Mors dag

Idag är det mors dag, så grattis på alla mammor där ute!

Och ett speciellt megagrattis till min egen mamma, min älskade ängel till mor! ♥






Nu ska jag lägga mig ute i solen och vänta på min älskling!

Vad ska ni hitta på idag?

Ciao


Dagen efter

Igår var det bal som sagt och jag säger bara en sak: Magiskt!

Jag kände mig hur vacker som helst, det var som en saga! Maten var jättegod, sällskapet var bra, jag fick dansa med en väldigt duktig kille så jag var jättelycklig och det senare discot var bara som grädde på moset! Pure fucking freaking love till gårdagen! ♥


   



   


Bal

"Jaja, vad är väl en bal på slottet?"

Kända rader från en känd film...dock ska jag inte på slottet men likt förbaskat ska jag på bal ikväll, men på Södra Berget istället. Känner mig sjukt nervös utan att egentligen veta varför? Kunde inte äta i morse så har precis tryckt i mig en pirog och en hårdbrödsmacka samt lite kaffe för att orka hålla mig vaken hela kvällen! Sitter en liten stund vid datorn medan jag väntar på mamma som ska fixa till mitt hår, samt att Alex ska komma hit. ♥

Tyvärr har jag inte tagit några kort än för jag har varit för upptagen med nagelmålning och sminkning. Fick efter mycket om och men till en ganska snygg sotig sminkning med lite mörkt rödrosa och en grå skugga och lite kajal/eyeliner. Sotigt men inte för mycket, det blir nog bra det. Bara håret kan göra som jag vill sen så ska nog det här gå som en dans. Pappa har ordnat så att jag får åka snyggbil till balen också, vilket jag absolut inte tackar nej till. Nån jobbarkompis tjej ska köra mig och kanske Emma och Käs i en gammal fin bil, som jag just nu inte kan komma ihåg namnet på och därför heller inte lägga upp någon bild på modellen. Den var mintgrön kom jag ihåg i alla fall, hehe!

Mamma sliter med klänningen, de sista detaljerna ska på plats, sen blir det hårfix och sen fotografering framför huset. Älskling har lovat ta med kameran när han kommer så vi kan få fina bilder. Jag ska be någon ta med min kamera också så jag kan lägga upp några bilder här, både på mig och självklart på bilen. Icke att förglömma så ska kameran med till balen så fler balbilder är att räkna med imorgon kväll kanske. För det är ju faktiskt mors dag så lite måste jag ju ägna mig åt mamma! MEn jag kan lova att bilder kommer! :)

Nu ska det sista göras och jag ska få åka iväg och vara vackrare än någonsin! Det ni! ;)

Ha en underbar kväll allihopa!

Ciao



El orfanato

Jag är ensam ikväll.

Jag har snask, dricka och en bra film.

Jag tror jag kommer att överleva! ;)



Om jag blir alltför rädd så avreagerar jag mig troligen här! xD

I'm walking on sunshine

Solen skiner ute, det är supervarmt, jag kan nästan vår avslutningsdans, jag har nyss kommit hem från min sista skoldag ever och livet är allmänt jävla underbart!

Ska åka till Birsta en sväng och hitta örhängen att ha imorgon på balen, sen ska jag nog lägga mig ute i solen och bara vara. Det är så jävla underbart att vara jag just nu! Klarade att bara få 2 G i hela mitt slutbetyg, mitt mål var visserligen inga G alls, men vafan, jag klarade mig med bara 2!!!! Jag är lyrisk och svävar på moln just nu!

Och som grädde på moset så har idag jag och min älskade Alex varit tillsammans i ett helt halvår. För mig är det sjukt mycket! Mitt längsta förhållande innan detta var ett halvt som varade i två månader, give or take! Jag är så lycklig just nu!!!

Nu ska jag proppa i mig en frukt, byta om och sen dra iväg. Uppdatering kommer senare idag/ikväll!

I'm walking on sunshine, o-oohh!

Ciao bellos!




Syssling!

Detta inlägg tillägnar jag min syssling Johanna som gett mig en ny header! :D

Tack älskling!

Besök hennes blogg på jnordstrom.blogg.se! :)




You gotta love my babe! ^^


Stronger

Min kalufs har fått färg! Var till frissan idag och mitt hår har fått sig ett litet lyft i form av blonda slingor och en liten uppklippning. Det känns ytterst annorlunda att vara mer blond än mörk, eftersom jag tidigare bara färgat/tonat håret mörkare eller i en annan färg. Men men, det tar kanske ett tag att vänja sig, men resultatet är i alla fall godkänt. :)

Fick tillbaka nationella på matten, jag klarade mig precis! Jag är räddad, jag slapp få IG i kursen! Även om jag hoppats på ett högre betyg så var jag nu på slutet mest glad om jag blev godkänd. Och det blev jag! Inte ett enda IG i slutbetyget och förhoppningsvis bara ett enda G, detta i Ma C. Men det år klart, har inte fått betyg i filosofi än, och inte på PA. Snälla hjälp, vill verkligen klara högre betyg än G! Skrev sista filosofiprovet idag och det kändes bra, men jag är oroad för senast det kändes bra på ett prov fick jag G+, haha!

Mat nu, sen träning!

Update:

Träningen gick bra, jag har värk i musklerna, haha! Har också fått prova den nästan färdiga versionen av min balklänning. Den är så underbara att jag bara kunde stå framför spegeln och bara säga "Wow!", inget annat. Och då är den inte ens helt färdig! Jag är helt lyrisk!

Blev också äntligen klar med min engelskarapport och jag är så lättad att jag nu inte har en jävla liten sak kvar att göra förutom studentevents och roliga saker såsom klassfest och picknicks! Som sagt: Jag är lyrisk!!!

OCH DET SKA BLI RUNT 25 GRADER I HELGEN, NU ÄR SOMMAREN FAN HÄR ORDENTLIGT!!!





Mösspåtagning 2009

Jag har inget mer att säga än att JAG SKA TA STUDENTEEEEEEEEN!!! :D


    



La vita e bella!
La vida está magnifíca!
La vie est superbien!
The life is wonderful!

Livet är underbart!
:D


Bilder från dagen...

...kommer i morgon. :)

Nu väntar sängen och älsklings varma famn! ^^

Godnatt!

Det börjar närma sig...

TOOODELOOO!!! :D

Idag har varit en crazy dag än så länge och jag hoppas att det inte tar slut än.

Tidig morgon med hämtning av Carro så jag fick åka raggar-bubbla till skolan med lite raggardunk i högtalarna. Stressade som en tok då jag fick ett sms med texten: "jag åker nu" när jag stod med nytvättat hår och morgonrock. Panik! Rev på mig första bästa klädsel, slängde ner studentmössan, nycklar, plånbok, ombyte etc. och stormade ut. Efter 5 minuter utan en Carro i sikte kom jag på en briljant idé att göra ett par vita leggings till min sommarklänning för det var ganska kallt ute. Sprang in och offrade mina vita Spanienstrumpisar och klippte precis av fötterna när Mixa började skälla och skvallrade om att Carro hade kommit. Ut i bilen och brumma ner till skolan. Väl där så hann jag byta om till mina påtagningskläder och mingla runt lite bland alla montrar innan utfrågningen. Representanterna för oss, Ronja och Eleni, gjorde ett otroligt bra jobb och tvekade inte en enda gång tror jag. Jag tycker att vi skulle ha förtjänat lite mer än en tredjeplats men hej, 3:a av 14 samhällsklasser varav alla läst iaf en mer samhällskurs än oss så är jag väldigt nöjd ändå!

Dagen fortsatte med ballonguthämtning och sedan tågande till Stora Torget där det blev mycket sång och dans och skrik och allmänt ståhej. Underbart att få känna känslan av att snart ta studenten, det är sjukt hur kort tid det är kvar! Efter att öronen utstått lite smärta och vi skilts åt alla tjejer för att göra annat så slog jag en signal till min älskling och fick komma till honom en liten stund och bråka med hans kompisar. Sedan hem, och det blåste som fan så jag trodde jag skulle göra en Marilyn Monroe men det gick bra. Väl hemkommen sitter jag här nu och pratar med min syssling på msn och lyssnar till mammas syande. Nu ska ni inte tro att hon syr jämnt, det är bara nu för att bli klar med mina klänningar, sedan är det min tur, för då har jag mer tid till att göra andra saker. :)

Nä, nu ropar mamma på mig att komma och prova...

Bloggar senare ikväll för lite mer uppdatering och bilder från dagen! :)

Ciao!

Nötknäckarna 2009

Ja, eftersom vi är ganska klara just nu, i alla fall jag, så kan jag passa på att slänga iväg ett litet blogginlägg. Jag har suttit instängd på skolan nu i ganska precis 6 timmar i en svettig datasal och försökt lösa vårt problem som vi fått. Det har varit otroligt kul och lärorikt och hittils så har vi inte börjat storbråka än. Min klass är verkligen en superklass och det bevisas på en sån här uppgift. Vi har arbetat jättebra och jag tror att vi kommer att ha en ganska god chans att få goda resultat på den här uppgiften. Om vi vinner så får vi gå ut fyra på trappan och det är verkligen inte fy skam! :)

Det börjar lida lite mot sitt slut nu, om tre timmar så ska allting vara klart. Innan dess måste vi färdigställa vår rapport och göra klart vår fakta "vägg" med lite snygga atrialjer. Det sistnämnda har nu påbörjats och det verkar gå riktigt bra. Rapporten skrivs för fulla muggar och "väggen" pyntas och fixas.

Allt går som smort, trots att vi stressar allihopa då vi har en deadline på en respektive två timmar. MEn jag har hopp om oss, för våran klass må kanske inte vara den starkaste eller den snyggaste, men nog fan är vi smarta, OCH vi är fasligt analyserande och kreativa. Jag skulle fan vilja göra en tröja med texten "I ♥ my class" för just idag stämmer nästan inget bättre än det. :)

Åter till arbetet, sedan efter allt jobb blir det klassmiddag på Jop's. Hallelujah för SPSK 06!

Ciao!


My head is killing me!

Jag är ledsen, jag är alltför ledsen och jag har alltför sinnesjuk huvudvärk för att jag ska kunna knåpa ihop något mer än ett tack och godnatt så hörs vi imorgon.

Godnatt alla perfekta där ute! :)


Run run run

Jag har tråkigt, jag har mensvärk, jag har huvudvärk och jag är hungrig. Livet leker för jag lever i alla fall!

Träning om en timme, måste orka gå för jag har inte tränat på en hel vecka. Kul som bara den, sedan hem och glo CSI och plugga hela natten känns det som. Min rapport till engelskan är fortfarande inte klar. Bra där!

I morgon ska jag stängas in på skolan i x antal timmar och läsa världsproblem i form av Nötknäckarna som är en del av alla tävlingar om vem som ska få gå ut först på trappan. Jag har hopp om att det här blir VÅR grej! SPSK 06 for the win!

Nu byter jag om tror jag, sen blir det mat och ta cykeln till träningen och hoppas på att mina värkar släpper.

Herregud, jag låter som en gammal tant!

Ciao

I wanna do it again

Jag ber hundrafemtioelva gånger om ursäkt för att jag inte har uppdaterat någonting under min resa men vi var alltför lata och otekniska för att orka ta reda på hur man tog sig in på det trådlösa nätverk som de hade på hotellet, därför kommer nu ett megalångt catch-up inlägg om min resa, följt av lite bilder, eftersom min kameras batterier var minst sagt usla under helgen.

Dag 1: Torsdag

Vaknade upp hos älskling och fick stressa i mig lite frukost bestående av en kopp te och en macka. Slängde ner den sista packningen i väskan och klädde på mig, dagen till ära helt i svarta, totalt avslappnade kläder. Med tanke på att vi skulle sitta i en bil i x antal timmar så kändes inte mina jeans så tilltalande. Vi kom till slut iväg och åkte en bit innan vi stannade för en liten fika, en macka, lite cola och två gifflar som smakade utsökt i min mun, hehe. Ett stopp till hanns med innan vi stannade i Bygdeå på Frasses för att äta en sen lunch. Sedan körde vi ganska så bra i ett svep tills vi kom fram till Scandic i Luleå och checkade in. Jag bytte tröja och fråschade till mig lite, sen bar det av till älsklings systers lägenhet för att äta middag. Fick gå igenom lite kläder hon skulle ge bort och fick med mig hem en randig t-shirt med Hello Kitty tryck, en vit text-t-shirt, en rutig sjal och en gammal persikofärgad balklänning. Kan vara bra att ha på fall att min klänning blir bajs. Dock sitter hennes klänning lite som ett korvskinn på mig då hon är mycket mindre än mig. Men tacksam och glad vart jag. Vi drog oss hemöver till hotellet och man somnade ganska gott i sängarna med älsklingen vid min sida.

Dag 2: Fredag

Fredag blev shoppingdag. Jag och Alex gick in till centrum och besökte alla de tre stora galleriorna som fanns där samt lite småbutiker och min mammas favorit, Lush! Köpte ganska lite prylar ändå, tror att det endast var hårnålar och en morsdagspresent som fick följa med mig därifrån. Nej förresten, ett set med skisspennor och ett litet ritblock slank också ner. Efter en lunch med "svärföräldrarna" på Kebabhuset så gick vi runt lite till och tog sedan en fika på Waynes. Sen blev vi kallade till Clas Ohlsson för att bära flyttkartonger till Carolina. Det var ohyggligt otympligt och inte blev det bättre av att älskling sa fel hållplats så vi fick gå dubbelt så mycket med de där sabla kartongerna. Glad var jag att det inte blåste så mycket, för mina kartonger lade jag på huvudet så jag såg ut som ett vandrande bord och hade säkerligen blåst bort vid en kraftigare vindby. Vid hotellet packade vi in kartongerna i bilen och jag och Alex traskade iväg på en promenad som slutade på Dollar Store och Skokanonen. På dollarstore blev inköpen en Ipodladdare till vanliga vägguttag, tre-pack trosor och en flaska hårmousse, som senare visade sig lukta fan, haha! Köpte ett par svarta tygskor på kanonen och fick även älskling att köpa ett par vita låga Converse-kopior (skitsnygga enligt mig), sedan traskade vi nöjt hem. Senare kom Carolina och "svärisarna" och vi åkte till en kinarestaurang för att mätta magen. Det var väl ganska långt ifrån det bästa jag ätit, men man blev i alla fall hyffsat mätt. Men en glass med topping på donken till efterrätt satt väldigt fint, akompanjerat av ett avsnitt av Family Guy på hotell-TV:n. Dagen slutade ganska nära midnatt, efter en lång och varm dusch och lite sms:ande med Käs.

Dag 3: Lördag

Denna dag var det dags för examensceremoni och sittning. Klänningen åkte på, håret fixades och sandaletterna på. Mina skavsårsplåster svek efter knappt en fjärdedel av vägen in till stan så jag fick smita in på toa och superpacketera dem med typ tre lager tejp. Tack Carolina! Ceremonin var ganska tråkig och man var nästan glad när den äntligen var slut. Lunch på en italiensk restaurang med en mycket rolig ägare och massa Eros Ramazotti i bakgrunden. När vi skulle gå så märkte vi att det hällregnade så mitt omsorgsfullt plattade hår drog upp sig i ett virrvarr av lockar, något som jag inte orkade ordna på hotellet utan sprayade lockarna lite och satte upp luggen med några hårnålar. Tog en kaffe med älsk och fick en blåbärspaj på köpet då de inte hade kaffe latté, helbra eftersom man inte fick så mycket mat senare på sittningen. I allmänhet var den riktigt bra, men även solen har fläckar, det var lite problem med maten och lite hög volym på viss underhållning, men maten var helt okej och deras eldshow som avslutning var väldigt cool att se på. Att sedan Alex fick hemsk huvudvärk och jag fick sinnessjukt ont i mina fötter av att ha gått i mina sandaletter i typ 14 timmar plus en blånagel till resultat av en dörrklämmning vid hemkomsten gjorde kvällen till en väldig blandning av intryck. Men det var väldigt coolt att få vara med om en sådan sittning. Längtar som ett as till lördag, då studentbalen är!

Dag 4: Söndag (idag)

Hemfärd, inte mycket att säga. Hämtade lite grejor os Carolina, sa hej då, åkte vidare, stannade strax efter Umeå och åt lunch, stannade i Docksta för att fika och i övrigt bara en massa bilåkande. Jag somnade en sväng mellan Umeå och Ö-vik och sista sträckan efter Docksta satt jag och Alex bak och fnittrade som små tjejer och petade på varandra. Jag tror vi var ganska trötta. Kom hem och blev attackerad av hunden, hälsade på alla, fick sallad till middag, och sitter nu här och har nog skrivit mitt hittiuls längsta blogginlägg nästefter novellerna. Ganska hyffsat ändå! Ska ta itu med engelskan och göra klart PA:rapporten då min partner inte kunde det (jag är SÅÅÅÅÅ less just nu) och sedan hoppas jag att jag kan få sova, sova, SOVA! Känns som att jag inte har sovit något alls under helgen, men men, ny stad, nya människor, nya intryck...mycket uttröttande!!!

Nedan lite bilder, enjoy!

          



Bild 1: På väg norrut, älskling i bilen!
Bild 2: Shoppingdag, en älskling på väg till centrum.
Bild 3: Ceremonidags, gissa om pojken var snygg i kostym!
Bild 4: Jag innan sittningen (klänning Monki, kofta Kappahl (mammas), sandaletter Nilsson, väska från farmor)
Bild 5: Snyggaste paret innan sittningen.
Bild 6: På väg hemåt!
Stora bilden: Luleå!


Adios guapas y guapos!


Shopping

Nu ska jag masa mig ur stolen och åka ut på Birsta city för att kolla utbudet och förhoppningsvis hitta en klänning. :) Sen blir det träning och kanske grillning med Käs och kompisar innan älskling och jag drar oss hemåt.

Lägger in en bild senare om jag hittar en klänning. :)

Ha en underbar dag allihopa! :D

Ciao!

Mission acomplished (nästan)

Nu börjar det här likna något! PA-rapporten är nästan klar och ska skickas iväg till Emma för finjustering och jag kan ägna mig åt engelskan. Har precis gjort mig själv en kaffe latté med vår superbraiga kaffemaskin och ånnu gladare blir jag av att det är soligt ute. Inte för att jag tänkte gå ut, vill inte riskera något nu när magen känns lite bättre, men bara att veta att det är sol ute gör mig snäppet gladare. :)

Längtar just nu barnsligt mycket till i morgon, jag har stort hopp om att hitta en bra klänning och att sen till råga på allt få träffa älskling gör ju skaen inte ett dugg sämre. <3 saknar honom hela tiden trots att vi ses nästan varje dag!

Tänkte liva upp bloggen lite genom att slänga in lite bilder, och då menar jag lite, haha! En bild på min proffsiga latté och en bild på mig, då jag upptäckt att jag inte har lagt upp en end bild på mig här, även om det kanske inte är många som bryr sig om det. Den är nytagen så ta den med en nypa salt eftersom:

1. Jag är fortfarande lite trött och sjuk
2. Jag har stressat sönder de senaste veckorna med läxor och är därför lite sliten
3. Som sagt, jag är trött, och då är inte mitt utseende direkt prio 1. ;)

Enjoy (eller skynda till närmaste toa på fall att ni kräks) ;P

Ciao!





 Blir tvungen att lägga upp en bild på min hund också, hon ligger så gulligt vid mina fötter nu för pappa är lite ilsk och högljudd så hon tog sin tillflykt under mitt datorbord och på mina fötter! xD detta är tidigare idag när hon sussade så gott i hallen efter en promenad i skogen.


Project unacomplished

Eftersom Jag har varit hemma idag med en bråkig mage och rygg så trodde jag att jag skulle kunna få lite skoljobb gjort, men vad tusan gör jag? Jag har sett två filmer, som i och för sig var riktigt bra, och sorterat mina papper till projektarbetet. Det sorgliga är att jag måste bli klar med rapporten ikväll, plus att jag har en engelskarapport att göra klar. Så nu är det slut på slöande! Hoppas jag för min egen skull. Jag borde koppla ur internet om det inte vore så illa att jag behövde det till engelskan, och till msn så jag kan diskutera rapporten med min partner. Suck, aldrig kan något funka bra.

Men imorgon blir det en mysig dag, har bara en lektion så resten av dagen ska spenderas på Birsta och shoppa lite inför Luleå-resan. Har hittat en klänning på Gina som ser ganska lovande ut. Men det återstår att se antar jag. Sedan åker jag till älskling på kvällen och på torsdag morgon bär det av norrut. Datorn följer troligen med så lite update blir det. Och helt underbart är att jag troligen inte har några läxor att oroa mig för och det är jag väldigt tacksam över. Äntligen börjar allt ta slut och man kan få slappna av lite! :)

Snart är det student! O.O
Wow...

Men nu måste jag ta tag i projektrapporten, så att jag inte blir fast med läxor och restuppgifter över helgen istället!

Ciao!


J'ai mal...

Ingen träning för mig idag, väldigt synd, hade sett fram emot lite mer träning. Men nej, när jag höll på att byta om drabbades jag av panikont i magen och blve tvungen att sprinta till toan. Vad som skedde där ska jag inte gå in på i detalj...kom ut och fick ringa min tränare och säga som det var, att jag inte gärna ville träna med en mage som var mer som en gigantiskt väteballong med nageltrång än min vanliga lilla kula. Så istället för att svettas på gymmet på Gärde med laget så sitter jag nedbäddad i sängen under mitt mysiga täcke och med en dator i knät. Dels för att den ger bra värme, men också för att nu får jag faktiskt lite mer tid till att göra klart mina skoluppgifter. Som man säger, inget ont som inte har något gott med sig. :) Men jag hade gärna sluppit magontet...

Aperopå det, vad tycker ni om mina noveller? Är väldigt nyfiken så jag vet om det är något jag ska fortsätta med att slänga upp eller om ni hellre läser om vad jag har ätit idag eller mina nyaste inköp? Släng in en liten kommentar om vad ni tycker om dem och kanske ni har tips om vad jag skulle kunna skriva om. Det skulle liva upp min smått sjuka lilla kropp litegrann! <3

Ska fortsätta plugga nu, men bloggar senare igen!

Hej svejs snigelfejs!




                   Min mage just nu...

Novell nr 2

Utlovad andra novell! Enjoy! :)



Mirakel...mirakel händer sällan...

Gråten ligger och lurar precis bakom hennes stängda ögon. Hon vet att om hon öppnar dem och speciellt om de andra ser det, är hon förlorad. Hon tar ett djupt andetag och sväljer bort känslorna, tar på sig sin hårda attityd och öppnar ögonen. Hon ser sig om på sina förövare, Lisen och Charlotte, men också Nils och Bobby, samt Amir, Tess och Kashin. De står alla och flinar hånfullt mot henne.

- Har du fått nog än, din loser? säger Charlotte kaxigt och slänger med sitt blonda pageklippta hår.

- Exakt, eller vill du ha ytterligare övertygelse? fyller Bobby in. Charlotte tittar flirtigt på honom och blinkar. Usch, tänker hon, tänk om man kunde få spy ner de där båda.

- Jag ställde en fråga, säger Bobby och knuffar till henne så att hon nästan faller omkull.

- Era slag kan inte orsaka någon smärta, säger hon trotsigt. Nils och Amir tittar på varandra och sedan på Lisen och Charlotte. Tjejerna brister ut i ett hånfullt skratt och alla stämmer in, i rädsla för att bli nästa offer. Hon tänker inte ge sig. Hon vet att innerst inne är åtminstone två av dessa människor precis som henne, enda skillnaden är att det bara är hon som vågar stå för vem hon är och inte tar någon skit för det. Hon rätar till sin röda axelremsväska och ska precis gå när Amir kastar sig fram och knuffar henne så hårt i ryggen att hon handlöst faller framåt och tappar ut hälften av innehållet i hennes väska. Hon tittar försräckt på när hennes älskade och dyrbaraste hemlighet glider iväg över golvet fram till Tess. Tess tar förundrat upp det och granskar. Det är ett foto. Ett foto som ingen skulle få se men som hon ändå alltid bär med sig. Tess granskar fotot noga och ger det sedan till Lisen. Hon och Charlotte viskar något till varandra och ger sedan ett tecken till Kashin. Hon hinner knappt vända sig om innan Kashins knytnäve dunkar ner över hennes bakre del av huvudet och hon slår återigen i backen. Det sista hon ser innan allt blir svart är ett par välbekanta skor komma gående genom korridoren.


Under...under är märkvärdiga saker...


Han har sett henne förut, redan då visste han att hon var speciell. Hennes ansikte var så välskulpterat, nästan som på en modell. Och hennes hår var kastanjebrunt och uppklippt i en busig frisyr med en liten sned lugg över ena ögat. Hennes ögon var lika bruna som hennes hår och det var det mest utmärkande med henne, i alla fall enligt honom. Så vackra, djupa och kloka. Han hade haft problem att slita blicken ifrån henne när han först mötte henne, för tre veckor sedan. Tre veckor? Tre veckor utan att han någonsin vågat ta kontakt, utan att han vågat att ens så mycket som att säga hej till henne när de möttes i korridoren. När han nu ser vad de gör emot henne så fylls han av ilska. Ilska över att det de gör är fel, ilska över att det är så otroligt dumt men mest av allt, ilska över att det är mot henne. Han hoppar ner från fönstersmygen där han sitter och börjar gå med sådan kraft emot dem att han nästan tror att han ska trampa genom golvet. När han nästan är framme får hon ett slag mot huvudet av en stor mörkhyad kille, Kashin, tror han att han heter. Han blir rasande och ser hjälplöst på hur hon blir liggande medan de andra hånfullt skrattar åt henne.

- Era jävla översittare! skriker han så att det ekar i korridoren. Har ni inte vett i skallen?

- Vafan snackar du om? frågar Kashin och alla andra vänder sig om för att se vem det är som förstör deras nöje.

- Precis vad jag säger! Har ni inte vett nog i kroppen att acceptera att folk är olika och framförallt, att man kan dö av att bli utsatt för det du just gjorde!

- Äh, hon är ju helt mongo, för fan, säger Lisen.

- Varför? För att hon vägrar anpassa sig till dagens slampiga ideal med platinablont hår och tio ton smink i fejjan? Eller för att hon faktiskt är smart, men samtidigt coolare än någon annan tjej i klassen?

- Du är ju fan cp! Nu jävlar ska du få stryk, skriker Kashin och kastar sig emot honom. Han väjer undan och ger honom samtidigt ett knä i magen. Han skriker till och blir sedan liggande på golvet. De andra stirrar chockat på honom.

- Nå, tänker ni hjälpa honom till sjuksyster eller ska han få ligga här med smärtor och kanske en krossad njure?

- Jag...vi, börjar Lisen men sedan skyndar alla iväg och lämnar honom ensam med henne. Han väntar tills de försvunnit helt och sätter sig sedan mot vägen med hennes huvud i sitt knä. Han får syn på kortet och granskar det. Han flämtar lite chockat men sedan kan han inte låta bli att le. Han ser på hennes ansikte och suckar. Sedan väntar han. Väntar på att hon ska vakna, för han vet att hon bara har svimmat, och för att äntligen få säga, utan bekymmer, hur han känner. För han vet att hon älskar honom också.


Bilden i hennes väska!




PS. Bild hittad på Google, sedan omgjord i Paint! Jag äger den inte! DS.


4 minutes * ett antal repetitioner

God kväll läsare! :)

Har nyss fyllt magen med lite mat, bra eftersom utan mat så kan man inte bygga muskler :) Mycket protein vart det och lite potatis. Vanlig husman med andra ord.

Träningen var jättehärlig, kände verkligen hur kroppen jobbade. Tyvärr blev det ingen spinning, trots att de ringde och sa att det fanns en ledig cykel till mig. Men tydligen var det flera som blivit utan för vissa hade bara gått in och tagit en cykel utan att de var uppskrivna som anmälda. Jaja, tänkte jag, men som tur är så fanns det lediga löpband så det blev en kvarts lätt jogging istället. Skönt det också, även om jag gärna hade provat på spinning. Efter löpningen blev det hantelstep, alltså hopap runt och göra övningar på en step-up-bräda medan man boxas eller gör annat med hantlar till. Väldigt roligt men kanske inte världens jobbigaste. Men det tog i låren på slutet. Kul att pröva något nytt, med tanke på att jag alltid brukar köra pace eller muscle power annars, vilket också var nästa pass. Dock väldigt annorlunda, för det var en ny kille som körde, ganska söt men han hade ett lite konstigt upplögg tyckte jag. Det tog som bara den av övningarna, men det hade känts bättre om han hade haft mikrofon på sig så man hört vad man skulle göra, plus att alla övningar var i otakt. Fan, det är jag och takt, finns det en takt, gör jag typ allt i den takten! Sist, men absolut inte lättast, var core:n med Carina! Jävlar vad magen fick jobba. Det känns att bålen inte är den starkaste på mig. Haha, men har jag tur så kan jag visa mig på stranden i år igen, och kanske till och med ett uns smalare än förra året, yippie! :D

Har som sagt precis ätit och nu ska jag ta itu med min engelskaläxa. Har nämligen redovisning i morgon och jag har inte ens börjat förbereda! Good job for me! Orken är så himla låg vad gäller skolan men nu är det bara två veckor kvar, eller okej, egentligen bara en och en halv, eftersom det är flygarhelgen på onsdag! Då bär det upp till Luleå! Men innan dess blir det shopping på Birsta, måste hitta en ny klänning till "sittningen" i samband med examen som jag ska på med Alex och hans familj. Hans syrra tar nämlign examen. Får se om det går att hitta något fint med hjälp av mina presentkort som jag fick igår. Men men, nu blir det plugg, och har jag tur blir jag klar snabbt och kan kanske knåpa ihop en till novell innan läggdags! Hörs och syns!

Ciao!

Pump it

Kort inlägg!

Kom nästan nyss hem från en stor och god lunch hos farmor och farfar, grillad korv med sallad och potatis och sedan blåbärspaj och vaniljsås. Huga, hej tjockisvarning! ;D

Men som tur är så ska jag på två timmarsträning om 40 minuter vilket jag hoppas kan ta bort lite. :)

Bloggar igen när jag återvänder, troligtvis med surertrötta muskler och ett nöjt flin på läpparna!

Ciao!

Happy Birthday!

Idag ska jag vara lite ego för idag är det faktiskt min födelsedag och då anser jag att man kan få vara lite ego! ;)

Dagen har varit helt underbar än så länge, blev först väckt imorse med paket och frukost på sängen, och ja, lite sång också. Blev helt till mig av presenterna, vilka kan ses i bilderna nedanför. För att specifera, på morgonen fick jag följande:
* Rengöringsservetter för borttagning av smink (mamma & pappa)
* Örhängen (lillebror)
* Badkulor (mamma & pappa)
* Vetekudde i roliga färger (mamma & pappa)
* Twilight Special Edition-DVD och 200 kr av älskling! <3
* En 19 tums TV med inbyggd DVD och boxermottagare (hela familjen typ, jag dog när jag öppnade den!)

Efter en mysig frukost i sängen med älskling och lite prat/mera mys så kom det lilla jobbiga, jag måste städa! Det tog ca en timme att rensa golvet och dammsuga och sedan ytterligare en timme att rensa undan mina kläder! Men nog fan vart det rent, lagom i tid för att mina tjejkompisar skulle komma. Lite senare damp släkten in en efter en och det blev tårta och kakor. Sedan presentöppning igen! Bortse från vad jag fick på morgonen så kan ni se på bilderna vad jag fick. Det som inte syns är att i den lilla plåtasken låg 400 kr, i ett kuvert låg 500 kr och i det guldiga kuvertet fanns två presentkort á 150 kr på Birsta City! Min lycka var totalgjord!

Just nu sitter jag och njuter av lugnet för alla har åkt och mor och far är ute med hunden. När de kommer hem så ska vi äta, sen drar jag till Angelica på en liten fest. Det blev inget för min kompis, har i alla fall inte fått något svar på om vi var inbjudna eller inte. Men det ska verkligen bli roligt att få träffa Angelica igen också, det var jättelängesen! Jag tror på en rolig kväll och en fortsatt underbar 19-årsdag! :)

Vad har ni, mina läsare, gjort idag då? :D


Översiktsbild på allt som jag fick! :) minus TV:n :P

       


Just det, höll på att glömma! Eurovision ikväll också! Heja Sverige! Heja Malena! :D

Ha en underbar kväll allihopa!
Ciao!



Somewhere over the rainbow

Ja, då var mitt allra sista nationella prov avklarat, och jag förvånar mig själv med att säga att det kändes ganska bra, i alla fall på de uppgifter jag gjorde. x) Efter den pärsen fortsatte chocken och jag svängde in på donken och åt en hamburgare, annars skulle jag med säkerhet ha dött på träningen. Tog bussen ut till Timrå och körde en halvtimmes pace och en halvtimmes core så nu är magen hård som sten. Okej, kanske inte, men det kändes bra i alla fall. Och Carina är så himla duktig. Hon vet precis var hon ska trycka för att få en person att ge det där lilla, lilla extra. Fast idag var hon ovanligt tyst av sig, inga kommenderingar som annars brukar vara så kul att käfta emot. Hon kanske var trött, stackarn...

Och för att bre på det ännu mer så har jag nu anmält mig och moder min till megamaratonträningen på söndag. 4 pass efter varandra och sedan lite mingel med ost och kex (fick jag höra idag). Först cykling 30 min, men det är inte säkert att jag kan vara med där eftersom de bara har 22 cyklar och många vill vara med, sedan tror jag det var 30 min step, 30 min muscle power, som tar som attan på musklerna, och till sist 30 minuter core. Shit, dom komemr att få bära mig ut ur hallen efter detta! Men vafan, jag behöver det. Har slöat så mycket under dessa resor som blivit av nu på vårkanten. Dags att skärpa sig och ladda inför studenten och beach 2009!

På schemat idag står skrivning av projektarbetsrapport och lite städning, sen åker jag med älskling och Markus till härnösand och hälsar på Lulu! Det ryktas om en filmkväll...och det låter som något HELT i min smak just nu. :) sedan hem och sova några få timmar för att sedan, förhoppningsvis, väckas av presenter och frukost på säng. Ibland älskar jag verkligen att fylla år. Det är mysigt! ^^

Har förresten upptäckt, eller ja, jag visste det redan förut, att musik gör det minst tusen gånger roligare att träna och man ger mer, i alla fall jag. Man fokuserar på musiken istället för smärtan i musklerna. Bjussar på några av mina favoritträningslåtar, både en lista och några videor. Enjoy!

Ciao!

Scooter - Faster, harder, scooter
Danzel - Put your hands up in the air
Katrina and the waves - I'm walking on sunshine
Lady Gaga - Poker face
Ruslana - Wild dances
Vengaboys - Boom, boom, boom, boom
September - Satellites
Kate Ryan - Ella ella, l'a
Cascada - Truly, madly, deeply (fast version)






Snart smäller det...

Om mindre än 48 timmar så har jag vandrat på jorden i 19 långa år, uj uj vad tiden går. :P blir som vanligt ett litet kalas med släkten sen var förhoppningen att ha picknick med tjejerna. Men det grusades av andra planer som jag vägrar avslöja här på fall att någon som inte borde veta något skulle kika in här. Men jag tror att det ska gå att lösa på annat sätt, om jag har tur. Det kommer bli kul i alla fall! :) Oavsett vad som händer, tror jag.

Imorgon väntar nationella prov i Matte C, inget jag riktigt ser fram emot men likt förbaskat ska det göras. Jag hoppas att jag inte gör bort mig! Sen, om jag har tur, så drar jag upp till härnta med älsk och hans kompisar för att fira lilla lulu som blir 15 idag!

STORT GRATTIS TILL LOVISA SOM FYLLER 15 ÅR IDAG!!!

Sen på kvällen lär jag väl få stänga in mig på rumemt och städa, om inte jag lyckas göra det idag i kombination med att plugga. Hmm, det kanske kan fungera...

Aja, för att något ska fungera kanske jag ska BÖRJA plugga någon gång, annars kommer jag stå där med skägget i brevlådan och ett fett IG i matte C. Hehe, det lockar inte, så nu blir det plugg!

Ciao!

I feel like a little girl
waiting for the day
the day not like any other day
because this is a special day

I'm waiting so lonely
the time feels so slow
like rain in the autumn and in the winter the snow
like the soft furr on a big chow-chow

Soon it's time
my waiting will end with a blast
the years will vanish into the past
and I will scream out high-pitched and fast

Happy birthday, everybody says!




Åhhh, jag längtar! ^^

Skola hela dagen, yey!

Sitter på skolan och väntar på att filosofin ska börja. Hade tur att en dator var ledig så jag kunde skriva ut anteckningarna inför religionsprovet. Och turligt nog så har jag tid att slänga upp ett inlägg innan jag börjar.

Så, vad händer idag?

Mer än att ha ett smått jobbigt prov andra timmen så blir det en massa repetition inför matteprovet imorgon men också psykologi. Sen ska det börjas planera inför helgen, herregud, om två dagar blir man ett år äldre!

Det är konstigt det där med ålder. Nog för att jag fyller 19, men inombords känner jag mig fortfarande ibland som en rädd liten 13-åring som nyss tagit klivet in i tonåren. För att nästa stund känna mig som världens äldsta och rätta till alla "småbarn". Men jag antar att det är så det är i den här åldern. Man är inte liten längre, men det känns som om man inte heller är riktigt vuxen. Förhoppningsvis kommer det ändra sig efter studenten, för då måste man bli vuxen känns det som. Själv fasar jag för det för tillfället, för jag har inte den blekaste om hur mitt nästa år blir med tanke på att jag inte ska fortsätta plugga direkt, i alla fall var det min tanke. Nu känns det som om jag borde ha sökt ändå, men som man säger, det är lätt att vara efterklok. Vi får se hur det blir. Jag tänker inte hetsa upp mig för så lite. Inte än. Jag har tillräckligt mycket att tänka på just nu. Som prov...och rapporter...och födelsedagar...och studenthändelser! Jösses, hoppas jag inte blir gråhårig av all stress! Hehe!

Oops, lektion om 5 minuter, måste gå!

ciao!

Novell

Som jag lovade i tidigare inlägg så skulle en novell dyka upp. Här är den, lite lagom somrig och romantisk. Perfekt inför sommaren!

Enjoy! :)


Hennes långa kopparröda hår böljade efter henne som en skog av tång, ganska likt den som fanns i viken vid Albins stuga. Hon kunde fortfarande minnas den söta doften av alla blommor och det surrande ljudet av humlor. Hon tänkte ofta på den sommaren. Hur hon och Albin tillsammans hade utforskat den lilla udden och lekt tjuv och polis, trots att de redan vuxit ifrån sådana barnsligheter.

   Det hade varit ett tufft jobb att övertala mamma att få åka dit, för hon hade propsat på att vi skulle åka söderut till farmor och kusinerna. Kusinerna som alltid retat henne för hon var minst och för att hon pratade konstigt. "Jävla norrlandstönt" hade de kallat henne. Det var nog tur att farmor stått på hennes sida och sagt till mamma att hon faktiskt kunde behöva lite egen tid också, och de skulle ju ändå komma norrut i slutet av juli. Till slut hade mamma gett med sig och hon hade genast ringt Albin. Albins föräldrar hade glatt sagt ja på direkten. De tyckte bara att det var bra att han fick med sig en kompis till udden, eftersom han var enda barnet. Hon hade fyllts med ett pirr i magen och i princip räknat minuterna tills de hade kommit och hämtat henne.

   Hon kände lungorna värka och tog ett kraftigt simtag och bröt ytan. Hon andades in djupt och simmade sedan bort till den lilla flotten som låg och guppade på vattenytan. Den var knappt stor nog för fyra personer men när hon var ensam var det inga problem alls. Hon hävde sig upp och la sig tillrätta. Solen värmde hennes nakna hud och hon lade sig bekvämt på mage och knäppte upp bikinibanden. Efter en stund så somnade hon på bryggan medan fåglarna lugnt kvittrade i närheten.


Hon ångrade snabbt att hon somnat när hon blev brutalt väckt av att en kaskad av vatten kom flygande och landade på hennes rygg. Hon spratt till och lyckades precis få tag i bikiniöverdelen innan hon tumlade i vattnet. Under vattnet försökte hon förgäves ta på sig den igen men avbröts av att någon tog tag i hennes höfter och pressade sig mot henne bakifrån. Hon gav till ett skrik och simmade snabbt upp till ytan för att få luft. Hon spottade och hostade och kravlade sig upp på flotten igen. Där satt hon stilla och väntade spänt medan hon knäppte på sig bikinin. Efter ett tag så dök ett huvud upp från vattnet. Hon kände genast igen den solblekta och spretiga kalufsen till hår och log.

- Gör aldrig sådär igen, jag blev jätteskraj! sa hon leende.

- Okej, i alla fall inte på ett par dagar, svarade han med ett skratt.

- Åh, pucko! skrattade hon och lade sig ner på bryggan och mötte hans blick.
- Åh, jag älskar dig verkligen, Nora, suckade han.

- Inte mer än vad jag älskar dig, Albin, log hon tillbaka och kysste honom mjukt på

munnen. Det må ha gått fem år, tänkte hon, men jag älskar honom lika mycket som den där första sommaren.


The end!





Himmelen är oskyldigt blå!

Solen skiner från en nästan molnfri himmel och vad gör jag?

Svar: Sitter inne vid datorn och pluggar!

Helt sjukt vad mycket vi har att göra nu sista veckorna innan studenten! Och inte ens hälften är klart! Tror att dt kommer gå iaf men hur ska jag klämma in för´delsedag och resa till Luleå med älsk mitt i allt pluggande? Sjukskrivning? Njää, har ju saker varje dag att göra, tragiskt nog. Idag står på schemat att bli någorlunda klar med PA-rapporten och sen ikväll plugga som en tok till religionsprovet i morgon. Som om inte det vore nog så är det nationella i Ma C på fredag och jag är såååå inte pepp på det. Men men, har jag tur kan jag i alla fall smita undan med ett G i slutbetyg. Wii, mitt enda G i mitt slutbetyg! Wanderful! Men vad gör man?

Längtar iaf till lördag, för då ska jag banne mig slappna av hela dagen och bara njuta av att veta att idag, idag är det min dag, då blir jag nämligen 19 vårar! Älskling har något finurligt i blicken varje gång jag nämner det, jag får en konstig känsla av det... har jag tur får jag allt vad jag vill ha, men just nu skullle jag utan problem nöja mig med en stor hink extra tid och motivation, om det är möjligt att få!

Jag känner att den här bloggen för mig mer är ett sätt att slänga ur mig min egen personliga skit, men jag lovar, efter studenten blir det annorlunda, förhoppningsvis är jag inte lika stressad då. Men tills dess får världen och mina få osynliga läsare nöja sig med en massa tjatande om min stress. Yey, jag kommer bli Sveriges mest jobbiga blogg! Hehe, men det är en bedrift det också.

På plussidan idag ligger att jag kanske bara har en lektion idag, kanske rent av ingen alls, helt beroende på om jag orkar pallra mig iväg på PA-lektionen. Inte för att jag vet om det är lönt eftersom jag inte är klar med rapporten. Men kanske ni kan hjälpa mig, om det nu finns någon där ute? Svara på frågorna nedan och skicka det i en kommentar här, det skulle betyda mycket!

* Känner du till Spanglish? (språket, inte filmen)
* Har du några erfarenheter av det?
* Har det på något sätt påverkat dig? Har någon i din närhet påverkats av det?
* Hur tror du att det kommer att utvecklas?
* Vad tror du kommer hända med spanskan om Spanglish kommer att breda ut sig mer?

Hoppas på i alla fall några svar.

Nä, nu blir det plugg och lite god lunch kanske.

Ciao bellos!


090512

Ännu en dag har förflutit utan större problem. Sett film, räknat matte och analyserat dikter. Händelserik dag, jag vet!

Sitter här nu och försöker lite smått att få till en bra bloggdesign, men det är lättare när man har någon bredvid sig som kan instruera, för det verkar som om jag är totalt efter när det gäller att följa instruktioner, haha! Jag sitter mest och läser andras bloggar och förundras över hur andra lever och hur snygga folk kan vara! Vill också vara snygg! Men aja, lite snygg är jag nog, i all fall på mitt eget sätt. Sen hade jag nog inte lyckats fånga min älskling om jag varit ful som ett troll så någon form av skönhet måste jag besitta. Även om den kanske inte visar sig genom mitt utseende alltid så har jag ju i alla fall min personlighet att skryta med, och lite fantasi. Tänkte försöka knåpa ihop en liten novell ikväll när jag är klar med allt plugg, så kanske den kommer upp ikväll eller i morgon, vilket som, den kommer.

Senare idag blir det träning, löpning och lite styrka. Och jag som fortfarande har lite ont i stjärten efter fysen igår, trots att det inte var dödsjobbigt. Men jag antar att man inte är van vid såna övningar och därför känns det mer. Det måste ha sett jävligt kul ut när vi hoppade runt där och lekte kängurus och flygplan och gud vet allt. Och att sen göra det med herrlaget var en upplevelse. Jag upptäckte att även om man kanske inte har deras styrka, så hade jag bättre koordination än de flesta på vissa övningar. Känns bra att veta, haha.

