I´ve got the power

Tjalalalaaa hej!

Nyligen hemkommen från en stavgång-powerwalk vända med mamma och hunden och gissa om jag är slutkörd. Kan inte förstå att det ska vara så mycket att tänka på bara för att åka skidor utan skidor. Nä, tacka vet jag joggning! Men det är jobbigt det med, ehe. Stretchingen är avklarad och nu ska det blaskas kropp och hår. Sen får jag väl hjälpa till med maten innan farmor kommer. Jag anar grillat till middag...Happy face! :D

Inte så mycket mer att säga för tillfället. Jag mår bättre än igår rent psykiskt, men de jobbiga tankarna kan liksom inte ge sig iväg helt. Det är en fråga om tid, antar jag. Men just nu känns det som att jag inte har den tiden! Jag vill vara fri från alla tankar och bara leva livet ett tag! Well well, vad kan man göra? Inte ett dyft!

Eller jo, jag har lyckats ganska bra med att hålla mig sysselsatt så jag har andra saker att tänka på också. Men det svider!

Jaja, deprimeradtjej_90 signar ut och slänger sig i duschen! Återkommer!

Ciao

Alone

Nu är det gjort, jobbigt men sant. Vi har gjort slut. Poff! Men det var i alla fall något vi var överens om. Vi pratade i säkert en halvtimme eller så och beslutade tillsammans att det var bäst såhär. Men det gör ont. Fy satan rent ut sagt vad ont det gör!

Idag väntar jobb, sen middag med farmor och farfar tror jag. Så det kanske inte blir någon träning, men vi får se.

Isch, jag kan inte skriva så mycket mer just nu...

Ciao

Torn

8 månaders underbar kärlek!

Men jag vet inte om jag orkar vänta.

Hoppas på det bästa. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Alex </3 Madde




Wadde hadde dudde da

Snart går bussen in mot stan, närmare bestämt om typ 20 minuter. Först ska tänderna borstas och väskan packas, sen bär det av för att åta glassbuffé med flickorna. Yummy! Hoppas man inte blir alltför fet, hehe!

Har inget bättre att skriva mer än att jag mår lite shaky efter igår och inför min uppgift idag. Vad det är vill jag inte säga, men det är jobbigt...

Nåja, ha en skön dag allihopa! :)

Ciao

PS. Solen skiner idag!!! :D DS

Sick and tired

Dagen har spenderats med mina gullisar Käs och Emma och det blev många timmars efterlängtat snack och jag fick prata av mig ordentligt om mina tankar och problem! Tack mina älskade babes! ♥

Kom hem och bytte om, sen på första handbollsträningen för min del. Eller ja, uteträning med handbollslaget. Skitjobbigt! Enda ord jag kan komma på som beskriver det. Det gick inte bra och jag kände mig som en pluffsig flodhäst. När jag åkte hem var kroppen helt slut och huvudvärken ett faktum. Och den har fortsatt men avtagit lite efter mat och dusch, men nu protesterar magen istället. Suck, nåja, det blir nog bra bara jag får sova lite. Är så sjukt trött!

Så nu blir det sängen, och i morgon väntar glass-buffé med girlsen på Bite Line och sen en smärtsam uppgift! Mer i morgon!

Godnatt sötisar!

Ciao

Pump it up

Klockan närmar sig sex, vilket betyder att det snart är dags att åka för att pumpa musklerna lite. Hoppas det kan hjälpa till att rensa tankarna lite...

Ses och hörs när jag återvänder hem!

Ciao

What have you done now

För det första bara: Käs, baby, har kommit hem till Norrland igen! :D ♥

I övrigt så har jag inte så mycket att säga just nu, mer än att jag inte mår bra, haha! Magen krampar, vilket har en logisk förklaring som stavas M-E-N-S och mitt huvud sprängs snart av överbelastning. Jag tänker för mycket. Jag tänker på fel saker. Jag mår dåligt av mina egna tankar så jag borde inte göra som jag gör eller tänka som jag gör. Ändå gör jag det. And it´s killing me!

Är det bara jag som mår dåligt av att tänka för mycket? Att ifrågasätta sina egna beslut oftare än att acceptera dem är inget gott tecken. Inte heller att fundera på hur livet varit om man gjort andra beslut. I alla fall så är det inte bra att göra så mer än 5 gånger per dag. Inte i min värld...

Jag är splittrad och nerstänkt av PMS så just nu pladdrar och tänker jag mer än vanligt. Men jag känner att jag måste få ut det...lätta mitt hjärta så att säga. Finns det någon som kan ge mig tips på hur jag ska göra eller bara någon jag kan prata med? Usch, jag börjar låta jättedeprimerad nu!

Ciao


Night talk

Nattblogg pågår...

Jag har sett säkert 4 avsnitt av Buffy nu, tidningen har kommit och snart kommer nog solen att börja leta sig in i vårt hus...

Jag är förvirrad i mina egna tankar...
Jag tänker för mycket...
Jag är trött...

Nu sover jag!

Ciao

My best friend

Igår var jag, som alla vet, med Angelica. Det var en underbar kväll som började med att vi hjälptes åt att laga mat för att sedan avnjuta den tillsammans med Joyce, ytterligare en kompis. Vad vi avnjöt har jag tyvärr inga bilder på, men jag kan berätta vad vi gjorde och jag kan säga så mycket som att det var jättegott och man blev jättemätt!

Förrätten bestod av enkla franskor som vi skar bort kanterna på och lade ihop dem med smör, ost och lite krydda emellan. Grädda i ugn på 175 grader tills de blir gyllenbruna och osten smält. Det var i alla fall vad vi gjorde.

Till varmrätt blev det kyckling och pommes frites med currysås och sallad till. Och bara för att jag är snäll så ska jag avslöja ett litet trick som vi tog till för att göra kycklingen lite saftigare. Ni vet ju att om man grillar eller steker kyckling så har den ofta en tendens att bli ganska torr och seg på ytan. Okej, i alla fall så har jag det problemet ibland. Men min mamma har lärt mig ett trick för att undvika det som jag mer än gärna delar med mig till vänner och bekanta och det har aldrig slagit fel hittils. I vårt fall så stekte vi de marinerade kycklingfileérna så pass att de fick en fin gyllene stekyta (självklart var de helt råa inuti, men det kommer) sen lade vi alla fileér i en plastbunke, men man kan också använda en skål eller liknande, så länge den är mikrosäker. Vad man gör sen är att ställa in bunken med de stekta fileérna i mikron med ett lock över på medelstark effekt (typ 500W) och "kokar" kycklingen i ca 10-15 minuter, beroende på storleken på kycklingen. Man får ta ut den efter första omgången och skära i den tjockaste för att se om de är klara. Annars är det bara att köra dem igen tills de blir helt genomkokta. Enkelt men ack så effektivt! De blir saftiga och man slipper den där sega ytan som kan bli ibland! Gott som jag vet inte vad...

Till efterrätt så åt vi glass och hemgjord maräng. Till det så hade vi gjort en liten "blåbärssås" som vi hällde över. Vi använde ett paket blåbär som vi hällde i en kastrull och satte på spisen. Värm de nunder omrörning och tillsätt socker (såvida inte bären är sockrade redan). Sockret gör att bären börjar ge ifrån sig vätska så att det blir som en sås. När den har blivit varm så kan man hälla den över glass eller liknande, för då smälter det! Och gott som stryk blir det!

Efter maten "rullade" vi typ ut på altanen och satt och drack vin och snackade i flera timmar. Johan, en kompis, kom förbi och gjorde oss sällskap, och han stannade precis som jag över natten. Tyvärr var Joyce tvungen att åka hem, vilket var lite synd. Men vi hade riktigt roligt och när vi senare såg på Harry Potter så somnade vi alla i soffan typ. Jag och Johan vaknade sedan när filmen var slut och gick och la oss medan Angelica fick sussa vidare i soffan. En  väldigt lyckad kväll blev det i alla fall! Jag lever för sådana ögonblick som jag får med Angelica, min allra bästa vän! ♥

Nåja, nu ska jag läsa lite tror jag, sen sova. Blev inte så många timmars sömn inatt, hehe!

Ciao



Gammal bild på oss! ^^

Älskar dig för alltid, min ängel! ♥

Clueless

Ser nu på en film på TV4 sen åker jag till Angelica. Filmen är Clueless och än så länge verkar den ganska bra. Alicia Silverstone har huvudrollen så jag har lite förväntningar. Hon är duktig!

Att den sen handlar om korkade high-school divor gör den inte sämre, haha! Det är humor!

Aja, back to the movie!

Ciao

One more night

Hemma från jobbet nu och ska ta mig lite middag, sen ska jag nog hoppa i duschen en snabbis. Man blir lite skabbig av att gräva runt och packa jordgubbar och pilla med pengar hela dagarna. Men nog är det skönt sen när lönen kommer, så man vet att man har fått lön för mödan. Jag längtar sjukt mycket efter min lön just nu i alla fall.

Sitter lite nu och bläddrar i H&M:s höstkatalog och jag säger bara att wow, mycket fint där som jag vill ha! H&M har lyckats fånga mina favoritkläder i höst! Wii, vad lycklig jag blir! Men men, inga kläder för mig innan löningsdag...Håhåjaja, alltid något som ska ställa till det. Men får nog snart beställa grejor ändå, om de ska komma i tid. Kanske kan be mamma betala och sen betala tillbaka när lönen kommer? ;)




Största cravingsen på kläder ur H&M:s höstkatalog för min del!

Och kan man annat än älska dessa godingar? Megastort "vill-ha" begär!

(Aperopå det så såg jag de här, fast bruna, i tisdags på H&M i stan, lycka!)

Nä, nu väntar duschen!

Ciao


Brinn hjärtat brinn

Jag är otrolig ibland. Tänkte sova tidigt eftersom jag var så trött igår, la mig och såg ett avsniit av Buffy, sen ett till, och titta, trolleri trollera! Vet ni när jag stängde av datorn? Tjugo i sex på morgonen! Sov nån timme, blev väckt av ett sms från Kristoffer som frågadee vem det var som jobbade. Panik! Trodde jag hade försovit mig! Sprang på toa  och skulle precis klä på mig när jag km på att "Vänta, jag jobbar ju kväll idag..."
Så jag kunde lugnt sms:a och säga att det var inte jag som jobbade, men det hade han redan tagit reda på. Något bortgjord jag kände mig. Men det var lugnt, kunde gå och lägga mig igen och sova några timmar till. Klev upp och åt frukost framför TV:n med mamma och nu ska jag byta om och sen åka ner till stan och lämna böckerna till Emma. Sen åker jag nog hem och sover någon timme innan jag ska jobba. Trött som stryk!

Nåja, klä på mig var det...

Ciao


The way I are

Jobbade hela dagen och höll på att somna...Ipoden var min räddning...nog sagt om det.

Det hällregnar ute, jag är helt seriös, det står som spön i backen. Jag tror knappt Mixa vill gå ut och kissa! Det är helt sjukt. När jag satt på toa lät det som en hel flodvåg som vällde på utanför fönstret. Vilket avslut på födelsedagen för bror. Jisses!

Har precis blivit jätteretad av bror för jag grinade sönder när vi såg Marley & jag, han tyckte jag var superfjollig! Hallå? Jag är tjej, tjejer är i regel lite känsligare...och spä ut det med en gnutta PMS så har vi ett oslagbart team! (fast det var inte bara jag som grinade, både mamma och pappa och Julia skvätte också saltvatten...bara bror som inte har känslor, haha!) Nej men skämt åsido, näsdukar är att rekommendera om man är känslig när djur är med i bilden! För den är sorglig... Jag tror jag grät sista tio-tjugo minuterna av filmen, hrm... Men vad kan jag säga, jag är ett känsloknippe! Nu har i alla fall ögonen torkat och jag ska njuta lite av min kompletta Buffy-serie som äntligen blev klar i tisdags. Kollade lite snabbt att den funkade och gjorde en lite komisk upptäckt...den har DANSK subtitle! Jag mitt nört har laddat ner HELA Buffy med dansk sub! Hahahahaha! Jävla tur att man kan engelska! Men jag stör mig på det... Haha, vi får se hur länge jag orkar med det! Ska i alla fall se några avsnitt ikväll och sen sova. Imorgon ska jag träffa Emma en snabbis och pumpa henne på info, sen jobba från tre till nio. Seg dag med andra ord...

Men men, nu återstår bara att säga tck och godnatt, för nu blir det Buffy! :D

Ciao


Zzzz.... -.-

God natt, nu sover jag!

Jobb i morgon 8-15 och jag har huvudvärk redan nu! Bra där!

Ciao

Whole again

Mitt liv är tillbaka till det normala igen, i alla fall vad jag skulle kalla normalt för tillfället. Hemma igen från stugan, släkten har åkt hem och Internet och datorn är återigen i knät...

Mitt liv är sååååååå intressant!

Nej då, men nu känns det som att man kan komma tillbaka lite i alla fall. Tillbaka till den grå vardagen med sovmorgon och degande hemma och drömma om allt man vill göra men inte gör. Men det kommer väl, antar jag.

Var i alla fall och shoppade i tisdags innan jobbet med släkt + mamma och hade turen att få med mig en svart top från Gina Tricot och en sjukt mysig blå tjocktröja från Vero Moda. Och inte en spänn behövde jag betala! Ibland har man tur! Men mamma har sagt att hon gärna lånar tröjan...grr, det ska vi mog bli två om! Bilder kommer senare för nu tror jag faktiskt att jag ska vara lite nyttig och ge mig ut i spåret och springa en sväng. Blev inget springande runt sjön i stugan, däremot en jävla massa mat, haha! Men men, det händer ju ändå bara en gång om året och då ska man njuta! :)

I morgon blir det jobb hela dagen ttyp, sen födelsedagsfest på kvällen. Lilla "söta" bror min fyller 17 år!

Nåja, ses och hörs senare!

Ciao


Umbrella

Det regnar ute!!! Vad förvånande...Svensk sommar i ett nötskal!

Har precis stannat till hemma för att uppdatera lite samt hämta saker. Har jobbat hela dagen så det var liksom lagom att stanna till hemma en sväng. Hämta ett par skor och lite läsbart, samt att pappa kom hem och ska handla så jag får åka upp med det. Det var tydligen saker som skulle göras här hemma.

Nåja, nu ska jag tydligen åka med och handla, så bäst jag slutar!

Vi hörs och syns något framöver!

Ciao

Family portrait

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det släktträffsdag! :D

Kom hem halv fyra inatt efter en god middag med några kompisar till pappa, sen några timmars megarolig logdans (och mycket fick jag dansa också, happyface!) och sen lite "fyllekäk" på MAX. Jag behövde bara maten, det blev inget fyllekäk för jag var ju nykter, hehe! Personlig chaufför är mitt kall i livet!

Är för tillfället VÄLDIGT trött, men var ju tvungen att masa mig upp för att packa och göra mig i ordning och sen bär det av till Matfors och resten av släkten. Solen skiner idag och jag tror och hoppas på en superhärlig dag! Uppdateringen både idag och i morgon kommer därför att...ja, att suga helt enkelt, men jag ska ta mycket bilder så ni kan få en försmak av allt det roliga! Nä, nu väntar frukost, det lilla jag kan få i mig. ÄR fortfarande mätt sen mitt Frisco-mål inatt! xD

Ciao



(Bild från förra släktträffen, i Jönköping!)


Dance into the night

God dag bloggen och alla läsare!

Igår blev det inte mycket bloggande för åskan härjade här hos oss och mamma tvingade mig att stänga av datorn. Sen glömde jag helt bort att slå på den igen, haha! Eller okej, jag slog på den, men jag glömde bort att blogga. Nåja, istället följde jag med mamma och pappa för att handla, sen blev det grillad kyckling med klyftpotatis, greksallad och tzatsiki till middag. Det var mycket gott men jag tror jag åt för fort för magen var lite skum efteråt. Efter den goda middagen flörtade jag till mig bilen och åkte en sväng till stugan för att träffa delar av släkten innan släktträffen. Det blev en massa struntsnack och sen spelade vi Kaggebo, som jag vann...bakifrån, haha! Nåja, man kan inte vara bäst jämnt! Trofén ska i alla fall hamna i norrland i år! Efter sista omgången var klockan kvart över ett på natten så jag åkte vidare för att hämta lillebror som var och repade. Skjutsade hem hans kompis först och sen hem för att slockna i sängen.

Dagen till ära ska jag vara skjuts åt föräldrarna igen, de ska på dans och jag har beslutat att följa med. Det var ett tag sen man fick svänga sina lurviga, hehe! Hoppas bara att det finns åtminstonde NÅGON under trettio där, annars kommer jag känna mig som en melon bland massa äpplen. Så jag har ett problem: vad fasen ska jag ha på mig?

Högklackat har jag strykit, för de enda höga klackar jag har är sådana som jag får ont i fötterna av efter några timmar, plus att jag vill inte snava över mina egna fötter. Tror det får bli gladiatorsandalerna på fossingarna och kanske en klänning, vilken, ja, det får vi se. Eller ska jag ha shorts? Vafan, snälla, hjälp mig!!!

Innan dess så hoppas jag på att min kusin ska ringa, för i så fall ska jag ta med henne på Birsta eller till stan och shoppa lite, eller så bara umgås. Har inte träffat henne sen förra släktträffen, vilket var för...två år sedan! Jösses, vad tiden går! Aja, nu ska jag polera tänderna och byta om, ringer hon inte snart tar jag på mig bikinin och lägger mig att sola på altanen!

Ciao



En av de bästa danslåtarna tycker jag, men lite svår att få till om man inte har rätt partner!


Thunderstruck

Det åskar och halvregnar så jag vågar inte skriva nåt längre inlägg. Kan bara säga att jag har haft underbara dagar med min älskling och därför varit inaktiv. Sorry folks!

Bloggar när det slutar åska!

Ciao

Knivhuggarrock

Min kamera sammarbetar inte med mig ikväll (batterierna är döda och mina andra är inte laddade) så jag kan inte ta kort till auktionen!

FUUUUUUUUUUUUUUUU......

Men men, ska ladda på dom inatt så får jag fota sakerna i morgon på dagen och lägga upp, för sen drar jag till baby min och blir kvar där till på torsdag. Han ska vara husvakt så jag ska få "flytta" in hos honom i tre dagar! Tre dagar! Jag är salig! Älskling och jag i ett tomt hus...nej, nu ska jag inte avslöja mer, hehe!

Istället för att fotografera så ska kvällen ägnas åt ett eller flera partier Kaggebo, måste ju öva inför turneringen i samband med släktis. Denna gång ska trofén upp till norrland igen!!! Så det så!

För er som inte vet så är Kaggebo ett väldigt roligt kortspel, vill någon så kan jag lägga upp regler och förklaring om spelet på bloggen. Men det kanske inte finns så många korthajar där ute? Jag själv älskar kortspel, men hatar att förlora dem, haha!

Jaja, träningen var tung men härlig, armarna värker, pappa pratar i telefonen, Mixa sover, jag bloggar och mamma väntar på att jag ska plocka fram kortlekarna...bäst att göra mor till viljes.

Ikväll ska jag vinna! :D

Ciao


My heart goes boom

Hemma igen. Jobbet gick bra, sålde nästan slut på allt jag hade fått, tror jag hade bara 40 lådor kvar eller så när jag lämnade över. Men vi beställde en extra leverans till alla jordgubbssugna människor där ute.

Efter jag jobbat så gick jag med Emma och Johanna på stan ett tag men sen var jag så hungrig att jag kände mig tvungen att åka hem. Guuud vad kul det var att träffa Johanna igen! Ett år i USA, det är mycket som händer då. Kändes som igår då jag träffade henne på min APU, men det är ju fan, ja, sju månader sen, åtta till och med! Jisses, vad tiden går...och jag låter som en gammal tant, haha! Nej men skitkul att hon är hemma igen, har saknat henne jättemycket! Än en gång, välkommen hem till Sverige, vännen! ♥

Nu väntar snart lite mat, sen ska mamma och jag åka och träna och jag ska försöka fota alla saker som ska säljas! Det är mycket prylar! Johanna ville kika lite också så kanske inte allt kommer upp!

Men jaja, nu ska jag dra av mig mina smutsiga jobbkläder och byta om, sen mat!

Ciao


Hold the line

Min dag blev lite framflyttad, för jag blev för en halvtimme sedan väckt av Kristoffer.

Och alla som troget följer min blogg vet vad det namnet brukar förknippas med...

Just det, JOBB!

Så vi hörs igen runt tre eller så då jag kommit hem!

Ha en bra dag, alla glada och söta därute!

Ciao

Halelujah new world

Äntligen! Äntligen! Äntligen har jag städat klart! :D

Nyss dammsugit klart och bäddat rent och rummet ser sjukt fräscht ut! Saknas bara gardiner och min matta. Och sen ska min TV upp också. Men jag kanske kan flörta med pappa så kan han hjälpa mig redan ikväll. Hoppas!
Ännu bättre är att mamma gått igenom alla prylar nu så i morgon ska jag ägna dagen åt att fota alla saker och sen slänga upp lite bilder på bloggen, eventuellt i bloggshopen. Så passa på, har riktigt fräscha kläder, väskor, necessärer och smycken att auktionera bort. Först till kvarn gäller, som alltid!

Bild på mitt nystädade rum ska också komma, ni har ju fått sett katastrofen jag hade förut...det är en klar förbättring!

Nåja, nu ska jag slänga mig i duschen så jag inte smutsar ner de rena lakanen.

Vad har ni sötisar gjort idag? :)

Ciao

PS. Regnet är tillbaka! :| Triiiiiiiist... DS.

Sunshine in the rain

Mitt i allt regn som varit de senaste dagana så har nu solen bestämt sig för att titta fram! Till allas lycka! Och vad gör jag...? Fortfarande är inomhus och städar!!! Det tar aldrig slut, seriöst! Gaaaah! Och ingen auktion igår heller...mamma min hade inte tid att gå igenom grejorna. Så jag slutar lova att det kommer och säger bara, det kommer förr eller senare. Måste tjata lite mer på mamma.

Och inget paradisbad blev det heller. Bilarna blev fulla. Så jag tackade nej till jobb alldeles i onödan! Jag hade kunnat stå och tjäna pengar idag istället för att städa och vara putt över att jag inte fick följa med. Men men, sånt är livet antar jag...

Nåja, ska fortsätta städa nu, så jag blir klar någon jävla gång!

Ha en underbar dag i solen, ni som inte har plikter och sysslor som mig!

Ciao


This is the life

Middag avklarad, risotto/paella med ris, grönsaker, tonfisk och lite laxrester från igår. Och en stark vitlöksdressing! You gotta love my cooking! Ska snart fortsätta städa lite och sen ta foton på alla kläder och väskor som ska bort. Men sorry, babes, mamma har förtur. Hon ska få plocka det hon vill ha först och sen ska resten säljas alternativt ges bort till Röda Korset. Men jag ser gärna att jag får sälja det mesta för jag behöver pengar. Men å andra sidan, vem gör inte det?

Jaja, åter till städning!

Ciao



(Mitt helvete till rum, men det är på bättringsvägen!) ;)


The sound of silence

Sitter här efter att ha ätit en liten frukost/lunch bestående av en kopp te och en tekaka med ost och skinka. Inte mycket, men jag har ingen riktig aptit. Sen att jag klev upp toksent är ju inte så bra heller. Det börjar bli en vana...larmet går, snoozar en eller två gånger, stänger av och tänker "Nu ska jag kliva upp", somnar om och sover till halv tolv. Det är inte bra! Men men, som rubriken antyder så är det ganska tyst idag. Bror min sover fortfarande (han är värre sjusovare än mig!), mamma och pappa är på begravning och min älskling är och jobbar. De enda som är hemma och vakna är jag och djuren...och sköldisarna ger inte så mycket ljud ifrån sig, och se på fan, nu somnade hunden, haha! Bara jag kvar då...

Men jag ska inte somna! Nej då, jag ska städa! Eftersom det inte blev något igår då jag blev inkallad att jobba så måste jag ta itu med det idag istället. Sen ska jag eventuellt hämta Alex och vi ska se vilka som ska med till Ö-vik i morgon. Hoppas någon bangar för då betyder det att jag får följa med. Men jag är pank så det vette tusan hur det ska gå. Får flörta med mamma och se om jag kan göra något jobb hemma så att jag kan få lite slantar.

Nu ska här städas i alla fall, och radion får bli mitt sällskap! Hatar denna tystnad!

Just det, auktionen! Den komemr så fort jag rensat garderoben! I promise!

Ciao


Romeo

Jag fick jobba ändå, fast fick ta ett kvällsskift på ICA Bergsgatan istället. Men hej, pengar pengar! :D

Nu ska jag besöka toan litegrann och sen krypa upp i älsklings famn och mysa hela natten!

Godnatt på er alla!

Ciao

Cleanin' out my closet

Städning ska börjas nu, och först ut är min byrå och min garderob.

Ska rensa alla kläder, slänga det som behövs i tvätten, sen kanske jag lägger upp en liten auktion på bloggen med en massa avdankade trasor. Inget fancy skulle jag tro, men några toppar kan det nog bli!

Jaja, varför spilla tid, städning here I come!

Ciao

PS. Baby kommer hit ikväll! :D ♥ DS.

Don't be fooled by the rocks that I've got

Det blev inget jobbande för mig, min kompis hade sett fel på veckan så jag fick pallra mig hem igen. Inte för att jag klagar, hehe...

Ligger i sängen nu med älsklingens kvarglömda tröja och kan inte somna om...men jag ska försöka. Uppdatering kommer när jag vaknat igen, om en timme eller två...eller nåt sånt, hehe!

Ciao


Working 8-15

Snart dags för mig att pallra mig till jobbet, orken tryter och magen gör ont, men jag har lovat och jag vet att jag klarar mig, så har ni vägarna förbi, som alltid, sväng in och köp några liter!

Ciao




Stormbreaker

Ja, så ligger man till sängs med datorn i knät och ska se film.

Denna kväll blir det Stormbreaker, med, i min mening, en av de snyggaste unga skådespelarna som finns på denna jord, Alex Pettyfer! Snuskigt snygg pojk! :D




När Alex Riders beskyddare dör under mystiska omständigheter, förvandlas han från skolpojke till superspion på några dagar. Han rekryteras av MI6 och ger sig ut på uppdrag i Cornwall, där multimiljonären Sayle producerar high-tech Stormbreaker-datorer. Sayle erbjuder sig att skänka en dator till varje skola i landet - finns det någon baktanke i denna generositet? Bara Alex kan ta reda på sanningen. Men tiden börjar ta slut och Alex befinner sig i dödsfara. Kommer hans första uppdrag att bli hans sista?


Betyg: 4/5


Low

Ja, precis som titeln anger så känner jag mig lite låg just nu. Har ont i nacken och jag ska jobba i morgon, vilketi sig inte är fy skam för jag får ju pengar, men jag känner hur orken tryter och jag vill bara njuta av fötmodligen min sista lediga sommar! Men utan pengr så kan inte jag leva, så jävligt är det. Känns jättejobbigt nu eftersom jag har betalat räkningar på kvällen och kunde inte betala alla för min lön har itne kommit än. Helvete säger jag bara! Mor och far erbjöd si att låna ut pengar till mig, men jag vill klara mig själv. Har redan en skuld till mamma så jag vill inte ha mer. Men ju mer tiden går desto mer känns det som att det måste accepteras med bidrag.

Nåja, jag längtar sjukt mycket tills USA, men jag vill samtidigt inte åka. Jag känner mig själv så pass väl att jag kan garantera att jag kommer längta ihjäl mig efter hemmet ióch då särskilt Alex. Jag våndas nåt så hemskt över att behöva lämna honom! Igår kväll sov han här för första gången på säkert en vecka och känslan av att få åter ligga i famnen på honom och bara känna otrolig trygghet får mig varje gång att tänka på hur mycket jag älskar honom, min lilla meow! <3

Men i alla fall, nu ska duschen intas och kroppen ska skrubbas ren från jobbiga tankar och sen blir det film innan kudden blir min bästa vän!

Hörs senare, snyggisar!

Ciao


Do you only want to dance?

Hej hej hallå! Tisdag idag, och jag har inget vettigt för mig...

Eller jo, där ljög jag...

Fick just samtal från Kristoffer, jag har fått jobb! I och för sig bara för kvällen, men det är pengar det också! Ska stå i Nacksta denna gång, så har ni vägarna förbi, kom och hjälp mig tjäna pengar! Egentligen vill jag inte och kan inte riktigt jobba, men men, får väl offra lite då. Ska jobba på torsdag också så jag kan nog få en rejäl slant i slutet av Juli månad också. Inte att förakta. Nä, nu ska jag byta om och prata lite med mams och paps, sen blir det väl till att åka och jobba!

Ha det bra alla glada!

Ciao

PS. Jag är sjukt sugen på att dansa efter att ha sett Dirty Dancing igår kväll! :| Jag dööööööör! DS.

Milkshake

God kväll i bloggsfären (förlåt Avanna för att jag själ ditt uttryck, hoppas det är okej)

Jag har just smaskat i mig en skål vaniljglass med kolasås och funderar allvarligt på att sova. Plus att min nacke gör ont! Jag brände den när jag jobbade förra veckan och nu har den blivit torr och lite skorpig, så ibland när jag rör på huvudet spricker de lite och det svider apamycket! Nåja, en kortisonbehandling och mycket mjukgörande får rädda mig! Sitter för övrigt och pratar kläder och massa annat med kära syssling Johanna och planerar för fullt inför släktträffen som är nästa lördag. Shit, bara 12 dagar kvar så får man träffa alla släktingar igen! Har saknat så himla många! Det ska bli så himla underbart! Jag och Jo funderar på att ha ett litet uppträdande, vad får ni inte veta för det kanske läcker ut till släkten då och då blir det ju inge kul. Hehe! Om det funkar blir det i alla fall MEGACOOLT! Tror jag i alla fall, haha! Man får hoppas! ^^

Mja, nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen och slå på en film, tror det får bli en kärleksrulle för jag känner mig ensam! Det är inte så ofta jag träffar baby numera eftersom han jobbar så tidigt, så han måste hem tidigt och jag får nästan aldrig sova där. T_T Men jag har en liten plan för veckoslutet, ska kolla med honom i morgon om han är på! Jag hoppas det för det kommer bli jättemysigt i så fall! ^^

Nä, nu blir det film! ^^ Ha det bra och god natt allihopa!

Ciao


Theese shoes where made for walking

Hallå bloggen och alla läsare! Åter vid burken en sväng, men bara kort, måste snart byta om och sen ska mamma och jag iväg och träna. Vi ska köra ett 70 minuters Pace-pass med super-Carina! Har saknat att träna, hela förra veckan blev träningslös för jag var lat och hade så fullt upp med körkortet, jobb och andra grejor. Men men, som sagt så blir det träning och senare pastamiddag som pappa lovat att laga. Sen måste jag dammsuga...trist men sant, för annars ryker min månadspeng! Ja, jag är seriös, jag får fortfarande månadspeng. Det behövs kan jag säga! Speciellt med tanke på tre obetalade räkningar som kommer landa på ca 2 700 balubas när allt är klart och med en stundande resa. Men livet är grymt ibland. Har tänkt rensa grejor här hemma och ska lägga ut massa anonser på tradera/blocket alternativt bloggen för att tjäna lite pengar. Har mycket väskor bland annat...och tröjor som jag inte allt för ofta använder.

Jaja, nu ska jag väl byta om, sen fortsätta dregla en stund över de gudomliga kläder och skor som GoJane har i sitt utbud, den sidan tillhör mina absoluta klädfavoriter! Jag menar, seriöst, kolla bara in de här:



Apaunderbara platåsandaletter ca 150~



Jättesöt klänning för 200~



Superfin klänning för ca 220~

Totalt underbara kläder!!!

Jävlar, klockan går, måste åka nu!

Ciao


Rock DJ

Gårdagen spenderades hos min farbor ute i Stavreviken för att...da-dam...det vankades 40-årsfest! Gubben fyllde 40 och var ruskigt nöjd där han satt i sin lounge med kalla öl och presenter. Vi andra fick nöja oss med, till att börja med, kaffe, kakor och tårta, sen blev jag lektant till barnen så som jag lovat och det tävlades i grodspottning. Dock använde vi gelégrodor och inte riktigta, hehe! MEr hanns tyvärr inte med för alla sprang iväg och gjorde annat så jag återvände till de vuxna och väntade på middagen. Det serverades sallad, fetaost, romsås, tzatsiki, potatis och potatissallas och 4 olika sorters kött. Eller kött och kött, kycklingklubbor, två typer av filé tror jag och sen stekt lax! Allt smakade gudomligt gott och man satt och njöt middagen igenom. Tyvärr fick jag inte njuta länge utan lektanten skulle fram igen, denna gång blev det först paketöppnartävling med vinterkläder på, sen snörätning och vattenballong i hink. Sorgligt nog så gaddade alla ihop sig emot mig så mina fötter blev lite blöta när alla skulle kasta på mig. Som tur är för dom så kastade alla (nästan) på mina fötter och se som träffade min kropp (typ 2 st) studsade av och krossades mot marken. Efter lite bannor och lite torkning blev det säcklöpning och strafftävling där jag stod i mål. Släppte in ett skott av åtta...stoltflicka_90!
Kvällen fortsatte med musik, dans och en satans massa kareoke! Jag sjöng tills halsen dog och fram emot småtimmarna blev det en timmes dans till Michael Jackson klassiker, vilket fick ALLA att shakea loss! Själv fick jag vara chauffeör så jag var nykter, men det var jag gaaaaaanska ensam om tyckte jag, i alla fall sen alla nyktra åkt hem, hehe, runt åtta. Kom hem runt halv fyra och somnade runt halv fem, en lyckad kväll med andra ord!

Priset fick jag betala när jag sedan var tvungen att kliva upp halv sju för att åka och jobba! Maria hade fått halsfluss och snäll (men även girig) som jag är gick jag med på att jobba. Så två timmars sömn var det jag fick och jag skulle jobba 10 timmar! Fatta, tio timmar! Det är rekord för min del! Det gick i alla fall ganska bra...dock vet jag inte hur proffsigt det såg ut med hörsnäcka i örat hela tiden, men det var enda sättet för mig att hålla mig vaken...

Träffade baby efter jobbet och nu sitter jag här och vill bara sova, vilket jag nog också tänkte göra inom kort!

Ha en trevlig kväll ni som orkar vara uppe längre, själv säger jag,

Godnatt!

Ciao



(Sangria från Spanien)


Everyday is so wonderful

Solen skiner varje dag och jag njuter av livet till det fulla! Därför har bloggen hamnat lite vid sidan om, det är inte helt oavsiktligt. Jag har helt enkelt inte så mycket att skriva om, såvida ni inte dag ut och dag in vill höra samma sak, typ "idag har jag solat mest hela dagen, till lunch...bla bla...i morgon blir det nog...bla bla..." Nja, inte riktigt det man vill läsa om...

Samma sak idag, det  har knappt hänt något alls. Har suttit ute i solen med mamma och målat naglarna, sen skjutsade jag ner mamma och pappa till Gatufesten och samtidigt hämtade Alex. Vi åkte och handlade och sen blev det middag och marängswiss till efterrätt! Jag har längtat sjukt efter det i flera veckor...marängswiss alltså! Såg på CSI Miami och myste med älsklingen, sen skjutsade jag honom hem för han ska jobba i morgon, vilket jag också har blivit inringd att göra. Ica Maxi is the place, och sälja jordgubbar is the job! Som vanligt... Men pengar är pengar! Ska kika på mitt konto och se om min lön för juni har kommit in. ^^

Nåja, nu blir det film för att varva ner lite innan jag kramar kudden!

Vad det blir vette tusan...

Jaja, det löser sig nog! ^^

Sov gott allihopa!

Ciao