Kalla fötter

Hej hej torsdag och dags för ett litet inlägg. Känns som att jag fått träsmak i rumpan för jag har suttit här i snart två timmar och lagt upp en hejans massa annonser på Tradera! Kika gärna in på min sida för att kolla in mina annonser, mitt användarnamn är Lundimoo. Massor med tröjor ock skor och några klänningar och byxor.
 
I alla fall så tänkte jag fortsätta kvällen i soff-läge med en bok och en kopp te under en filt, fryser som tusan. Vi har det jättekallt på övervåningen här i huset där jag har min dator så man blir lätt kall. Lägg till det att jag har lite dålig blodcirkulation och vips så har man isbitar till fötter och iskall näsa. Under vår och höst är det ganska behagligt uppe men på vintern är det som sagt iskallt och på sommaren blir det lätt som en bastu! Tur det finns en balkong här uppe så man kan vädra lite.
 
I övrigt så har jag mest läst igenom lite mer litteratur till mitt ex-jobb samt varit på en lång promenad med våran lilla hyena-hund. Ja ja, det är en hund, men hon ser då ut som en hyena när hon flinar...
 
 
Vår lilla hyena Tica! ♥
 

Tankar inför examen

Jag är en människa som tänker mycket. Tänker mycket och känner mycket. Har fått höra att jag har känslorna utanpå, litegrann som kläder. Jag kan hålla med ibland, samtidigt som jag vet att jag är en otroligt bra skådis. Jag kan verka glad fast det sliter inuti lika bra som jag kan vara trevlig mot någon som jag helst av allt vill bita huvudet av. Jag tycker synd om min fina C som får handskas med mig varje dag.
 
I vilket fall, imorgon är en sån där dag som sätter igång både mina känslor och tankar. Jag vet inte vad jag ska känna. Det logiska vore att vara glad och stolt, herre gud, jag tar för fasen examen! Efter 4,5 års slit är jag äntligen framme. Examen...färdig lärare...inget mera plugg! Eller jo, vänta...jag är inte klar. Jag tar examen imorgon och jag är inte klar. Jag är inte klar med mitt examensarbete, det är mer än en månad kvar enligt mina beräkningar, enligt min tidsplan. Ändå ska jag ta examen. "Klart du ska vara med!" ekar till höger och vänster, men jag kan inte släppa tanken på att jag inte förtjänar att ta examen, inte än!
 
Det var inte alls min plan att behöva vänta. Jag hade aldrig tänkt att det skulle ta så lång tid. Det fanns inte i mina tankar att folk som jag kontaktade skulle total-ignorera mig och tvinga mig att skjuta upp allt. Å andra sidan, vem planerar sånt? Saker händer, det tillhör verkligheten. Känslor tillhör verkligheten. Fast att styra känslor är lite svårare än att påverka verkligheten.
 
Jag kommer vara med imorgon, jag kommer stå där på scenen och jag kommer ta emot mitt diplom med ett leende. Jag kommer fira att jag är klar med personer jag älskar och jag ska göra det med glädje. Men inom mig kommer den där lilla jävla rösten ändå säga: "Du är inte värd det...inte än!"
 
 
 

Spela lite Dota

God kväll i stugorna! Min fredagskväll är snart slut, tänkte tvätta av mig och sova så jag kan göra lite nytta imorgon medan mansflocken här hemma sover. Min kära karl har lan i helgen, yey...
 
Jag själv har haft Bea på besök och det blev ett kort pole-pass blandat med lite styrka. Hon fick ont i ryggen den stackaren så det blev inte så långvarigt, men skönt att få vara igång lite igen. Efter det surrade vi lite och sen åkte hon.
 
Imorgon tänkte jag försöka arbeta undan lite på mitt förbannade arbete, är så redigt less det men jag vet att det måste göras. Jag ska kämpa och slita, punkt! Kvällen bjuder på desto roligare upptåg då det bär av bort till Lillpite för en spa/make-up/tjejkväll hos en fantastisk vän, tillika fru till min fästmans kusin. Jag tror det kommer bli en grym kväll. Ska hinna med en långpromenad med våran pälsboll också hade jag tänkt, så hon klarar kvällen. Men det är som sagt morgondagen, nu checkar jag ut och säger godnatt!
 
 
 

Dagens 5:a

Jag vet inte alls hur jag ska börja detta inlägg. Det har gått på tok för lång tid sen jag skrev, mer än ett år har passerat sedan jag sist delgav mina läsare något ur mitt kaotiska liv. Inte tror jag att någon lider av det, men det blir liksom konstigt att ett helt år har försvunnit. Jag ska göra mitt bästa för att 2015 ska bli ett bättre bloggår och vi kickar igång med en liten recap av 2014 i form av dagens 5:a med temat höjdpunkter från 2014!
 
 
1. Förlovning med min älskling ♥
 

Behöver detta egentligen någon nämare beskrivning? I slutet av maj förlovade vi oss, jag och min älskade karl, min hjärtevän sedan knappa 2 år och han som (då) nyligt blivit min sambo. Omgiven av familj och vänner offentliggjorde vi förlovningen och jag kunde knappt hålla tårarna tillbaka! Helt klart det bästa som hänt mig under 2014! ♥
 
 
2. Flyttat till Piteå
 
 
I slutet av april gick fllyttlasset från mitt pyttiga studentrum i Umeå till ett stort hus i en by utanför Piteå och min fina karl. Att det sen dröjde en månad innan jag faktiskt flyttade permanent, det är en annan sak, hehe! Hur som helst så har jag bott här uppe nu i snart ett år och jag kan då inte klaga! Nya vänner, ett vikariat på ett väldigt roligt jobb, pol(e)are i alla dess former och framför allt: att varje dag få vakna bredvid personen jag älskar mest!
 
 
3. Resan till Leeds, England
 
 
Strax efter mitt flyttlass gått norrut så packades en stor väska och kosan styrdes mot England och en månads språkstudier i Leeds. Denna resa fick mig att utvecklas så mycket, både personligt och språkmässigt! Lärde känna många av mina klasskamrater på ett helt nytt sätt och fick bo hos en fantastisk värdfamilj som jag helst hade velat ta med mig hem! Kom hem med minnen för livet och kanske en och annan shoppad pryl...
 
 
4. Ska vi grilla?
 
 
Det här året har kantats med kanonroliga fester och grillning i massor! Jag tror att varenda fest vi haft här hemma har inneburit en grillning...så det är inte så konstigt att vi fick köpa oss en ny i början av sommaren och en stor del av sommar-kassan gick till grillkol, haha! Men men, här uppe går fest och grillning lite hand i hand, i alla fall i vårat hushåll!
 
 
5. Pleaser ♥
 
 
Folk får tycka att jag verkar materialistisk, men en av mina bästa upplevelser var när jag äntligen fick lägga mina små händer på ett par äkta Pleasers!!!!! Dessa skor har jag drömt om nästan ända sedan jag började med Pole och förra året kunde jag äntligen köpa ett par. Jag kommer ihåg känslan i mig när det var klart att jag vunnit Tradera-auktionen. Jag hoppade upp från stolen och skrek i högan sky, både karln och svärmor blev helt chockerade och jag bara sken! Hämtade upp dom i Umeå, åkte hem, provade dem och de satt som gjutet! Helt klart värt en egen punkt på denna lista. Poledancers will understand!!! 
 
 
My beloved Pleaser shoes! ♥