Novell del 2

Efter mycket påtryckningar (Käs!) kommer här del två av min novell.

Enjoy, ni som läser!

Ciao

Del ett går att läsa här!

_________________________________________________________


När de började närma sig klubben hördes musiken dundra ut och kön var redan ganska lång. Gullberget öppnade inte förrän elva och de var lite tidiga än så länge. De parkerade sina cyklar och började gå mot entrén. Väl framme började Sam spana över kön. Vart var Lukas nu då? Som om han var tankeläsare sa Gustav:

- Lukas har precis åkt, han är snart här. Det var riktat till hela gruppen, men Sam tänkte ändå att det var riktat till henne.
   Kön började långsamt röra på sig. Gruppen tog sig in och hängde in sina kläder. Hemma hos Dennis hade Sam haft en kofta över sin party-topp men nu hängde hon in den tillsammans med allt utom sina pengar och telefon samt ID som hon stoppade i byxfickan. När hon sammanstrålade med killarna märkte hon hur de alla kollade in henne extra mycket nu. Hon var nöjd. Precis den reaktion hon velat ha. De tajta svarta jeansen visade varenda del av hennes vältränade ben och fylliga rumpa som framhävdes ännu med av hennes högklackade sandaletter. Men hennes topp var det som drog allas uppmärksamhet till sig, i alla fall var det vad hon trodde. Den hade legat oanvänd i hennes garderob det senaste året och hon hade bara använt den en gång tidigare. Inget trevligt minne, då hon tänkt överraska Mårten med att vara lite sexig när han kom hem från jobbet, men han hade blivit irriterad och sagt att hon såg ut som en hora. Ha, tänkte Sam, nu jä*lar skulle han få! Toppen var inte så mycket till topp egentligen. Ett healterneck linne i glansigt rött tyg som knöts med ett snöre bak och ett bakom nacken och sinnessjuk urringning. Som tur var hade hon lite hollywood fashion tape hemma som fick hjälpa till att hålla hennes bröst på plats. Hon tackade tyst gud att hon fått små bröst. Hon log mot killarna och drog dem sedan mot baren. Zacke stannade kvar vid entrén för att vänta på Lukas medan Sam och killarna beställde dricka. Gustav föreslog att de skulle köra tequila-race för att värma upp lite, och de andra hängde snabbt på. Sam Kände hur hon redan var ganska dragen, och när tequilan forsade nerför halsen grimaserade hon och skrattade sedan åt Filip som inte hängt med de andra och nu stod där ensam och tvekade.

- Vafan, drick nu, kom igen, sa Gustav över musiken.

- Ja, drick nu, stämde de andra in. Filip flackade lite med blicken, sedan drack han upp allt och fyrade av en hysterisk grimas.

- Åh fy vale vad vidrigt! Alla andra skrattade. Det blev tyst ett ögonblick och sen fylldes rummet av Shakiras stora hit Waka-waka och Sam nästan skrek:

- Kom, nu dansar vi! Killarna skrattade och drog sedan med sig henne mitt ut på dansgolvet och bildade en liten ring runt henne medan hon dansade med alla i tur och ordning. Hon var full, det visste hon väl, men det var så härligt att bara släppa loss och dansa som om det inte fanns någon morgondag. Ju längre musiken spelade, desto mer vågad blev hennes dans och hon njöt av att ha allas blickar på sig. Mårten fanns inte ens i hennes tankar längre.
   Efter några låtar gick Sam till baren igen för att be om ett glas vatten, eftersom hon inte heller hade så mycket pengar kvar så här sent på månaden, men när hon kom fram till baren ryckte någon i hennes arm. Det var Zacke som räckte henne en öl.

- Tack, men jag vet inte om jag ska ha något mer…, sa hon tvekande.

- Äsch, kom igen nu, en öl gör ju inget. Dessutom måste du skåla med mig och Lukas nu, han har äntligen hittat hit, den skiten, skrattade Zacke. Sam strålade.

- Jaså, jamen då var det ju en helt annan sak! Och mycket riktigt, alldeles bakom Zacke stod Lukas och flinade. Hur hade hon kunnat missa honom. Han var om möjligt ännu snyggare än hon kom ihåg honom. Han hade på sig halvtajta mörka jeans, skateskor och en kortärmad T-shirt. Håret var stylat lite lagom rufsigt och runt halsen hängde en rutig scarf. Han var sjukt snygg. Sam log mot honom och blinkade när inte Zacke såg. Lukas såg lite förvånat på henne, sedan blinkade han tillbaka. De skålade alla tre och drack upp ölen, sen återförenades de med de andra på dansgolvet. Sam njöt så mycket hon bara kunde och knappt hade de kommit ut på dansgolvet igen förrän hon började dansa med Lukas, en aning mer sensuellt än hon gjort med de andra. Lukas verkade inte ha något emot det, tvärtom så tryckte han henne närmare sig ju längre tiden gick, och efter ett tag började han till och med smeka henne över ryggslutet och ner över rumpan.
   Hon hade ingen aning om hur länge de dansat, men tillräckligt länge för att hon började bli nästan lite kåt. Hon tog ögonkontakt med Lukas och såg något i hans bruna ögon som inte funnits där förut. Hon lutade sig prövande mot hans ansikte och pussade honom lätt på kinden. Det var en fråga, och han besvarade den. Han lade handen runt hennes nacke och kysste henne hårt. Hela klubben tycktes snurra och Sams nedre delar började kännas tunga, något hon inte känt på ett bra tag nu. De kysstes ett tag och när de sedan såg på varandra visste hon att hon inte skulle gå hem ensam den kvällen.

   Det var gårdagen, och den tidiga natten. Sam stod återigen vid fönstret och tänkte tillbaka på natten. Hon ångrade ingenting. Den här natten med Lukas slog hennes hela förhållande med Mårten. De hade haft glödhett sex hela natten, flera gånger och överallt och hon ville inget hellre än att återvända till sängen och Lukas varma kropp. Det vibrerade någonstans i närheten och hon letade fram källan, som var hennes mobil. Det var Mårten som ringde. Hon suckade och tryckte bort samtalet. När hon kollat igenom telefonen fann hon flera meddelanden från honom samt tre missade samtal. En till suck kom från hennes läppar, sedan stängde hon av telefonen och gick in i sovrummet igen. Där inne hade Lukas vaknat till och lyfte på huvudet när hon kom in. Hon släppte filten till golvet och han log.

- Kom, sa han bestämt. Hon log och kröp sedan ner ovanpå honom. Hon må ha förlorat sin pojkvän, men allvarligt talat så var detta bättre.

 

 

 

Slut!






jag måste erkänna att jag inte läste hela. Men det märks att du är duktig :)

2010-09-30 » 21:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback