Tjena hej!

Hej hopp folk!

Jobbig vecka på G med föreläsningar från 9-15 varje dag typ + tentaplugg till tusen! Bara en vecka kvar nu, gaaaah, jag dör! Vill verkligen inte åka på en omtentat på detta område...

Så veckan kommer väl se ut som så...plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg!!! Och sen topper vi det med lite plugg och rundar av med en skvätt kaffe. Kommer väl vara det som jag går på i veckan. Kaffe och viljan att plugga järnet och bli klar så jag kan åka hem till Sundsvall i helgen och träffa mina underbara människor och familj en gång innan jul! ♥

Så ja, har precis slängt i mig middag, ska ut i köket och diska och sen bär det av till ICA för veckans inhandling av lite födoämnen. Alltid bra att ha har jag hört...

Så jag tackar för mig, vi hörs!

Ciao




Saknar er grymt, flickor! Och dig, finaste Joli, trots att du saknas på bilden! ♥

To-do-list

God kväll bloggen!

En paus i mina planer för att slänga iväg ett inlägg. Har precis städat bort massa disk och smutsiga matlådor från rummet och diskat allt, vilket betyder att jag kan stryka en punkt på min att-göra-lista, woho!

Gjorde listan igår och allt ska (helst) vara klart innan fredag kväll, med lite prioritet på vissa uppgifter. Disken var en sådan, hehe! Vill inte ha rummet fullt med möglig disk och flugor. I helgen får jag besök hemifrån Sundsvall, därför står städning ganska högt på listan. Med står också att ta mig i kragen och skicka tillbaka leggingsen från Nelly samt två skoluppgifter. Så ja, jag har mitt på det torra...

Imorgon har jag för övrigt VFU, ett nytt ställe denna gång! Minervaskolan är min nya plats och jag är taggad! Hoppas på en tidig dag, trots att jag inte börjar förrän kvart i tolv, men jag har ju som sagt lite att göra...Fredagen är ledig dag, men då ska jag väl städa hela dagen och har jag tur hinner jag med lite träning!

Men men, först ska min andra punkt för kvällen göras klar! Har mutat mig själv med lite glass och Hawaii 5-0 vid nio OM jag blir klar, så bäst att sätta fart!

Ha en bra onsdagskväll, folks!

Ciao



Bild från början av sommaren vid hamnen i Sundsvall.


New in

Hej hopp!

Hämtade ut paket från Nelly idag, men behöver lite hjälp. Köpte två linnen, en tunika och ett par leggings. Leggingsen ska tillbaka för byte då de var för små, men jag är lite lur på tunikan...vet inte riktigt om jag passar i den...

Så då vänder jag mig till er, läsare! Ni få som läser, i alla fall, hehe!

Vad tycker ni, är den en keeper eller inte?



Och bara för sakens skull tog jag kort på resten också (förutom leggingsen) så jag lägger väl upp det också bara för att...



Randigt baslinne. Det syns inte riktigt, men ränderna är marinblåa och inte svarta. Shortsen var mest bara för att undvika att flasha alltför mycket, hehe!



Svart långt linne, då mitt förra från Gina Tricot låg i väskan som blev stulen. Riktigt skönt och kan ju även bäras som klänning eller tunika! Kommer användas minst lika mycket som det gamla.

Nä, nu ska jag vika tvätt och sen göra lite middag tror jag.

Do tell me now, ska jag behålla tunikan eller inte?

Ciao


Förändring

Goddagens!

Hemma från en liten brainstorm-session med Simon och Tobbe inför vår kravanalys, fick en hel del gjort men kanske inte så mycket som jag hade velat...hade helst velat gjort klart allt, haha! Men men, tror nog vi blir klar nästa vecka, vilket är bra, så man kan fokusera på fysiologin. Ska börja plugga stenhårt till veckan så jag är redo till tentan, vill verkligen lyckas! Därför ska jag se till att göra klart min komplettering på den gamla tentan ikväll, lånade boken som behövdes idag så nu fan ska jag väl kunna tvinga mig att fixa det!

Det var dagen det, i övrigt så tänkte jag säga något som har med min fina rubrik att göra. Jag är less! Less på mig själv och framförallt less på bloggen! Inte så att jag vill sluta blogga, men jag är så less på utseendet! Vill ha en ny design pronto, men jag kan inget om sånt här så jag vet inte hur jag ska få till en bra bild till min header...skulle vilja ha en fin fotosession ute i det härliga höstvädret och omgivningarna innan vintern kommer, kan ingen vänlig själ komma och hjälpa mig??? *desperat*

Jag vill ha förändring, jag vet inte varför, men ibland blir man bara så less på allt och vill verkligen ha nåt nytt...skulle vilja klippa mig och färga håret nå snyggt och få tid att göra alla ändringar jag vill med mina kläder. Har typ 10 plagg som jag vet vad jag vill göra med, men det känns som att jag aldrig hittar tiden till att göra det. Har änny typ 3-4 plagg som är i behov av lagning som jag skulle kunna använda länge till, men nej, tiden och motivationen vill liksom inte infinna sig...

Nej, usch, det här vart inget roligt inlägg, nu åker gamm-tenta-frågan fram så jag får den ur vägen i alla fall! Hoppas jag blir klar så kan jag se Wedding crashers ikväll.

Ciao





Shame on me

Okej, jag erkänner, jag skäms...

