Sundsvalls-hälsning

Hej allihopa!

Sitter i soffan i mitt barndomshem och tänkte slänga iväg ett litet inlägg. Jag är nu som ni kanske förstår hemma hos mamma och pappa i Sundsvall för lite umgänge samt hämta lite saker som behövs framöver. Kom hit igår och spenderade kvällen ganska lugnt med mamma och lillebror (pappa är till fjälls med jobbet) men idag blev det andra bullar. Vid tio satt jag i soffan i receptionen på Friskis & Svettis och väntade på mina flickor Käs och Emma för lite träning. Har ju lovat att göra ett träningsprogram till Käs vilket jag idag gick igenom och visade alla övningar samt att vi gjorde några av dom för att få träning. Emma hängde med på några på slutet och dom var gsnak möra efteråt båda två hehe! Tror Käs kommer vilja skjuta mig imorgon när vi ska fika hos Johanna, haha! Men det är en smäll jag gärna tar, det känns bra att jag lyckats!

I övrigt så ska jag om ca en timme hämta upp sagda tös igen och åka bort till Emma för en myskväll med tacos och massa snack och mys. Käs har lovat att slinga mitt hår också, så vi får väl se hur det blir (bilder kommer till veckan när jag kommit tillbaka till Umeå och min kamerasladd) men jag tror det kan bli ganska nice! Skulle behöva klippa mig också men det får vänta ett tag till.

Imorgon blir det som sagt fika hos Johanna, sen ska jag umgås det sista med mamma och lillebror samt pappa som kommer hem lagom till middagen (hoppas jag). Vid åtta rulalr bussen hem till Umeå igen och en ny vecka fylld med roligheter, berättar mer då!

Men ha det så bra mina sötnosar!

Ciao




I brist på andra bilder får det bli en bild från sista festen i Umeå förra året! Söt tjej indeed, nerkletad med självlysande färg, haha! Lovely! ♥

When you were young

När jag var liten älskade jag att vara med på kort, något som jag fortfarande gör. Vart som helst där det fanns en kamera fanns jag ganska säkert. På åldre dar har jag mer vänt mig till att tycka om att ta kort på andra lika mycket som att vara med på kort själv. Något som jag dock inte tycker om alltför mycket är just självporträtt. Har svårt att få till det snyggt, speciellt om jag är själv, och ska jag vara ärlig är jag väldigt kritisk när jag tittar på bilderna. Jag ser mer fel än fina drag etc vilket gör att jag innerst inne bävar lite för att se kort på mig själv.

Samtidigt kan jag ibland känna att det är skitkul att se kort på mig själv, för att se hur jag har förändrats. För tillfället tycker jag mest bara om att se bilder från det senaste året, för jag tycker själv att jag ser mycket bättre ut...plus att jag mår så mycket bättre, vilket jag tror syns om man jämför bilder från senaste året med till exempel gymnasiet. Jag är mycket tryggare i mig själv och har lärt mig att tycka om mina egenheter, för det är dom som gör mig till den jag är. Självklart har jag dåliga dagar och dåliga stunder, men i allmänhet är jag idag en lyckligare människa!

Nu ska jag åter ta tag i den ena av två artiklar till vårt seminarium på torsdag, men för att avrunda detta inlägg tänker jag lägga in tre nytagna bilder på mig själv. Och jag lovar, dom är nytagna! Typ...5 min kanske?

Ciao








Happiness is a drug

Toodels läsare!

En vecka utan blogg, ber om ursäkt! Har mina anledningar, rapportskrivande, seminarier, redovisningar och nu i slutet av förra veckan + helgen har det varit återspark med våra nollor. Har haft en så sjukt rolig helg så det är inte klokt! Torsdagen bjöd på vinterlekar och tävlingar, vilka mitt lag vann, mohaha! Hade dock väldigt mycket träningsvärk i benen efter min träning i början av veckan så att springa runt i djupsnö var inte det allra skönaste, haha, men kul som fan!

Fredagen bjöd på lekar på IKSU, massa bus och kul, sen förfest och utgång på det. Tog det relativt lugnt och taggade för lördagen. Lördagen i sin tur bjöd på förfest i form av barnkalas med allt vad det innebär (nästan), partyhattar, lekar, fiskedamm och kurragömma! Sedan drog sig alla över till Corona och kvällen fortsatte i bästa möjliga sällskap och mån. Blev dock typ utslängd av en vakt vid ett, inte okej! Men men, hon gjorde bara sitt jobb. Var riktigt sliten på söndagen dock, låg i sängen och kollade på TV nästan hela dagen och var allmänt seg, haha! Det är smällar man får ta. Nu blir det lugnt i helgen hemma i Sundsvall med mina flickor och mamma, sen åter tagga inför Student Skii...vis av erfarenhet från förra året så vet jag att det kommer bli grymt!

Men men, just nu då? Sitter i ett nystädat rum och funderar på att fika lite, ta en kaffe eller nåt, börjar bli lite småhungrig men tycker det är för tidigt för middag. Senare vankas handboll på TV och självklart sitter jag bänkad! klockan 20 börjar det på tv4 för dom som är nyfikna, hehe!

Men men, lite fika så blir det här bra!

Ha en bra måndagskväll, läsare!

Ciao



Slänger in en bild från förra årets Student skii, är så taggad!!!


Ljus i tunneln

Goddagens världen!

Intet nytt, sitter fortfarande och tragglar på den jävla mediaanalysen! Men hör och häpna, jag börjar komma nånvart, woho! Är nu klar med typ 2/3, vilket känns grymt! Bara metod-delen kvar innan jag ska ge mig på min absoluta favorit - Diskussion!!!

Alla som känner mig hyfsat väl vet att jag kan vara ganska diskussionsbenägen, därför gillar jag att skirva diskussioner i arbeten, hehe! Problemet är att jag ofta svävar iväg och inte håller mig till ämnet. Host, kanske inte så bra, men men, ska göra mitt bästa. Min käre far har hotat mig med att inte byta min jacka om jag inte pluggar, gaaaah, får inte hända! Så nu skriver jag så tangenterna glöder igen och högtalarna dundrar med musik. Jävlar vilken bas det är i dom alltså, me like, hehe!

Men, mina små filurer, nu ska jag göra mig lite te och fortsätta skriva. Jag har en förhoppning om att kunan ge mig iväg och träna lite innan middagen, så kan jag ligga i sängen och titta på handboll hela kvällen med gott samvete.

Ha det bäst!

Ciao




Sayin' eey oh, baby let´s go

Hemma från ett pass zumba och har tryckt i mig en tallrik fil och två mackor till middag. Anledning? Vår ena spis i köket har gått sönder!

Lat (och förbaskat hungrig) som jag var så vart det den enkla vägen, alltså fil och mackor. Inte okej, men vad gör man? Jag var hungrig!

I alla fall, ska slänga mig i duschen och sen sätta mig med analysen igen, är nu inne på andra sidan, woho! Bara tre kvar...blööh! Kan ingen vänlig själ skriva skiten åt mig? Aja, träffade Jonas på IKSU och han hade inte ens börjat, mohaha, så lite duktig känner jag mig! Fast det går då fan i mig trögt, haha! Komemr få panikskriva på måndag morgon, I swear! Fast min plan att bli klar imorgon har jag lagt på hyllan, kraftigt! Jag är glad om jag lyckas med mitt nya mål, att bli klar innan middag på söndag. För sen är det Handbolls-EM som gäller, woho!

Nä, nu blir det dusch och värma lill-kroppen!

Ciao



Random bild på min lilla prinsessa! Saknar lill-pälsis! ♥


Torsdag 120112

G'day mates!

Sitter framför min mediaanalys med en kopp kaffe och känner mig en aning mer taggad än jag gjort de senaste dagarna, känns positivt! Jag hoppas jag kan komma en bit i pluggeriet idag så jag kan slappna av en aning i alla fall. Ikväll har jag lovat bort mig för träning med Josefin, Cardio Training står på schemat, blandade känslor för det med tanke på hur slut jag blev förra gången haha!

I alla fall, tänkte jag skulle plita ner en liten grej, som ni kanske vet är jag inte alltför mycket för nyårslöften, mest bara för att jag inte kan hålla dom alls, haha. Men jag har faktiskt kommit på två saker som jag ska göra i år som kanske kan räknas som nyårslöften och jag tänkte delge dem till er. So here they are:


1. Lära mig spela gitarr!

Ingen risk att jag blir proffs, men med tanke på hur länge jag har tjatat på mig själv och hur länge jag velat lära mig spela, precis som många av mina vänner, så ska jag fan i mig ta tag i det detta år. Punkt! Så nu kollar jag runt efter en bra nybörjargitarr och helst en stämapparat som inte kostar skjortan. Updates will follow!

2. Ta hand om mig själv och inte ödsla onödig energi på personer/saker som inte förtjänar det!

Det här började jag redan med förra året, men det är svårt för mig då jag tenderar att alltid ödsla onödig energi på allt och alla, energitjuvar måste se mig som ett jävla buffébord! Så i år ska jag verkligen försöka se till hur jag själv mår i första hand och kanske det innebär att jag får välja bort vissa saker och personer, men, egoistiskt eller ej, det är ju fakiskt jag som ska leva med mig själv resten av mitt liv.


There you have it, mina två "nyårslöften", jag hoppas jag kan följa dem någorlunda, ni får hjälpa till att påminna mig, hehe!

Nä, nu ska jag fortsätta med mitt plugg, er lämnar jag med en av mina favoritlåtar för tillfället, Happiness med Sunrise Avenue!

Ciao





It´s cold around me

Hej allihopa!

Här sitter jag och fryser häcken av mig! Seriöst, tog en promenad tidigare idag och sen jag kom hem har jag frusit som fan! Gick ut bara för att bli av med mitt magont men jag tror banne mig att det har blivit värre, och nej, det blir inte bättre av att jag fryser direkt. Har myst ner mig i mina student 2009-mjukisar och kofta och fötterna bekläds av både ullsockar och mina tofflor jag fick av mamma innan jag åkte hem (för övrigt galet awesome, måste fota och visa nån dag), bara mössa och vantar som saknas.

Anyhow, ska fortsätta jobba på mina uppgifter litegrann och dricka upp mitt te i hopp om att värmen sprider sig, sen blir det lite mat. Kyckling ligger på bänken i köket och tinar, vet dock inte vad jag ska ha till, men det ger sig väl. Sen får jag besök av en kompis som jag har lovat att lära dansa. Det ni! Vi får väl se hur det går. Bra träning inför framtiden I guess, haha!

Nåväl, åter till min mediaanalys.

Later!

Ciao




Studieork noll!

Studiero - Check!

Studieork? - Neeee...


Jag har börjat så smått på min ena uppgift, min stora medieanalys. Har skrivit ungefär en halv sida, gjort en titelsida och bifogat min reklambild...det är ungefär det som jag har haft ork till idag. Jag fattar inte, varför försvinner alltid studieorken när man behöver den? Ett av livets många mysterier I guess...

I övrigt så har jag tvättdag idag, har precis varit och laddat en maskin med sängkläder och om typ 45 min ska jag ner och ladda alla fyra maskiner, har bestämt mig för att tvätta undan all tvätt jag har, då behöver jag nog inte tvätta igen på en månad eller så haha!

Annars så hade jag ju hoppats på att komma en bra bit på mina uppgifter så kan jag ge mig iväg och träna efter jag tvättat. Ska fan plåga mig ordentligt idag, mesade ordentligt igår...kanske går på nåt pass om det finns något kul. Jag tycker jag har tappat lite motivation till träningen också tillsammans med studieorken, inte okej! Jag hoppas att den trenden vänder, jag mår ju så sjukt mycket bättre när jag tränar!

I alla fall, nu ska jag försöka jobba på, får göra mig en kaffe att värma händerna på och kanske skaffa mig lite fokus.

Later, folks!

Ciao



Slänger in en bild på mig från nyår. Ska tillägga att jag var sjukt mycket gladare än jag ser ut att vara och jag kände mig äckligt snygg den kvällen! ♥


New year 2012

Hej bloggen och gott nytt år!

Nu har det gått en vecka in på det nya året och jag sitter åter hemma i Umeå i mitt lilla studentrum som utökats med lite nya prylar. Kom hem igår med hjälp av pappa och lillebror så jag slapp släpa alla saker på bussen vilket jag är väldigt tacksam över. Kändes inte alltför kul (eller säkert...) att släpa med en TV och högtalarsystem på kommunal buss...ensam. Ja, jag erkänner, jag är en aning paranoid forrtfarande efter min väskstöld i höstas, men who can blame me?

I alla fall, dagen ska ägnas åt att städa och packa upp och framförallt piffa till med alla nya prylar! Pappa och brorsan fixade TV:n och högtalarna igår men jag har fortfarande gardiner att sätta upp och lite allmänt småfix.

Kan för övrigt säga att jag har haft ett grymt "lov" i Sundsvall, jag skulle verkligen velat stanna längre, men med tanke på att jag har två redovisningar nästa vecka på uppgifter jag inte ens gjort kändes det bäst att dra iväg norrut så man kan få lite studiero, annars blir det lätt att jag hamnar i fällan att bara göra massa annat istället för att plugga och då slänger ihop något i sista stund. Ska verkligen försöka bli bättre på att plugga detta år! Det är väl ingetnyårslöfte, men jag ska försöka i alla fall!

Oh well, jag slänger väl in ett inlägg till ikväll, men nu ska jag fortsätta pyssla i mitt rum!

Ha det bäst, läsare!

Ciao



2012 kommer bli grymt!!!