ovanligt tysta när de samlats utanför provsalen, och nervositeten hade varit så tydlig att man kunnat ta på den. För henne hade det känts ganska okej, hon var förberedd, och var nöjd när hon lämnade ifrån sig tentan. Efteråt hade ett gäng i klassen samlats för att luncha ihop och prata om tentan samt kvällens aktiviteter. Alla var de rörande överens om att utgång var ett måste. Även om hon inte var så himla peppad på en utekväll så smittade de andras entusiasm av sig ordentligt. Hennes planer hade annars varit ett maraton av TV-serier och glass i väntan på att Mårten skulle komma hem. Men innerst inne visste hon att det bara var en stor fet lögn. Hon skulle ligga hemma i sängen och vrida och vända sig med sina tankar och bara må dåligt. Därför svarade hon snabbt ja när det blev tal om förfest hos Dennis och sedan dra ut på den lokala nattklubben, som för övrigt var den enda med någorlunda priser i närheten, som även hade bra musik och bra drag. Innan de skildes åt var hennes humör nästan på topp inför kvällen, och det skulle snabbt hamna på ända uppe på toppen.

   Väl hemma i sin lilla 1:a hade hon rivit ut vartenda klädesplagg i garderoben på jakt efter något att ha på sig. Hon ville vara riktigt snygg ikväll, hon struntade i att folk skulle stirra, det var lite det hon ville. Mårten må vara hennes pojkvän sedan nästan två år tillbaka, men allvarligt talat så hade glöden svalnat rejält mellan dem det senaste halvåret, men ingen av dem hade velat tillstå det. De hade försökt flera gånger att blåsa liv i kärleken men de hade alltid kommit tillbaka till samma punkt igen efter en vecka eller två. Nu var han flera mil bort på någon kurs för jobbet och innan han åkte i tisdags hade de bråkat för säkert tionde gången på lika många dagar. Innan han åkte hade han dock sagt förlåt och sagt att avståndet kanske kunde vara bra så de fick tänka lite var för sig. Skitsnack, hade hon tänkt, men ändå sagt okej och sett honom gå ut genom dörren till den väntande taxin. Därför kände hon inte så mycket skuld över sitt klädval. Om han skulle vara borta med sina jobbarkamrater och lämna henne arg och besviken skulle hon fasen i mig roa sig så mycket hon kunde.

   När klockan närmade sig sex satte hon sig på sin gamla damcykel och trampade iväg mot Dennis. Han delade lägenhet med två andra killar i klassen och den var rymlig nog att rymma säkert hela klassen plus några till, men när hon kom dit blev hon paff över att det bara var ett tiotal personer där. Det var Dennis, såklart, och hans rumskompisar Daniel och Gustav, samt Johannes, Petra, Kricke, Hanna, Omar, Filip och Zacke. Bara folk från klassen med andra ord, men ändå så lite. Det visade sig dock att drygt halva klassen hade åkt hem till sina familjer över helgen eftersom nästa kurs inte började förrän på onsdag, och några andra hade inte haft lust. Mestadels var det tjejerna som inte haft lust, de skulle vara hos sina pojkvänner eller något liknande. Typiskt, tänkte hon, men kom snart på bättre humör när festen började komma igång litegrann.

   Kvällen fortgick med massa snack och en och annan liten lek. ”Jag har aldrig” var väldigt populär och snart hade gruppen delat med sig av det mesta de varit med om på det sexuella planet. Att dessutom alla hade blivit ganska packade bidrog ganska rejält till den avslappnade stämningen. När klockan närmade sig elva funderade de på att dra vidare till krogen. Medan alla trängdes i hallen efter sina kläder så beslutade sig några för att dra sig hemåt. Petra mådde riktigt dåligt och Omar beslutade sig för att följa henne hem, han var ju ändå Petras kille. Hanna mådde inte heller så bra så hon följde med.

- Jaha du, Sämy, du blev ensam kvar med grabbarna, skrattade Filip när de andra hade gett sig iväg hemåt.

- Verkar så, så jag hoppas ni tar hand om mig, skrattade Sam. Och nej, Sam, var inte hennes namn, men det var mycket lättare att säga än Samantha, och inte lika internationellt. Hennes föräldrar var från USA, därav namnvalet. Inte hade hon något emot det, men det var ju så långt.

- Klart vi passar dig, du är ju vår bitch ikväll, flinade Zacke och blinkade.

- Men lugn nu, hon är ju stadgad, eller? sa Filip med en frågande blick på Sam. Och just det ögonblicket var egentligen det som avgjorde resten av kvällen.

- Nej, inte ikväll…

- Nähä, men jag trodde…? Filip såg frågande ut.