Det är ju typ...länge sedan jag delgav er mina dagliga upptåg, inte okej!

Aja, det har väl inte hänt så mycket egentligen. Har mest varit plugg hit och plugg dit, har dock hunnit med en resa hem till föräldrarna i Sundsvall och besökt både min fina Käs, mammas jobb, mammas kusin, pappas jobbarkamrater och härliga IKEA för att inhandla lite saker till rummet.

Sitter nu nyduschad framför burken och chattar lite och är mätt i magen. Gjorde en så himmelskt god middag idag som belöning för att jag tränade idag...plus för att det är fredag! En timmes hård Body Pump och en halvtimmes Core Control var dagens skörd och middagen bestod av fylld kycklingfilé med pasta, grönsaker och en örtdressing. Själva kycklingen hade jag fyllt med en röra på fetaost, soltorkade tomater och lite pesto. Som sagt, himmelskt gott!

Aja, nu ska jag signa ut för ikväll, tror jag ska sätta mig och plugga lite och sen tillbringa kvällen med en film...

Faaaaast med tanke på vad klockan är så tror jag att det bara blir film, haha!

Ha en bra fredagskväll, toodles!

Ciao




Lägger upp en snygg bild på mig från nollningen när tjejerna skulle vara killar och vice versa...det gällde dock bara nollorna visade det sig, men men, snygg är jag väl? Hehe!


Fix och trix

Hej hopp godingar!

Tentan gjord, kursutvärdering gjord, ledig till måndag, woo to the hoo!

Vad ska jag då göra undrar ni kanske? Ja, det ska jag tala om: jag ska packa upp.

Eftersom jag flyttade upp mitt i pluggandet inför tentan har jag liksom inte tagit mig tid att packa upp mina saker så just nu består mitt rum av massa ouppackade väskor och lådor och påsar. Så nu när jag väl har lite tid ledigt så ska jag packa upp och fixa till här hemma så det ser beboeligt ut, haha!

Funderar allvarligt på om jag ska åka hem till Sundsvall till helgen och gå på IKEA för att handla lite förvaring och sånt, har så mycket småsaker som bara ligger överallt att jag blir tokig! Men som sagt, det är bara en fundering, vet inte riktigt hur tät jag är, hehe.

Anyway, lägger upp lite bilder när allt är klart så får ni se mitt nya tillhåll!

Tills dess, ha det bra!

Ciao


Plugg-paus

Hej hopp sockertoppar!

Hinner med att skriva ett litet inlägg medan jag smälter ner middagen och gör mig redo för mer plugg. Kvällen till ära har jag gjort en riktigt bra middag, trots att förkylningen river lite i kroppen. Stekt lax med cous-cous, turkist youghurt, grönsallad och två knäckemackor blev kvällens matintag, gott gott!

Har stoppat en halstablett i munnen och satt igång Spotify och ska nu återvända till mina instuderingsfrågor och plugga järnet en timme eller två. Sen gör jag nog en kopp te till och tar det lugnt...alternativt våldgästar någon så jag kan få se på CSI, hehe!

Men men, nu signar jag ut. Håll tummarna för mig imorgon kära läsare! Då smäller det. Tenta.

Ciao


13.37

Leet!!! Nördig_tjej_90 ropar till. Haha, klockan stod på detta när jag började skriva detta inlägg och jag kände för att vara lite nördig...

Anyways, sitter och grinar lite på mig själv, har satt mig i en sketen sits. Dagens lärdom blir helt klart att aldrig sova med smink igen! Vet inte vad som hänt riktigt, men mina ögonlock har svullnat upp och det känns som att jag har fått en rak höger i båda ögonen. Ovanpå det har min hals försämrat lite (kan dock bero på gårdagens skrikande och härjande, hehe!) och jag är lite snorig...och jag måste plugga!

Plus i kanten är väl att jag inte är bakis! Trodde verkligen att jag skulle ligga och spy idag så mycket som jag satte i mig igår, haha!

Men ja, gårdagen var en fet succé! Hade så sjukt kul med allt folk och alla var så himla fina! Ska släppa en liten bildbomb när jag lagt över bilderna till datorn, men tills dess får ni tro mig på mitt ord! Fick många komplimanger för mitt utseende så jag är riktigt nöjd över mitt klädval. Nackdelen var mitt skoval som har gett lite eko idag i form av lätt smärtande fötter...men som man säger, vill man vara fin får man lida pin! Kan också bero på att det var ett tag sen jag hade på mig monsterklackar, hehe...

Aja, nu ska jag börja plugga, annars kommer jag vara rätt så körd på tisdag.

Ha en bra söndag, kära läsare!

Ciao


   


Nyinflyttad

Hej hopp sweeties!

Nu sitter jag här i min nya lya och piffar mig inför kvällens finsittning. Mamma har åkt hemöver och jag väntar på svar om förfest. Är riktigt taggad för kvällen och jag tror det kommer bli askul!!!

Tänkte att jag skulle ta lite bilder på nya lyan, men sen kom jag på att jag fortfarande har typ allt packat i kartonger, så jag väntar med det tills allt är på plats. Jag kan redan se framför mig hur snyggt det kommer bli!

Men men, nu ska jag fortsätta mitt piff, ska sminka mig och dra på mig klänningen, får dock ta hjälp på förkakan om den ska sitta bra, haha!

Ha en riktigt bra kväll läsare!

Ciao