Varför packar du din väska?

För jag ska flytta!!!

Fredag, äntligen, får jag flytta till ett mer eller mindre permanent boende i en mysig studentkorridor på Ålidhem, jag längtar sönder!

Håller nu på att packa ihop alla mina kläder och saker som jag haft här så vi bara behöver hämta det på fredag när vi komemr upp. Med vi menar jag mig själv och min mami som ska hjälpa mig att flytta in i min nya lya. Imorgon återvänder jag söderut för att packa ner resten av mitt liv och ta alla mina möbler för att kunna känna mig som hemma i rummet. På fredag återvänder jag sen norrut med allt i släptåg och flyttar in i min nya lya, bjuder mamma på middag och inviger sängens nya placering.

Uffa, jag vill typ flytta nu!

Oh well, en sak i taget, då brukar det bli bäst.

Ciao





Sunday evening blues

God kväll folket!

Egentligen börjar jag fundera på varför jag ska ha kvar den här bloggen, jag är ju sämst på att uppdatera, haha! Dom som vill att jag ska fortsätta kan ju kommentera och säga det...

Anyways, dagen har ägnats åt lite träning, Body Pump var passet (jag räknar med träningsvärk!), sen har jag mest suttit vid datorn. Har dock varit lite självisk och beställt hem lite kläder till mor och far som jag kan hämta ut när jag åker hem på onsdag. Skulle egentligen ha åkt hem på torsdag efter lektionen, men konstaterade att jag inte behöver gå på den. Jag behöver inte gå på så många av mina andra heller egentligen, men den här kändes mer "onödig" än de andra. Så ja, onsdag eftermiddag åker jag söderut och packar ihop mitt liv.

Det där lät ytterst sorgligt kände jag, men förklaring följer. Till veckan får jag flytta in i mitt studentrum på Ålidhem, och dit följer många av mina möbler hemifrån päronen med. Min säng är bra mycket skönare än den som ingår, hehe! Jag ska försöka ta lite bilder när jag har kommit i ordning, men känner jag mig själv rätt så komemr det fan bli jul innan allt är klart, haha! Jag är så sjukt dålig på att packa upp och sortera grejor, även om jag tycker det är kul...konstigt...

För övrigt så börjar nollningen ta slut nu, och jag fäller en liten tår, men det känns som att man kommer springa på dom lite här och var och även träffas ändå, vilket är nice! Imorgon blir det fika och mys hos våra generaler för att sedan avsluta allt grandiost på NH på lördag kväll. Min outfit och allt är redan bestämt, och jag är riktigt taggad på en fantastisk kväll!

Men nu ska jag gå och göra mig lite middag och kanske sätta mig och plugga litegrann innan jag ska sova och ladda inför kommande vecka!

Ha det bra, kära läsare! Toodels!

Ciao




Bild, gammal som gatan, hehe!


Update

Hej allihopa!

Det känns verkligen som år och dar sen sist jag skrev ett inlägg, har fått skäll av Käs, som sen hon skaffat ny blogg uppdaterar bra mycket mer än mig, haha! Anledningen kan väl tillskrivas att jag haft mycket i skolan och uppepå det en massa goa nollningsaktiviteter! Jag säger då det, våra nollor är totalt suveräna!

Just nu sitter jag och njuter av att min dator är snabb och härlig igen! Var till Jonte igår, en klasskompis, och bjöd honom och hans tjej på fika mot att han formaterade om min dator, som jag som är totalt oteknisk inte klarar själv. Så nu har jag blivit av med all skit jag hade på datorn samt har ett nytt operativsystem jag ska försöka lära mig, men det är väldigt likt mitt gamla så det är nog ganska lugnt.

I övrigt då? Jaa...imorgon vankas surströmmingssittning (jag hatar fiskhelvetet och jag ska vara med och fixa, yippie!) och jag lider just nu av jobbig förstoppning. Inte det roligaste att veta kanske, haha, men så är det i alla fall. Spotify är min vän och jag väntar med spänning på handbollen som börjar vid åtta, ska bli kul att kolla lite sånt igen!

Ska bli lite bättre på att uppdatera, men for the moment säger jag tack och hej!

Ciao



En fin bild från min visit i Göteborg hos Käs!

Skolstart och fadderskap

Hej hopp!

Idag började skolan igen. Kanon och hur kul som helst! Alla var på plats och jag blev på lite bättre humör, även om helgens händelser har gjort mig till en less och grinig liten zombie. Introduktion och upprop, samt utdelning av faddertröjor och inskrivning på kursen. Efter detta tog jag mig bort på Intersport och införskaffade mig lite nya kläder så jag slipper använda samma saker hela veckan. Tog en tur till ICA Maxi efter det och handlade mat. Äta bör man annars dör man!

Ska promenera ner till centrum en snabbis och köpa underkläder, sen ska jag äta och pallra mig upp på campus för att träffa våra nollor. Är hur jävla taggad som helst, det ska bli så sjukt roligt!!!

 

Så nu signar jag ut med några bilder på min faddertröja! SMISK rules!

Ciao

 


Murphy

För er som aldrig hört talas om Murphys lag så ska jag ge er en liten sammanfattning: Om något går bra så måste något sedan gå dåligt.

Jag och mr Murphy verkar vara bästa vänner!

Glad och lycklig åker jag upp till Umeå och ska titta på ett eventuellt framtida boende. Kommer dit, inser att det är ett stort missföstånd alltihop och blir ledsen. Åker till en vän för att sova över så jag kan träffa mina fina klassisar på fredagen och blir då uppringd av en tjej som vill dela sin lägenhet med mig. Glad i hågen åker jag dit, allt klickar, lägenheten är underbar...men jag kan inte flytta in förrän den förra flyttar ut. Skit. Åker hem till Sundsvall för att packa grejor och försöka hitta ett boende tills jag får flytta in. Varenda jävla vandrarhem är bokat! Less tjej. Blir, efter jag bokat ett rum för sön-ons, uppringd av en kvinna som vill hyra ut ett rum omgående. Hallelujah är bara förnamnet! Packar saker och sätter mig på bussen till Umeå (detta är nu imorse) och styr kosan norrut. Kommer fram till Umeå och upptäcker att nån jävel tagit min ena väska...med alla mina kläder!!!

 

Så ja...har en vecka nu som jag bara har dom kläder jag har på mig att bo i, tills mamma och pappa komemr upp nästa helg med resten av mina kläder. Yippie!

 

Positivt i det hela är väl att kvinnan jag bor hos är helt underbar, hur go som helst! Och imorgon får jag träffa klassen, som jag har längtat! Hoppas hoppas hoppas att det kan ske något mirakel och att någon lämnar in min väska till polisen eller nåt så jag kan få tillbaka mina saker, herregud, jag har fan viktiga saker i den där väskan!!!

 

Nä, nu ska jag bädda och sen får vi se vad jag orkar med innan det är dags att sova.

 

Ha det så bra mina fina och stay away from Murphy!!!

 

Ciao