On the road again

Hej allihopa!

Sitter nu bak i bilen på väg hem till Sundsvall. Lite lätt illamående så jag ska slå igen datorn och försöka sova litegrann. Tänkte bara berätta att jag lever, hehe!

Ikväll blir det mys med min flickor, så uppdateringen blir låg, hoppas ni har överseende!

Önskar alla en trevlig fredagskväll!

Ciao




What a wonderful world

God kväll Sverige, och övriga världen!

Idag har jag haft en suverän dag, en av dom bästa tror jag sen jag flyttade hit. Okej, det avr kanske att ta i, men jävligt bra har den varit. Jag har spenderat den med mina kära farföräldrar som kom hit på lunch, sen åkte vi ner på stan och jag fick tillskott till mitt boende i form av grytunderlägg, disktrasor och lite annat. Dessutom fylldes mitt skafferi på kraftigt...farmödrar ni vet...

I alla fall, på stan så hittade jag jättegrymma grejor, så nu är min halloweenkostym komplett, och jag är sjukt nöjd! Vad jag ska vara får ni se senare, men åååh, jag är supertaggad! Hittade även lite presenter till diverse människor och lite annat smått och gott. Har precis fixat till min klänning inför helgen så den sitter bra, beställde för stor storlek och har inte hunnit skicka tillbaka den...typiskt mig!

Middag blev buffé på Eastern Palace, följt av lite softande på farföräldrarnas hotellrum framför TV:n gloendes på EM-kvalet i handboll för herrar, Sverige-Montenegro. Matchen slutade med svensk vinst efter en riktig berg- och dalbana av spel. Det är så det ska vara, alltid match!

Men ja, funderar på att gå och sova nu, ska bara packa ihop symaskinen och plocka undan lite! Imorgon väntar en lektion på schemat, sen lite plugg och sen åker jag hem till kära Sundsvall för att träffa mina flickor och fira pappa!

Så jag säger tack och godnatt!

Ciao





Taco night

Har precis förnyat mitt utseende en aning genom att platta min kalufs och ska nu göra mig redo att besöka Mallan igen. Helt spontant kom vi på att vi skulle ha tacokväll alla tjejer i klassen och det var en hit! Så jag ska ge mig iväg och köpa lite tacobröd till kvällen, sen tar jag bussen ner till stan. Hade tänkt cykla, men efter färden hem från IKSU när jag höll på att stå på näsan några gånger så tror jag cykeln får vila ikväll. Måste skaffa dubbdäck om jag ska kunna cykla i vinter...

Anyhow, så jag lär väl inte uppdatera så mycket mer idag, kanske blir lite lite imorgon också, då min farmor och farfar kommer på besök. Men det får vi se...tills dess, ha en bra onsdagskväll!

Ciao




La vie est belle

Ja, som rubriken anvisar så är livet ganska underbart just nu! Jag kikade in på Fannys blogg för nån minut sen och jag håller med till fullo. Även nu när pluggandet tar över inför tentan så känns det bara så underbart att man får umgås med de skönaste människor man kan tänka sig! Jag kommer böla som en bebis den dag vi skiljs åt inför vårat andraämnesval!!! Fy fasen säger jag bara!

Men det är nästan två år fram i tiden, det finns mycket kvar! Nästa vecka är det som sagt tenta, sen blir det tentafest hemma hos Dän tha määän på fredagen, pepp är bara förnamnet!

Aperopå pepp, är i extas över helgen! Längtar sjukt mycket till fredag, och kan ni gissa varför???

Trumvirvel...

Käs är hemma!!!

Lycklig till tusen! Äntligen ska vi få träffas alla fyra igen, jag kan inte riktigt fatta att det händer! Har saknat min lilla murvla så sjukt mycket! Emma och Joli har jag ju fått träffa lite medan jag varit hem tidigare, men Käs har jag ju inte träffat sen...fan, sen i augusti! Sjukt! Åååh, vad jag längtar! En helkväll med mina finisar och massa glass och skitsnack, kan man begära mer?

Nä, nu ska jag göra mig redo för sängen, ska upp i morgon och bort till IKSU för att plugga med tjejerna. Godnatt läsare!

Ciao

Snart tillsammans igen! Ååååh! ♥


Panta mera

God kväll!

Dagen är snart slut, men innan jag dejtar kudden ska jag ge mig ut och gå en sväng bort till ICA och panta lite flaskor. Har städat och diskat under kvällen och jag upptäckte att jag hade ganska många tomflaskor som låg och skräpade, så nu ska jag ta tag i saken och panta skiten så kan jag få tillbaka lite pengar. Kanske ska köpa lite fikabröd tills på torsdag, då kan jag bjuda farmor och farfar på kaffe och kaka efter lunchen. Hehe, gud vad fånigt det låter, men aja, fika är alltid gott!

Så nu ska jag byta brallor, sen drar jag!

Ciao

 


Tea time

Hemma i mitt rum efter seminariumet, som för övrigt gick ganska bra, blev lite stressigt bara för vi pratade lite för mycket om de första kapitlen så jag fick speed-snacka igenom mina kapitel. Lite trist, men sånt är livet. Blev nog mest jobbigt för dom andra som inte läst dom kapitlen, hehe! Hade för övrigt inte full koncentration kan jag erkänna, men men...

Nu ska jag sätta mig i min ena fåtölj med en kopp te och kanske plugga lite...med STOR betoning på kanske! Kommer sluta med att jag fastnar framför TV:n som vanligt, hehe!

Aja, jag sätter punkt här för tillfället.

Ciao

Dagens te-val!


Lite less

Lite less jag blev imorse...schemaändring som jag inte hade en aning om, så jag och Elin kom försent till handbollslektionen. Jag missade alltså en timme av underbar handboll!

Isch, vad less jag blir...men aja, jag får ta igen det med råge imorgon istället. Nu ska jag bege mig tillbaka till ISKU för seminariumet, sen hem och städa.

Fy tusan...jag som längtat så...

Ciao




Happy girl

Tisdag morgon/förmiddag och jag ålle på att fixa mig det sista inför dagens skola. Först ett seminarium på idrottens historia, sen lunch, och sen handboll! Lycklig är bara förnamnet. VI var och nosade lite på det igår och fick känna lite på handbollarna, och guuuud vad det kliade i fingrarna. Jag är sjukt taggad inför dagens lektion om jag säger så!

Ikväll blir det städning eftersom farmor och farfar ska komma och hälsa på på torsdag, sen ska jag väl börja tentaplugga så smått. Men det är senare under dagen!

Ha en trevlig tisdag alla läsare!

Ciao


Plugg

Hej hopp sockertoppar!

Håller på att göra mig i ordning lite så ska jag åka ner till stan och plugga lite hos Mallan. Hon var i behov av lite pluggsällskap och såklart ställer jag upp! Plugga blir roligare om man är fler. Plus att man kan hjälpa varandra att behålla fokus, elelr så går det helt åt andra hållet, haha! Men idag hoppas jag att jag kan skärpa mig och fokusera ordentligt, nu måste pluggandet vridas upp några varv nu inför tentan. Och med tanke på hur helgen kommer bli så bör jag försöka få undan så mycket jag kan redan nu.

Men aja, fix var det, och jag hoppas håret torkar pronto, har inte lust att få istappar i håret, haha!

Ciao

PS. Tror jag har blivit kall om min nacke, har hur ont som helst...elelr så sträckte jag mig på lektionen, blöh! DS.


Early one morning

Godmorgon världen!

Trötta hälsningar från mig, känns som att jag inte har fått sova den tid jag behövt inatt, men jag antar att det får gå ändå. Har lektion klockan åtta så vad ska man göra?

Hand&boll står på schemat idag och jag hoppas att vi kommer få börja med basket faktiskt. Då har man det roligaste kvar till sist, plus att då är det min basgrupp som kommer få hitta på övningar för uppvärmning på handboll, passar mig bra! Om inte, ja, det är väl inte hela världen. Men jag hoppas ändå, hehe!

Nä, nu ska jag äta upp min frukost så jag kommer iväg i tid, brukar alltid sitta och sega igenom frukosten, det är så mysigt!

Ha en bra måndagsmorgon alla läsare!

Ciao




Studiebreak

Hej hopp igen!

Jag fick nog av min hemmiljö efter typ 5 minuters plugg, så jag tog en dusch och masade mig ner på stan för att sätta mig på ett fik och plugga. Det gick väl...hyffsat! Satt i ett hörn med en latté och en bit morotskaka och pluggade idrottshistoria. Problemet med idrottshistoria är att det är liiiiite tråkigt! Missförstå mig rätt nu, jag är faktiskt en sucker för historia, älskar det! Men det här är inte lika kul som att läsa om forna civilisationer och spännande saker som hände förr. Eller okej, lite kul är det att läsa om hur idrotten sett ut i Sverige sedan 1800-talet, men alltså, måste man ha så mycket annat prat emellan? *suck*

Men nu har jag tuggat mig igenom ett av de två kapitlen jag ska läsa, och nu ska jag verkligen ta tag i det sista också, annars är jag nog körd!

 

Jo, btw, efter jag fikat och fått nog av boken så sprang jag lite på stan för att hitta en present till pappa min, han fyller ju år 1:a november så jag ska hem nästa helg och fira honom. Hittade ett grymt kort och kom på världens bästa idé till present, yippie! Ska försöka färdigställa detta imorgon så jag har det klart tills jag ska hem. Väl påväg till bussen fastnade jag på MVG-gallerian och där hade dom modevisning för smycken! Så himla kul! Motstod dock frestelsen att springa till Glitter och shoppa, men stannade på en annan affär och hittade en ultimat julklapp till min lillebror! Yeez alltså, nu har jag hittat julklapp till både mamma och brorsan och det är inte ens november. Jag är en konstig människa, haha!

 

Anyow, ganska nöjd med min dag ändå, även om jag borde ha pluggat lite mer, men det får jag väl ta igen nu. Ha en trevlig kväll läsare!

 

Ciao



Haha, det ser ut som att jag är förlamad i ena sidan av ansiktet!!!


Snö

Baksidan ser nu ut som en gräddtårta. Snön ligger fridfullt på backen och solen tittar fram genom molnen mellan varven. Låter ganska idylliskt nu när man tänker på det...men nja, tycker det är lite jobbigt. Jag är inte klar med hösten än...känns som att jag skulle velat haft höst i alla fall en vecka till så man kunde få njuta lite. Kanske ta lite snygga höstbilder. Just det ja, min kamera är borta...suck...

Oh well, det är väl inte så mycket att göra åt. Det är ganska fint med snön också, det liksom ljusar upp världen lite. Jäkla tur att jag fick upp min dunjacka och mina vinterskor i tid, annars vette tusan hur det här skulle gå. Tycker lite synd om min cykel som får stå ute i snön, hoppas jag kan få stuva in den i garaget när det kommer mer snö. Annars kommer den nog vara lika trasig som efter förra vintern, hehe!

Åh, ångest! Jag vill ut och fota, och framförallt modella! Helt sjukt, förr brukade jag inte tycka om att bli fotad av nån annan än familjen, nu har jag tusen idéer på olika fotosessioner med mig själv som modell, bygger upp scener, väljer kläder i huvudet...damn, jag har sett för mycket top model, haha!

Aja, ska dricka upp mitt te och ta en liten macka så jag orkar med dagen, sen ska jag fortsätta plugga. Eventuellt sticker jag ner till stan och sätter mig på ett café eller nåt, blir så distraherad här hemma!

Hoppas mina fina läsare får en trevlig lördag!

Ciao




En av mina favoriter från i våras när Lulu fotade mig! ♥


Disciplin

Dagens I-landsproblem lyder:

Ska jag ge mig ut och springa först eller ska jag plugga några timmar först?

Inte lätt, inte lätt alls...solen skiner ute, vilket ger mig energi så in i bomben och jag vill bara ut och vara. Man vet ju aldrig när vintern bestämmer sig för att komma på riktigt och man knappt ser skymten av solen någe mer. Samtidigt så har jag ett ton plugg att ta tag i, seminarium nästa vecka och tenta veckan därpå, och nästa helg lär det väl inte bli så mycket pluggande tyvärr. Gud, jag har ingen disciplin på mig själv alls! Hjälp mig!

 

Nä, jag tror jag tar springningen först! Då kan jag få lite extra energi till mina batterier och kanske pluggandet inte blir lika jobbigt. Hoppas jag i alla fall...

Jaja, trevlig fredagsmorgon...eller dag på er alla, haha!

Ciao

 


Complex

Bloggvärlden är en sjuk värld. Å andra sidan är den riktiga världen ganska sjuk också. Jag ska inte lägga mig i vad som händer där ute i cybervärlden, för jag tillhör den inte på samma sätt som vissa andra, och det är jag ganska glad för. Visst, det har sina fördelar, man tjänar mycket, får erbjudanden, jobb, upplevelser, men priset man får betala? Jag tror inte jag tycker att det är värt det.

Men i vilket fall, tänkte att jag skull vara lite öppen och bekänna lite saker för er. Det handlar om ett riktigt vardagsproblem som jag tror ingen kommer undan, nämligen komplex.

Komplex kan visa sig på många olika sätt, i mitt fall syns det knappt. Eller okej, det jag har komplex för syns, men det märks inte att jag har komplex, jag är nämligen en hejare på att dölja det för omvärlden! Jag har fått öva på det i flera år, för att blotta mina komplex gav mer krut till omgivningen. Detta ska jag inte gå in på mer, utan jag tar mina komplex istället.

 

1. Min mage - detta är nog mitt allra största komplex, har nog aldrig tyckt om min mage, hur mycket jag än tränar och hur jag än jobbar på det så försvinner den inte. Jag skämtar inte, ett tag mådde jag super, åt sunt och tränade en hel del, mådde hur bra som helst och gick ner jättemycket i vikt. Men magen var fortfarande kvar! Och den sitter där fortfarande, putig och degig. Jag tror inte att den kommer försvinna, jag har en "baby-mage" som mamma kallar den. Det är väl kanske lite charmigt, det är en del av mig, men det är inte kul att inte kunna ha på sig vad man vill utan att känna sig...äcklig.

 

2. Mitt självförtroende - på grund av tidigare erfarenheter har mitt självförtroende fått sig en allvarlig törn. Kan också vara därför jag har vissa komplex, jag har inte fått den här uppåt-knuffen som behövs för att jag ska tycka om mig själv. Men sedan gymnasiet har det växt, och det fortsätter att växa tack vare underbara människor runt omkring mig. Men jag får ofta återfall, vill bara lägga mig ner och gråta och försvinna och tycker att jag inte är värd något, att jag är ful och äcklig och vill inte leva. Men nu, istället för att bryta ihop, tänker jag på de som betyder något för mig, och tänker på vad de tycker om mig, och jag lever igen. Ni betyder!

3. Mina lår - egentligen samma som för magen, dom är så stora! Och inte muskulärt stora, bara...fett stora, haha. Blir övertydligt när jag ska köpa jeans, därför föredrar jag jeansleggins i stooooor utsträckning. Men att ha stora ben kan jag leva med mer än magen. Men det är jobbigt ändå, speciellt på sommaren när man ska exponera dem i shorts. Men liksom med självförtroendet, så är det på väg att bli bättre, och jag gilla't!

Oh well, det var min topp tre i komplex. Tro inte att jag söker uppmärksamhet eller vill att folk ska tycka synd om mig, för då mår jag bara dåligt. Kände bara att jag ville vara ärlig och skriva något som är lite olikt mig, allt har varit så positivt dom senaste veckorna så jag ville lufta något som var lite jobbigare.

Nu ska jag ut i solen och njuta av en mysig promenad innan jag gräver ner mig i mina skolböcker för lite pluggande. Härligt att vara ledig torsdag till söndag, men inte när man måste plugga, isch!

Önskar mina läsare en fin torsdag och hoppas att ni också har sol, om inte, gör det bästa av dagen ändå!

Ciao




Dikt

Ett hjärta rymmer så mycket
det rymmer glädje
det rymmer sorg
det rymmer saker man aldrig förstår
eller inte heller vill förstå

Mitt hjärta kommer aldrig sluta växa
för hela mitt liv
kommer nya saker att fylla det
sorg, glädje eller kärlek
jag välkomnar allt
för hjärtat rymmer så mycket
av allt som gör mig
till den jag är!





Nu är det klippt

Lunchdejten slutade med klippning för både mig och Mallan. Assnygg blev hon! ♥

Och jag blev riktigt nöjd jag med!

Resultat:

 

Åååh, mina lockar kommer verkligen till sin rätt nu!!! Awesomness!

Nu blir det slappande, sen middag!

Ciao


Lunchdejt

Jepp, nu är jag klar och ska ge mig iväg. Ska möta Malin om en timme för en lunchdejt, men innan det ska jag försöka boka en klipptid så jag kan få någon fason på mitt barr till hår. Får se när det blir.

Men jag önskar mina läsare en fin måndag så hörs vi senare!

Ciao



Jag vet att ni älskar cam-bilder...NOT!


Cause I´m leaving on monday morning

Hej hopp!

Ny vecka, nya upptåg. Frukost är intagen, nu ska jag duscha, sen rullar jag ner till stan för att boka klipptid och träffa Mallan. Det blev ingen gymrunda för mig, var alldeles för trött när klockan ringde. Får ta igen det med lite promenad ikväll, eventuellt träna imorgon istället. Det blir nog bra på sitt eget sätt.

Men nej, dusch var det nu, sen blir det väl ett till inlägg innan jag åker.

Trevlig morgon/förmiddag, läsare!

Ciao


Goodnight sweet love

Jehapp, söndagen börjar gå mot sitt slut. Städningen som jag tänkte bli klar med idag är näääästan klar, lite kläder att plocka upp bara, och piffa lite...och ta död på alla jävla blomflugor som surrar här, kan inte fatta vart dom kommer ifrån!

Anyhow, diskningen är klar i alla fall, vilket är tur, för det var inte så trevligt att titta på...och är disken ren finns det inget som drar till sig flugorna, perfect!

Så nu ska jag lägga mig i sängen och filosofera lite, läsa en bok och ja...sova till slut antar jag. Imorgon är jag ledig, men jag ska försöka pallra mig iväg till IKSU en sväng ändå och träna lite, har gått så mycket nu så jag tror jag måste komplettera lite med styrketräning. Efter det ska jag se om jag kan boka en klipptid till senare i veckan, eller klippa mig direkt, sen blir det en lunch/fika-dejt med Malin. Like!

Så ja, jag sätter punkt för denna dag, och denna vecka, här och nu. Ha en bra kväll och godnatt!

Ciao






Clean up

Igår blev en icke-blogg-dag. Min pinsamma ursäkt stavas bakfylla. En gröndjävulsk bakfyllla som kommer av två glas rödvin. Fick bevisat men råge att jag inte riktigt tål rödvin. Brukar klara av mer sprit än vad jag drack i fredags, men nä, det där satans rödvinet satte stopp. Vill tacka bästa Malin som var underbar ochs ringde efter en taxi till mig. Kärlek till dig och ett stort grattis på födelsedagen, vännen! ♥

Idag tog jag mig en liten sovmorgon och sen gick jag ut på en promenad runt hälsans stig, typ 6 km, svängde in på ICA Maxi och köpte ciabatta och gjorde sedan en ytterst delikat brunch till mig själv. Sen till det trista, städning! Nu har mitt rum sett ut som en svinstia länge nog och nu är det nog! Ska röja upp allt och diska all min disk i hon och sen ska jag lägga mig i sängen och njuta av en god bok och känna mig riktigt duktig. Tror jag ska gå en till promenad om jag hinner, men nä, städning först!

 

Btw, pratade lite med Julia också, en av de riktigt coola saker jag fått vara med om här i Ume, träffat på henne, cool är bara förnamnet på tjejen!

Aja, tillbaka till städandet!

Ciao


The show must go on

Kärlek! ♥

 

Det finns många typer av kärlek, den till din partner, till familjen, till ett djur...sen finns det en sorts kärlek som överskrider det mesta (okej, nästan) och det är den till vänner. I mitt fall är det till mina vänner i Sundsvall, och i Göteborg (KÄS!), men jag har insett att det finns kärlek till alla här uppe i Umeå också, alla underbara människor som finns här och som jag har lärt känna sedan flytten hit. Awesome är ett ord som liksom inte riktigt täcker upp det, så jag säger bara PURE FUCKING LOVE!

Idag hade vi bollspelsbas som första lektion, sen var det dags för det som jag tror alla har taggat för hela veckan, nämligen showcase! Alla var helt suveräna och jag längtar sjukt tills vi får chans att göra något sånt här igen. Min grupp var mest awesome, haha, men det säger jag bara...säger vi...

Anyhow, ikväll väntar party hos Malin med bikinitema. Eftersom det är minusgrader ute så kändes bikini med sarong till ganska uteslutet, men jag är ändå nöjd med mitt utseende. Ja, för en gångs skull så tycker jag faktiskt att jag ser riktigt snygg ut. Och det händer inte ofta kan jag lova! Måste vara den härliga atmosfären här i Umeå! Så jag ska piffa till mig det sista och sen hämta Patrik och möta tjejerna så gör vi gemensam resa ner till stan och Mallans place! Så får vi se vart kvällen leder. Eftersom min kamera fortfarande är spårlöst försvunnen så ska jag försöka tigga till mig lite bilder från alla som har kamera ikväll, hehe!

Aja, det var väl det jag hade att säga just nu. Ha en underbar fredagskväll alla finisar!

Ciao



VAD GÖR VI??? NU KÖR VI!!!




Blowing in the wind

Blåsiga hälsningar från Ume.

Idag blåser det nästan storm ute, inte kul när man ska cykla överallt, att cykla i motvind måste vara bland det jobbigaste som finns! Dessutom är min cykel inte alls byggd för detta, den är stor och inte dynamisk för fem öre, yippie! Att sedan det första snöfallet kom idag gjorde ju inte saken ett dugg bättre. Så jag började dagen med att cykla till stan i motvind och snäslask med en odynamisk cykel, mums på den asså. Var ju sjöblöt när jag väl kom fram till Malin i stan. Men hon är så snäll så jag fick låna ett par torra byxor under tiden vi övade på våran showcase. Det kommer bli så jävla bra!!!

Idag fick vi till det ordentligt tycker jag, och dessutom kom vi äntligen på ett slut, hallelujah! Fungerar det som det ska kommer det bli ascoolt! Efter träningen så åkte Fredrik iväg men jag stannade och åt lunch hos Malin och pratade en massa. Men efter det var det på med de blöta byxorna igen och åka upp till IKSU för dagens enda lektion, bollspelsbas. Var faktiskt en riktigt rolig lektion, mycket hanbollsinspirerande övningar och jag riktigt kände hur det kliade i finrarna efter att göra en gubbafint eller dylikt. Längtar tills om två veckor när vi faktiskt har hand & boll på schemat, kommer knäcka alla, mohaha!

Aja, kanske var lite att ta i, men kul som fan ska det bli, och med världens klart bästa grupp kan det inte bli fel! Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, kärlek till er, klassen! ♥

Ja, vad pysslar jag med ikväll då? Ska gå igenom dansen med mig själv, och har precis varit ner och satt igång en tvättmaskin med svart. Måste tvätta ljusa kläder sen också, och egentligen underkläder, men vi får se hur det blir, kanske kan tvätta lite underkläder med det ljusa...?

 

Oh well, we´ll see, har två timmar på mig att fundera på den saken, hehe!

 

Goa hälsningar till alla läsare!

 

Ciao




Grey

Hej hopp, det är redan onsdag. Lite konstigt, när jag vaknade i morse var jag helt övertygad om att det var tisdag idag, lite less jag blev när jag blev lite smått idiotförklarad av några klasskamrater, haha! Men jag klagar inte, det betyder bara att det är närmare helgen. Närmare fredagens showcase och närmare Mallans fest! Grymt peppad på party nu! Jag och "Pekka" har ingått en liten pakt också, vi ska försöka få ligga i helgen, haha! Det återstår väl att se om det lyckas, jag vet inte hur pass allvarligt jag ser på det...

Anyhow, nu sitter jag och ser på Grey´s Anatomy, har inte sett det på säkert ett halvår, och har gjort i ordning en kopp te att njuta av. Imorgon blir det lång sovmorgon, träning inför showcase samt en enda lektion vid ett. I like it!

Aja, trevlig kväll mina läsare!

Ciao




Crime Scene Investigation in New York

Hej alla sötnosar!

Måndag kväll och för mig betyder det TV. Ser på CSI:NY som vanligt och jag älskar det! Finns nog ingen serie som jag följer lika slaviskt hehe! Finns dock många serier jag älskar att se på, till exempel Lost, How I met your mother, Two and a half men, Crossing Jordan (var min drog ett tag!) och självklart alla andra CSI-serier. Men jag måste nog erkänna att NY är min favorit, sen Miami och sist orginalet från Las Vegas. Men alla är bra, inga tvivel om den saken.

Anyhow, försöker få till det sista på min skrivuppgift om individens utveckling, sen ska jag skicka iväg den till Malin så hon kan få skriva ut den till mig. Det suger verkligen att inte ha tillgång till skrivare etc. Men men, tur man har underbara vänenr här i Ume!

Kärlek till er, klassen! ♥

Nä, nu återgår jag till CSI och skrivandet!

 

Ciao











No time

Hemma i Umeå igen! (sedan typ två timmar tillbaka men wth?)

Har ingen tid alls att blogga om min helg, som har varit ytterst händelserik och rolig, för nu ska jag renskriva mitt arbete, eller i alla fall börja finjustera det. Skrev klart en kladd på vägen hem och ska nu föra över det till datorn. Tur att vi börjar sent imorgon, för jag kommer nog få sitta här ett tag, hehe!

 

   

 

Godnatt alla läsare, alternativt ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

 

Ciao


Study hoe

God eftermiddag/kväll mina läsare!




Dagens bakning kan tyvärr inte visas upp eftersom jag fick stressa iväg på lite tok och lite ärenden så mina fina "tutt-muffins" får helt enkelt låta bli att förevigas. Men goda blev dom, det kan jag intyga. Sockerkaksmuffins med rosa glasyr och gelehallon på toppen, precis som ett litet bröst. Fick lite inspiration av att det faktiskt är bröstcancermånad nu.

Anyhow, nu ska jag på allvar sätta igång att plugga, har ett arbete som ska vara klart på tisdag och eftersom det inte kommer bli så mycket pluggande i helgen så är det bäst att få undan så mycket jag kan ikväll. Eller ja, nu innan middagen, sen ska jag väl försöka ägna lite tid åt min familj också!

Men jag önskar alla läsare en trevlig fredagkväll! Glöm för tusan inte att det är fredagsmys ikväll!!!

Ciao


Mysiga dagar som gör livet värt

Oh lord, det blev ingen bloggning idag, har haft så mycket annat för mig! Men ett litet inlägg innan sängdags hinner jag med. Idag har jag träffat några av mina favoritflickor, ätit en massa samt besökt morföräldrarna. Mysig dag med andra ord. Imorgon ska jag väldgästa köket här hemma och stilla min bak-abstinens genom att baka tutt-muffins! Komemr visa i morgon så komemr ni fatta, hehe!

Men nu säger jag tack och godnatt så härs vi i morgon!

Ciao

 


Buss

Hej hopp!

Sitter nu på bussen hem till Sundsvall. Jag hann till bussen i tid, men det var inte utan problem! Den satans resväskan som jag skulle ha med hem som mamma lämnade kvar var asjobbig att dra och min axelremsväska sprack i ena remfästet! Jippie liksom! Tur att jag gick i så god tid som jag gjorde. Så nu sitter jag här medan det enda som syns utanför fönstret är komplett mörker, bortsett från några billyktor som flashar förbi nu och då. Bakom mig sitter en kille ur klassen, men varken han eller jag är så sociala med varandra just nu, hehe!

På TV:n visar dom "Have you heard about the Morgans?" men jag tycker den verkar lite trist så jag ska starta upp en egen film på datorn hade jag tänkt.

Ja, mer bloggning blir väl i morgon, när jag kommit hem till mor och far i tryggt förvar!

Tjing pling tills dess!

Ciao

 


All the single ladies, now put your hands up

Lunch ska intagas, sedan bär det av mot IKSU för dagens lektion. Hoppas koncentrationen hänger med, den har fått sig en liten törn.

Jag är numera singel.

Ja, ni hörde rätt. Och det känns konstigt. Visst är jag ledsen, men det känns ändå som att det här var rätt sak att göra, det hade inte fungerat annars. Men jag hoppas verkligen att det komemr fungera i framtiden, både för mig och för honom. För även om vi inte passar ihop, så vet jag att han kommer att göra någon tjej där ute väldigt lycklig, han är en så pass underbar kille! Och om du läser det här, du kommer alltid att finnas på en speciell plats i mitt hjärta! ♥

Det går inte att vara arg, för dett är inget att vara arg på, det går liksom inte att vara ledsen, mer än att jag är ledsen för att jag sa såhär till dig! Men framförallt, nu kan du vara fri från mig och hitta den någon som passar för dig!

Ja, känslor är ordet. Ett virr-varr av känslor, men med en positiv underton!

Jag är optimistisk, om än lite tom för tillfället!

Ciao




Lazy

God morgon läsare!

Eftersom jag är seg att starta upp datorn så har jag redan varit uppe i en och en halv timme innan detta inlägg skrivs. Jag komemr nog aldrig bli en bra storbloggare, haha!

I alla fall, idag skulle jag ha kunant sova hur länge jag vill, men samtidigt så känns det som att dagen bara försvinner lite då. Så jag klev upp, förkylning till trots, och satte mig för att äta en god frukost. Blev dock inte så mtcket att skryta med, en kopp te, ett glas C-vitamin/enchineaforce och två mackor med keso och skinka. Känner att jag måste ha lite rutin på maten nu om jag ska kunna bli frisk ordentligt. Som jag sa igår också så hoppas jag att lite Sundsvallsluft kan hjälpa till, hehe!

Just nu degar jag vid TV:n, men jag ska pallra mig upp och börja packa. Klockan två börjar min lektion och slutar fyra så jag har väl knappt två timamr på mig att äta middag, duscha och ta mig till busshållplatsen. Så okej, räkna med en timme då, så jag inte kommer försent. Då vill jag inte behöva bekymra mig om att packa!

Ja, det här blev väl ett lite rörigt inlägg, men what the heck?

Ciao

 


Hostar lungorna ur mig!!!

Som överskriften säger, jag hostar. Hostar och hostar och hostar! Jag hatar det! Det tär på min energi så jag är redan dyngtrött och har varit det ett tag nu, trots att klockan bara är tio! Inte okej!

Hade för övrigt seminarium idag, tror jag nämnde det igår, och det gick ganska bra tycker jag, även om jag blev sketatrött på slutet, det känns i kroppen att jag inte är kry. Många intressanta diskussioner blev det och det känns som att jag lyckades ganska bra. Det känns ju bra med tanke på att jag inte gjort något sådant här förut.

 

Jag har också suttit och kollat lite på ny bostad, vill jättegärna flytta till en egen lägenhet efter jul, men det är svårt som fasen att få en lägenhet. Men jag ger inte upp, gäller att vara ihärdig! Hamnade tvåa på ett studentrum på Mariehem idag, men jag vet inte om jag ska tacka ja till det faktiskt. Gör jag det försvinner ju min kötid för en framtida lägenhet, vilket suger! Men får jag ingen lägenhet innan jul så blir jag ju kvar här. Missförstå mig rätt nu, jag trivs jättebra här där jag bor, men jag har drömt så länge om ett eget boende så nu vill jag verkligen kunna uppfylla det!

 

Oh well, bara att knaggla på! I morgon har jag sovmorgon, ytterst skönt, sedan en enda lektion vilket är två timmars härlig dans, sedan åker jag hem till Sundsvall för en långhelg! Ska bli skönt att andas lite Sundsvallsluft igen, får se om jag kan bota mig själv, haha! Och äntligen träffa mina girls igen! ♥

Mja, nu ska jag nog göra mig redo för en kuddejt igen, ha en bra kväll och natt kära läsare!

Ciao



Känner mig lika trist och sliten som denna bild säger...gjorde btw en inbakad fläta på mig själv, orkade inte ha håret hängande, ganska stolt faktiskt, hihi!


Sick and tired

Sjukligt godmorgon!

Vaknade i morse och hade världens nästäppa, och halsen skrapar fortfarande. Lyckligtvis så försvann nästäppan med lite toapapper och Nezeril, och halsen botar jag med lite gott te med massa honung! Det blir inte tiptop, men det kanske räcker för att jag ska klara av att härda ut dagen. Det är väl det enda jag kan tycka är jobbigt att gå en utbildning som involverar mycket idrott, blir man sjuk, förstörs nästan allt. Men jag är inte den som säckar ihop, dumt nog. Jag håller på ändå, förkylning till trots. Om det är så bra vet jag väl inte, men jag vill så gärna! Jag får tusan dåligt samvete av att missa lektioner!

Anyhow, idag väntar en förmiddag ute i skogen, sen ska jag kopiera lite papper (hur nu det ska gå...) sen blir det redovisning på eftermiddagen av grupp-uppgifterna på lekmomentet. Kan bli en bra dag trots allt!

Kvällen kommer nog ägnas mest åt bara plugg, eventuellt ett långt samtal...och ja...hoppas mina läsare håller sig krya och har en bra måndag!

Ciao

 


I´m torn into pieces, can´t deny, can´t pretend

Välkänd strof för min del från Kelly Clarksons låt Behind theese hazel eyes. Och ja, de kan bäst beskriva mina känslor just nu. Jag är så ledsen, så arg och så vansinnigt...tom. Jag önskar jag hade kunnat ljuga, men i längden hade lögnen förstört mig, det vet jag. Jag har varit där förut, och jag tror att oavsett utgången av detta kommer det nog vara det bästa.

Egentligen borde jag inte blogga nu, och det ska jag inte göra mer. Ville bara vräka ur mig litegrann...nu ska jga ta tag i mitt pluggande, har seminarium på tisdag och har inte en aning om vad jag ska göra...bra där!

Trevlig söndagkväll alla läsare!

Ciao

 


Så j***a arg!!!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!


Okej, nu är jag totalt hyper! Paniken är nära och jag bryter snart ihop! Min kamera är fortfarande spårlöst försvunnen, min klänning till morgondagens finsittninge har inte kommit och min onda hals har börjat ge mig massa envis äcklig jävla hosta! Jag hatar mitt liv just nu! Nämnde jag att min vänstra skuldra gör ont också? Fy fasen alltså...Ingen bra fredag det här alltså...

Finns EN enda ljusglimt idag, min älskade mamma kommer hit om mindre än tre timmar! Jag ska kräva henne på tröst, men också vara en snäll flicka och bjuda henne på middag. Sen blir det mys med kaffe/te och en inköpt bulle att dela på, och en massa massa tjejsnack! Kanske kan kvällen rädda mitt förbannade humör.

Aja, för att inte sprida min galenskap mer än nödvändigt så sätter jag punkt här.

Ciao