Bilder, som lovat

Jag bjuder på tre bilder från gårdagskvällen, sen säger jag godnatt!

 

 

 

Ciao


En tanke till Norge ♥

God kväll!

Igår vankades party hos Billy, något som slutade med en massa fnitter, vin och snusk-prat, haha! Skämt åsido, jag har lite bilder som ska överföras och en del som ska laddas upp på allmän begäran. Skickar väl upp några här också kanske, men tills vidare får ni nöja er med en halvtråkig bild på hig, haha!

 

För övrigt så kan jag väl säga att jag, liksom många andra, sänder en massa tankar till Norge efter det fruktansvärda attentaten som hänt. Samtidigt måste jag hålla med Anna och säga, kanske lite kyligt, att livet gå vidare. Jag skakas av att det skett så pass nära, men jag känner lika mycket för svältande människor i Afrika, offren för tsunamikatastrofen för några år sedan eller massakern i USA. Missförstå mig rätt, jag är inte hjärtlös, långt ifrån, men det känns som att det finns så mycket mer som borde få den uppmärksamhet som denna händelse fått. Men ja, jag sänder en och annan tanke till offren och deras familjer och glädjer mig åt att han som gjorde detta kommer straffas.

 

Tills vidare, toodles!

 

Ciao


Friday

God eftermiddag/kväll folk och annat löst!

Fredag idag och jag har inget att göra. Har jobbat nu på eftermiddagen och väntar nu på lite mat. Tydligen ska det hämtas kinamat efter lillebrors önskemål. Inte mig emot, hehe!

Aperopå lillebror så fyller han år imorgon, hela 19 blir han, lille pojken. Fast han är ju inte så jävla liten egentligen, närmare två meter lång och väger väl säkert en del...men han kommer alltid vara lillebror, och han blir alltid lika arg när jag påpekar det, mohaha!

Anyhow, i övrigt då? Skriver lite på en eventuell roman (kommer nog aldrig bli så lång), längtar till augusti då det blir huvudstaden med mamma och sen till Göteborg och hälsa på Käs. Sedan är det bara drygt en vecka kvar tills jag flyttar tillbaka till sköna Umeå och får träffa alla mina finaste klasskamrater igen! ♥

Men ja, inte mycket intressant att berätta...kanske därför det inte blir inlägg så ofta...

Ciao




Käs et moi...och en Jonna!


Oh, what a day

Tjingeling!

Soliga hälsningar och trött tjej! Pappa oljar altanen och jag har precis duschat.
Dagen har spenderats i stort sett i solen hela dagen, först med en lång promenad med hunden, sedan en cykeltur till Birsta för att hadla schampoo och balsam så jag kunde duscha, haha! Kom hem och fick skratta litegrann åt Nanouk, en liten valpis som kom och hälsade på med pappas kusin. Hur kul som helst, hon var livrädd för mig och busade med Mixa en hel massa, fast feg som fan haha! Hon hoppade på Mixa och sen kutade hon tillbaka till husse och gömde sig. Hundar är bra knasiga...

 

Kvällen blir nog ganska lugn, eventuellt blir det en promenad till om jag har tid och lust, annars får jag väl roa mig med datorn eller nåt...fast solen skiner ju så man borde väl vara ute...

 

Oh well, den som lever får se.

 

Ciao

PS. Jag längtar lite till Umeå, bara en parentes! DS.

 


Mellansnack

Hellu!

Ska skriva ett riktigt inlägg om ett tag, men ska fika lite först för det blir sen middag efter pappa och lillebror tränat. Ska visa mina nya skor hade jag tänkt, samt lite bilder från veckan som varit!

Stay tuned folks!

Ciao




Alive

Hej folket!

Juli månad och äntligen kan man pusta ut lite. De senaste veckorna har varit intensiva, momor och morfar har flyttat och jag varit med och agerat flytthjälp, från morgon till kväll, därav uppdateringsbrist. Har också börjat jobba och redan gjort två pass. Det är bara en dag i veckan, men ack så kul det är!

I alla fall, väntar på att mamma ska komma hem med matvaror så jag kan börja göra iordning middag, har redan börjat lite men i alla fall...sen ska jag dra ner på Gatufesten och möta lite vänner och njuta av musik och sällskap, glad tjej!

Jag har så mycket att berätta, så mycket funderingar och tankar, skulle lätt kunna fylla en hel bok! Men för tillfället lämnar jag bloggen och njuter av en trevlig kväll!

Hoppas ni förlåter och har en underbar kväll!

Puss

Ciao