- Fråga inte, nu ska jag bara röja järnet ikväll, och ni ska hjälpa mig! Hon lade varsin arm om Filip och Zacke som stod närmast och log flirtigt mot resten av killarna.

   När alla klätt sig och precis skulle ge sig av så ringde det en telefon någonstans. Gustav var snabbt inne i sitt rum och kom sedan ut, pratandes med någon, uppenbarligen någon han kände. Alla tittade frågande på varandra och på Gustav, som bara flinade till svar. Till slut lade han på och sa:

- Det var Lukas, han har astråkigt på sin förfest och undrar om han kan hänga på oss bort till Gullberget. Sam ryckte till. Lukas! Med ens var hon väldigt medveten om hur hon såg ut, hon hade ju faktiskt klätt sig ganska utmanande för kvällens skull. Men aldrig hade hon trott att hon skulle träffa på Lukas.

- Klart han kan hänga med, sa hon så nonchalant hon kunde, och alla höll med.

- Men vi som tänkte dra ner till stan och gå på krogen där, sa Kricke plötsligt.

- Ja, precis, instämde Johannes.

- Men gå ni till stan då, jag kan följa med, sa Dennis.

- Jamen dåså, då var det löst, sa Zacke. Jag vill inte ner till stan för det är så himla dyrt. Jag ska hem nästa helg så jag vill inte slösa för mycket.

- Men om ni tre går ner till stan då, sa Sam sakligt, så tar jag med mig mina fyra kavaljer här till Gullberget så får vi väl höras under kvällen om det är jättetrist på något ställe.

- Smart, så kan vi göra, sa Dennis.

- Tur du är här och styr upp, skrattade Gustav och slog knytnäven lite löst på Sams arm. Gruppen följdes åt nerför trapphuset och skildes sedan för att dra vidare till sina ställen. Trion som skulle till stan lämnade sina cyklar och delade på en taxi medan Sam och ”hennes” killar började trampa mot Gullberget.



Slut på del 1



Wash me

Hemma igen efter en intressant dag på utbildningen. Började med ett danspass fyllt med jenka, hip-hop, klappramsor och skoj. Fortsatte sedan med att våldgästa de kära beachvolley-planerna med några killar från klassen, vilket gick relativt bra, otroligt hur kul det är att umgås med klassen!

Oops, komiskt nog märkte jag nu att jag skrivit kuk istället för kul...ja, hrm...

Så, fixat!

Anyhow, beachvolleyade (?) mig i en timme, sen blev det en snabb dusch följt av lite lunch och biljettköp till sittningen. Slog mig ner hos de två faddrar som sålde biljetterna och började smaska på min lunch, senare dök även klasskamrater upp titt som tätt för att äta och sällskapa eller köpa biljetter. Drog fram datorn och kikade lite Sparks of insanity för att mentalförbereda inför nästa lektion, en två och en halv timme lång föreläsning om idrottens historia med ett sömnpiller till lärare. Yippie! Men det gick bra, fick reda på lite saker inför vårat seminarium samt till tentan, så helt illa var det inte...även om min block-sida inför denna lektion till 80% består av kludd, tror jag skrivit ner tre saker från föreläsningen, hehe!

Jaa, men vad säger vi? Jag hade lovat min novell idag, men den är inte riktigt klar än, så jag ska skriva lite mer så dyker den väl upp under kvällen förhoppningsvis. Under tiden ska jag tvätta kläder, städa och göra middag...multitasking, here I come!

Ha det bra så höres vi!

Ciao




Living in a fantasy

Godnatt alla söta läsare!

Jag håller på att knåpa ner lite överarbetade tankar blandat med en stor portion fantasi och jag lovar att försöka publicera detta i morgon medan jag tvättar.

Oh yes, jag talar om en novell! Min första från Umeå!

Men nu väntar sängen, tack och godnatt!

Ciao


Ready to rock

Tjolahopp gummisnopp!

Nu är jag klarfixad och redo för en helkväll med klassen. Har bara ett problem, vart fan ska jag? Haha!

Oh well, har dragit iväg ett sms till klasskamrater så vi får se vad som händer, det brukar lösa sig till slut. Tills jag får svar roar jag mig med lite webcam-tok och Spotify, funderar på att öppna en cider för att känna lite lördagsstämning...

Tänkte skicka upp lite bilder av vad jag har på mig ikväll, är ganska nöjd, ville inte direkt dra på mig jeans när vi ska bowla. Men om det blir utgång sen så vill jag ju inte direkt se ut som en slashas heller, hehe! Så det blev såhär:

 

 

 

 

Röda strumpbyxor - H&M

Svarta håliga strumpbyxor - Åhlens

Svart klänning - Indiska

Armband - BikBok

Ringar - presenter

Örhängen - Ur&Penn


Hehe, lite modebloggare kanske jag har i mig...Anyhow, önskar mina läsare en trevlig kväll!

