tick tack tick tack...

Klockan tickar på och jag har tråkigt!

Väntar på att föräldrarna ska komma hem, säga hej då till mamsen som ska jobba, sen åka ner på stan. Ska besöka körskolan och boka tid för teoriprov samt några körlektioner. Ska ta tag i det ordentligt nu när skolan är slut. Har ju lovat mor och far att vara klar innan släktträffen så jag kan skjutsa dem på fredagen. Själv vill jag bara ha skiten gjord så jag slipper be om sjkuts överallt. Haha! Frihet i en liten ask som man säger, men för min del blir det mest ett verktyg att ta till när kroppen inte orkar förflytta sig själv eller med cykel. Även om jag älskar min cykel! Min gamla fina tantcykel med korg och allting! Pure love! <3

Efter stadsbesöket ska jag våldgästa min pojke lite, tänkte tillbringa natten hos honom och samtidigt socialisera mig lite med hans syster som kommit hit. Underbar tjej, och vi är mycket lika, men ändå olika. Tror att hon stannar några dagar till, så det är väl bäst att passa på medan man kan! Umgänge kan man inte få för mycket av vissa gånger. :)

Tänkte ta med datorn till pojken också, för jag ska övertala honom att lära mig använda photoshop så jag kan leka lite! Kanske göra en ny header, den jag har nu känns så...mörk, haha! Ska se om jag kan trolla fram något lite somrigare men ändå lite fantasi-igt, får inte tappa mitt koncept bara för att det är sommar och hela min kropp flyger! Eller ja, kanske inte riktigt idag, när man måste gå runt i långbyxor och tjocktröja för att hålla värmen. Jag vill ha sol och värme! Nåja, så länge det blir sol på studenten är jag glad!

Nä, nu ska jag packa lite, sen bege mig mot tha stad!

Puss allihopa!

Ciao






ååh, jag ljusa upp bloggen lite:D kanske grönt? rosa? GULT?:D

2009-06-05 » 19:49:32

ja** ljusa upp bloggen;) jag ska inte försöka igen;)

2009-06-05 » 19:49:55

när fasen ska du exprimentera då:D

2009-06-07 » 11:47:38

ha en bra dag!

2009-06-09 » 11:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback