So sick of this shit

Goddagens folk!

Äntligen är ett ord som gärna används idag! Har varit krasslig nu sen i måndags och igår stod jag på kulmen och hade en dag då jag mest bara låg ner och såg på TV och snorade ner, hör och häpna, 6 paket med näsdukar. Fy fasen...

I alla fall, imorse när jag vaknade var det som att förkylningen blivit bortnyst och nu är det bara lite lätt snorighet kvar...och efterblivningarna efter förkylningen, det vill säga massa sprucken hud under näsan och lite utbrott av mina exem, men inget som inte lite kortison och miniderm kan råda bot på, hehe!

Sitter och slöglor lite på Project Runway och väntar på att mor och far ska komma hem så ska vi ut till mormor och morfar för lite smörgåstårta och umgänge. Hade egentligen tänkt göra något med mina flickor ikväll, men det får bli framflyttat till lördag.

Men men, nu blir det lite mer TV och sen smörgåstårta!!!! Om-nom-nom!

Ciao

 


Don´t let anyone steal your dreams!

Förkyld och jävlig, vädret är grått och lillebror är nästintill död (han sover) så det ser ut som att jag får åka och handla pellets själv...

Jag muntrar dock upp mig själv med att vara med och tävla om ett valfritt plagg hos Avanna, gör det du också!

Vinner jag blir det ett vitt Dreamcather-linne, vill så gärna ha ett sånt då jag är en drömmare av ofantliga slag men har inte riktigt modet att tro på mina drömmar.

Aja, nu ska jag dricka upp mitt te och se om jag kan få liv i pojken!

Ciao


Juni i Sundsvall

Goddagens läsare!

Ett långt hopp sen senaste inlägget, tro mig, jag har inte glömt er dock! Det har bara varit en massa annat på agendan den senaste tiden.

Sen sist har jag hunnit flytta hem till Sundsvall och föräldrarna, umgåtts en massa med mina finaste flickor och deras respektive, myst en massa med mamma och shoppat studentpresenter och outfit. Vädret har varit totalt underbart sedan jag kom hem hit och jag hoppas att det ska hålla i sig. Har redan fått mig en liten bränna, även om den är mer röd just nu, och bikinin är invigd. Måste dock skaffa mig en till så jag har något att altinera med, tror jag kommer satsa på en svart enkel sak.

Nåväl, imorgon väntar student för min syssling, min kusin och min vän Filip, sedan på fredag vankas student för Jonna i Torpshammar. Helgen bjuder på bröllopsdagsfirande för mormor och morfar och sen hoppas jag att jag kan få ta det lugnt ett tag...

Men men, ville bara berätta att jag fortfarande lever, haha!

Ciao