Ciao


Theese boots are made for walking

Hej hopp sockertoppar!

Tänkte slänga iväg ett litet inlägg mitt på dagen nu innan jag tar tag i mina sysslor. Dagen ska ägnas åt städning och eventuellt tvättning, beror lite på hur jag hinner med mig. Städningen går väl före, tvätta kan jag göra i morgon, men eftersom mitt lilla krypin ser ut som mitt gamla rum och lite till så känns det som att städning är en bra grej.

Ikväll väntas lite discobowling med klassen och jag är hur pepp som helst! Hörde rykten om att vi ska käka tacos hemma hos någon innan men inte hört något närmare om det. Har snackat med en tjej i klassen som lovade messa om det dök upp något. Like!

Anyhow, till att börja med ska jag ge mig ut på en liten powerwalk hade jag tänkt, känner mig helt såsig och jävlig, har inte en aning om varför, men jag tror nog att en härlig promenad i "efter-regnet" omgivningen kan hjälpa. Om inte anant kanske jag blir piggare av lite frisk luft.

Ha en trevlig dag läsare så hörs vi senare!

Ciao

 


Allstar

Hehe, oopsi, ingen blogg på sex dagar...

Hade tänkt blogga i måndags innan vi drog ut på FIDO, men det blev så stressigt och blev så himla trött att det helt enkelt inte blev av...men ja, får väl försöka blogga mycket i helgen som kompensation.

Just nu håller jag på att plugga faktiskt, känns lite skumt, vi har inte haft så mycket plugg att göra nu första veckorna. Men i alla fall, ska skriva klart och sen skicka till en klasskompis så ska vi bestämma tillsammans hur det ser ut, om vi ska förändra något etc. Jag tror att det inte behövs, men det är ju alltid bra att ha flera åsikter. Sen ska jag häva mig in i duschen och fixa mig lite, mitt hår luktar fortfarande rök och svetten är kvar sen dagens lektioner. Vi får väl se om det går att göra något bra med mitt face idag, är sagolikt torr på överläppen och runt mina ögon, kan inte fatta varför det blir så! Sen drar jag till min älskling och möter upp hans kompis Tommy med flickvän och så drar vi oss ner på Allstar för middag och lite hockey. Timrå spelar och jag hoppas på en vinst! Det skulle lyfta mitt humör ordentligt, har haft ett irriterande och långt samtal med CSN nu på eftermiddagen så humöret är inte direkt på topp...fast jag kommer nog bli glad bara av att få pussa på min baby! ♥

 

Anyhow, har inte direkt så mycket att säga mer än att jag önskar alla en trevlig kväll!

 

FORZA TIMRÅ!!!

 

Ciao

 


Confused

Två ord:

Förvirrad, beslutsångest!

Ciao



Snygg tjej...host...


Work out

Tjo tjo bloggen + läsare!

Idag regnar det nå sinnessjukt här i Umeå, ändå lyckades jag plaska mig iväg till IKSU och träna i cirka en timme innan mucklerna sa ifrån. Usch vad lat jag känenr mig, men det är ett tag sedan jag tränade nu, bilket jag säkert kommer få äta upp i morgon i form av träningsvärk. Men som en klasskompis skrev till mig på fejjan: Trist att träna om man inte får någon träningsvärk ju!

Nja, jag vet inte jag...okej, det är skönt att känna att man tränat, det håller jag helt med om, men jag vill verkligen inte uppleva igen dom här gångerna när jag haft träningsvärk som hindrat mig från att sätta mig normalt på en stol utan man ser ut som gamla invalida tant Agda på hemmet. Haha, jag skämtar inte heller, det har hänt. Gissa om mamma min garvade åt mig en gång. Kom in i köket lagom till frukost, satte ena handen på köksbordet, andra på stolsryggen och sedan gled ner i ultrarapid samtidigt som ansiktet förvreds i diverse fula grimaser. Kan ju säga att det blev mycket skrattgrimaser från hennes sida...

Aperopå mamma, jag saknar dig! ♥

Turligt nog så ska jag åka hem i helgen och då kan jag få träffa mor min igen. Det gör dock ont i hjärtat att det blev så konstigt i helgen. Jag känner att jag måste åka hem så jag får med mig alla saker jag behöver, sist när pappa var här upptäckte jag att hälften var glömt hemma...okej, kanske inte hälften, men mycket. Plus att det är ganska mycket annat som händer i helgen, så det överväger det trista faktum att jag missar en nollningsaktivitet på lördagen. Förstå min smärta: jag missar rockfesten!!!

