Nickelback

Hej hopp godingar!

Måndag och början på en ny vecka, ska snart göra i ordning lite middag till familjen och mig själv, sen blir det träning. Ska bli grymt skönt att få träna, jag vill så gärna, men jag är så sjukt trött! Jag kommer avlida på vägen dit om det ska fortsätta så här. Men jag ska göra så gott jag kan.

Dagen har varit händelserik, vaknade upp hos min pojke efter att ha haft en myskväll med tjejerna, sedan höll jag busschauffören sällskap tills jag skulle av. Gick hem till pojken och kunde somna tryggt i hans famn. Åkte hem vid elva idag för att vakta hunden, och lockade då hit min lilla Angel, vi pratade och pratade, åt chips och bara myste. Vi skulle sett på film också, men vi pratade istället sen fick jag åka med och fixa lite papper som hon glömt lämna in. Men jag hoppas att det löser sig till slut. Kom hem och nu sitter jag här med datorn och njuter massa Nickelback inför middags-fixandet. Bjuder på en låt tills vidare...





Just det, efter träningen så kommer min pojke hit! Ytterligare en anledning till att kämpa på träningen, för då känns det som att det går fortare, haha, i alla fall kan man ju hoppas!

Anyhow, trevlig måndag på er så hörs vi senare!

Ciao


Det mesta regnar bort...

Goddag sötnosar!

Hoppas alla mår bra där ute i svedala, eller vart ni nu befinner er på planeten. Själv sitter jag i sängen med datorn som bästa vän och har tråkigt! Det regnar ute. Behöver jag säga mer? Sjukt trist, jag som hade tänkt träna lite idag...

Men desto bättre för kvällens planer på ett sätt, ska nämligen ut och äta middag med mina tjejor + Christian och det ser jag ytterst fram emot. Längesen vi umgicks allihopa, så jag förväntar mig massa pladder utan dess like. Stackars Christian, han kommer blöda ur öronen innan kvällen är slut, haha! Efter det kanske jag ska gå på bio med Käs, annars åker jag till min pojke som kommer hem från Umeå ikväll. Sånt gillar vi!

Anyhow, kanske slänger upp lite bilder senare, om inte annat så komemr det väl bilder från kvällen upp på bloggen i morgon!

Så håll till godo och ha en trevlig dag, regn eller inte...

Ciao




Have a good time out in the city

Hej hopp sockertoppar!

Fredag idag, och det är ingen vanlig fredag. Det är fredag den 23:e, vilket innebär en ganska häftig grej. Min "lilla" lillebror blir myndig. That´s right, min lilla pluttisbror blir hela 18 år!

Stort fett grattis till honom! ♥

Inte har han hyfs att vara hemma den typen, så jag ska snart slänga mig i duschen och bege mig mot tha stad och träffa Käs en sväng, ska eventuellt köpa en till present till bror också. Beror på hur han uppför sig senare, haha!

 

Anyhow, det var väl det som jag hade att säga för tillfället!

 

Have a good day!

 

Ciao



Grattis lillgubben! ♥

 


Love love love

Holy crap, typ två veckor sen jag bloggat sist!

Oh my f**king god alltså!

Jag har bara en mening till er som förklaring...

 

Jag tror jag är kär...

Nog sagt om detta! Hoppas ni kan förlåta mig för det här, men  alla ni där ute som är sådär härligt nyförälskade (och alla andra kära naturligtvis!) förstår nog mer än väl vad jag pratar om. Han är så underbar!

I övrigt kan jag berätta en mycket kul och intressant grej. Jag har fått första antagningsbeskedet från universitetet...och jag kom in! Så nu är det klart att jag ska börja min resa mot att bli lärare till hösten och jag är så himla peppad. Längtar som en tok men jag är så sjukt nervös och det gör hemskt hemskt ont i hjärteroten att behöva flytta från mitt älskade Sundsvall. Alla mina vänner, min familj, kärleken, handbollslaget, kören...ja allt egetligen som har gjort mig till den jag är. Men å andra sidan så väntar så mycket mer där uppe i Umeå, så vem vet, det kanske blir bättre än jag tror.

Anyhow, har inte så mycket mer att säga just nu, då kommer det bli en massa meningslöst dravvel tror jag...

Ta hand om er sötnosar så hörs vi igen!

Ciao




Play that funky music!

Gatufesten 2010 är inne på sin femte dag, därav en lite usel uppdatering. Jag tillbringar hela kvällarna nere i den kokande gryta som är Sundsvalls stenstad tillsammans med gott sällskap och awesome musik! Så bloggen får lida litegrann av att jag inte är så mycket hemma!

Ikväll bjuds det på Electric Boys, Dead by April, The Sounds och även The Ark, så vänta er inte mycket mer av mig idag! Just nu ska jag bara dammsuga, sen ska jag ta mitt pick och pack och dra till Käs för piffning och middag innan vi drar oss in i vimlet på stan.

Ha en underbar fredag kära läsare, det tänker jag ha! ♥

 

Ciao


Apricot stone

Ändrade planer, blev så förbannad på mitt flagande nagellack så jag förflyttade mig ut på vår altan med Spotify och massa nagelprylar, så nu är mina klor lite mer fräscha med en ljus aprikosfärg på både tår och fingrar. ME like, peciellt nu när man fått lite färg. Hoppas bara det håller, jag är expert på att slita på nagellacket efter bara nån dag. Speciellt på fingrarna...sen ä jag för lat för att ta bort det så det blir asfult, haha!

Aja, lite bilder!

 

 

Nu säger jag nog tack för idag. Puss sötnosar!

 

Ciao


Music

Lyssnar på musik och funderar på livet...skriver lite på en historia...♥

 

Bjuder på en till bild från Dalaresan med mina babes!

 



Btw, nån som är sugen på att göra en ny header till mig?

Ciao


Come away with me...

Hemma igen...

Jag har inte ord att beskriva den här helgen egentligen, men det har varit helt underbart! ♥

Lite bilder kan bjudas på i alla fall...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

As already said many times before...I love you, girls! ♥

Ciao