Spin me round

Dead or alive - You spin me round




Flo Rida - Right round





Vilken är bäst? 80-talsklassikern eller den lite snodda moderna versionen?

Jag gillar båda! :)
Vad tycker ni?


Superflicka

Hej alla glada! :)

Nu sitter jag här med en kopp jordgubbste och försöker lugna min mage. Jag måste påminna mig själv att inte cykla när det blåser, i alla fall utan vindjacka. Min mage blir totalt knas när den blir kall. Har ägnat en timme nu åt att värma upp den med hjälp av tjocktröja och mitt vintertäcke. Det börjar ge resultat. Lite te på det här och det kommer bli perfa!

Idag hade vi studentfotografering. Jag säger bara damn, min klass är så underbar! Alla var så himla vackra idag och jag känner att jag vill inte skiljas från dessa underbara flickor i juni, jag grinar snart! Hade på mig min studentklänning och mamma fick en MASSA cred av mig för den, och jag tror hon fick några fans i klassen, hehe! Måste bara komma ihåg att ordna mina skor innan studenten, de är en ynka för stora så skavsåren uppenbarar sig efter ett tag. Aja, lite gelkuddar i hälpartiet och det blir tip-top!

Nu ska jag återgå till mitt te och försöka verka smart genom att se på nyheterna! Haha, hoppas något fastnar! ^^

Ciao och godnatt älskade människor!

Student 2009

...börjar verkligen närma sig ordentligt. :)

Idag är det studentfotografering och min stackars mamma har suttit hela helgen för att få klar min klänning. Vad händer? Jo, när jag sedan ska prova klänningen så är den för stor! Jag fattar inget och mamma fattar mindre än så. Igår var den ju nästan på gränsen till för liten...har jag mirakulöst förlorat 5 cm på min midja under natten eller? Isch, så nu får hon ännu mera jobb. Tur att hon är hemma idag, då hinner hon göra klar den. Men det syns att hon är less nu, speciellt eftersom hon jobbade inatt också. Stackars liten...

Två lektioner idag, ganska skönt, men det är trista lektioner så det kommer säkerligen kännas som om man har typ en hel dags lektioner. ;) Sen ikväll så är det träning, peppa! Hoppas att man ka få någon riktig träning, annars ger jag fan upp och beger mig till gymmet på heltid. Plågad och peppad på ett svettigt Pace-pass med Carina ger ibland mer än våra egna träningar. :P

Well, nu ska jag väl äta något innan jag bör börja bege mig emot skolan. Får se om det kommer några bilder efter skolan på oss snyggingar. :)

Ciao!


Diciplin

Min diciplin finns inte, haha!

Av allt jag skulle göra idag så har jag bara lyckats plugga samt varit ute med hunden, bra gjort! Eller okej, jag har faktiskt tagit en dusch och scrubbat mig i ansiktet och masserat kroppen med en badsvamp. SÅ nu sitter man framför burken igen med hårinpackning i håret och ett vansinnigt sug efter sängen, trots att klockan inte är mer än tjugo över nio. Pff, vad är det med mig? Jag borde plugga nu, jag har tonvis med saker att göra, istället pysslar jag runt på Facebook och försöker förgäves lära mig att använda photoshop ordentligt. Ja, jag vet, jag är efterbliven! :P

SKa försöka ordna en ny header till den här bloggen också, men det kommer inte bli gjort innan jag lärt mig bemästra programmet på P. Så tills vidare håller jag mig till den här roliga headern som redan finns på blogg.se. Det får man leva med antar jag.

Nja, nu ska jag ta och skölja ur håret och kanske fixa till naglarna lite. Fast i och för sig, vem fasen tänker på naglarna på fotot? :P

Blankt nagellack från Depend får det bli, eventuellt ett lite ljust rosa.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Understitch?

Nyss fikat och haft stora diskussioner med både mamma och pappa om min klänning. Och allt falerar på en sak: vad fan är "understitch"? Understygn? Tråckelstygn på undersidan?

Jävla skitgrejer! xD

Jag lider med mamma som måste hålla på med den där saken, men men, hon erbjöd sig faktiskt. Så nu sitter hon och bannar klänningen och pratar om den gamla goda tiden när allt var så mycket annorlunda jämfört med vad hon gör nu. Stackars mamma! Får ge henne något extra på Mors dag, plus att jag redan lovat henne en massage i morgon. Det är hon värd! Att hon sedan måste ägna nästa helg åt att sy min balklänning gör ju inte min lilla skuldkänsla lättare direkt. Men hon säger själv att jag inte ska känna så, för hon tog faktiskt på sig det själv. Och hon gör det med bravur!!! Men jag kan ändå inte smita undan känslan av att jag utnyttjar henne. Usch!

Jag älskar min mamma, punkt slut! <3


Vad gör man?

Ja, hej på er alla!

Blogg är inte min starka sida, men har bestämt mig för att försöka ändå. Mest för att ha någonstans att vräka ur mig mina tankar, då dagbok inte riktigt funkar för mig längre.

Vad ska man säga mer...jag är snart 19 år, glad och sprallig, tycker om det mesta. Men just nu är det en sak jag vill göra, och det är, som så många andra i min ålder, att gå ner lite i vikt. Därför tänkte jag använda bloggen som en liten peppsida, men också dokumenteringssida. Kul, tänker ni, ännu en bantningsblogg! Njaa, kanske lite, men det kommer även vara mina egna tankar om saker, samt saker som jag tycker är underbart roligt, och som går att visa här på bloggen, nämligen foton (även om jag inte är en mästerfotograf), dikter (som inte kommer gå till historien som till exempel Fröding eller nåt) och eventuellt noveller eller en följetong (trots att det inte är författarmaterial), allt beroende på tillgång och efterfrågan. Sen är förslag alltid välkomna.

Jag ser det här som ett sätt för mig att leva ut mitt innersta, min fantasi kan få en tillflyktsort, för tro mig, den vet nästan inga gränser.

Nåja, för att starta, min frukost idag:

1 kopp jordgubbste med en tesked honung
1 skiva Solklart med lätt&lagom och ost

Inte den bästa frukosten, men jag klarar mig. Har dessutom ätit upp det som var kvar av mitt snack från igår, nämligen sex-sju st cashewnötter dragerade med yoghurt. Mums, nyttigare än godis också! :)

Idag ser dagen ut såhär:

* Plugga, plugga, plugga...
* Förhoppningsvis Pace vid halv sex
* Löpning (om jag har tid och orkar)
* Förberedning inför fotot imorgon

Om jag kan hitta diciplinen nu så kanske det här kan funka...jag hyser hopp.

Nåja...

Over and out!


Välkommen till min nya blogg!