Baka kaka

Hej hopp alla glada!

Ber om ursäkt för en sen uppdatering, men jag har varit lite lat på morgonen, sedan åkte jag ner på stan och hade möte, så ja, det blev liksom bara inte, haha!

Sitter just nu och väntar på att min kaka ska bli klar, blev vansinnigt sugen på något sött när jag kom hem så jag ställde mig och bakade en kaka. En hallonkaka som smakar underbart gott! Hoppas att den här blir lika bra som dom tidigare, men det borde inte vara så svårt, hehe! I övrigt så socialiserar jag mig lite och lyssnar på bra musik, i väntan på kakan samt att jag ska börja med middagen innan jag åker iväg på kören. Efter det blir det träning som vanligt, denna gång dock utan gympass före eftersom vi har avsagt oss den tiden. Men träning som vanligt blir det i alla fall. Sen åker jag väl hem och duschar och sover som vanligt. Men mer om det kan jag väl skvallra om tidigare!

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag,, sötnosar!

Ciao








OK :)



Just nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på musik, kom hem från skolan för ett tag sen där vi hade debatt, riktigt kul :D



Allt bra då? :)

2010-02-24 » 15:26:03

awe tack så mycket :)

men mig är det också bra :)



Händer ikväll? =)

2010-02-24 » 19:06:16

awe härligt :)

Jag har beställt löshår, planerar bröllop :)



Du får ha en bra kväll =)

2010-02-24 » 23:15:44

Vad gott! Får en att tänka på sommaren ju. Vi hade först en genomgång om olika konflikter i världen sen hade vi om religion:))

2010-02-25 » 10:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback