Ny kategori!

Hej hopp folket!

Har bloggat sjukt lite som vanligt, men jag tänkte försöka reda upp det genom att slänga in en ny kategori, nämligen dagens 5:a. Vad som kommer vara ämnet bestämmer jag när jag gör den. Jag kan inte garantera att jag kommer uppdatera mer, men det kan vara lite kul, plus att jag kan komma på väldigt skruvade kategorier, haha!

Men vi börjar lite lätt, med dagens 5 bästa händelser:

1. Jag och Malin strukturerade upp och planerade för våran rapport

2. Alla i klassen fick varsin pepparkaka med vårt namn på av Kicki, Frida, Frida och Nicko, hur gulligt som helst! ♥

3. Jag fick inviga mina nya vinterskor, även om det inte kommit snö, dom var görsköna!

4. Jag lyckades undvika att spilla tomatsoppa på min ljusgrå tunika

5. Jag är bara på allmänt gott humör, trots att skolan börjar bli lite stressande


Så, det var dagens 5:a...

Vad säger ni läsare? Något ni kommer läsa?

Ciao



I brist på andra bilder slänger jag upp en från Halloween hos Käs! Jag och Emma!


Kvällstankar, som vanligt...

Min kropp är lätt död.

Morgon: 90 min Punch Out med kräkvarning som bieffekt
Eftermiddag: 60 min Vattengympa med muskelvärk som följd

Går man idrottslärare så gör man...

Jag tror jag lämnar städningen till imorgon...

För övrigt har jag fått prata med min bästa murra Käs nu på kvällen, skvallrat lite och fått lite allmänna råd...sånt som hon gör bäst min fina flicka! ♥

Eftersom hon delgett en så vacker bild på oss på sin blogg så returnerar jag tjänsten nu! Älskar dig, min mupp-puppa! ♥



Vi är såååå coola!

Ciao


Dance your ass off

Hej hopp och godkväll!

Sitter med en kopp te och digestive-kex med ost och varvar ner lite efter kvällens träning. Ett pass med Body Pump, med lite extra vikter som grädde på moset, jag utmanade mig själv, stolt flicka! Efter det blev det ett pass zumba som jag inte testat tidigare men som jag hört ska vara riktigt bra, och det var det! Men ack så jobbigt! Nästa gång blir det definitivt inte BP före...det här passet var mycket snabbare och mer intensivt än det som jag brukar gå på på torsdagar. Men men, kul var det! Det kommer kännas i lill-röva imorgon kan jag lova!

Imorgon börjar nästa moment i Idrott och Hälsa III, nämligen idrotten i sig! Yippie! Är jättetaggad men har sett att vi har en hel massa uppgifter, blööh...nåja, vi slipepr ha en tenta i alla fall! Så ja, jag skrev idrottens sista tenta igår, och fy fan vad det kändes uselt... Jag hoppas verkligen på ett G men jag är mer beredd på att åka på en omtenta. Men vi får se, för tillfället laddar jag inför helgens roligheter samt torsdagens VFU då jag ska hålla mina första riktiga lektioner! Hjälp vad nervös jag är, men det ska nog gå bra. Nervositet är väl ett sunt tecken?

Aja, nu ska jag dricka upp mitt te och sen blir det en dusch innan jag lägger mig.

Trevlig tisdagskväll på er goa läsare!

Ciao



Vi kör en sommarbild från GF med mig och Louise! ♥


Pain in my ass

Aj, aj, aj, aaaaaj!

Min röv gör jätteont! Och axlar/skuldror ömmar lite också. Man kan säga att det märks att jag bara suttit på ärslet och pluggat hela veckan. Jag undrar vad jag tänkte med när jag fick för mig att köra dubbel-pass idag? Fick jag frispel av allt pluggande? Tillfällig sinnesförvirring? Plötslig jättelust att träna?

Haha aja, känns ändå bra att faktiskt ha gjort något, men tame tusan vad ont jag kommer ha imorgon...

För övrigt så har jag beslutat mig idag. Det blir hemfärd söderut för mig i helgen. Jag har tragglat fysiologi så mycket nu så jag behöver lite annat att tänka på. Mamma skulle tydligen ta ledigt imorgon så jag ska spendera dagen med henne, kommer bli jättemys! ♥

På lördag vankas fest hos Käs med massa roligt folk, bäde känt och okänt, är så himla taggad! En lite sen Halloween-fest vilket såklart innebär maskerad! Jag ligger och väger mellan att vara en rivig kissekatt och en sexy angel. Vi får se vad det blir helt enkelt...eller så tar jag med min fina hemsydda kostym och är en orienteringskontroll! HAHA!

Men nej, nu ska jag duscha, jag luktar fan apa! Sen blir det packa väskan och sen...får vi se om jag orkar mer, haha!

Ha en bra kväll kära läsare!

Ciao




En shopaholics bekännelser

Okej, jag erkänner, jag tror jag är en shopaholic!

Har nu klickat hem lite kläder från Nelly (igen!) och jag blir typ lika förbannad på mig själv varje gång jag gör det haha! Jag borde verkligen spara mina slantar istället...till mitt försvar så är det här saker jag behöver. Nya byxor, strumpisar och en tjocktröja som var riktigt snygg! Att det sen blev en liten topp var väl inte det bästa...men den var på rea så det vart ju lite billigare i allla fall!

Väntar på att få prata med min lilla mmurva Käs litegrann sen ska jag kasta mig i duschen innan jag kryper till kojs. Positivt för dagen är att jag börjar komma nånvart med pluggeriet! Men som Thiman sa på vägen hem: det är lite synd att vi bara läser en grundkurs, man får ingen djupare förståelse. Jag sa direkt att jag bara var glad för att det inte var mer, men ju mer jag tänker på det så ser jag en poäng i det hela...men hur sjukt mycket längre tid och större tenta skulle man inte ha då? Fy fasen...

Aja, två dagar till av intensivplugg så hoppas jag att det mesta sitter så jag kan åka hem till familjen och mina vänner!

För övrigt fyller min älskade far år idag, stort grattis till honom! ♥

Nu blir det lite musik till murra ringer, ha det gott!

Ciao