Det suger verkligen kattpiss att det blev shär, men det är inte så mycket att göra åt...jag måste ha grejorna! PLus att i och med att festen var på lördag och inte fredag så kan jag åka hem redan mitt på dagen på fredag efter min lektion, vilket ger mig ytterligare en kväll hemma. Hoppas inte pappa läser det här bara, för det är tänkt som en liten överraskning till honom. Busigt!

Aja, jag ska slå på lite film och mysa lite medan regnet smattrar på rutan, sen får vi se vad som händer.

 

Ciao





Lunch time

En timme kvar till lektion. Har precis värmt min lunch och ska sätta mig och äta. Kyckling med pasta och bea-sås står på dagens meny. Sen får jag väl borsta tänderna och fixa mig lite till innan jag kastar mig på cykeln och drar mig till skolan. Endast en lektion idag, sen måste jag åka iväg och handla lite, börjar få slut på bröd, not good!

Anyhow, ha en trevlig dag allihopa!

Ciao




Run to the hills

Rubriken syftar på vad som dånar i mina sketna laptophögtalare just nu medan jag försöker bringa ordning i mitt lilla krypin till boende. Har packat upp nästan allt, och har precis konstaterat att jag skulle behövt lite mer hyllor, hehe. Men jag ska göra mitt bästa för att proppa in allt i de existerande utrymmen som finns så hoppas jag på att byråerna inte rämnar, haha!

För övrigt så hämtade jag upp lite litteratur idag från en av våra faddrar, så nu har jag lite hum om vad som sägs på våra föreläsningar...hoppas jag i alla fall. Ska se om jag kan låna restrerande från biblioteket nästa helg när jag kommer hem. Ja, ni hörde rätt, jag ska åka hem! Jag längtar verkligen hem nu, även om jag börjar trivas som fisken i vattnet här uppe. Vilket är ett gott tecken. Men ändå, mamma fyllde år i torsdags och det nöp lite i hjärtat att inte kunna vara hemma och fira. Men men, sånt händer antar jag. Hade ju lämnat en present till henne som tydligen var ganska uppskattad.

Anyhow, nu ska jag återgå till städningen, sen får vi se vad som händer. Hade tänkt ge mig ut på en promenad men bara om regnet ger med sig. Vill inte bli blöt i onödan, haha!

Trevlig söndag önskar jag er läsare!

Ciao


Go fish

Fredagshälsningar från ett soligt Umeå!

Jag sitter just nu och piffar till mig litegrann med lite musik och en kall cider som sällskap. Ikväll är det dags för ytterligare en nollningsaktivitet, jag är peppad! Det vankas sittning, och inte vilken som helst, nämligen surströmmingssittning...BLÄ! Har aldrig tyckt om det, varken smaken eller lukten eller åsynen av det. Och ja, jag har smakat det, så jag ljuger inte när jag säger det. Tur att det finns alternativ, hehe!

Anyhow, första cidern är öppnad och jag ska bringa lite ordning på mina klor innan jag sätter igång med ansiktet och sätter sista piffen på håret. Outfit blir ganska enkelt eftersom vi måste ha våra fina nollningströjor på oss, alltså behöver jag bara bestämma om jag ska ha höga klackar eller köra på mina converse som vanligt...eller mina svarta ballerinapjucks. We´ll see...vad tycker ni, mina få läsare?

Nä, nu måste jag nog sätta lite fart, annars kommer jag bli kvar här hela kvällen.

 

Ha en underbar fredagskväll allihopa!

 

Ciao




Karatefylla

Hej hopp...

För det första: Jag fryser...trodde aldrig jag skulle göra det, men det gör jag...i alla fall om magen...

För det andra: Jag tror seriöst att jag är dyngfull! Utan en droppe sprit...


Okej, förklaringen till andra punkten sammanfattas i två ord: Irländsk julafton...Ni vet den där leken där man ska springa fram till en punkt (oftast med en pinne) och sen snurra X antal varv och sedan kuta tillbaka till sitt eget lag...Jag mår fortfarande illa, trots att det är snart en och en halv timme sen vi gjorde det!

Anyhow, det gör inget riktigt, för mitt lag vann hela skiten, samt hela 5-kampen som utspelade sig. Detta var en del i vår nollning och det var askul, om man bortser från illamåendet. Nästa grej väntar på fredag, då blir det surströmmingsfest med spex och skoj.

Okej, inte så händelserikt inlägg, men wtf, vem bryr sig? Jag mår illa, cut me some slack!

Ha en bra kväll alla andra så får vi se om jag är pigg nog att skriva imorgon igen.

Ciao

Sliten tjej punkt nu...